Kodikas kesäkeittiö sivustolla: järjestely ja sisustus

Viihtyisä kesäkeittiö ei ainoastaan ​​auta kokoamaan kaikkia sukulaisia ​​ja ystäviä, vaan myös täydellisesti koristamaan sivustosi. Viihtyisä kesäkeittiö auttaa paitsi kokoamaan yhteen kaikki sukulaiset ja ystävät, mutta myös täydellisesti koristamaan sivustosi Kesäkeittiö on luotu maalaistalossa viettääkseen aikaa vieraiden kanssa raikkaassa ilmassa, grillata, nauttia luonnosta ja seurustella kodikas tunnelma. Voit toteuttaa idean omin käsin minkä tahansa alueen tontille, jopa 6 hehtaarin kokoiselle rakennat kauniin kesäkeittiön.

Parhaat kesäkeittiöt pienelle tontille

Keskeisen keittiön sijainti on tärkeä näkökohta, josta koko hankkeen menestys riippuu..

Mitkä paikat eivät sovellu viihtyisään oleskeluun:

 1. Lähellä tietä;
 2. Lähellä pesuallasta, kaatopaikkoja, kanatilaa, lehmänvajaa tai sikaruttua;
 3. Alamäellä, matalalla suoalueella;
 4. Lähellä muurahaispesää, hirvieläinten pesää.

Jos kesäkeittiö on suunniteltu aivan lammen viereen, sinun on otettava huomioon hyttyskanta. Nämä huolelliset verenimurit voivat pilata kaiken lepoajan. On parasta viedä keittiö aurinkoiselle ja korkealle alueelle, jossa on paljon raitista ilmaa, ei kosteutta ja hyönteisiä..

On erittäin tärkeää valita oikea paikka, jossa kesäkeittiö sijaitsee. On erittäin tärkeää valita oikea paikka, jossa kesäkeittiö sijaitsee.

Kesäkeittiöprojekti sisältää yleensä useita toiminnallisia alueita.:

 • Paikka, jossa ruoka valmistetaan;
 • Huone, jossa ateria tapahtuu;
 • Tilaa rentoutumiseen, tanssimiseen, avoimelle alueelle.

Ruoka valmistetaan tulisijalla tai grillillä. Keittämisen jälkeen astiat siirretään huvimajaan tai eteiseen, jossa pöydät ja tuolit asetetaan. Suuret ja tilavat kesäkeittiöt, joissa on huvimaja, tarjoavat paljon pöytiä, pienet keittiöt rajoittuvat yhteen pöytään. Kaikki nämä vyöhykkeet voidaan yhdistää yhteen huoneeseen tai ne voidaan sijoittaa erillään toisistaan ​​ja yhdistää kulkureiteillä, poluilla, poluilla.

Kesäkeittiöprojekti, huone voi olla:

 1. Suljettu, siinä on 4 seinää ja katto;
 2. Puoliavoin, 2 tai 3 seinää ja katos tai katto;
 3. Avoin, ilman seiniä.

Jälkimmäistä vaihtoehtoa ei voi käyttää sadekauden aikana. Suljetussa keittiössä ei ole kätevää grillata tai valmistaa muita ruokia grillillä. Suljetun keittiön tulisija viedään erilliselle alueelle tilojen ulkopuolelle. Puoliksi avointa keittiötä kutsutaan paviljongiksi. Tämä muotoilu tarjoaa katoksen tai katon, joka suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta..

Takka asennetaan suoraan paviljonkiin, sen vieressä on ruokailutila.

Jos kesäkeittiötä käytetään paitsi lämpimänä myös kylmänä vuodenaikana, sinun on valittava paviljonki tai suljettu versio. Pienelle alueelle keittiösuunnitelman tulee olla mahdollisimman harkittu. Piirustukset on luotava etukäteen materiaalimäärän ja taloudellisten kustannusten laskemiseksi tarkasti.

Kun valitset kesäkeittiöhankkeen, sinun tulee ottaa huomioon, käytetäänkö sitä ympäri vuoden vai vain lämpimänä vuodenaikana. Kun valitset kesäkeittiöhankkeen, sinun tulee ottaa huomioon, käytetäänkö sitä ympäri vuoden vai vain lämpimänä vuodenaikana.

Itse tehty kesäkeittiö oli todella mukava ja moderni, jos se otettiin sisätiloissa:

 • Sähkö;
 • Viemäröinti;
 • Vesipiiput.

Kaikki viestintä tapahtuu joko käsin tai kutsutun asiantuntijan avulla. Sähköjohdot mahdollistavat keittiön valaistuksen illalla ja yöllä. Putkityöt helpottavat ruoanlaittoa, pitävät keittiön siistinä ja säästävät kotiäidin aikaa..

On välttämätöntä huolehtia mahdollisuudesta sulkea vesi talveksi ja irrottaa keittiö sähköverkosta poissaolon aikana.

Talohanke, jossa on kesäkeittiö: viestinnän läheisyys

Johtimien ja putkien asentaminen, jos kesäkeittiö sijaitsee sivuston toisessa päässä, on kallista ja hankalaa. Siksi monet ihmiset tekevät omat keittiönsä aivan kodinsa vieressä. Paviljonki, jossa on huvimaja, on yhteinen seinä olohuoneen kanssa, tämä on käytännöllinen ulkoasu. Piirustusten tulisi mahdollistaa mahdollisuus poistua talosta suoraan kesäkeittiöön.

Keittiö, jossa on huvimaja, voidaan sisustaa miellyttävillä lisäyksillä:

 • Kattilat tuoreilla yrteillä;
 • Kiipeilykasvien suojaus;
 • Pieni vesiputous tai keinotekoinen säiliö;
 • Koristeelliset paneelit;
 • Avoimet hyllyt kukille.

Kesäkeittiöllä voi olla yhteinen perusta talon kanssa, olla samalla tasolla. Kesäkeittiön projektia ja säätiön laitetta on ehdottomasti mietittävä, koska ilman vahvaa pohjaa on mahdotonta luoda vahvaa kattorakennetta ja asentaa tukia.

Kiipeilykasvit ja koristeelliset paneelit täydentävät täydellisesti kesäkeittiön sisustusta ja tekevät siitä entistä mukavamman. Kiipeilykasvit ja koristeelliset paneelit täydentävät täydellisesti kesäkeittiön sisustusta ja tekevät siitä entistä mukavamman.

Kesäkeittiö, jossa on kevyt tai pieni katos, on hyvä vaihtoehto kirkkaalla säällä eikä sopiva vaihtoehto tuulessa, sateessa tai lumessa..

Jos dachaa käytetään ympäri vuoden, on välttämätöntä luoda perusta keittiölle, jossa on huvimaja. Sementtipohjan kaataminen omilla käsilläsi ei ole niin vaikeaa, vaikka yksityiskohtien selventämiseksi saatetaan tarvita ammattiapua.

Päätehtävä:

 1. Kaivaa kuoppa;
 2. Asenna muotti;
 3. Kaada betonia;
 4. Anna kuivua;
 5. Vahvista kantavat tuet ja asenna katto niiden päälle.

Kattoon pitäisi nousta, jos katto on korjattava. Putkistot ja viemäriputket on koristettava, mutta ne ovat kunnostettavissa. On täysin mahdollista kerätä vesihuolto ja viemäröinti omin käsin..

Suurin osa töistä, erityisesti vesihuolto ja viemäröinti, voidaan tehdä käsin. Suurin osa töistä, erityisesti vesihuolto ja viemäröinti, voidaan tehdä käsin.

Mitä etsiä kokoonpanossa:

 • Venttiilin, joka sulkee keittiön veden syötön, on oltava talossa;
 • On kätevämpää ja turvallisempaa, kun virtalähteen katkaisukytkin on myös talossa eikä ulkona;
 • Viemäri voidaan kuitenkin asentaa lattiaan, jotta putket eivät jääty eivätkä repeä talvella.

Kesäkeittiö, jossa on takka, sähkövalo ja juokseva vesi, on hyvä paikka juhlia uutta vuotta, juhlia vuosipäivää tai erityistä päivämäärää.

Autotallihanke ja kesäkeittiö

Kesäkeittiön yhdistää yksi seinä ja autotalli, jos sivuston käyttö on mahdotonta talon julkisivun sivussa tai edessä. Tällä vaihtoehdolla on etuja ja haittoja. Tämän järjestelyn haittana on epämiellyttävien hajujen esiintyminen. Autotalli sijaitsee usein tien porttina, ohitettavien autojen melu ja pakokaasut estävät hyvää lepoa..

Tämän sijainnin etuna on, että voit helposti kommunikoida, jos ne suoritetaan autotalliin.

Jos autotallin edessä on betonilla täytetty pysäköintialue, voit ottaa tämän alueen perustana ja säästää siten aikaa, energiaa ja rahaa. Grillausalue sijaitsee yleensä paikassa, jossa ei ole pakokaasua.

Jos sivustolla ei ole tarpeeksi vapaata tilaa, kesäkeittiö voidaan yhdistää autotalliin Jos sivustolla ei ole tarpeeksi vapaata tilaa, kesäkeittiö voidaan yhdistää autotalliin

Tulisijan lähellä voidaan varustaa:

 1. Puu- tai kivihiilivarasto;
 2. Penkki tai tuoli, johon grillaaja voi istua ja katsella tulta;
 3. Varastokaappi, vartaat, grillit.

Takka on tehty omin käsin mistä tahansa palamattomasta materiaalista, useimmiten sen käytännöllisyyden ja kauneuden vuoksi:

 • Tiili;
 • Tehty kivestä;
 • Betoni koristeltu laattoilla, mosaiikeilla tai stukolla.

Takka voidaan tehdä helposti riippumattomasti mistä tahansa palamattomasta materiaalista, olipa se sitten kivi tai tiili Takka voidaan tehdä helposti riippumattomasti mistä tahansa palamattomasta materiaalista, olipa se sitten kivi tai tiili

Yksiosaisen sisäänrakennetun tulisijan lisäksi on kannettavia ja kevyempiä vaihtoehtoja. Voit tehdä omilla käsilläsi metallirasian tai kuopan tulipalolle vahvistetuilla vartaatelineillä. Tyypillistä tuulen suuntaa kannattaa harkita, jotta kesäkeittiö ei sijaitsisi sinne, missä savu menee.

Jos talossa ei ole tavallista keittiötä, kesällä voidaan varustaa paikka sähkö- tai kaasuliedelle.

Kesäkeittiöt huvimajalla: materiaalivalinta

Pääkaupunkikeittiö, joka pysyy kodikkaana ympäri vuoden, on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Esimerkiksi:

 1. Baarista;
 2. Lokeista;
 3. Tiili;
 4. Kivestä.

Jos kesäkeittiötä suunnitellaan käytettäväksi ympäri vuoden, se on tehtävä vahvista ja kestävistä materiaaleista. Jos kesäkeittiötä suunnitellaan käytettäväksi ympäri vuoden, se on tehtävä vahvista ja kestävistä materiaaleista.

Jos kesäkeittiö on suunniteltu puoliksi avoimeksi paviljongiksi, voit piilottaa sen uteliailta katseilta:

 • Elävä suojaus;
 • Veistetyt puiset näytöt
 • Kudottu verho, kuten teltassa;
 • Metallinen avoin ristikko.

Jos keittiö palvelee vain lämpimänä vuodenaikana, voit käyttää tätä vaihtoehtoa, kun kudottu teltta asetetaan metallista tai puusta valmistettuun runkoon. Kylmän sään tullessa teltta kokoontuu ja runko kestää talven vahingoittumatta. Tämä vaihtoehto voidaan tehdä käsin käyttämällä käsillä olevia materiaaleja.

Kesäkeittiöprojekti eristyksellä

Jotta kesäkeittiö pysyy lämpimänä huonolla säällä, sinun on toimitettava lämmitys. Jos mökissä on kaasu- tai vesikattila, voit tehdä sen itse putkistolla. Jos mökkiä ei lämmitetä, tulisija on sijoitettava suoraan keittiöön..

Mitä sinun on kiinnitettävä huomiota keittiön eristykseen:

 • Ikkunoiden on oltava ilmatiiviitä, PVC on paras;
 • Lattian ja seinien liitokset on suljettava sokkelilla;
 • Valitse lattialle pinnoite, jossa on lisäeristys, jos taloudelliset mahdollisuudet sallivat, voit tehdä lämpimän lattian;
 • Eristä seinät paisutetulla polystyreenillä tai vastaavalla materiaalilla.

Voit muuttaa omilla käsilläsi käyttämättömän verannan kesäkeittiöksi, suorittaa viestintää siellä. Tässä tapauksessa tulisija otetaan pois entiseltä verannalta. Suljetussa keittiössä seinäkoristelu voidaan suorittaa täsmälleen samoilla materiaaleilla, joita käytetään kotona. Avokeittiössä saa käyttää vain haalistumista kestäviä, kestäviä ja vedenpitäviä materiaaleja..

Jos haluat tehdä todella säänkestävän kesäkeittiön, kannattaa harkita lisälämmitystä. Jos haluat tehdä todella säänkestävän kesäkeittiön, kannattaa harkita lisälämmitystä.

Kesäkeittiöön sopiva lattiapäällyste:

 • Levyt;
 • Keraamiset tai kivilaatat;
 • Linoleumi eristetyn betonilattian päällä.

On parempi olla käyttämättä pinnoitteita, jotka ovat yhtä herkkiä ja epävakaita kosteuden muutoksille kuin parketti. Lankulattia on melko helppo tehdä. Tämäntyyppinen lattia kestää kulutusta eikä vaadi erityisiä lattiataitoja. Jotta levyt näyttäisivät kauniilta, ne on kyllästettävä pellavaöljyllä ja peitettävä lakalla, joka ei kulu ajan myötä..

Kesäkeittiö (video)

Kesäkeittiöstä, joka on luotu rakkaudella omin käsin, tekijän projektin ja konseptin mukaisesti, tulee kesämökin koristelu ja ystävien ja perheenjäsenten suosikki lepopaikka.

Kesäkeittiön suunnittelu (kuva)