De bästa sommarköken i landet med en grill: projekt och layout

Ett rekreationsområde med grill är ett oumbärligt attribut för alla hus på landet Ett rekreationsområde med en grill är ett oumbärligt attribut för alla lanthus. Sommarstugor är en plats där människor inte bara går för att skörda grödor från trädgården, utan också för att koppla av från stadens liv och andas frisk luft. Och vilken typ av vila kan vara utan komfort, grillning och ett bullrigt sällskap av vänner? Det är ofta varmt i huset, och du känner inte för att sitta under luftkonditioneringen. Sommarkök med grill på landet är ett bra alternativ för att diversifiera ditt tidsfördriv och överraska dina vänner med utsökt smak.

Vilka är fördelarna med ett sommarkök med grill

Att laga mat på sommaren i ett varmt och trångt rum är ett mycket tveksamt nöje. Och om människor som bor i höghus berövas ett val, kan ägarna till förortsbyggnader, dachas göra ett sommarkök och njuta av vilan. Samtidigt använder många hantverkare improviserade medel för tillverkning av grillar. Gamla fat och gasflaskor används också. Hantverkare skapar riktiga mästerverk för sommarköket, till exempel en multifunktionell grill i form av ett ånglok.

Ett välutrustat sommarkök kommer att göra en semester på landet till ett riktigt nöje Ett välutrustat sommarkök kommer att göra en semester på landet till ett riktigt nöje

Ett sommarkök på landet låter dig inte bara ha en underbar tid att steka kebab i frisk luft när som helst på året, utan också rädda bostadsutrymmet från aktiv avdunstning under bevarandeperioden.

Saker att tänka på när du väljer plats:

  1. När du väljer en lämplig plats bör du inte glömma de tekniska nyanserna, eftersom elektriska ledningar, vattentillförsel och avlopp kommer att behövas för en fullvärdig sommarbyggnad..
  2. Ju närmare strukturen är belägen boendena, desto billigare och enklare blir det att installera kommunikation.
  3. Vid val av material för byggandet av ett sommarkök är det nödvändigt att ta hänsyn till att träkonstruktioner bör placeras minst 12-15 m från lättantändliga byggnader som ligger på dachas territorium.

Huvudkriteriet är noggrannhet. I vissa fall kan du kombinera köket med källaren, då kommer det att finnas en plats att förvara rullarna eller så kan det underjordiska rummet förvandlas till en riktig vinkällare.

Många tror att sommarköket måste vara stängt, men så är det inte alltid. Vacker tegelstensdesign, 70-80 cm hög, ett tak som skyddar mot vädret, en brazier i kombination med en grill och ett rökhus – allt detta kan kallas ett sommarkök.

Noggrannhet är huvudkriteriet för att ordna ett sommarkök Noggrannhet är huvudkriteriet för att ordna ett sommarkök

Det är bättre att lägga golven i byggnaden med lärk, göra en löparbana från sandsten från huset. I det här fallet, även om det regnar ute, blir smutsen inte hemsk..

Bord, grill, handfat ser bra ut om de står inför klinkerstenar i kombination med granit. Smidda stolar och bord, belysningsarmaturer kommer att se vackra och eleganta ut.

Men den viktigaste enheten i en sådan struktur är en brazier. Den kan vara gjord av rött tegel. Eldfast material bör användas för att klä eldstaden. Många föredrar att kombinera grillpanna, grill och rökhus. Således kan du på en gång steka grönsaker på ett galler, baka en utsökt kebab på grillen och röka gädda i ett rökhus..

En liten konstgjord damm eller fontän ger designen av ett sommarkök en speciell atmosfär.

Bästa projekt: sommarkök med grill (video)

För att göra ett sommarkök med grill behöver du stödpelare, som måste fördjupas för styrka med minst 50 cm och måste betongas. I händelse av att ett storskaligt sommarkökprojekt planeras, kommer en finfördjupad grund att behövas.

Uppförandet av tomma väggar utförs med tegel eller andra typer av sten. Många föredrar träbjälkar. Ett enklare alternativ är att göra väggarna i sommarköket från ett träfoder, som sys över en trä- eller metallram. Väggarna behöver inte vara tomma, de kan byggas med luckor, parapets eller räcken.

Experter rekommenderar att när du skapar ett öppet sommarkök med en grill, lägg golven med en liten lutning så att regnvatten inte stagnerar utan rinner ner.

Hur man utrustar ett sommarkök

Sommerens huvudattribut och accent är grillen. Det är bättre att installera det i mitten av byggnaden. I det här fallet kommer det att märkas från alla sidor och ge designen önskad färg, skapa en mysig, avkopplande och förfinad atmosfär. Hushållsattribut är installerade på båda sidor. Det kan vara en liten arbetsyta, under vilken det kommer att finnas ett skåp för köksredskap, serveringstillbehör. Om det är tänkt att skapa en grill på trä, är det på andra sidan av grillen ett fack för dem och ett stokerverktyg monterat.

Brazier är huvudelementet i sommarköket Brazier är huvudelementet i sommarköket

Vad man ska tänka på:

  • Huvuddelen av köket ska vara upptagen av fåtöljer, ett mjukt hörn och ett stort bekvämt bord..
  • Det är viktigt att tänka över platsen där diskbänken kommer att ligga. Det är trots allt helt obekvämt att springa in i ett bostadshus och tvätta grönsaker, frukt, kött och sedan återvända till sommarköket..
  • Var noga med att köpa en brandsläckare, särskilt om smedjan är av trä. Brandcylindern är placerad på sommarhusets territorium för att undvika brand.

Inredningselement är viktiga, då kommer sommarköket med en grill på landet att förråda en speciell atmosfär, gästerna kommer garanterat att uppskatta den känsliga smaken av ägaren till sommarstugan. Det kan vara blommor eller växter i stora krukor, vaser, en gör-det-själv-panel eller gardiner-ljusa och transparenta.

Stolar och ett bord kan vara mjuka, smidda. Rottingmöbler passar perfekt in i lantlig inredning.

Sommarkök designalternativ (video)

Designprojekt för sommarkök

Den ideala stilen för ett kök med grill eller grill är dikterat av den allmänna idén om territoriets utformning. I enkla ord – köksinredningen ska fortsätta konceptet och designen av sommarstugan och huset.

Om sommarköket kommer att ligga på trädgårdens territorium, långt från andra strukturer, är det bäst att utföra det på ett sådant sätt att det harmoniserar så mycket som möjligt och passar det naturliga landskapet, det vill säga för installation du behöver att använda trä, naturmaterial.

Särskilt populära är öppna sommarkök i grekisk stil på grund av sin ursprungliga design. Kombinationen av tematiska inredningselement med naturmaterial som används vid konstruktionen av ett sommarkök ser inte bara elegant ut utan ger också en speciell atmosfär till hela stugans territorium.

Designlösningar kan vara mycket olika Designlösningar kan vara mycket olika

Corner grekiska strukturer är praktiska inte bara för att grilla, utan också för att laga olika rätter.

Ett sommarkök med grill och grill i ett hus i grekisk stil är en multifunktionell design.

Byggnader i ekologisk stil är efterfrågade. Det ger klädsel på arbetsytan med naturmaterial. Rymliga soffor, ett stort runt bord, en hemmabio kommer att göra din vila så varierad och så rik som möjligt..

Öppna sommarkök anslutna till en bastu eller ett badhus ser original och ovanligt ut.

Om det är möjligt att bygga minst en liten pool, kan du spendera hela sommarlovet på dacha och njuta av din semester med grill, vattenprocedurer.

Sommarkök på landet med grill (video)

Design av ett sommarkök på landet med en grill (foto)