Snygga italienska fasader för ett kök i massivt trä

Italienska fasader av massivt trä anses vara mycket lyxiga och av hög kvalitet. Italienska fasader av massivt trä anses vara mycket lyxiga och av hög kvalitet. Fasaden har alltid varit och förblir kökets ansikte. Det här är den typ av klänning som du hälsas med om du tillämpar ordspråket på interiören och möblerna. Om någon har pressat ut det mesta av denna dom är det italienska möbelmärken som inte behöver reklam. Dessa är märken i premiumklass och mer blygsamma tillverkare, som dock inte av misstag når toppen av försäljningen..

Italienska fasader för köket: sorter

Italienare, liksom inhemska tillverkare, tillverkar tre typer av köksfasader: trä, plast och MDF. Till dem läggs glas och metall, som idag används aktivt vid tillverkning av köksapparater. Den högteknologiska stilen introducerade mode för det, som idag har upplösts i andra stilar och interiörvarianter..

Det säregna med italienska fasader i massivt trä är att de kombineras perfekt med praktiskt taget vilken inredning som helst, det här är en klassisk föreställning eller en lätt tolkning av ämnet aktuella trender..

Italienska köksfasader utmärks av en mängd olika modeller och färger. Italienska köksfasader kännetecknas av en mängd olika modeller och färger.

Oftast använder italienska tillverkare en matris:

 • Ek;
 • Lindar;
 • Aska;
 • Körsbär;
 • Kastanjeträd
 • Nöt.

Inom möbelindustrin anses dessa träslag vara av hög kvalitet, den unika träprydnaden och naturligtvis färgen är särskilt uppskattad. Och italienarna har lärt sig att leka med dessa naturliga, naturliga fördelar med massivet som ingen annan.

Naturligtvis är priserna på italienska möbler överkomliga, men detta kan anses vara en lönsam investering – dyra headset kommer att hålla mycket länge..

Varianter av italienska köksfasader (video)

Elitkök i Italien: varumärken

Det är inte för ingenting som fasaderna på italienska tillverkare anses vara en modell i sin genre, men i allmänhet anses en köksuppsättning tillverkad i Italien vara en standard. Och allt för att italienarna lärde sig balansera, fann den gyllene medelvägen mellan oföränderlig perfektion av klassiker och nyheter, ett tekniskt genombrott. De lärde sig att kombinera massiva träprodukter med marmor, granit, rostfritt stål, som behövs för att dekorera arbetsytan. Och denna kombination ser naturlig ut.

Kännare av allt vackert - arkitektur, konst, mode och stil, skapare av välkända mästerverk och kulinariska traditioner, italienarna har upphöjt till kult och produktion av möbler Kännare av allt vackert – arkitektur, konst, mode och stil, skapare av välkända mästerverk och kulinariska traditioner, italienarna har upphöjt till kult och produktion av möbler

Dessutom tar italienska tillverkare hänsyn till viktiga punkter som modern belysning, högkvalitativa armaturer, ergonomiska system för invändig fyllning av köksmöbler..

Om du inte kan bestämma valet hjälper den här listan dig:

 • Klassiska mönster – tillverkare bevarar inte traditioner, utan gör en kläm av oklanderlig stil och smak, insisterar på soliditet och tradition. Castello, Bamax, Arka, Busatto, Francesco Molon kan skryta med sådana traditionella rätter från massivet.
 • Moderna alternativ. Detta är inte bara en ny typ av fasader, utan en annan blick på användningen av samma matris, det är utnyttjandet av enkla ytlinjer, ljusets och rymdens spel, formernas naturlighet som skapar en illusion av en ny verklighet . I ett sådant kök verkar du flytta till ett annat utrymme, ansluta till ett nytt liv, en annan uppfattning om din bostad. Lite futuristiska, men samtidigt mjuka, varma och mysiga kök från Composit, Aster, Biefbi, Pedini är en visuell gestaltning av drömmen om gränslöshet, frihet och rymd..

Det är omöjligt att motstå den italienska stilen: elegans och sofistikering kombineras med ett rasande hav av passion, maximalism och ljust temperament Det är omöjligt att motstå den italienska stilen: elegans och sofistikering kombineras med ett rasande hav av passion, maximalism och ljust temperament

Italienska tillverkare, som olika designers med rätta framhåller, skapar inte nya interiörer, de skapar nya världar. Omgiven av sådana möbler börjar människor uppfatta sig själva annorlunda, ser att perfektion kan vara i små saker, känner hur tätt sammanflätad hög funktionalitet och estetik i projektet.

Pedini, som uppfann modulära kökssystem

Pedini är en av de bästa möbelfabrikerna i Italien. Idag är detta märke känt för alla som undersöker alternativ för moderna möbler för köket, en design som passar perfekt idag..

Pedini kök är:

 • Elegant, omtänksam design;
 • Rimlighet för varje rad;
 • Exakt betoning på detaljer;
 • Smidighet av linjer;
 • Undvik hörn;
 • Formens rundhet;
 • Urban minimalism koncept.

Elitkök Pedini - den perfekta kombinationen av stil och ergonomi Elitkök Pedini – den perfekta kombinationen av stil och ergonomi

Det är anmärkningsvärt att sådana köksmoduler är exakt moduler, inte headset. Detta är ett system, vars uppgifter inte bara är begränsade till matlagning, utan är något mer i lägenheten – här faller både vardagsrummets roll och till och med rollen som arbetsutrymmet på samma kök. Allt är suveränt och genomtänkt i det – både fasader, arbetsytor och belysning och alla förvaringssystem..

Märkets nya kollektioner sätter ergonomin i framkant. Hushållsapparater, olika hyllor och fack är dolda bakom väggpaneler som glider upp eller öppna, liksom i inbyggda garderober. “Insidan” i ett sådant modulsystem är genomtänkt exakt till minsta detalj, tack vare vilket köket inte bara blir rymligt, utan mycket bekvämt att använda..

Ett annat “trick” av italienska kök är den dubbla belastningen på ett element. Till exempel kan ett förvaringssystem bli ett säte eller en ö, omvandlingen av möbler är en av punkterna i moderna italienska kök. Och det gäller Pedini i första hand..

Ryska kök med italienska fasader: ett alternativ

Ett alternativ till sådana dyra möbler kan vara inredda köksmoduler som använder italienska fasader i massivt trä. De görs vanligtvis på beställning. Deras särdrag är att de behåller värmen perfekt, inte behöver någon förfining eller ytterligare design. Vanligtvis är en sådan fasad helt enkelt täckt med färglöst lack..

Italienskt kök är en kombination av originalstil, praktiska egenskaper och utmärkt prestanda Italienskt kök är en kombination av originalstil, praktiska egenskaper och utmärkt prestanda

Men priset för fasaden blir ganska stort, eftersom det också inkluderar transport till Ryssland. Därför kan du hitta möbelfabriker som monterar köksset från italienska komponenter..

Kontrollera tillverkarens rykte, kräva ett kvalitetscertifikat, betala inte för mycket endast för prefixet “Italienska”, som kanske inte motsvarar sanningen.

Elite italienska fasader för ett massivt trä kök (video)

Ett stort antal potentiella köpare hade en servil inställning till italienska kök – det är förståeligt, det här är möbler i hög klass. Dyrt pris lönar sig med designens perfektion, ergonomi och kvalitetssäkring.

Italienska fasader för köket av massivt trä (foto)