Elegáns olasz homlokzatok egy tömörfa konyhához

A tömör fából készült olasz homlokzatokat nagyon luxusnak és kiváló minőségűnek tekintik. A tömör fából készült olasz homlokzatokat nagyon luxusnak és kiváló minőségűnek tekintik. A homlokzat mindig is a konyha arca volt és marad. Ez az a ruha, amellyel üdvözölnek, ha a közmondást alkalmazza a belső térre és a bútorokra. Ha valaki kihozta a legtöbbet ebből az ítéletből, akkor az olasz bútormárkáknak nincs szükségük reklámra. Ezek prémium osztályú márkák és szerényebb gyártók, amelyek azonban nem véletlenül kerülnek az eladások élére..

Olasz homlokzatok a konyhához: fajták

Az olaszok a hazai gyártókhoz hasonlóan háromféle konyhai homlokzatot gyártanak: fa, műanyag és MDF. Hozzáadott üveg és fém, amelyeket ma aktívan használnak a konyhai készletek gyártásában. Ennek divatját a high-tech stílus vezette be, amely ma feloldódott más stílusokban és belső variációkban.

Az olasz tömörfa homlokzatok sajátossága, hogy tökéletesen kombinálhatók gyakorlatilag bármilyen belső stílussal, ez egy klasszikus kivitel vagy könnyű értelmezés az aktuális trendek témájában..

Az olasz konyha homlokzatait különböző modellek és színek különböztetik meg. Az olasz konyha homlokzatait különböző modellek és színek különböztetik meg.

Az olasz gyártók leggyakrabban egy tömböt használnak:

 • Tölgy;
 • Hársak;
 • Hamu;
 • Cseresznye;
 • gesztenyefa
 • Dió.

A bútoriparban ezeket a fafajtákat kiváló minőségűnek tartják, az egyedi fadíszt és természetesen a színt különösen nagyra értékelik. Az olaszok pedig megtanultak játszani a tömeg természetes, természetes előnyeivel, mint senki más.

Természetesen az olasz bútorok ára megfizethető, de ez jövedelmező befektetésnek tekinthető – a drága fejhallgatók nagyon sokáig tartanak..

Az olasz konyha homlokzatainak változatai (videó)

Olaszország elit konyhái: márkák

Nem hiába tekintik az olasz gyártók homlokzatát a maga nemében modellnek, de általában egy Olaszországban gyártott konyhai szett tekinthető szabványnak. És mindez azért, mert az olaszok megtanultak egyensúlyozni, megtalálták az arany középutat a klasszikusok és az újdonságok megváltoztathatatlan tökéletessége, a technológiai áttörés között. Megtanulták, hogyan lehet a tömör fából készült termékeket ötvözni márvány, gránit, rozsdamentes acélokkal, amelyek szükségesek a munkafelület díszítéséhez. És ez a kombináció természetesnek tűnik.

Minden szép ínyencei - építészet, művészet, divat és stílus, ismert mesterművek és kulináris hagyományok alkotói, az olaszok a bútorok kultuszába és gyártásába emelve Minden szép ínyencei – építészet, művészet, divat és stílus, ismert mesterművek és kulináris hagyományok alkotói, az olaszok a bútorok kultuszába és gyártásába emelve

Ezenkívül az olasz gyártók olyan fontos szempontokat is figyelembe vesznek, mint a modern világítás, a kiváló minőségű szerelvények, a konyhabútorok belső töltésének ergonómiai rendszerei..

Ha nem tudja eldönteni a választást, akkor ez a lista segít:

 • Klasszikus minták – a gyártók nem őrzik a hagyományokat, hanem kifogástalan stílust és ízlést préselnek ki, ragaszkodva a szilárdsághoz és a hagyományokhoz. A Castello, a Bamax, az Arka, a Busatto, a Francesco Molon büszkélkedhet ilyen hagyományos konyhákkal a hegységből.
 • Modern lehetőségek. Ez nem csak egy új típusú homlokzat, hanem más szemlélet ugyanazon tömb használatára, az egyszerű felszíni vonalak kihasználása, a fény és a tér játéka, a formák természetessége teremti meg az új valóság illúzióját . Egy ilyen konyhában úgy tűnik, hogy egy másik térbe költözik, új életúthoz kapcsolódik, másképp érzékeli lakását. A Composit, Aster, Biefbi, Pedini kissé futurisztikus, de ugyanakkor puha, meleg és hangulatos konyhái a határtalanság, a szabadság és a tér álmának vizuális megtestesítői..

Lehetetlen ellenállni az olasz stílusnak: az eleganciát és a kifinomultságot a szenvedély, a maximalizmus és a ragyogó temperamentum tomboló óceánja ötvözi Lehetetlen ellenállni az olasz stílusnak: az eleganciát és a kifinomultságot a szenvedély, a maximalizmus és a ragyogó temperamentum tomboló óceánja ötvözi

Az olasz gyártók, ahogy a különböző tervezők találóan hangsúlyozzák, nem új belső tereket teremtenek, hanem új világokat. Az ilyen bútorokkal körülvett emberek másképp kezdik érzékelni magukat, látni fogják, hogy a kis dolgokban tökéletes lehet, hogy érezzék, mennyire szorosan összefonódik a projekt magas funkcionalitása és esztétikája..

Pedini, aki feltalálta a moduláris konyhai rendszereket

A Pedini Olaszország egyik legjobb bútorgyára. Manapság ezt a márkát mindenki ismeri, aki a modern konyhabútorok lehetőségeit tanulmányozza, amely a mai naphoz a lehető legjobban illik..

A Pedini konyha a következő:

 • Elegáns, átgondolt design;
 • Az egyes sorok ésszerűsége;
 • A részletek pontos hangsúlyozása;
 • A vonalak simasága;
 • A sarkok elkerülése;
 • A formák kereksége;
 • Városi minimalizmus fogalma.

Elit konyhák Pedini - a stílus és az ergonómia tökéletes kombinációja Elit konyhák Pedini – a stílus és az ergonómia tökéletes kombinációja

Figyelemre méltó, hogy az ilyen konyhai modulok pontosan modulok, nem fejhallgatók. Ez egy olyan rendszer, amelynek feladatai nem csak a főzésre korlátozódnak, hanem valami több a lakásban – itt a nappali és még a munkaterület szerepe is ugyanarra a konyhára esik. Minden kiváló és átgondolt benne – mind a homlokzatok, mind a munkafelületek, mind a világítás, mind az egyes tárolórendszerek..

A márka új kollekciói az ergonómiát helyezték előtérbe. A háztartási készülékek, a különböző polcok és rekeszek a nyitható vagy nyitható falpanelek, valamint a beépített szekrények mögött vannak elrejtve. Egy ilyen moduláris rendszer “belseje” a legapróbb részletekig átgondolt, ennek köszönhetően a konyha nemcsak tágas, hanem nagyon kényelmes is lesz..

Az olasz konyhák másik “trükkje” az egyik elem kettős terhelése. Például egy tárolórendszer üléssé vagy szigetké válhat, a bútorok átalakítása a modern olasz konyhák egyik pontja. És ez elsősorban Pedinire vonatkozik..

Orosz konyhák olasz homlokzatokkal: alternatíva

Az ilyen drága bútorok alternatívája lehet a házi konyhai modulok, amelyek olasz tömörfa homlokzatokat használnak. Általában megrendelésre készülnek. Különlegességük, hogy tökéletesen megtartják a hőt, nem igényelnek felülvizsgálatot és további tervezést. Általában az ilyen homlokzatot egyszerűen színtelen lakk borítja..

Az olasz konyha az eredeti stílus, a praktikum és a kiváló teljesítmény kombinációja Az olasz konyha az eredeti stílus, a praktikum és a kiváló teljesítmény kombinációja

De a homlokzat ára meglehetősen nagy lesz, mert az Oroszországba történő szállítást is tartalmazza. Ezért olyan bútorgyárakat találhat, amelyek olasz alkatrészekből állítják össze a konyhai készleteket..

Ellenőrizze a gyártó hírnevét, kérjen minőségi tanúsítványt, ne fizessen túl csak az “olasz” előtagért, amely nem felel meg az igazságnak.

Elit olasz homlokzatok tömörfa konyhához (videó)

A potenciális vásárlók óriási hányada szolgalelkűen viszonyult az olasz konyhákhoz – érthető, ez kiváló minőségű bútor. A drága ár kifizetődik a tervezés tökéletességével, az ergonómiával és a minőségbiztosítással.

Olasz homlokzatok a konyhához tömör fából (fotó)