Konyhatervezés 2: 2: a leghasznosabb elhelyezése

Még egy 2 a 2 -es konyhában is elfér minden, amire szüksége van, a lényeg az, hogy bevált megoldásokat használjon, és a kezdeti szakaszban gondolkozzon el egy tervezési projekten Még egy 2 a 2 -es konyhában is elfér minden, amire szüksége van, a lényeg az, hogy bevált megoldásokat használjon, és a kezdeti szakaszban gondolkozzon el egy tervezési projekten. Nehéz lehet a konyhát megfelelően felszerelni, és ha nagyon kis konyha például felmerül a kérdés: melyik konyhai kialakítást válasszuk 2 2?

Fő elvek

Ahhoz, hogy egy kis konyha minden lehetőségét teljes mértékben kihasználhassa, a legapróbb részletekig mindent ki kell számolnia, a tapéta színétől az ajtók típusáig. Próbáljon meg nem mélyülni, és egy bizonyos stílusra összpontosítani, inkább támaszkodjon a “kényelmes” és az “ízlés” -re. Kombinálja a miniatűr konyhák tervezői tippjeit, beleértve a japán minimalizmust, és használja kreativitását. A hangulatos és szép konyha bármilyen területen elhelyezhető.

Semmilyen esetben ne használjon feketét a falak vagy padlók díszítéséhez - ez nem csak vizuálisan elrejti a teret, hanem pszichológiailag is összetöri Semmilyen esetben ne használjon feketét a falak vagy padlók díszítéséhez – ez nem csak vizuálisan elrejti a teret, hanem pszichológiailag is összetöri

Színes oldat

A tapéta, a padló és a mennyezet színének vizuálisan meg kell növelnie a konyha helyiségét, ezért a szükséges anyagok vásárlásakor válassza ki a megfelelő árnyalatot. A világos és pasztell árnyalatok teszik a legjobban a dolgukat. A térfogatos és több rajz vizuálisan zavarba hozza a konyhát, de ez nem ok arra, hogy teljesen elhagyjuk őket. A közepes méretű minták, a divatos nyomtatás vagy az impozáns egyszeri illusztráció varázst és ellenállhatatlanságot kölcsönöz a térnek való beavatkozás nélkül. A por, a gyöngy és az őszibarack árnyalatai ideálisak egy kis területre. A tapéta kiválasztásakor figyelembe kell vennie az előnyöket és hátrányokat is, jó és kiváló minőségű mosható tapétát kell vásárolnia, hogy ne cserélje ki minden évben.

Előnyben részesítse a világos árnyalatokat. Alternatívaként használhat természetes fát különböző kezelésekkel. Ezenkívül ne felejtsük el a természetes megvilágítást - az ablakoknak a lehető legnyitottabbnak kell lenniük - ez több fényt ad a helyiségnek, és ezáltal a nagy tér érzését. Előnyben részesítse a világos árnyalatokat. Alternatívaként használhat természetes fát különböző kezelésekkel. Ezenkívül ne felejtsük el a természetes megvilágítást – az ablakoknak a lehető legnyitottabbnak kell lenniük – ez több fényt ad a helyiségnek, és ezáltal a nagy tér érzését.

A konyhai padlóburkolatnak nem kell félnie a nedvességtől és az olajtól. Jobb, ha egyetlen árnyalatot választ. Az utóbbi időben különösen népszerűek a kerámia csempék – gazdag színpaletta, jól mosható, használat közben nem szeszélyes.

Próbáljon meg nem engedni vizuális különbségeket a domború, kétszintű mennyezetek között. Ez terjedelmes és nyomasztó környezetet biztosít a kis konyhának. Egy szabad szobában ellenkező szerepet játszanak – hangulatot és kényelmet adnak..

Egy miniatűr konyhában minden centiméter jelentős szerepet játszik, ezért az ajtó kiválasztásakor ügyeljen a nem szabványos lehetőségekre. A tolóajtók és hasonló típusú ajtók jelentős helyet takarítanak meg. Konyhabútorok kiválasztásakor a legpraktikusabb szekrények.

A terjedelmes függönyök és a hatalmas függönyrúd helyett vakokat, redőnyöket vagy római redőnyöket használhat. Ha továbbra is a függönyöket részesíti előnyben, akkor a legjobb megoldás a szellős, kecses, átlátszó függöny. Az ilyen manipulációk eredménye meglep és örömet okoz az arányosságának..

Bútor elrendezés

Számos lehetőség van a bútorok kis konyhába helyezésére, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. A bútorok harmonikus elrendezése garancia a konyha kényelmére és tágasságára.

Annak érdekében, hogy több munkafelület maradjon a háziasszonynak, a konyhai gépeket és egyéb elektromos készülékeket egy magas szekrénybe lehet helyezni a beépített készülékek számára.

A 2 x 2 konyha hatékonyabb használatához használjon átalakítható bútorokat. Például egy összecsukható asztal A 2 x 2 konyha hatékonyabb használatához használjon átalakítható bútorokat. Például egy összecsukható asztal

Konyhai bútorok elhelyezhetők a fal mentén, ez az opció nagyon kényelmes egy keskeny területen. De az étkezőasztallal lesz némi kellemetlenség, át kell helyezni a nappaliba. Ha a konyhát két személy számára tervezték, akkor egy bárpult asztalként is használható – ez helyet takarít meg, és általában stílusosabb lesz.

Ha a konyha területe négyzet alakú, akkor a bútorok “P” betű alakba rendezhetők, ebben az esetben a munkalap felszerelésével az ablakpárkány területe működőképessé válik. Ezenkívül az ablakpárkány területét csúszó transzformáló asztal telepítésével lehet használni, működés után az ablakpárkány alá bújik. Ennek a beállításnak az előnye lehetővé teszi számos további modul felakasztását, ami viszont nagy kapacitást biztosít minden konyhai eszköz számára..

A legnépszerűbb L alakú elrendezés mind a tágas, mind a kis konyhasarokban megtalálható. Ezzel az elhelyezéssel lekerekítheti a sarkokat. Az L alakú konyhákban a faliszekrényeket az egyik oldalra akasztják, ezáltal növelve a vizuális teret.

Azok, akik nem akarják agyonütni az agyukat, megvásárolhatnak egy megfelelő méretű, kész konyhasarkot. Ezek a konyhák minden szükséges felszereléssel felszereltek. Tartalmaz két égőt, mosogató, élelmiszer tároló részeket stb..

Néhány fontos tipp

A konyha tágasabbá tételéhez, ugyanakkor a könnyedség és a kényelem megőrzéséhez használja a modern technológia és a multifunkcionális konyhai berendezések segítségével a helytakarékossági technikákat. Ezek lehetnek kihajtható polcok, dobozok, kosarak stb. Hatalmas tűzhely helyett főzőlapot és külön sütőt vásárolhat, amelyet a készülékek fülkéjében helyezhet el.

A bútorok kiválasztásakor ügyeljen a méretekre különböző állapotokban. Például egy kis konyha székét úgy kell megválasztani, hogy az asztal alá bújhasson, és a lehető legkevesebb helyet foglalja el. Ugyanez vonatkozik az asztalra is - fontos megtalálni az egyensúlyt a könnyű használat és a méret között. A bútorok kiválasztásakor ügyeljen a méretekre különböző állapotokban. Például egy kis konyha székét úgy kell megválasztani, hogy elbújhasson az asztal alá, és a lehető legkevesebb helyet foglalja el. Ugyanez vonatkozik az asztalra is – fontos megtalálni az egyensúlyt a könnyű használat és a méret között.

A kényelmes konyhabelső létrehozásához jobb, ha a bútorokat megrendelésre készítik, figyelembe véve mindent a legapróbb részletekig. A zsúfolt, szűk konyhák elkerülése és a hely visszaszerzése érdekében csökkentse a lógó szekrény fülkéjének mélységét..

Annak érdekében, hogy a konyha ne úgy nézzen ki, mint a konyhai készülékek raktára, vásároljon csak a legszükségesebb dolgokat, amelyeket folyamatosan használ. Jobb, ha nem vásárol havonta egyszer használt berendezést, mivel ez helyet foglal, és felesleges pénzkidobáshoz vezet.

Példa egy konyha kialakítására 2 x 2 m (4 négyzetméter) (videó áttekintés)

Következtetés

A konyha sarok elrendezése 2 x 2 a legracionálisabb helykihasználás A konyha sarok elrendezése 2 x 2 a legracionálisabb helykihasználás

A miniatűr konyha 2 * 2 kialakítása nem könnyű küldetés, de ha komolyan és felelősségteljesen veszi, hihetetlen eredményt érhet el. És egy apró, első pillantásra, amely nem képes ellátni a konyhai terület funkcióját, átalakulhat egy hangulatos paradicsomi szigetké, ahol a tulajdonos kulináris remekművekkel teremti meg, gyönyörködteti és kezeli a háztartás tagjait. Ez a hozzáállás garantálja a divatos kompakt konyhát és a kívánt családi kényelmet..

Konyha 2 méter 2 méter (fotó)