Olika köksprover: hur man gör rätt val

Ett stort utbud av köksprover blir större och bättre för varje dag Ett stort utbud av köksprover blir större och bättre för varje dag Det sägs ofta att köket är ett kvinnligt rike, men huvuddelen av kockarna på världsberömda restauranger är män. Så köpet av en köksuppsättning bör samordnas i familjen och vara bekvämt för både värdinnan och husets ägare..

Att köpa kök är en känslig fråga

När du vandrar genom utställningscentra och butiker ser du ett färdigt vackert kök, du tänker ofta på att beställa en sådan härlighet till ditt hem. Men vid beräkning visar det sig att kostnaden för beställningen är mycket högre än budgeten som fastställts för köpet. Vad ska man göra i det här fallet? Det vanligaste och budgetmässiga alternativet är att köpa ett provkök som står på försäljningsgolvet..

I det här fallet bör du korrekt mäta storleken på ditt eget kök, rita en detaljerad ritning av möbelarrangemanget och gå djärvt genom handels- och utställningshallarna..

När du köper ett kök drömmer varje hemmafru om att vara vacker, modern och praktisk. När du köper ett kök drömmer varje hemmafru om att vara vacker, modern och praktisk.

Mycket ofta säljs utställningsprover med stor rabatt på grund av en förändring i utställningen eller ankomsten av nya köksprover. Du behöver bara följa alla åtgärder i butiken eller, efter att ha träffat säljaren eller konsulten, varna honom för önskan att köpa ett visst prov vid försäljningstillfället. För de flesta säljare är betalningen en procentandel av försäljningen och konsulten kommer att vara intresserad av den snabbaste försäljningen av gamla köksprover.

Varför är det bekvämt att köpa färdiga prover? Efter leverans tar installationen inte lång tid, eftersom alla artiklar kommer fram monterade. Nästan omedelbart kan du börja förbereda dina favoriträtter i ditt nya kök..

Provkök (video)

Hur man väljer rätt köksprov och vad du behöver veta när du köper det

För att välja och köpa ett färdigt kökprov från utställningen måste du ta hänsyn till alla storlekar på ditt eget kök. Det är också värt att i förväg överväga alla möjliga alternativ för placering av färdiga skåp och piedestaler. Det är värt att överväga storleken på dessa föremål..

Headsetet du gillar måste vara helt in i ditt eget rum, och för detta är det värt att utföra några steg:

  • Rita en plan över köket i en exakt skala;
  • Rita en plan för väggarna i köket;
  • Mät eller fråga en konsult för de exakta måtten på varje artikel;
  • Rita alla objekt på din egen plan;
  • Passa in de hushållsapparater som för närvarande finns i köket i planen.

Det viktigaste att komma ihåg när du köper ett kök är att det måste matcha storleken på ditt rum. Det viktigaste att komma ihåg när du köper ett kök är att det måste matcha storleken på ditt rum.

När alla förberedelser är klara måste du vänta på försäljningen av färdiga kök i den valda salongen. Vid köpet måste du noggrant inspektera alla artiklar och kontrollera dem för defekter. Många företag som tillverkar kök säljer extra inredning.

Om köket passar perfekt, men fasadens färg inte passar eller de synliga beslagen har blivit oanvändbara vid ständig besiktning av besökare, är det värt att komma överens om köp av nya delar..

Även om fasaderna helt byts ut, kommer köket att kosta mindre än att beställa ett enskilt projekt i en försäljning med tillägg av de nödvändiga elementen.

Det är värt att säga att de flesta färdiga proverna är gjorda enligt standardstorlekar för olika typer av kök..

Försäljning av köksapparater från kända fabriker

Oftast ordnar möbelfabriken “Maria” försäljning i sina salonger. Vad är anledningen till så stora rabatter, som vid goda tider når 70%?

Designerna på denna möbelfabrik arbetar med nya typer av köksuppsättningar, utvecklar nya projekt och väcker dem till liv. Men alla modeller som just har dykt upp måste visas någonstans och visa de senaste funktionella funktionerna. I det här fallet omfattas den gamla samlingen av en total försäljning för att frigöra butiksutrymme för nya föremål..

Mycket ofta ordnar stora och välkända tillverkare av köksapparater försäljning Mycket ofta ordnar stora och välkända tillverkare av köksapparater försäljning

Även om köksuppsättningen inte riktigt överensstämmer med köksparametrarna, så är det värt att köpa, och att ringa befälhavaren det är inte dyrt att anpassa de köpta möblerna till parametrarna i det befintliga rummet.

Köken i den vitryska fabriken Zov organiserar försäljning av sina utställningsmodeller. Dessa kök är av god kvalitet och intressant design..

Att köpa valfritt utställningsalternativ kommer att vara ett användbart, praktiskt och framför allt ett budgetköp. Vilken värdinna som helst kommer att ha ett kök från en välkänd tillverkare till ett så lågt pris..

DIY köksmodell: ett stort plus inom inredning

Många män gillar att skapa något själva, varför inte rikta sin skicklighet till ett användbart företag i det här fallet. För närvarande är köpet av de nödvändiga delarna för en köksuppsättning så enkelt och prisvärt att man bara behöver övertala husets ägare att ta på sig detta arbete..

För att göra ett kök själv måste du göra en komplett plan över köksrummet, beräkna de möjliga alternativen för att installera möbler och köpa nödvändiga delar, fasader och beslag.

För att skapa önskad köksmodell med egna händer måste du visa lite av din fantasi För att skapa önskad köksmodell med egna händer måste du visa lite av din fantasi

Om det finns ett verktyg i huset, kommer en man att bli både designer och utförare av en köksuppsättning. De flesta fasader har strikt definierade dimensioner, så det blir lätt att beräkna alla möjliga alternativ.

Ett sådant kök kommer att bli en höjdpunkt i huset, och ägaren kan vara stolt över sitt underbara hjärnskap..

Köptid för köket

När är det värt att köpa eller beställa ett köksset? Naturligtvis, efter reparationen av själva lokalen, för om du köper och installerar allt i förväg kommer det att ta tid att ta bort och demontera det redan installerade köket.

Detta är lätt att göra om alla möbler är separata, men moderna kök har bitar som håller både bänkskivan och hängande skåp ihop. Du måste pyssla mycket med demontering av dessa element och det är ännu inte känt hur det kommer att stå tillbaka.

Att köpa kök är ett seriöst och mycket ansvarsfullt företag som kräver ett noggrant tillvägagångssätt. Att köpa kök är ett seriöst och mycket ansvarsfullt företag som kräver ett noggrant tillvägagångssätt.

Många kök är utrustade med belysningsarmaturer uppifrån och allt detta måste kopplas bort och demonteras..

Därför är tiden efter reparationen det mest praktiska ögonblicket att byta köksenhet. När du väljer kök bör du tänka på bänkskivan och förklädet, som oftast är smutsiga. Många kända företag säljer kök med ett förkläde, och arbetsytan kan alltid ersättas med en mer framgångsrik..

Det är värt att överväga att materialet på förklädet och arbetsytan säljs i löpmeter. När du gör ett kök med dina egna händer är det bättre att köpa den nödvändiga materiallängden och klippa ut alla bänkskivor och delar av förklädet hemma.

Relaterade produkter

När köksmöblerna är helt förändrade vill du ha en totalrenovering av interiören. Vid denna tidpunkt måste du byta ut den irriterande gamla ljuskronan och gardinerna. Matcha alla föremål för att matcha det nya köket, förbättra designen och funktionen hos relaterade produkter.

Som regel köps relaterade produkter för köket efter installationen. Som regel köps relaterade produkter för köket efter installationen.

I det fräscha, bekväma och funktionella interiören i köket är det trevligare att laga mat, bekvämt att äta och bara sitta på kvällen med en kopp te..

Relaterade produkter för köket (video)

Varje människa kan vara säker på att om han gör ett kök för sin älskade på egen hand, kommer nya läckra rätter att besöka hans mage. Kvinnor älskar och vet hur man lagar mat, bara för detta behöver de skapa bekväma förhållanden i köket.

Prover av kök (foto)