Tee itse-täydellinen keittiön remontti: 7 hyödyllistä vinkkiä

Tee-se-itse-täydellinen keittiön remontti Täydellinen keittiöremontti voidaan tehdä käsin.Keittiö modernissa kodissa on monitoiminen paikka. Suuri keittiö toimii usein olohuoneena, varsinkin kun kyseessä on yhden huoneen huoneisto. Keittiöstä voi tehdä omilla käsillä toimiston, neulanaisen työpajan ja ruokakomero. Älä tietenkään muuta täysin keittiön tarkoitusta, vaan lisää siihen vain toimintoja. Lisäksi yleisvaikutelma ei huonone, olet vain ylpeämpi keittiöstäsi..

Vinkki 1: mistä aloittaa DIY -remontti keittiössä

Piirustus tai piirustus – älä ole laiska visualisoimaan suunnitteluvaihe niin hyödyllisessä kaaviossa. Hän koordinoi toimintaasi, ei päästä sinua harhaan, nimeää.

Hyvin kehittyneen mielikuvituksen ja alkeellisten taiteellisten taitojen ansiosta luonnoksen piirtäminen ei maksa mitään. Onneksi Internet voi inspiroida useampaa kuin yhtä luonnosta. Sieltä löydät myös valmiita projekteja, jotka sopivat keittiösi. Täysin täydellisen kunnostuksen saamiseksi luonnoksen on oltava yksityiskohtainen ja mieluiten useista kulmista..

Tee-se-itse-korjaukset keittiössä tulisi aloittaa ennalta suunnitellulla luonnoksella. Tee-se-itse-korjaukset keittiössä tulisi aloittaa ennalta suunnitellulla luonnoksella.

Vinkki 2: jos korjaat keittiössä ja talossa

Rinnakkaiskorjaus on vaarallinen asia. Toisaalta tämä on todennäköisempää, että säilytät yhden suunnittelun talossa ja kaikki huoneet ovat sopusoinnussa keskenään..

Ja jos kysymys on siitä, aloitetaanko keittiöstä, voit aloittaa turvallisesti täältä. Kyse on mukavuudesta ja huoneiden järjestyksestä..

Voit aloittaa täydellisen remontin keittiöstä seuraavista syistä:

 • Huone on pieni, sinulla ei ole aikaa väsyä, ja on miellyttävämpää rentoutua teen ääressä remontin aikana talon jo kunnostetussa keittiössä;
 • Monien omistajien tunnustuksen mukaan keittiössä korjauksia on tehtävä useammin ilmeisistä syistä

Jos joudut korjaamaan koko talon, on oikein aloittaa korjaus keittiöstä.

Puhtaasti psykologisesta näkökulmasta ihmisen on helpompi korjata talo ymmärtäen, että jokapäiväisessä elämässä eniten käytetty huone on jo valmis.

Koko talon korjaus on parasta aloittaa keittiöstä. Koko talon korjaus on parasta aloittaa keittiöstä.

Vinkki 3: keittiön peruskorjausvaihtoehdot, katon koristelu

Huono katto talossa on aina näkyvä, vaikka muu täydellinen järjestys. Voit päivittää tai muuttaa keittiön kattoa omin käsin useilla tavoilla.

On monia tapoja muuttaa keittiön katto omin käsin. On monia tapoja muuttaa keittiön katto omin käsin.

Katon viimeistely:

 • Alakatto kipsilevystä. Tällä suunnittelulla on monia etuja: materiaali on halpaa, ympäristöystävällistä, minkä seurauksena saadaan pinta, jonka viimeistely voi olla mikä tahansa.
 • Muoviset paneelit. Ja tämä on yksi käytännöllisimmistä vaihtoehdoista, ja ne on helppo koota omin käsin. Paneelien kiinnitystä edeltää metallikehys, jonka laitteen jälkeen voit johtaa taustavalon johdot. Muovista on helppo huolehtia: aika ajoin riittää, kun pyyhit paneelit pölyltä kostealla liinalla.
 • Joustava katto. Pinnoite on tietysti käytännöllinen ja tyylikäs, mutta kaikki eivät voi asentaa sitä omin käsin. Tällaisen kankaan asentamiseen tarvitaan erikoislaitteita, joita kaikilla ei ole varastossa.
 • Maalaus. Isoäidin menetelmää käytetään yhä harvemmin, tällainen remontti modernissa keittiössä ei näytä niin vakuuttavalta. Mutta turistiluokan korjaamiseen muulla vakuuttavalla sisustuksella se on varsin sopiva.
 • Tapetointi. Monet omistajat liimaavat nopeasti ja ei kovin kalliisti asuntojen kattojen päälle maalaustapeilla ja päivittävät sitten pinnoitteen juuri tällä maalauksella..

Edullinen remontti ei kiellä sitä, että keittiön muotoilu on alkuperäinen. Nykyaikaiset itseliimautuvat kalvot ja kauniit stensiilit tekevät tästä tehtävästä helpon..

Vinkki 4: keittiön remontin suunnittelu, seinät

Mitä tulee keittiön seiniin, ole vaativa ja jopa nirso täällä. Itse asiassa seinät määrittävät talon keittiön suunnittelun. Kuinka saada keittiön korjaukset sopimaan vaatimattomaan budjettiin ja antaa samalla ulkoisesti hyviä tuloksia? Ja on suositeltavaa tehdä kaikki omin käsin?

Vastaus on yksinkertainen: harkitse huolellisesti seinän suunnittelua..

Keittiön seinien suunnittelua on harkittava huolellisesti, koska seinät määrittävät talon keittiön suunnittelun. Keittiön seinien suunnittelua on harkittava huolellisesti, koska seinät määrittävät talon keittiön suunnittelun.

Seinäpäällysteet:

 • Nestemäinen tapetti. Laimenna kuiva seos vedellä, kunnes koostumus sakeutuu. Toisin kuin yleisesti uskotaan, nestemäiset tapetit on valmistettu luonnollisista ainesosista, ja tämä on ihanteellinen vaihtoehto – pinnoite, joka on turvallinen ihmisten terveydelle. Voit lisätä seokseen esimerkiksi marmorilastuja tai värillisiä parvia, jotka vaikuttavat parhaiten seinärakenteen omaperäisyyteen..
 • Pestävä tapetti. Vinyyli tai kuitukangas soveltuvat remonttiin missä tahansa keittiössä. Ne näyttävät erittäin houkuttelevilta ja ovat vaatimattomia hoidossa. On yksi ehdollinen haitta – tapetti ei ole niin kestävä, ja keittiö on korjattava viiden vuoden tai enemmän..
 • Keraaminen tiili. Tästä vaihtoehdosta ei todellakaan ole mahdollista säästää, laatat ovat melko kallis ilo. Mutta vaikutus on melkein täydellinen, tällainen keittiö remontin jälkeen näyttää pitkään uudelta ja laatoitetun pinnoitteen käyttöikä on vaikuttava.

Seinien maalaaminen ei tietenkään ole niin merkityksellistä. Mutta käyttämällä samaa koristekipsiä voit saavuttaa erinomaisen tuloksen omin käsin. Tärkeintä on tutkia kunnolla kipsin levitystekniikka ja valita hyvä perusväri. Monet huoneistot ovat kauniimpia juuri tämän pinnoitteen avulla..

  Keittiön seinien maalaaminen kirkkailla väreillä on loistava vaihtoehto yksilölliseen keittiösuunnitteluun Keittiön seinien maalaaminen kirkkailla väreillä on loistava vaihtoehto yksilölliseen keittiösuunnitteluun

Vinkki 5: lattian suunnittelu

Aloita tasoittamalla pinta betonikerroksella, joka on eristettävä omin käsin. Tätä varten materiaali, kuten paisutettu savi tai vaahdotettu polystyreeni, on sopiva. Anna tasoitteen kovettua ja jatka vasta sitten koristeelliseen viimeistelyyn.

Keittiön kunnostuksessa ulkonäön täydentämiseksi sinun on tehtävä hyvä lattia. Hyvä lattia on pinnoite, joka ei altistu nopealle hankaukselle ja joka voidaan pestä usein, eikä pelkää rasvaa ja roiskeita..

Voit käyttää keittiön lattiapäällysteenä:

 • Laminaatti. Kompromissivaihtoehto: budjetti, kaunis ja moderni. Laminaatti ei pelkää vettä, vaikka monet eivät ajattele niin. Siksi voit pestä sen, et voi vain tulvata sitä. On tarpeen asentaa eristys laminaatin alle betonilattialle.
 • Keraaminen tiili. Jälleen vaihtoehto, joka tarjoaa täydellisen kunnostuksen. Laatat ovat helppohoitoisia ja lattia on suojattu kaikenlaisilta vaikutuksilta. Tietysti on myös haittoja: laattojen pinta on erittäin kova (ja tämä on jo ongelma pudotetuille astioille). Lisäksi keramiikka on kylmää materiaalia, joten on oikein laittaa “lämmin lattia” -järjestelmä sen alle..
 • Linoleumi. Älä aliarvioi linoleumia, sijoittamalla se heikkolaatuisten materiaalien luetteloon, halpa ja, sanotaan, maalaismainen. Nykyaikaisella linoleumilla on omaperäisin muotoilu, sillä on parannettu rakenne, eikä sitä voida ulkoisesti erottaa samasta laminaatista.
 • Parketti. Tämä on lämmin, luonnollinen, ympäristöystävällinen lattia talossa. Korjaus parketilla keittiössä maksaa tietysti melko penniäkään, mutta monet pitävät vain tällaisia ​​tyylilajin klassikoita ihanteellisena lattiapäällysteenä.

Kiinnitä tietysti huomiota seinien ja lattian yhdistelmään. Kontrastit, etenkin pienessä keittiössä, voivat olla julma vitsi..

Vinkki 6: yleisimmät virheet

Kyllä, on olemassa eräänlainen top -luettelo yleisimmistä virheistä keittiön remontissa..

Virheet, jotka turhauttavat täydellisen korjauksen:

 • Erittäin pitkä työtaso. Tulet yllättymään, mutta tämä päätös vain häiritsee ruoanlaittoa, joudut ajamaan koko keittiön. Ja melko tilavissa huoneistoissa tämä ei todellakaan ole vaihtoehto..
 • Liittimet tai lattiat luonnonmarmorista. Niin paljon kuin ihailet tätä muotoilua, tämän materiaalin hoitaminen on vaivaa. Mieluummin keinotekoinen kivi tai graniitti: niitä on helpompi käyttää talossa..
 • Massiivinen ilmakanava. Tämä on todella typerä idea, ja jopa liian typerä pienille asunnoille. Jos haluat lakonisen muotoilun – hanki sisäänrakennettu huppu, jossa on hiilisuodatin.
 • Puulattia. Se ei ole niin halpaa kuin miltä se näyttää, ja tällainen lattia “vanhanaikaisella tavalla” menettää näyttävän ulkonäön hyvin nopeasti. Moderneissa huoneistoissa tämä on vanhentunut vaihtoehto..
 • Kiiltävä julkisivu. Tämä virhe on tietysti hyvin ehdollinen. Kiiltävä julkisivu on virhe niille, jotka eivät halua pyyhkiä sormenjälkiä huonekaluista joka päivä, mutta tämä on tehtävä usein.
 • Enemmän hyllyjä, vähemmän laatikoita. Turhaan! Hyllyllä puhtain silmin, ilman manipulointia, et löydä tarvitsemasi heti. Laatikko avautuu heti ja kaikki sisältö näkyy edessäsi. Ihanteellinen säilytysvaihtoehto.
 • Pesuallas, jolla on epätavallinen muoto. Ajattele sata kertaa, teetkö oikein, kun valitset tällaisen pesualtaan. Mielenkiintoisin muotoilu voi nopeasti kyllästyä, ja keittiön korjaaminen uuden pesualtaan asentamiseksi on hankala toimenpide..

Huoneistoissa, joissa on pieni keittiö, on parempi hankkia sisäänrakennettu huppu, jossa on hiilisuodatin. Huoneistoissa, joissa on pieni keittiö, on parempi hankkia sisäänrakennettu huppu, jossa on hiilisuodatin.

Täydellinen remontti valmis, ja miltä keittiö näyttää jonkin aikaa remontin jälkeen?

Vinkki 7: keittiö remontin jälkeen

Tässä vaiheessa saatat kohdata joitain virheitä ja puutteita. Pienissä huoneistoissa tämä ei ole harvinaista; pienessä huoneessa kaikki epäonnistumiset kiinnittävät katseesi nopeammin..

Jotta suosikkikeittiön remontti ei olisi sinulle pettymys, noudata ainakin joitain suosituksia.

Kuinka säilyttää keittiö pidempään remontin jälkeen:

 • Täydellinen ulkonäkö vaatii päivittäistä puhdistusta. Se ei ole vaikeaa, jos teet sen tiettyyn aikaan. Esimerkiksi tiukasti aamupuuroa keitettäessä pyyhit julkisivut ja lakaiset lattian..
 • Käytä vain laadukkaita hoitotuotteita, joilla on hyvä maine ja turvallinen koostumus.

Laadukkaiden pesuaineiden käyttö keittiön siivouksessa pitää sen pinnat houkuttelevina pidempään..

Suuren keittiön kunnostaminen on tilaisuus antaa huoneelle toinen tehtävä, miettiä, mitä muuta keittiöön voidaan sijoittaa. Ja lisärooli velvoittaa sinua erityisesti seuraamaan keittiötä.

Jotta keittiö säilyttäisi houkuttelevuutensa mahdollisimman pitkään remontin jälkeen, on tarpeen puhdistaa päivittäin korkealaatuisilla pesuaineilla. Jotta keittiö säilyttäisi houkuttelevuutensa mahdollisimman pitkään remontin jälkeen, on tarpeen suorittaa päivittäinen puhdistus korkealaatuisilla pesuaineilla.

Asuntojen remontti on todellinen stressi, varsinkin jos toimintasuunnitelma on vain päässäsi, ei paperilla. Kirjoita kaikki muistiin, piirrä, piirrä, laske, aseta määräajat äläkä yritä venyttää niitä. Ja sitten kaikki tämän prosessin törmäykset eivät vaikuta sinuun henkilökohtaisesti..

Pienen keittiön edullinen remontti (video)

DIY -keittiön peruskorjausideoita (kuvagalleria)