Traditionel kyllingepandekageopskrift og 4 variationer

 • Kyllingepandekager er ret populære og utroligt velsmagende. Kyllingepandekager er ret populære og utroligt velsmagende Tilberedningstid: 60 min.;
 • Portioner: 8;
 • Kcal: 165;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 18 g / 7 g / 8 g.

Kyllingepandekager skal være i enhver husmors arsenal, for denne ret er hurtig at tilberede, og selve pandekagerne kommer appetitlige, saftige og har fremragende smag. I dag er der et stort antal muligheder for at lave kyllingepandekager, der kan tilfredsstille enhver smag: fra lille til stor.

ingredienser

 1. Kyllingefilet – et halvt kilo;
 2. Kyllingæg, medium – 3 stykker;
 3. Mayonnaise – en fjerdedel kop;
 4. Salt – en anden teskefuld;
 5. Et løg;
 6. Mel eller stivelse – 15 g;
 7. Krydderier og hvidløg efter smag;
 8. Solsikkeolie til stegning.

Kyllingepandekager: opskrift med mayonnaise

Hakkede kyllingefiletpandekager med mayonnaise er en yndlingsopskrift for mange husmødre. Sådanne pandekager laves hurtigt, de kommer meget tilfredsstillende og saftige ud..

Kyllingepandekager med tilsætning af mayonnaise er meget møre og duftende. Kyllingepandekager med tilsætning af mayonnaise er meget møre og duftende.

Tilberedning af pandekager trin for trin:

 1. Min filet og skæres i terninger på 3×3 cm.
 2. Skræl og hak løget fint.
 3. Pisk æg med mayonnaise ved hjælp af et piskeris.
 4. I en dyb skål blandes hakket kød med løg og en æg-mayonnaise-blanding.
 5. Tilsæt krydderier efter smag.
 6. Bland alt grundigt.
 7. Vi fordeler pandekagerne i en olieret, varm stegepande, og steger dem under låget, indtil de er gyldenbrune på hver side.

Lad kødblandingen stå under låget i en halv time, så pandekagerne absorberer duften af ​​krydderier godt. Ifølge en lignende opskrift kan du lave pandekager med creme fraiche og erstatte mayonnaise med det i lige store mængder. Du kan også spare tid ved at tilberede pandekager i ovnen. For at gøre dette, forvarm ovnen til 200 grader, læg kagerne på en smurt bageplade eller bagefolie og bag i 15 minutter.

At lave kyllingepandekager med græskar

Hvis den klassiske smag af kyllingepandekager med mayonnaise eller creme fraiche er kedelig, kan du diversificere den traditionelle opskrift ved at tilføje græskar til den. For at tilberede græskarpandekager har vi brug for: 400 g kølet kyllingefilet; 160 g græskar; et løg; 50 ml creme fraiche; to kyllingæg; 30 g mel; krydderier efter smag.

Tilberedning af pandekager:

 1. Min kyllingefilet, skåret i store stykker og hakket.
 2. Rens græskar og gnid på et medium rivejern.
 3. Hak løget med en kniv.
 4. Vi kombinerer alle ingredienserne, tilsæt peber, salt, yndlings krydderier.
 5. Vi spredte pandekagerne med en ske på en forvarmet pande og stegte, indtil de var gyldenbrune.

Hakket kyllingepandekager med græskar kommer møre og utroligt velsmagende ud! Du kan diversificere smagen af ​​pandekager med andre grøntsager, for eksempel tomater, zucchini, kartofler.

Tilberedning af kyllingepandekager med ost

Pandekager med ost og mælk er et glimrende valg til en solid, velsmagende frokost. En ret tilberedes af kyllingefilet (et kilo), æg (4 stykker), mel (et halvt glas), mælk (en halv liter), hård ost (200 g), krydderier (efter smag), et par fed hvidløg og et løg.

Forberedelse:

 1. Min kyllingefilet og hak kødet fint.
 2. Tre ost på et medium rivejern.
 3. Hak løg og hvidløg med en kniv.
 4. Pisk æg med salt med et piskeris.
 5. Bland fileter, løg og æg i en dyb skål.
 6. Tilsæt mælk, derefter mel, bland massen.
 7. Kom pandekagerne i en gryde med varm olie og steg ved svag varme.

Server med ethvert tilbehør. Osten i opskriften kan erstattes med forarbejdet ost (f.eks. “Venskab”). Derudover kan du gøre retten endnu mere tilfredsstillende ved at tilføje svampe (færdigstegt) til kødblandingen, lige inden tilberedning.

For at pandekagerne skal blive bløde og godt mættede med en osteagtig smag, kan du lade dem marinere i køleskabet i en halv dag..

Sådan laver du kyllingehjertepandekager

Kyllingehjertepandekager er billige, velsmagende og utroligt hurtige. For at forberede en ret skal du tage: 300 g hjerter; et æg; et løg; krydderier.

Tilberedning af pandekager:

 1. Slib hjerter i en blender.
 2. Tilsæt æg og krydderier.
 3. Vi spredte kagerne i et tyndt lag på en varm bradepande, rigeligt smurt med olie.
 4. Steg pandekager ved middel varme, tildækket.

Du kan servere retten ved at drys pandekagerne med krydderurter. Efter det samme princip kan du tilberede pandekager fra kyllingelever og andet slagteaffald..

Tykkere og mere tilfredsstillende pandekager med mel eller stivelse viser sig: et par spiseskefulde af den valgte bulkbestanddel tilsættes til blandingen, inden stegning.

Fremstilling af kyllingepandekager ifølge Dukan

Dem på en diæt kan også nyde kyllingepandekager. For at forberede kost Dukan -pandekager fra kyllingekød har vi brug for: kølet kyllingefilet uden hud; to kyllingæg; 20-25 g havreklid; et løg; tørrede urter og krydderier efter smag; ¼ glas kefir.

Dukan kyllingepandekager er populære hos mange, fordi de betragtes som lækre og kostholdige Dukan kyllingepandekager er populære hos mange, fordi de betragtes som lækre og kostholdige

Forberedelse:

 1. Skær fileten i små stykker og rul i en blender.
 2. Hæld klid med kefir og lad stå i et kvarter.
 3. Tilsæt æg og klid med kefir til hakket kød, bland.
 4. Tilsæt krydderier og krydderurter.
 5. Lad massen brygge i en halv time.
 6. Steg pandekager i en non-stick pande.

Retten kan spises både varm og kold: smagen bliver ikke værre af dette. Du kan servere pandekager med sojasovs eller hvidløg (blande hytteost med kefir, hakket hvidløg og krydderurter).

Du kan tilberede kyllingepandekager i en langsom komfur eller en dobbeltkedel: kagerne kommer møre ud og er helt ufarlige for figuren.

Kyllingepandekager (video)

Kyllingepandekager er en enkel ret, der kan tolkes på forskellige måder efter dine egne smagspræferencer. Saftige, nærende, lækre pandekager vil glæde både voksne og børn! Kog pandekager på forskellige måder, og erobre din familie og venner med nye smag af den velkendte ret!

Kyllingepandekager: opskrift (foto)

Først skal du forberede alle de nødvendige produkter. Først skal du forberede alle de nødvendige produkter. Hak kyllingebrystet i tern Hak kyllingebrystet i tern Vi overfører de hakkede stykker til beholderen Vi overfører de hakkede stykker til beholderen Tilsæt æg, salt og peber efter smag. Tilsæt også lidt mayonnaise Tilsæt æg, salt og peber her efter smag. Tilsæt også lidt mayonnaise Bland alt grundigt Bland alt grundigt Forvarm en bradepande med solsikkeolie og læg forsigtigt pandekagerne på overfladen Forvarm en stegepande med solsikkeolie og læg forsigtigt pandekagerne på overfladen Sørg for at stege pandekagerne på begge sider, indtil de er helt kogte. God appetit! Sørg for at stege pandekagerne på begge sider, indtil de er helt gennemstegte. god appetit!