Opskrift på frodige zucchinipandekager med semulje: 10 variationer for enhver smag

 • Ganske enkelt og hurtigt til morgenmad kan du lave zucchinipandekager med semulje Ganske enkelt og hurtigt til morgenmad kan du tilberede zucchinipandekager med semulje Tilberedningstid: 40 min.
 • Portioner: 8;
 • Kcal: 140;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 0,6 g / 10,25 g / 4,5 g.

Hvad er pandekager? Dette er en type pandekage lavet af sur dej og stegt i en masse olie. Denne ret dukkede op i det 16. århundrede, men de modtog deres navn først i 1938..

Courgettepandekager med semulje

Der er mange muligheder for at lave pandekager. De er vegetabilske, søde og magre. Fritter kan fodres til både mænd og børn og dem, der er på diæt. Det vigtigste er at vælge den ønskede opskrift. Du kan tilføje kylling, hakket kød, hytteost, ost og grøntsager til dem. De kan være i mælk, kefir. For at lave pandekager af værtinden kræves kun fantasi og tilgængeligheden af ​​de nødvendige produkter. En af mulighederne for at lave pandekager er zucchinipandekager med semulje.

Zucchini pandekager med semulje vil helt sikkert appellere til både voksne og børn Zucchini pandekager med semulje vil helt sikkert appellere til både voksne og børn

Hver husmor ved, at hvis du river zucchini, giver de meget væske, som skal neutraliseres med noget. Til dette bruges semulje til fremstilling af zucchinipandekager. Det har ingen smag i sig selv, derfor mærkes det ikke i fadet, men det absorberer samtidig overskydende fugt og gør pandekagerne mere luftige samt konsistensen tættere, hvilket gør det muligt for pandekagerne at bevare deres form.

Courgettefritter: opskrift med semulje

Denne ret kan virkelig kaldes sommer, da zucchini er en sæsonbestemt grøntsag. Men til enhver tid er denne grøntsag tilgængelig på vores hylder..

Let forberedelse, et minimalt sæt af produkter, smag og rigdom af næringsstoffer gør denne ret værd at være opmærksom på..

Hvis pandekagerne bages i ovnen, viser de sig at være mindre kaloririge, dette skal tages i betragtning af dem, der følger deres figur. Følgende ingredienser bruges normalt til at lave klassiske squashpandekager:.

ingredienser

 1. 2-4 unge courgetter, det hele afhænger af deres størrelse og hvor meget du vil lave mad.
 2. 2-3 æg. Det tilrådes at afkøle dem, så ælter de hurtigere..
 3. 1 spsk. l. mel.
 4. 1-1,5 kopper semulje.
 5. Salt efter smag.

I begyndelsen af ​​vasken skræller vi zucchinien fra skrællen og frøene. Hvis courgette er meget ung, er det ikke nødvendigt at skrælle dem, da skrællen indeholder mange nyttige stoffer.

Yderligere:

 1. Slib zucchinien på en foodprocessor eller på et fint rivejern.
 2. Vi lader dem stå i 20 minutter, så du kan fjerne overskydende væske.
 3. Tilsæt semulje, sigtet mel til den resulterende masse, så der ikke dannes klumper, salt.
 4. Tilsæt æg i to trin, først æggeblommerne, derefter de piskede hvide. Dette får dem til at se mere krøllede ud..
 5. Bland grundigt. Du skal lave en tyk dej..
 6. Sæt en bradepande på ilden og tilsæt en stor mængde solsikkeolie.
 7. Så snart olien opvarmes, begynder vi at danne vores pandekager med en ske..
 8. Efter at have lagt dem i en bradepande ikke langt fra hinanden, begynder vi at stege ved svag varme, for at få en gylden skorpe kan du dække gryden med et låg.
 9. Når de har fået en gylden nuance, vendes pandekagerne og steges uden låg..
 10. Sådan forholder vi os til resten af ​​testen..

Pandekagerne er klar! Nybagte lækre pandekager serveres ved bordet. De kan serveres med creme fraiche, cremefraiche sauce med dild og hvidløg eller enhver anden yndlingssauce. Pandekagerne er lækre ikke kun varme, men også afkølede. Dette er ikke kun en nærende morgenmad, men også en god måde at få en bid..

Muligheder for at lave courgettefritter

En klassisk pandekageopskrift præsenteres, men den kan tolkes på forskellige måder ved at tilføje dine egne ingredienser til smag. Du kan tilføje dild, hvidløg, løg, grønne løg til dejen. Nogen tilføjer lidt fennikel, gurkemeje. Det er ikke ualmindeligt at tilføje gulerødder.

Du kan gøre zucchinipandekager mere duftende ved at tilføje dild, løg eller hvidløg til dejen. Du kan gøre zucchinipandekager mere duftende ved at tilføje dild, løg eller hvidløg til dejen.

Sådanne pandekager kan laves søde; hertil tilsættes sukker til sammensætningen..

For at lave luftige søde zucchinipandekager til børn kan du tilføje et æble, i hvilket tilfælde det er bedre at gnide courgette og æbler, indtil de er mosede. Sådanne pandekager kan serveres med din yndlingsmarmelade, syltetøj eller kondenseret mælk. Du kan også bruge pandekagemel til at lave søde pandekager, i dette tilfælde er det tværtimod bedre at gøre dejen tykkere og tættere. Derfor er det bedre at rive squashen på et groft rivejern. For at lave pandekager i kosten skal du udelukke tilsætning af æggeblommer og stege dem ikke i vegetabilsk olie, men i oliven.

Frodige zucchinipandekager: en opskrift med semulje (video)

Eksperiment! Prøv noget nyt for dig selv og dine nærmeste. god appetit!

Courgettefritter: en frodig opskrift med semulje (foto)

Først skal du forberede alle ingredienserne til fremstilling af courgettefritter. Først skal du forberede alle ingredienserne til fremstilling af courgettefritter. Zucchini vaskes grundigt, skrælles og tre på et fint rivejern Zucchini vaskes grundigt, skrælles og tre på et fint rivejern Tilsæt et æg, mel til dem og bland alt Tilsæt et æg, mel til dem og bland alt Tilsæt lidt semulje til zucchinimassen Tilsæt lidt semulje til zucchinimassen Sørg for at peber og salt efter smag. Bland pandekagedejen grundigt Sørg for at peber og salt efter smag. Bland pandekagedejen grundigt Steg pandekager i en varm pande på hver side Steg pandekager i en varm pande på hver side Du kan servere færdige squashpandekager med semulje med creme fraiche eller sauce. God appetit! Du kan servere færdige squashpandekager med semulje med creme fraiche eller sauce. god appetit!