Magert charlotte uden æg: opskriftsmuligheder

Charlotte uden æg - en enkel og hurtig ret, men meget velsmagende Charlotte uden æg – en enkel og hurtig ret, men meget velsmagende

 • Tilberedningstid: 30 minutter;
 • Portioner: 8;
 • Kcal: 157;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 3 g / 0 g / 35 g.

En vegetarisk charlotte uden æg er et rigtigt fund for dem, der faster, eller som ikke spiser animalske produkter. Charlotte -dej uden æg bliver måske ikke så luftig som i den klassiske opskrift, men det vil ikke gøre det mindre velsmagende, og udover dette vil det også være nyttigt.

Lækker æggefri charlotte med æbler: en gourmetopskrift

For dem, der har brugt den klassiske opskrift i lang tid, vil det være en behagelig overraskelse at lære at lave charlotte uden æg og kefir. Der er trods alt tidspunkter, hvor du skal begrænse dig selv i forbruget af sådanne produkter, for eksempel under faste eller af sundhedsmæssige årsager. På samme tid, hvis gærede mælkeprodukter ikke er ønskelige for gastritis, vil der ikke være nogen skade, hvis en charlotte med æbler uden æg og mælk vises på bordet fra tid til anden. I løbet af Fourties vil en magert charlotte uden æg være passende.

Især for dem, der overholder princippet om vegetarisme, blev en charlotte uden æg opfundet Især for dem, der overholder princippet om vegetarisme, blev en charlotte uden æg opfundet

For at charlotte uden æg og sukker skal blive en succes, skal du vide, hvordan du fuldt ud kan erstatte disse produkter.

Denne opgave varetages af:

 1. Som smøremiddel til en gyldenbrun skorpe er en charlotte på kefir uden æg dækket med en gennemsigtig glasur fra sød te.
 2. Til at ælte dejen skal du bruge bananmos, stivelse, havregryn med vand – disse produkter hjælper, når du har brug for en charlotte uden æg og mælk.

Lad os se nærmere på, hvordan man ælter dej til charlotte uden æg.

ingredienser

 • Mælkevalle – 500 g;
 • Hvedemel – 300 g;
 • Sukker – 150 g;
 • Semulje – 2 spsk;
 • Smør – 1 spsk;
 • Bagedej – 1,5 tsk;
 • Æbler – 700 g.

Charlotte med æbler uden æg

Det er meget let at tilberede charlotte uden æg i mælk eller valle.

Det tager kun et par minutter at forberede produkter til æble charlotte opskriften med mælk uden æg:

 1. Æbler vaskes grundigt og skæres i tynde skiver, lægges derefter i en separat skål og dækkes med en serviet.
 2. Rør sukker i mælkevalle, indtil det er helt opløst.
 3. Mel og bagepulver tilsættes væsken i små portioner uden at stoppe med at røre dejen.
 4. Du skal bruge lidt semulje og smør – de behandler formen, så charlotten uden æg ikke klæber til væggene.
 5. Æbler lægges på bunden af ​​formen, et lag dej hældes ovenpå og lægges i en forvarmet ovn.

Det er al den visdom, der giver dig mulighed for at undvære kefir. Opskriften på charlotte uden æg i mælk adskiller sig ved, at du skal tilføje lidt stivelse til dejen.

Valle og et glas mælk bør ikke være kolde direkte fra køleskabet. Lad dem sidde i en time, inden de tilberedes ved stuetemperatur..

Charlotte i en langsom komfur uden æg: hurtige opskrifter

En blanding af kefir med semulje hjælper med at bage en frodig charlotte i mikrobølgeovnen.

For det:

 • Bland et glas kefir med den samme mængde semulje og sukker.
 • Over den resulterende masse slukkes lidt sodavand med eddike.
 • Tilsæt et glas mel og hakkede æbler.
 • Vi behandler en multikogekop til bagning uden semulje og smører fadernes indvendige vægge med vegetabilsk olie.
 • Tilberedning af kagen i tilstanden “Bagning” i 1 time.

Charlotte tilberedt uden æg smager lige så godt som normalt Charlotte tilberedt uden æg smager lige så godt som normalt

For at diversificere kosten kan ægfri charlotte tilberedes uden æbler. I stedet tager de en anden fyldning: jordbær, kirsebær og andre bær og frugter..

På trods af nogle begrænsninger giver opskriften stadig plads til fantasi. Prøv tærter med forskellige fyld, hæld yoghurt eller chokolade på stykkerne – og hver gang får du en ret, der vil glæde din familie med en ny smag..

Charlotte uden æg trin for trin med et foto

Gnid æblerne på et groft rivejern og drys med citronsaft, så de ikke mørkner Gnid æblerne på et groft rivejern og drys med citronsaft, så de ikke mørkner Bland mel, semulje, bagepulver og sukker. Tærteform uden brug af tilberedte æg Bland mel, semulje, bagepulver og sukker. Tærteform uden brug af tilberedte æg Smør formen med solsikkeolie og hæld lidt mindre end halvdelen af ​​vores tørre dej i Smør formen med solsikkeolie og hæld lidt mindre end halvdelen af ​​vores tørre dej i Læg æbler oven på det første lag, drys alt med kanel og lav et andet lag af den resterende dej Læg æbler oven på det første lag, drys alt med kanel og lav et andet lag af den resterende dej Vi gnider koldt smør på et fint rivejern, drys kagen med det og sender formen til ovnen i 20-30 minutter Vi gnider koldt smør på et fint rivejern, drys kagen med det og sender formen til ovnen i 20-30 minutter Charlotte uden æg er klar. God appetit! Charlotte uden æg er klar. god appetit!

Tilberedning af magert charlotte uden æg (video)