Olasz stílusú konyhák: modern, modern belső térben

A modern olasz konyha sok fényt és csak természetes színeket fogad A modern stílusú olasz konyha sok fényt és csak természetes színeket fogad. Az olasz stílusú konyha rengeteg hatalmas szekrénybútor, egy nagy asztal sok székkel. A szecessziós stílus csak a luxuslakások kellően tágas konyháihoz alkalmas, mivel a bútorokat úgy kell elhelyezni, hogy elegendő szabad hely legyen minden oldalról. A sötétedés idegen az olasz konyhától. Az olasz konyha dizájnja örömöt és hedonizmust áraszt.

Mi az olasz konyha

A barátságos és élénk tér kialakítása magában foglalja a Földközi -tenger természetes árnyalatait és élénk színeit.

Az okker, az égetett narancs agyag, a terrakotta, a finom sárga és a ragyogó kék árnyalatai egy nyugodt, mégis elegáns olasz életmódot írnak le, amelyben a főzés és az evés az egyik fő öröm, ha nem a legfontosabb..

Az olasz stílusú konyha nagyon organikusnak tűnik, otthoni melegséget és hangulatot kölcsönöz Az olasz stílusú konyha nagyon organikusnak tűnik, otthoni melegséget és hangulatot kölcsönöz

Belső jellemzők

Az olasz konyha belseje természetes anyagok felhasználásával készült. A munkalapoknak és a padlófelületeknek természetes megjelenésűeknek kell lenniük – olasz stílusban matt kőből vagy gránitból készült munkalapok, terrakotta vagy palacsempe, gyakran egyedi mozaikmintákkal..

Főzőedények és edények - mindig jól látható helyen, az asztal fiókjaiban vagy antik állványokon lógva Főzőedények és edények – mindig jól látható helyen, az asztal fiókjaiban vagy antik állványokon lógva

A közös téma a nyugodt elegancia és a fényűző, hedonikus élet – az olasz konyhában szívesen eltölt sokáig, és újra és újra megpróbál visszatérni ide.

Világítás

Az olasz konyhák világításai általában illeszkednek a világos és tágas terekhez, sok természetes fénnyel. Az olasz konyhában elengedhetetlenek a természetes motívumok – virágok és növények az ablakok stratégiai helyzetében, ablakpárkányokon és asztalokon, vidéki tájakat vagy növény- és állatvilágot ábrázoló gobelinekkel vagy mozaikokkal kombinálva.

A belső terek fagerendás mennyezettel rendelkeznek, ami az olasz konyhák közös jellemzője, valamint kiváló minőségű természetes fából készült szekrények. Lehet festett vagy természetes. A belső terek fagerendás mennyezettel rendelkeznek, ami az olasz konyhák közös jellemzője, valamint kiváló minőségű természetes fából készült szekrények. Lehet festett vagy természetes.

Készülékek és tartozékok

A készülékek és kiegészítők tervezése az olasz konyha tervezési spektrumát is formálja, az egyszerű, toszkán stílusra jellemző rozsdamentes acél szerkezetektől a szüreti vagy modernebb stílusig, vastag és merész színekben. Általánosságban elmondható, hogy minél természetesebbnek tűnik a teljes dizájn, annál jobban illeszkedik az egyszerű, hagyományos formatervezésű készülékekhez és konyhai eszközökhöz, szemben a modern vagy modern formatervezésekkel..

Bútor

Végül a bútorok fontos elemei a belső térnek. A toszkán stílust a fahasználat jellemzi, még a durva kivitelben is (azonban töredékek nélkül).

Nagyon kívánatos, hogy olasz konyhájának ablakai a tengerre vagy a buja virágzó bokrokra, virágágyásokra vagy kőházas gyönyörű fákra nézzenek. Ha ez nem így van, akkor egy nagy képet akaszthat fel a falra Firenze vagy Nápoly kilátásával Nagyon kívánatos, hogy olasz konyhájának ablakai a tengerre vagy a buja virágzó bokrokra, virágágyásokra vagy kőházas gyönyörű fákra nézzenek. Ha ez nem így van, akkor egy nagy képet akaszthat fel a falra Firenze vagy Nápoly kilátásával

Az olasz konyhák mediterrán stílusa világosabb, a modern bútorok pedig elegánsak lehetnek – rozsdamentes acél asztalok, székek és székek élénk és merész narancssárga, kék és zöld színekkel festve.

A modern olasz konyha belső jellemzői (videó)

Gyönyörű és praktikus olasz stílusú konyhabelső

Az olasz formatervezésről ismert, hogy elegáns, előkelő és grandiózus. A toszkán dizájn egyszerű luxussal gyönyörködik, és meleg és hangulatos lesz a toszkán belső térben. Az alacsony boltozatú tégla mennyezet, a hatszögletű terrakotta padló és a hangulatos fa- vagy fából készült bútorok egy ilyen konyhában megőrzik a természetes melegséget és meghitté teszik a légkört. Egy ilyen konyha esetében dekoratív vagy akár funkcionális rézedények, vázák és egy nagy kovácsoltvas csillár az asztal közepén elfogadható. Olaszországban a konyha az otthon szíve, és elég tágasnak kell lennie..

Ha a pénzeszközök megengedik, akkor a belső tér újjáteremtheti az óvilág pompájának minden pompáját, utánozva a kézzel festett katedrális mennyezetét és akasztva egy kétszintű csillárt. Ha a pénzeszközök megengedik, akkor a belső tér újjáteremtheti az óvilág pompájának minden pompáját, utánozva a kézzel festett katedrális mennyezetét és akasztva egy kétszintű csillárt.

Ez a konyha olasz reneszánsz hangulatot áraszt, míg a bútorok és kiegészítők hagyományos 19. századi stílusban készülhetnek. A konyha legizgalmasabb része a 16. századi kandalló, de ez természetesen a megfelelő képességeket és engedélyeket figyelembe véve..

A tisztán olasz motívumok egyike a freskók, amelyeket speciális falcsempékkel lehet utánozni. A boltíves mennyezet alatt egy tégla dombormű finoman utánozza a konyha mennyezetét, ellentétben a kőfalakkal.

Modern konyhák Olaszországban (videó)

Modern olasz konyhák: stílusuk egyik legjobbja

Az olasz formatervezés modern hagyományai azt sugallják, hogy sok funkcionális elem és alkatrész egy korlátozott helyen található, egyetlen ötlettel egyesítve. Egy ilyen konyhában gyakran van egy süllyesztett ajtó, ami univerzálissá teszi a belső teret..

A modern konyha természetes anyagokat és ötvözeteket használ:

  • Különféle fa vagy mesterséges műanyagok, amelyek utánozzák a fát;
  • Kőtöredékek;
  • Modern rozsdamentes acél elemek.

A konyhák jellemzően lineáris falszerkezettel rendelkeznek, alapvetően az összes konyhaszekrényt tartalmazzák a szoba egyik oldalán. Ez jó méretű helyet biztosít az étkező számára. Az üvegfalak zónázást biztosítanak anélkül, hogy elvennék a nagy, nyitott tér érzését.

A konyhai mosogatók többnyire rozsdamentes acélból készülnek - elegánsak, mégis nagyon könnyen tisztíthatók A konyhai mosogatók többnyire rozsdamentes acélból készülnek – elegánsak, mégis nagyon könnyen tisztíthatók

A modern belső tér azt is feltételezi, hogy fülkék vannak a falakban kihúzható vagy összecsukható asztallal, vagy közvetlenül egy fülkébe szerelt asztallal, egyenes profilú padokkal.

A belső tér úgy van kialakítva, hogy amikor kinyitja az ajtókat, azonnal láthatja az egész konyhát. A belső tér úgy van kialakítva, hogy amikor kinyitja az ajtókat, azonnal láthatja az egész konyhát.

A teljesen működőképes konyha kinyílik, amikor minden süllyesztett ajtó nyitva van, és minden rendelkezésre álló hely kihasználható. A beépített konyhaajtók mögött egy sötét fa alatt csak egy hűtőszekrény rejthető el..

Az étkezőasztal a konyha központi része, egyfajta sziget, amely maga körül gyűjti a belső tér többi részét. A rozsdamentes acél felső polcok több helyet foglalnak el, és könnyű hozzáférést biztosítanak a konyhai készülékekhez és készülékekhez.

A falra szerelt szekrények és fülkék helyet takarítanak meg a konyhában. A szekrények, az élelmiszer -feldolgozó munkaterület, a készülékek, a boros szekrények és a polcok üvegedényekkel és poharakkal egy résen helyezkedhetnek el, a design letisztult és rendszerezett.

Olasz konyhák Scavolini: EuroCucina kiállítás (videó)

Konyha modern olasz stílusban: saját kezűleg díszítjük a belső teret

Az olasz konyha témája mindig divatosnak és elegánsnak tűnik. Azt mondhatjuk, hogy az olasz konyhát kedvelő emberek művésziek és finom ízlésűek..

A falburkolatokhoz csempét vagy természetes kerámia burkolólapot választhat. Kék és zöld tónusú üveglapok is alkalmasak. A falburkolatokhoz csempét vagy természetes kerámia burkolólapot választhat. Kék és zöld tónusú üveglapok is alkalmasak.

Még egy egyszerű konyha is elkészíthető olasz stílusban:

  • Ha olasz színösszeállítást szeretne, akkor a falakat arannyal kell festeni, és a festményeket fekete fakeretekbe kell helyezni, hogy ellentétben álljanak az arany festékkel..
  • A legjobb megoldás az olasz dizájnhoz a parketta. Próbáljon két nagy fali tükröt felfüggeszteni egymással szemben..
  • Elég olasz stílusú antik étkezőasztalt és antik kiegészítőket használni. A fa tálak nagyon jók és megfelelőek.
  • Ha meleg sárgára és aranyra vált a konyhaszekrényben, kerülje a sötét festéket a konyhában, mivel ez vizuálisan csökkenti a konyhát..
  • Az olasz design természetes anyagok, például kő, pala, gránit vagy kerámia burkolatok használatát foglalja magában a padlón és a munkalapokon. Nincs szükség fényes fényforrásokra, a konyhát lámpákkal kell megvilágítani, amelyek egyenletes matt fényt adnak.
  • A mediterrán stílusú bútorokat sárgaréz vasfogantyúk jellemzik.

Olasz stílusú konyhatervezés (videó)

A modern olasz konyhákat a kifinomultság, a szépség és a formák lázadása különbözteti meg. A konyha élén egy nagy, durva faasztal található, sok családdal. A belső teret arany tónusokkal tervezték, és a burkolóanyagoknak szigorúan természetesnek kell lenniük – fa vagy faszerű műanyagok, kő vagy agyag csempe, réz szerelvények. A modern olasz konyhák rozsdamentes acél elemek és szokatlan avantgárd formák jelenlétében különböznek a klasszikus mediterrán vagy toszkán konyháktól..

Olasz stílusú konyhák (fotó)