Funktionella kök i ekonomiklass från tillverkaren

Ekonomiklass kök är mycket efterfrågade idag Kök i ekonomiklass är mycket efterfrågade idag Enligt tradition är kök i ekonomiklass en “nationell produkt”: de är efterfrågade av stora delar av befolkningen, prisvärda, anspråkslösa under drift. Minimikostnaden för kökssatser är det mest önskvärda utvecklingsalternativet för personer med genomsnittliga inkomster..

Färdiga rätter i ekonomiklass: fördelar och nackdelar

Den moderna tillverkaren har ett ganska kreativt förhållningssätt till utvecklingen av modelldesign. Det finns mycket att välja mellan, det finns gott om att lägga ner en attraktiv inredning. Baserat på tillgängligheten i köket (ekonomiklass innebär 3-4 gånger lägre priser än företagskategorin) strävar folk efter att spara så mycket som möjligt på möbler. Men tillgängligheten ger också upphov till vissa begränsningar. Det här ögonblicket är kanske den största nackdelen med färdiga kök.

Ekonomiklass kök (video)

Vad är ett kök i ekonomiklass från tillverkaren

I allmänhet, vad bör förstås med termen “ekonomi” och varför är det så “inbäddat” i vårt medvetande?

Låt oss ta reda på det:

 • Vid tillverkning av ett ekonomikök används lågkostnadsmaterial;
 • Inte ovanligt – plastdelar, men främst plywood, spånskiva (spånskiva), faner;
 • Hållare och fästanordningar, gångjärn – allt är gjort av anständig kvalitet, men utan några speciella “klockor och visselpipor”;
 • Produktionscykeln saknar sofistikerad 3D -teknik och andra beläggningsmetoder;
 • Inga dyra metalldammning, inlägg, mosaikinsatser, snyggt krökt glas, graciösa glasmålningar, etc.;
 • Praktik och bekvämlighet är av största vikt.

En sådan lista med egenskaper indikerar tydligt att uppsättningar av billiga möbler är enkla och demokratiska. Därför är fans av ett levande liv knappast glada över att överväga något som saknar chic varje dag..

Fördelen med ekonomikök i deras låga kostnad Fördelen med ekonomikök i deras låga kostnad Genom att ställa in ekonomikök kan du kortfattat utrusta ett litet utrymme Genom att ställa in ekonomikök kan du kortfattat utrusta ett litet utrymme

Men å andra sidan, vänner, det är lämpligt att påminna om priserna igen. Det är ingen hemlighet att unga familjer eller personer med låga inkomster löser problemet med att ordna köksutrymmet med hjälp av billiga kök. Om en person har ekonomisk möjlighet kan billiga kit, ärligt talat, lätt, om inte kastas, åtminstone tas bort från lokalerna – ges till någon eller säljs vidare.

Kök för en liten köksekonomi

Av hela volymen av billiga möbler bör små modeller noteras. Vi pratar om mycket små storlekar, ca 1,2×1,5 m (eller 1,45×1,7, 1,3×1,65 och liknande). De är utformade för lokaler med en yta på 5,8 – 7,4 kvm. m.

Små kök finns i små, billiga lägenheter och spelar ofta rollen som tillfälliga bostäder – medan en person klättrar på karriärstegen ökar hans inkomst gradvis, men under bildningsperioden är ett billigt färdigt kök perfekt för honom – där är där att dricka en kopp kaffe varje dag på morgonen och äta middag efter jobbet. Därför är det logiskt att det inte är någon idé att lägga pengar på små, men för dyra möbeluppsättningar..

Ett skräddarsytt kök låter dig planera utrymmet på det mest rationella sättet. Ett skräddarsytt kök låter dig planera utrymmet på det mest rationella sättet.

Detta är för övrigt en av anledningarna till att du knappt kan hitta en liten uppsättning i affärs- och premiumkategorierna. De enda undantagen är situationer när du behöver dyra möbler med alla tecken på elit, men de är avsedda för möblering av ett litet kaffehörn på företagets kontor, där pengar inte beaktas särskilt. Tja, och det lilla området i grovkammaren beror bara på att ledningen i seriösa affärssystem inte uppmuntrar till långa “sammankomster” vid lunch.

Trots alla materiella begränsningar (konsekvent låg inkomst, en stor familj, behovet av att ge lejonparten av lönen för lån) pulserar en experimentell rad alltid hos en person. Människor vill regelbundet ändra miljön, ge interiören nya konstnärliga ljud, på något sätt uppdatera.

Små kök i ekonomiklass (video)

Ekonomikökets verkliga variation

Endast ibland begränsar köksutrymmet möjligheterna till transformation. Naturligtvis på 4,2 kvm. meter är osannolikt att vandra (sådana kök är typiska för småfamilj vandrarhem). Och ingen där strävar särskilt efter detta – bostäder är troligtvis tillfälliga.

Men redan från 6,5-7,0 rutor börjar ett rymligare liv: vid köp kan varje element röra sig i förhållande till varandra, eftersom dimensionerna är typiska! Till exempel med en bredd på 30, 60, 85 cm – beräkna och uppskatta var och vad du ska lägga, och byt sedan plats med varandra.

Kompletterande inredningstips

Förutom tanken ovan för att hantera omläggning av typiska element, är ett färdigt kök från tillverkaren alltid redo att spela rollen som en allierad med en extern design. Genom att periodiskt ändra inredningen i interiören kommer du därigenom att variera utseendet på köksutrymmet, även om ekonomiköket självt förblir oförändrat varje dag (samma fasader, samma beslag, samma glans eller samma matta) , samma färger).

Det bör noteras att begreppet “ekonomi” inte alls betyder någon form av ansiktslöshet eller billighet..

Prisvärdhet är en följd av massproduktion (det vill säga hög efterfrågan leder till minskade kostnader). När det gäller kvaliteten är användaren från dag till dag övertygad: före honom är de mest värdiga exemplen på möbelkonstruktion, designade och skapade av bra människor för bra människor!

Kompaktitet, ergonomi och liten storlek är de främsta fördelarna med ett kök i ekonomiklass Kompaktitet, ergonomi och liten storlek är de främsta fördelarna med ett kök i ekonomiklass

Befälhavare ekonomiklass kök

Ett av de bästa exemplen på möbeltillverkning (dessutom inhemskt) är varumärket “Commander”.

Denna produkt kännetecknas av följande:

 • Skrivning utförs (det vill säga du kan göra en uppsättning av de element som du behöver, med hänsyn till egenskaperna hos ett visst rum);
 • Från små till stora, kök kan tas i ett färdigt kit;
 • Ett brett utbud av modeller (Provence, Agatha, Era, Valencia, Mix, Stella, Berta, Lanta och andra);
 • Beslag av hög kvalitet;
 • Alla komponenter och tillbehör är alltid tillgängliga (från bänkskivor till handfat, från handtag till gångjärn).

Kök “Commander” för varje dag (video)

Dessa underbara kök älskade av ryssarna är ekonomiklass när de är som bäst. Universella prefabricerade kök Commander, dag efter dag, glädjer användaren med en snygg design, och viktigast av allt, hög funktionalitet. Billiga färdiga kök Commander – den perfekta lösningen för inredning av de flesta ryska lägenheter.

Exempel på kök i ekonomiklass (foto)