Sådan laver du smukke boller: måder at forme dejen på

 • Hver husmor kan lave smukke boller uden den store indsats. Hver husmor kan lave smukke boller uden stor indsats Tilberedningstid: 2,5 timer;
 • Portioner: 20;
 • Kcal: 237,6;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 5 g / 3,20 g / 46 g.

Boller lavet med gærdej er luftige, bløde og velsmagende. Det originale design kan gøre dem ideelle. Hemmeligheden bag succes ligger i præcist og mesterligt arbejde med dejen..

Smuk bagning trin for trin: originale former til boller

Husmødre, der ofte bager boller af gærdej, ved, at bageformer kan være meget forskellige: fra de enkleste til de mest komplekse..

Der er så mange opskrifter og mesterklasser om smukke kager, at der vil være nok i hvert fald til hver dag i året Der er så mange opskrifter og mesterklasser om smukke kager, at der vil være nok i hvert fald til hver dag i året

Typer af boller i form:

 1. Kammusling. Dejen skal rulles ud i form af en pølse. Skær den ene kant i lige store dele med en kniv. Pølsen bøjer sig ned og danner en smuk kammusling.
 2. Sol. Rul dejen ud til en flad pølse. Lav pæne hak rundt om kanten med en kniv. Rul pølsen rundt i form af solen.
 3. Grisehale. Del dejen i tre lige store dele, rul pølserne ud og sno dem sammen. Grisehalen kan smøres med æggeblomme og olie – dette vil give skorpen en smuk, gylden nuance.
 4. Snegle. Rul dejen ud til et rektangel. Drys med sukker, kanel og dit valg af bær. Vrid i form af en rulle. Skær rullen i lige store stykker.

Kogte boller kan stolt kaldes et kulinarisk mesterværk.

ingredienser

Smørdej er meget let at forberede, hvis du nøje følger instruktionerne til fremstilling og ikke eksperimenterer med mængden af ​​ingredienser.

Ingredienser til dejen:

 1. Kefir – 400 gr .;
 2. Æg – 2 stk .;
 3. Tør gær – 1,5 tsk;
 4. Smør – 100 gr .;
 5. Vegetabilsk olie – 2 spsk. l.;
 6. Salt – 0,5 tsk;
 7. Sukker – 4 spsk. l.
 8. Mel – 1 kg.

Gærdejen fremstilles ved hjælp af ikke-dampmetoden. Hvad betyder det at blande alle ingredienserne på én gang.

For at bollerne bliver gyldne og rødmede, skal du smøre dem med en blanding af sammenpiskede æg med sukker og en skefuld mælk, inden du bager dem i ovnen.

Inden bagning skal bollerne sidde inden for 15 minutter. Derefter skal du sende dem til ovnen, bage ved 200 grader, indtil de er møre.

Hvor smukt at skære boller: en endeløs fantasi

For at boller kan blive smukke og indviklede, har du brug for dygtighed, som hver husmor kan tilegne sig over tid..

Det vigtigste arbejdsmateriale er dej, improviserede midler – en kniv og dygtige hænder.

Takket være dens struktur giver dejen mange muligheder for fantasi. Boller kan laves i form af lyserøde knopper åbne og lukkede i form af en lang række blomster, spikelets, krøller, snegle, buer, kammuslinger

Sådan laver du smukke tærter: hurtige måder at forme på

Hver husmor ved, at en lækker tærte også kan være meget smuk, hvilket vil blive værdsat af familie og venner. Det vigtigste i hele virksomheden er at overvåge den dejlige modellering af høj kvalitet, så den ikke mister sin form under bagning..

Der er rigtig mange måder at forme smukke tærter på. Hver værtinde kan bidrage til denne kunst ved at vise fantasi Der er rigtig mange måder at forme smukke tærter på. Hver værtinde kan bidrage til denne kunst ved at vise fantasi

Mulige typer af smukke tærter:

 1. Harmonisk. Rul dejen ud til en kage, læg fyldet på kanten, skær resten i tynde strimler. Derefter skal du rulle kagen sammen og knibe alle teststrimlerne efter tur..
 2. Trekant. Rul dejen ud til en firkant. Skær snit til en trekant og pak dejen ind.
 3. Guld fisk. Her kan du vise din fantasi, tage form af en almindelig tærte som grundlag, vedhæfte finner og en hale til den, mesterligt udskåret af dej.

Det bliver ikke svært at forme smukke boller. Succes afhænger af en korrekt tilberedt dej. Det skal ikke klæbe til dine hænder og falde fra hinanden. Der er så mange former og typer af skæredej til boller, at hver husmor finder lige præcis den opskrift, der vil appellere til hele familien.

Sådan laver du smukke boller: en opskrift trin for trin med et foto

Sigt mel i en stor beholder, tilsæt vaniljesukker, gær, salt og almindeligt sukker der. Bland alt meget grundigt Sigt mel i en stor beholder, tilsæt vaniljesukker, gær, salt og almindeligt sukker der. Bland alt meget grundigt Hæld mælk og lidt vegetabilsk olie i dejen. Rør den resulterende blanding i 5 minutter Hæld mælk og lidt vegetabilsk olie i dejen. Rør den resulterende blanding i 5 minutter Nu skal den fulde dej æltes godt med hænderne. Derefter lader vi dejen passe. Nu skal den fulde dej æltes godt med hænderne. Derefter lader vi dejen passe. Vi laver en pølse af den færdige dej og deler den i lige dele Vi laver en pølse af den færdige dej og deler den i lige dele Vi danner boller i enhver form, du kan lide, og læg dem på et ark smurt med vegetabilsk olie Vi danner boller i enhver form, du kan lide, og læg dem på et ark smurt med vegetabilsk olie Vi sender bagepladen i 15-20 minutter i en ovn, der er forvarmet til 200 grader Vi sender bagepladen i 15-20 minutter i en ovn, der er forvarmet til 200 grader Lækre boller er klar. God appetit! Lækre boller er klar. god appetit!

15 originale formularer til boller (video)