Köksdesign i loftstil: när enkelhet passar ansiktet

Loftstil - street spirit i ditt kök Loftstil – gatustämning i ditt kökLoft är en blandning av gammalt och nytt. Om vi ​​pratar om särdragen i interiören, så är detta en kombination av tegel med glas, gips med metall, plankgolv med ultramodern teknik. Och om du implementerar en köksdesign i loftstil så kompetent som möjligt, kan det slå rot i en vanlig lägenhet, inte särskilt stor, men med en öppen planlösning.

Vem föredrar loftstil

Kök i loftstil är mest populärt bland unga familjer Kök i loftstil är mest populärt bland unga familjer Tegelverk är en av de grundläggande funktionerna i ett loftkök Tegelverk är en av de grundläggande funktionerna i ett loftkök Varje person har rätt att själv välja vad han gillar bäst. Alla har sina egna preferenser, och alla kan vara anhängare av en viss stil.. Om vi ​​pratar om loftstil, kan det tillskrivas sådana människor:

  1. Ekonomiska människor, eftersom denna stil innebär ett minimum av kostnader. Ju bättre stilen kommer att betonas, desto enklare kommer finishen att verka utåt. Det finns ingen anledning att installera dyra möbler här, och alla möbler som redan har varit i huset kan perfekt matcha denna stil;
  2. För ägare av lägenheter vars layout anses vara öppen, där det finns tak, vars höjd inte är mindre än tre meter, fönster från golv till tak, och det finns inga skiljeväggar;
  3. Bohemer. Det är konstnärer, formgivare, arkitekter, skådespelare och så vidare som föredrar denna stil, för i en sådan inredning är det bekvämt att arrangera utställningar och olika fester;
  4. Unga människor, den livsstil som denna stil helt återspeglar. I denna stil betonar ungdomsrepresentanter sitt avslag på banalitet och konventionell visdom;

Tillämpa funktionerna i loftstil i det inre av köket, är det viktigt att förkroppsliga alla dina ljusaste fantasier, enkelt och enkelt dekorera rummet.

Funktioner av loftfinisher

Urbanismens anda i allt - det här handlar om ett kök i loftstil Urbanismens anda i allt – det här handlar om ett kök i loftstil Om du planerar att använda trä, var noga med att grova det Om du planerar att använda trä, var noga med att grova det Enkelhet kan också vara vacker och har till och med blivit en separat stil. Enkelhet kan också vara vacker och har till och med blivit en separat stil.

Huvuddragen i loftstilen i det inre av köket, oavsett om det här köket är stort eller litet, är att efterbehandling inte kräver imponerande kontantkostnader.. Men om du verkligen följer den här stilen, då:

  • Taket i ett kök i loftstil ska vara bländande vitt. Denna funktion skapar en illusion av en känsla av ljus och rymlighet;
  • Väggar ska vara nakna tegelstenar eller slät betong. Om det inte finns något sätt att göra väggarna nakna i lägenheten, är det värt att imitera murverket;
  • Alla andra ytor kan beläggas med en vit emulsion eller, i detta fall, använda grovt gips..

Medan du följer loftstilen i det inre av köket är det viktigt att komma ihåg att du inte kan ägna mycket uppmärksamhet åt detaljerna i köksinredningen. Saken är att ju enklare väggarna har, desto bättre blir själva stilen..

  • Golvet, om det är av trä, cyklas bäst och täcks med ett klart lack. Golvlister i detta fall bör målas för att matcha väggarna för att gå ihop;
  • Skiljeväggar kan tillverkas av glasblock. Du kan göra en vägg ljusare mot bakgrunden av en tegelsten, så det kommer att isolera ett visst område;

Loftmöbler

Köksmöbler i loftstil är gjorda i enlighet med stilens ideologi och kompletterar den perfekt Köksmöbler i loftstil är gjorda i enlighet med stilens ideologi och kompletterar den perfekt Huvudregeln för att använda möbler i det inre av ett kök i loftstil är harmoni från motsatsen. Möbler kan vara absolut alla, men företräde ges till sällsynta representanter som fortfarande tjänstgjorde mormödrar. Det kan vara olika hyllor, bord, om ett badrum är tillverkat i den här stilen kan det vara ett badkar på fötterna och så vidare..

Inredningen i kök i denna stil kan innehålla ett metallbord på hjul. Antika stolar, klädda i läder, passar perfekt in i en sådan inredning. Men trots förekomsten av antika möbler passar en modern plasma -TV med en stor diagonal perfekt in i en sådan inredning..

Om du gör ett kök i loftstil kan det innehålla både en högplåt och ett retrokylskåp i dess inre. Det kan också vara ett köksförkläde av rostfritt stål och ett kök i form av en ö.

Loftstil kökstillbehör

Handfat i rostfritt stål, antik kran och förkläde i tegel - en otrolig kombination Handfat i rostfritt stål, antik kran och förkläde i tegel – en otrolig kombination

När det gäller att ordna ett kök i loftstil kan huvudet snurra, tillbehör kan vara så varierande. För att betona originaliteten i köket i loftstil kan du använda icke-standardiserade tillbehör som vägskyltar, affischer med reklam och liknande..

Om du gillar mer klassiska möbler - inga problem! Till och med hon kommer att passa in i interiören Om du gillar mer klassiska möbler – inga problem! Till och med hon kommer att passa in i interiören Detta kök i loftstil ligger på Manhattan och förmedlar alla kanoner i riktningen med maximal noggrannhet. Detta kök i loftstil ligger på Manhattan och förmedlar alla kanoner i riktningen med maximal noggrannhet.

Om hyresvärden bestämmer sig för att dekorera köket med målningar, som följer loftstilen, är det värt att hålla sig till abstraktion. Det spelar ingen roll om det är en modern abstraktion eller en bild innesluten i en gammal ram. Ofta föredrar ägarna till sådana lägenheter i liknande stilar helt enkelt att placera tavlor på golvet, snarare än att hänga dem på väggen..

I sådana fall är det bäst att stänga köksfönstret med horisontella persienner eller använda rullgardiner. Men du kan ofta hitta kök i loftstil, vars fönster förblir öppna..

När du utrustar köket i ditt hem i loftstil är det viktigt att ägna maximal uppmärksamhet åt din fantasi, här öppnar aktivitetsområdet för henne. Ta gärna initiativet och kombinera det till synes oförenliga. Och först då blir ditt kök den mest verkliga utföringsformen av loftstilen..

Köksdesign i loftstil (interiörfoto)