Lækre tærter med lever: en opskrift trin for trin med et foto

Levertærter er en velsmagende og tilfredsstillende godbid Levertærter er en velsmagende og tilfredsstillende godbid

 • Tilberedningstid: 3,5 timer;
 • Portioner: 10;
 • Kcal: 360,5;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 17,9 g / 8,2 g / 53 g.

ingredienser

 • Oksekødshjerte – 0,25 kg;
 • Oksekødslys – 250 gr .;
 • Oksekød lever – 120 gr .;
 • Løg – 80 gr .;
 • Tør gær – 15 gr .;
 • Drikkevand – 1 glas;
 • Sukkersand – 1 spsk;
 • Vegetabilsk olie – 2 spsk;
 • Kyllingæg – 1 stk.
 • Hvedemel – 3-4 kopper;
 • Malet sort peber og salt efter smag;
 • Smør – efter smag.

Tærter med lever, som i sovjetiske tider

Den bløde fyldning, der smelter i munden, minder om en skyfri barndom og de blide hænder fra en mor eller bedstemor, der forbereder sig lækkert. Tærter med lever i sovjetiske tider var signaturopskriften for mange husmødre, som skal tilberedes omhyggeligt trin for trin gennem hvert element, mest delte et foto af wienerbrødet og videregav opskriften til efterfølgende generationer.

Dejen fremstilles ved hjælp af en bezoparny -metode, gerne i en plastbeholder. Dejen fremstilles ved hjælp af en bezoparny -metode, gerne i en plastbeholder.

Lever tærter opskrift:

 1. For blød og luftig dej anbefaler eksperter at bruge bezoparny -metoden, hvor du skal tage og koge et glas vand, og derefter vente, indtil det afkøles til en varm tilstand og opløse gær i den, den nødvendige mængde salt og sukker. Det er bedst at udføre sådanne procedurer i en høj plastikskål, dette vil hjælpe med at forhindre dejen i at undslippe og holde dej;
 2. Efter 10 minutter tilsættes mel, og dejen er af medium densitet, derefter tilsættes solsikkeolie, hvilket giver den aroma og elasticitet. Den resulterende sammensætning efterlades dækket med et håndklæde på et varmt sted, uden træk i flere timer, derefter hakket let og lad hæve i yderligere 0,5 time.

Lever til tærter: opskrift på fyld

For at få en lækker fyldning skal du koge leveren, lungerne og hjertet i let saltet vand, derefter vride det i en kødkværn eller male i en blender til det er glat. For varm masse kan sløve knivene på enhederne, derfor anbefaler eksperter at gøre dette på forhånd og vente, indtil leveren afkøles.

Derefter:

 1. Kom den færdige homogene masse i en gryde og steg ved medium varme med tilsætning af en lille mængde løg og vegetabilsk olie;
 2. Når dejen er hævet godt, skal du lave en lille pølse, skære den i stykker, danne cirkler og lade dem komme lidt op i et par minutter;
 3. Desuden anbefaler eksperter at rulle dejen ud, sætte fyldet fra leveren i midten af ​​hver og klemme kanterne pænt uden at efterlade huller;
 4. Det sidste trin er at varme ovnen eller bradepanden op, smøre den med olie. Læg tærterne med sømmen nedad og bag eller steg, til de er kogte..

Brug friske ingredienser af høj kvalitet til fyldet Brug friske ingredienser af høj kvalitet til fyldet

Levertærtefyldning

Tærten og fyldet skal være en enkelt helhed og ikke kun kombineres, men også i harmoni med hinanden.

Som lever kan du både bruge selve leveren – oksekød, svinekød eller kylling og en blanding af slagteaffald – lunger, hjerte og lever.

Maid of Honor’s Bun opskrift af Jamie Oliver

Smuk form og fremragende smag – den kombinerer en udsøgt delikatesse – maid of honor bolle. Den berømte opskrift fra Jamie Oliver vandt over mange berømtheder og gjorde denne dessert til deres foretrukne godbid..

 • Tilberedningstid: 2 timer;
 • Portioner: 16;
 • Kcal pr. Samlet produkt: 7000;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 15 g / 60 g / 85 g.

ingredienser:

 1. Færdig butterdej – 950 gr .;
 2. Godt presset hytteost – 450 gr .;
 3. Smør – 120 gr .;
 4. Æg – 4 stykker;
 5. Sukkersand – 250 gr .;
 6. Hvide kokosspåner – 40 gr .;
 7. Vanillin og chokoladespåner efter smag.

Tilberedningsmetode:

 1. Pisk ostemassen sammen med smør i en blender til en jævn masse;
 2. Æg med sukker piskes i en separat skål, indtil der dannes en luftig og tyk masse;
 3. Bland derefter de sammenpiskede æg med hytteost og tilsæt lidt vanillin efter smag. At gå over med denne ingrediens vil give bitterhed og ubehagelig smag til bagværk;
 4. Rul forsigtigt den færdige dej ud og skær cirkler ud, der svarer til formene – kurve;
 5. Læg dejen og læg fyldet på den, og bag den i ovnen, til den er mør. Det er nødvendigt at prøve med en kniv, hvis dejen er klar, skal bollerne tages ud og drysses med chokoladechips på de færdige produkter.

Disse lækre kager blev smagt for første gang i det gamle Storbritannien af ​​adelige og kunne ikke modstå den lækre og sarte smag. Indtil nu erobrer denne delikatesse både voksne og børns hjerter og efterlader dem som deres fans..

Tærter med lever: en opskrift trin for trin med et foto

Dejen laves ved at blande en lille mængde vand og mel med tilsætning af gær, sukker og salt Dejen laves ved at blande en lille mængde vand og mel med tilsætning af gær, sukker og salt Tilsæt mel til dejen og ælt dejen til medium densitet Tilsæt mel til dejen og ælt dejen til medium densitet Kogt lunge, hjerte og lever er snoet i en kødkværn Kogt lunge, hjerte og lever er snoet i en kødkværn I en gryde steges alt ved middel varme med tilsætning af løg I en gryde steges alt ved middel varme med tilsætning af løg Vi danner små cirkler af dejen og lader dem komme op i et par minutter Vi danner små cirkler af dejen og lader dem komme op i et par minutter Rul cirklerne ud, og kom fyldet i midten af ​​hver. Efter forsigtigt at klemme kanterne uden at efterlade huller Rul cirklerne ud, og kom fyldet i midten af ​​hver. Efter forsigtigt at klemme kanterne uden at efterlade huller Tærter bages i ovnen eller steges på en pande, til de er gennemstegte Tærter bages i ovnen eller steges på en pande, til de er gennemstegte

Tærter med lever (video)