Rejäl amerikansk pannkaka pannkaka med sylt

 • Amerikanska pannkakor skiljer sig bara från vanliga pannkakor i sin stora storlek. Amerikanska pannkakor skiljer sig bara från vanliga pannkakor bara i sin stora storlek Tillagningstid: 25;
 • Portioner: 3;
 • Kcal: 235;
 • Proteiner / fetter / kolhydrater: 5,8 g / 10,3 g / 30,1 g.

Många gånger har klassiska amerikanska pannkakspannkakor dykt upp i utländska filmer. De åt dem på morgonen under frukost eller middag. Beroende på gastronomiska preferenser hälldes “pot-bellied” platta kakor med sylt, choklad eller nötsmör, sylt, kilsirap och många andra såser. Oavsett detta förblev receptet för deras beredning oförändrat..

Klassiska amerikanska pannkakor: Snabbmatrecept

Kakorna fick sin popularitet på grund av avsaknaden av behovet av att stå vid spisen länge. Invånare i USA har alltid varit kända för sin kärlek till “snabbmat”, så fluffiga pannkakor kommer på bordet om 20-25 minuter. Det viktigaste är att strikt observera proportionerna av alla ingredienser och välja rätt rätter..

Om kefiren är för fet eller sur, kommer skålen att visa sig vara otillräckligt visuellt attraktiv eller oätlig..

Amerikanska pannkakor tillagas på mindre än en halvtimme, vilket är vad nybörjarkockar gillar. Amerikanska pannkakor tillagas på mindre än en halvtimme, vilket är vad nybörjarkockar gillar.

Dessutom behöver värdinnan en gjutjärnsform. Dess fördel ligger i förmågan att värma upp jämnt. Det betyder att kakorna inte kommer att brinna även om oljan används lite. Erfarna kockar rekommenderar inte att du lämnar spisen under tillagningen. Det räcker bara för ett par minuter att bli distraherad att maten “inte passade”.

Ingredienser

Deg:

 1. Färsk komjölk – 200 gr .;
 2. Kycklingägg – 2 st.;
 3. Bakpulver – 2 tsk;
 4. Smör – 35 gr .;
 5. Sockersand – 25 gr .;
 6. Bordsalt – 2 gr .;
 7. Vetemjöl (premium grade) – 125 gr.

Sås:

 1. Konserverade eller färska bär – 250 gr .;
 2. Sockersand – 1 msk. l.

Gör-det-själv amerikanska pannkakspannkakor

Valet av de listade ingredienserna måste hanteras noggrant. Förutom att alla produkter måste vara färska måste du se till att de är lämpliga för bakning. Motsvarande märke finns alltid på förpackningen.

Om allt är i ordning kan du börja arbeta:

 1. Du kan laga amerikanska pannkakor ordentligt med mjölk eller kefir i en djup skål..
 2. Häll mjöl, socker, ägg i det och blanda allt.
 3. Tillsätt salt och bakpulver.
 4. Rör om allt tills det är smidigt.
 5. Låt degen stå i en öppen behållare på bordet i 15-20 minuter.
 6. Så snart degen har blivit liknande i konsistens som en pannkaka kan du fortsätta arbeta.
 7. Smörj pannans yta noggrant med smör och värm den över medelvärme.
 8. Fördela försiktigt pannkakorna på pannans yta och stek på varje sida tills de karakteristiska “hålen” dyker upp.
 9. Lägg de resulterande pannkakorna på ett bakplåt.
 10. Därefter tas pannkakorna ur ugnen och läggs på tallrikar..
 11. Beroende på de kulinariska preferenser serveras flatbröden med olika “topping”.

Den sista punkten intar en viktig plats i den amerikanska gastronomiska traditionen. Beroende på staten är “toppningen” choklad, frukt och honung. Faktum är att det finns många alternativ här. Det viktigaste är att följa vissa regler när du väljer ett tillbehör..

Att välja en sås för amerikanska pannkakor

Utomeuropeiska tortillor skiljer sig åt genom att de inte serveras med rosetter, där det redan finns ett tillbehör. Pannkakor blandas alltid med såsen några sekunder före servering. Om det här är en familj är det lätt att förutsäga smakpreferenser för hushållsmedlemmar. I fallet när det gäller ankomsten av gäster, så här är det bättre att välja ett av win-win-alternativen.

Häll såsen över skålen omedelbart innan du serverar maten till gästerna Häll såsen över skålen omedelbart innan du serverar maten till gästerna

Först och främst talar vi om frukt- och bärgravier. För dem tas bara färska ingredienser som har bevarat smaken och hela uppsättningen näringsämnen..

Om du inte kan hitta färska bär, då kommer konserver att göra. Det viktigaste är att se till att produkten inte har frysts, annars kommer du inte att kunna njuta av smaken av såsen. Alla komponenter är anslutna och skickas till pannan. Där småkokas de tills hela massan förvärvar en 1-infödd form. Efter det måste såsen svalna något och hällas över pannkakorna.. 

Läckra amerikanska pannkakspannkakor (video)

Pannkakor har alltid varit i kosten hos många nationer. De användes både som dessert och som huvudrätt. De är särskilt kända i europeiska och asiatiska länder..

Amerikanska pannkakor: recept (foto)

Först måste du förbereda ingredienserna för bakning av pannkakor. Först måste du förbereda ingredienserna för bakning av pannkakor. Kör ägg i en liten behållare Kör ägg i en liten behållare Tillsätt salt till äggulorna vid knivspetsen Tillsätt salt till äggulorna vid knivspetsen Vispa äggen ordentligt med en visp Vispa äggen ordentligt med en visp Tillsätt vispad vit med socker separat till äggulorna. Tillsätt mjöl med bakpulver till detta och blanda allt noggrant Tillsätt vispad vit med socker separat till äggulorna. Tillsätt mjöl med bakpulver till detta och blanda allt noggrant Häll försiktigt pannkakan i en förvärmd panna och stek tills den är gyllenbrun på båda sidor Häll försiktigt pannkakan i en förvärmd panna och stek tills den är gyllenbrun på båda sidor Frodiga, luftiga och otroligt goda pannkakor är klara. Smaklig måltid! Frodiga, luftiga och otroligt goda pannkakor är klara. smaklig måltid!