Hangulatos sarokkonyha kialakítás 9 négyzetméter m: lehetőségek és lehetőségek

Sarokkonyha kialakítása 9 négyzetméter m. nem könnyű feladat, kényelmes, hangulatos, stílusos és funkcionális kell, hogy legyen Sarokkonyha kialakítása 9 négyzetméter m. nem könnyű feladat, kényelmes, hangulatos, stílusos és funkcionális kell, hogy legyen. A konyhai helyiség ne legyen hatalmas vagy kicsi – a kialakításnak a lehető legnagyobb mértékben meg kell felelnie a háztartások igényeinek. De néhány apartman kicsi. Hogyan készítsünk konyhát 9 négyzetméterre? m? tágas és kényelmes, miközben különleges hangulatot kölcsönöz neki? Ugyanakkor figyelembe kell venni a dekoráció stílusát, a színeket, a dekoráció jellemzőit, a világítóberendezések beszerelésének finomságait és az ablakok díszítését is.

Sarokkonyhák 9 m: a tervek előnyei

A tervezőknek van egy titkuk – egy kis szoba, ebben az esetben a konyha 9 négyzetméteres. m., a lehető legtöbb fénnyel kell feltölteni. Ez vonatkozik a bútorok árnyékára is. Halvány, világos bútor kiegészítőkre van szüksége. Ebben az esetben a tér kialakítása nem tűnik nehézkesnek. Különösen hasonló színű tapéta kombinációjában. Az üvegbútorok tökéletesek egy ilyen belső térhez – székek, asztal, polcok és még bárpult is. Így a tér megtelik a szükséges elemekkel, de az átláthatóság miatt mind súlytalannak tűnnek..

A kis helyiségek konyhájának elhelyezéséhez megfelelő lehetőség a szögletes módosítás, amely nem foglal sok helyet. A kis helyiségek konyhájának elhelyezéséhez megfelelő lehetőség a szögletes módosítás, amely nem foglal sok helyet.

Annak érdekében, hogy a konyha ne tűnjön unalmasnak, összpontosíthat a csillárra, pontosabban az árnyékára, 5 árnyalattal sötétebbnek kell lennie, mint a fő színek.

Vizuálisan bővítse a konyhát 9 nm -en. egyszerű technikával végezhető el. Magas hűtőszekrény van felszerelve a kilátástól távol eső sarokba, az ajtó oldaláról, ami mérete miatt vizuálisan növeli a mennyezetet.

Az asztalnak nem lehetnek világos vonalai, vizuálisan szűkítik a teret. Jobb, ha kerek vagy ovális modelleket választ.

Hangulatos sarokkonyha kialakítás 9 négyzetméter M videó)

A konyha övezete 9 négyzetméter. m: a helyes megközelítés

A konyha kialakítása biztosítja az étkező és a munkaterület elválasztását.

Ehhez megteheti:

  1. Fektessen hangsúlyt a bárpultra – vágó- és étkezőfelületként fog szolgálni;
  2. Különböző színek segítenek a zónák felosztásában – az asztal és a székek azonos árnyalatban készülnek, a vágófelület, a mosogató és a hűtőszekrény más színű;
  3. Egy másik nagyszerű lehetőség a zónákra a munkaterület kiosztása panellel, falpanellel vagy dekoratív vakolattal;
  4. A zónákat fény segítségével oszthatja fel – a spotlámpákat a munkafelület fölé, az asztal mellé kell felszerelni – függő csillár vagy lámpa.

A sarokkonyha ergonomikus lehetőség a szekrények elrendezésére. A tér ilyen zónázása nagyon kényelmes lesz minden hostess számára. A sarokkonyha ergonomikus lehetőség a szekrények elrendezésére. A tér ilyen zónázása nagyon kényelmes lesz minden hostess számára.

Tippek a konyha tervezéséhez és kialakításához 9 m2

Egy kis konyha kialakítása egyáltalán nem bonyolult folyamat, elsődleges feladata a tér bővítése.

Van néhány tervezési trükk:

  • Csatlakoztassa az erkélyt és a konyhát, ha van ilyen;
  • Távolítsa el a konyha bejárati ajtaját;
  • Készítse el az ajtót boltív formájában;
  • Konyhabútor 9 nm m lehetőleg egyenes legyen, és üres fal mentén legyen felszerelve.

L-alakú, a bútorkiegészítők U-alakú elhelyezésének lehetősége elfogadhatatlan egy 9 négyzetméteres konyhában. m.

Az ideális bútor -elrendezés lehetővé teszi, hogy a legtöbbet kihozza a rendelkezésre álló sarokból, és kényelmes tárolóhelyet alakítson ki a különféle konyhai eszközök számára Az ideális bútor -elrendezés lehetővé teszi, hogy a legtöbbet kihozza a rendelkezésre álló sarokból, és kényelmes tárolóhelyet alakítson ki a különféle konyhai eszközök számára

Az egyik fontos pont a háztartási gépek. Nagyon sok szükséges a konyhában. Ha lehetséges, a bútor kiegészítőkbe kell beépíteni. Sokan úgy vélik, hogy a hűtőszekrény sok helyet foglal el, ami azonnal szűkíti a területet. De ez nem így van. Ha a homlokzat fényes, akkor a visszavert tükröződés vizuálisan növeli a kerületet. Ugyanaz a fényesség ajánlott minden konyhai homlokzathoz.

A kis kovácsműhely kialakítása nem tolerálja a függőleges és vízszintes csíkos tapétákat. Ez szűkíti és 9 négyzetméterre zsugorítja a teret. m konyha.

Kiváló lehetőség egy széles ablakpárkány felszerelése. Ebben az esetben kettős nyerést kap – az ablakpárkány asztalként szolgálhat, mellette 2 bárszék lesz.

A belsőépítészet és a konyha kialakításakor el kell felejtenie az élénk színeket. A hangsúly csak egy témára tehető, nem többre!

A kis téglalap alakú konyha kialakítása lehetővé teszi a mosogató, a tűzhely és a hűtőszekrény elhelyezését egy fal mentén. Ebben az esetben egy étkezőcsoportot (asztal, székek), mosógépet és további szekrényeket helyeznek el egy másik fal mellett. Célszerűbb a TV -t bútorokba építeni vagy a falra szerelni..

Ha a legtöbbet szeretné kihasználni a konyhában, akkor a sarokkonyha tényleges kiút lesz a probléma megoldásában. Ha a legtöbbet szeretné kihasználni a konyhában, akkor a sarokkonyha tényleges kiút lesz a probléma megoldásában.

Ha a konyha 9 nm. m. erkéllyel vagy folyosóval van összekötve, akkor egy további területen hűtőszekrény, asztal és székek helyezhetők el.

L alakú (sarokváltozat): a mosogató sarokba kell szerelni, a konyhabútor, a tűzhely és a hűtőszekrény a mosogató másik oldalán található. Ez a variáció alkalmas téglalap és négyzet alakú terekre is..

Kis konyhákban a bárpult jól néz ki, miközben különféle polcokat lehet hozzáadni hozzá. Így asztal lesz a szobában, és további hely lesz a konyhai eszközök számára..

Amit a tervezők javasolnak

A konyha kialakításakor meg kell próbálnia egy mosogató, tűzhely és hűtőszekrény telepítését egymástól rövid távolságra. Így a főzés helye a lehető legkényelmesebb lesz..

Vegyünk egy mosógépet. Ha mosogatógép is rendelkezésre áll, akkor jobb, ha a mosógépet a fürdőszobában helyezi el. A mosogatógép a mosogató mellé van felszerelve. A legjobb megoldás egy 9 nm -es konyhához. – beépített és sarokbútorok, a mennyezetig. Ezzel a konfigurációval megtakarítható és maximalizálható az alapterület. A mosogató, a szekrény elhelyezése alatt trapéz alakú, szögleteset kell választania.

Nagyon gyakran a kis méretű konyha miatt a tulajdonosoknak gondosan meg kell tervezniük minden centimétert, így nem meglepő, hogy sokan sarokkonyhát választanak Nagyon gyakran a kis konyha miatt a tulajdonosoknak gondosan meg kell tervezniük minden centimétert, így nem meglepő, hogy sokan sarokkonyhát választanak

A falak, mennyezetek, padlók javítási munkálatai során történő szintezéskor nem szükséges túlságosan csökkenteni a teret. Még az egyenetlen falakat is el lehet rejteni néhány építőanyaggal. De ha a gipszkarton sok helyet foglal el, akkor a dekoratív vakolat nem. Ezenkívül a vele befejezett falak tartósak lesznek, az anyag nem szívja el a szagokat és nem fél a nedvességtől, ezért ez a lehetőség a konyhához az egyik legideálisabb. Sokan cementkötést készítenek a konyhában. Jobb előnyben részesíteni az önterülő keveréket.

A konyha 9 nm. m. ne szereljen fel feszített mennyezetet. A tér egy részét is elfoglalják..

Ami a világítást illeti, a konyha 9 négyzetméteres. m. ne akasszon fel egy csillárt, mert árnyék jön a központi fényből, ami még kisebbé teszi a szobát Ami a világítást illeti, a konyha 9 nm. m. ne akasszon fel egy csillárt, mert árnyék jön a központi fényből, ami még kisebbé teszi a szobát

Fontos az ablak és annak kialakítása. Egyszerű technikával vizuálisan magasabbra teheti a mennyezetet. A párkány a mennyezetre van felszerelve.

A függönyök hosszúak lehetnek. A római redőnyök tökéletesen illeszkednek egy kis konyha belsejébe. Rájuk lehet koncentrálni. Például a konyhában használt fő szín a bézs, ebben az esetben egy világos mintás függöny, amelyen kék, kék árnyalat van, elvonja a figyelmet egy kis helyről. De ezzel a kialakítással már nem kell kiemelnie a csillárt. A hangszínnek meg kell egyeznie a fő színnel..

Jövőbeli konyhájának tervezésekor próbálja a mosogatógépet, a tűzhelyet és a hűtőszekrényt egymáshoz közel elhelyezni, de ne túl közel, mindez ésszerű keretek között jó. Jövőbeli konyhájának tervezésekor próbálja a mosogatógépet, a tűzhelyet és a hűtőszekrényt egymáshoz közel elhelyezni, de ne túl közel, mindez ésszerű keretek között jó.

A kihúzható asztalok nagyszerű lehetőségek egy kis konyhához. A tervezők azt tanácsolják, hogy kis súlyú és megjelenésű asztalt és székeket válasszanak..

A konyha díszítéséhez elegendő 2 kis festményt felakasztani a falra, vagy egy edényt virággal. Nagyon fontos, hogy ne terheljük túl a teret, mert még egy fényes, de már felesleges részlet is tönkreteheti a belső teret.

A konyha sarok belseje 9 négyzetméter M videó)

Most nagyon divatos a túráról hozott különféle mágneseket a hűtőszekrény homlokzatára akasztani. De a belső szakértők nem javasolják ezt, ha a hűtőszekrény 9 m2 -es a konyhában. A kicsi és tarka tárgyak káosz és rendetlenség érzetét keltik, vonzzák a figyelmet, a tervezést ebben az esetben megsértik.

Sarokkonyha kialakítása 9 négyzetméter m (fotó)