Spansk køkken: solskin og gæstfrihed

Det spanske køkken er først og fremmest et sted for venlige møder og afslapning Det spanske køkken er først og fremmest et sted for venlige møder og afslapning. Det spanske køkken er på ingen måde et sted at lave mad / spise. Nej, selvfølgelig laver de lækre retter der og spiser frokost og middag, men vi kan sige, at dette er en gren af ​​stuen. Et sted for samtale, afslapning, afslapning, og når du planlægger et køkkendesign i spansk stil, skal dette tages i betragtning.

Spansk køkken og dets funktioner

Det indre af det spanske køkken kan genskabes, men det kan ikke siges, at det vil være let at gøre. Hvis du virkelig vil opnå troværdighed, skal du prøve at tage alle funktionerne i det spanske køkken i betragtning.

At genskabe et autentisk spansk interiør er ikke en let opgave. At genskabe et autentisk spansk interiør er ikke en let opgave.

Karakteristiske træk ved interiøret i spansk stil:

 1. Kontrastfarver og nuancer i designet;
 2. Køkken sæt er ganske massive;
 3. Kortfattethed og enkelhed af motiver;
 4. Masser af smedede dele;
 5. Der er dekorative udskæringer på møblerne;
 6. Kun naturlige materialer i dekoration.

Det sidste punkt er det letteste at forstå, for Spanien er et land med et varmt klima, hvilket betyder, at alt skal reddes fra denne varme. Og brugen af ​​kunstige materialer vil naturligvis kun forværre situationen. Nå, du bestemmer selv, om du har brug for en sådan overholdelse af stil i rekreation.

Maksimum naturmaterialer - et centralt træk ved den spanske stil Maksimale naturlige materialer – et centralt træk ved den spanske stil

Køkken i spansk stil: vægge

Der er flere muligheder for vægdekoration, men hvis vi taler om den mest oplagte, udtryksfulde stil er groft gips. Måske er den mest populære farve elfenben. Men det betyder ikke, at andre farver vil være mindre udtryksfulde, eller interiøret vil miste sin stilistiske overbevisningsevne af dette..

Du kan bruge følgende farver i væggenes dekoration:

 • Falmet gul;
 • Mælkesyre;
 • Oliven;
 • Beige og dens variationer;
 • Delikat lyserød;
 • Lysebrun.

Som du kan se, dominerer lyse farver, og dette er også naturligt og er også forbundet med genskabelse af naturlig kølighed, som er så nødvendig i det spanske køkken..

Men dæmpet grønt og endda saftigt kirsebær er dog ganske acceptabelt, hvis de ikke overvælder atmosfæren..

Køkkeninteriør i spansk stil: loft og gulv

Hovedkravet til et gulv i det spanske køkken er dets taktile “behagelighed”. Kort sagt skal det være behageligt at gå barfodet. Til dette formål er marmor eller keramiske fliser bare velegnede. Og det koger også ned til den kølighed, der er så meget brug for i det spanske klima..

Keramiske gulvfliser og træbjælkelofter hjælper med at skabe den stemning, du har brug for Keramiske gulvfliser og træbjælkelofter hjælper med at skabe den stemning, du har brug for

Hvis du forstår, at i dit køkken vil sådanne fliser være kolde og upassende, men du vil overholde alle stil accenter, bør du tænke på gulvvarmesystemet..

Hvad angår loftet, skal dets design være så enkelt som muligt. Interiøret i det spanske køkken har allerede nok accenter, rige og rige elementer til at “komplicere” loftet. Derfor er den bedste løsning hvid gips. Men hvis dit køkken er rummeligt nok, er det en god idé at dekorere loftet med mørke bjælker..

Køkken sæt til spansk køkken

Møbler i spansk stil har også sine egne egenskaber..

Køkkenet i spansk stil er møbler: 

 • Naturlig;
 • Ofte let slidt;
 • Håndskåret træ;
 • Ganske massiv og stærk;
 • Med matte overflader;
 • Brug af smedede metalindsatser.

Et sæt til et sådant køkken skal bevidst være groft, massivt. Det er slet ikke nødvendigt at tage et monokromatisk headset, det kan være en kombination af lys og mørkt.

Et massivt træsæt er perfekt til et køkken i spansk stil Et massivt træsæt er perfekt til et køkken i spansk stil

Én stil er vigtigere end farve. For eksempel kan bordet og skabet have forskellige farver, men i samme stil..

En anden “fad” i køkkenmøbler i spansk stil er mange åbne hylder. For det første kan åbne hylder altid forstørre rummet visuelt, og for det andet kan der på disse hylder søde krukker og andet køkkentilbehør og nips, der er dig kært, prale af, eller, for at skjule, er der noget at prale af.

Ligesom et sæt skal spisepladsen også være massiv. Samtidig kan uhøflighed modsvares af smuk, raffineret polstring på stolernes sæder..

Hvis du virkelig følger stilprincipperne så strengt, skal du i køkkenet sætte en lille pejs med en lav hyggelig sofa. Køkkenpejsen er mere en hyldest til tradition end praktisk. Derfor er det ganske muligt at efterligne.

Vintage -elementer tilføjer raffinement til interiøret Vintage -elementer tilføjer raffinement til interiøret

Sådan dekoreres det spanske køkken

Og selvfølgelig bestemmer detaljer som altid meget som altid. Og nogle gange er det dem, der giver al ret til at udbryde – her er det stilen, her er den – til det punkt!

Til et spansk køkkenindretning kan du bruge:

 1. Smedet tilbehør, f.eks. lamper;
 2. Spor til gulvet i tapetteknik;
 3. Metal lysestager halvantik;
 4. Vægtapeter i etno-emner;
 5. Store og små kurvekurve med smukke frugter;
 6. Dekorative stolbetræk, hvor nationale motiver, plots, ornament, farver bruges;
 7. Figurer og andre tal, der er tematisk relateret til Spanien, giver anledning til lignende sammenslutninger;
 8. Store flasker olie, vin, smukke beholdere med krydderier.

Et sådant køkken bør skabe indtryk af et gæstfrit, varmt rum, hvor både dets originalitet og nationens temperament understreges. Det er fantastisk, at den spanske kulturs verden er uendeligt kendelig, og jo længere du kommer ind i den, jo mere interessant er den. Og for at legemliggøre dine indtryk i interiørfund og genskabe atmosfæren i dit elskede land – både nyttig og behagelig hobby.

Håndlavet tilbehør tilføjer et strejf af komfort til interiøret Håndlavet tilbehør tilføjer et strejf af komfort til interiøret

Det spanske køkken er et sted, hvor du vil blive hængende, sidde længere og nyde dagligdagens lækkerier. Og hvorfor ikke gøre det til et koncept til dit køkken? Desuden adskiller det sig ikke radikalt fra slavernes ideer om skønhed og komfort..

Vellykket transformation!

Spansk køkken (video)

Design af spansk køkken (foto)