Lækre og lette courgettepandekager uden mel: 4 opskrifter

 • Lækre zucchinipandekager kan let laves uden at tilføje mel Lækre zucchinipandekager kan let tilberedes uden at tilføje mel Tilberedningstid: 30 min.;
 • Portioner: 10;
 • Kcal: 98,3;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 1,6 g / 5,9 g / 9,9 g.

Det er meget let at tilberede courgette uden mel. For at lave lækre pandekager skal du følge disse trin. Pisk ægget i en ren beholder. Zucchini skal vaskes, skrælles af og frø fjernes. Skrællet courgette skal rives og presses. Tilsæt revet og presset zucchini, stivelse, salt i en skål med et sammenpisket æg, bland alt godt. Vegetabilsk olie skal opvarmes i en stegepande. Pandekager skal laves af zucchinimassen og sendes til stegepanden. Det er nødvendigt at stege på 2 sider i cirka et minut. Efter stegning kan pandekagerne spredes ud på et køkkenrulle for at absorbere unødvendig olie. Kan spises med cremefraiche sauce.

ingredienser

 1. Mælk zucchini – 500 g;
 2. Kartoffelstivelse – 50 g;
 3. Frisk æg;
 4. Salt efter smag;
 5. Vegetabilsk olie – 30 g.

Lækre courgettepandekager uden mel: interessante opskrifter

Tilberedningstid for zucchinipandekager med gulerødder 30 minutter.

Mange husmødre bemærker, at zucchinipandekager, selv uden mel, er meget velsmagende og frodige Mange husmødre bemærker, at zucchinipandekager, selv uden mel, er meget velsmagende og frodige

Til madlavning skal du forberede følgende produkter:

 1. Zucchini er ikke store – 2 stk .;
 2. Gulerødder – 2 stk .;
 3. Pære;
 4. Frisk æg – 2 stk .;
 5. Hård ost – 100 g;
 6. Grønne efter smag;
 7. Salt efter smag;
 8. Stegeolie;
 9. Knust peber – valgfri
 10. Hvidløg – 2 fedter (du behøver ikke bruge det).

Det er ikke svært at lave zucchinipandekager. Tag en ren skål. Zucchini og gulerødder skal vaskes, skrælles, reves og presses. Hæld finthakket løg, revet på et groft rivejern, ost, hakkede krydderurter og krydderier, æg i grøntsagsmassen. Bland massen godt, opvarm olien og steg den. Steg pandekagerne fra 2 sider til en behagelig farve. Spis godt med cremefraiche eller din yndlingssauce.

Kaloriefattige squashpandekager uden mel: opskrift

For en anden interessant opskrift skal du forberede nogle komponenter..

Nemlig:

 1. Zucchini – 2 stk .;
 2. Kartoffelfrugter – 3 stk .;
 3. Frisk æg;
 4. Salt efter smag;
 5. Krydderier – valgfri
 6. Stegeolie;
 7. Løg – 1 stk.

Madlavning er ikke svært. Grøntsager skal vaskes og flås. Hak løget fint, og riv kartoflerne med courgette. Pres squashmassen. Bland alle ingredienserne i en skål, tilsæt krydderier og bland..

Varm panden op med olie, steg pandekagerne på begge sider, indtil der kommer en gylden skorpe.

Zucchini og tomatpandekager er en meget velsmagende snack. Revet zucchini-ostemasse i kombination med saftig tomatfyld og aromatisk basilikum vil vinde deres kære hjerter med sin rige smag, og denne lette opskrift bliver en af ​​dine favoritter. Pandekager tager 45 minutter.

Til opskriften skal du forberede:

 1. Zucchini – 400 g;
 2. Frisk æg;
 3. Hård ost – 250 g;
 4. Stivelse – 4 spiseskefulde;
 5. Dill – efter smag;
 6. Stegeolie;
 7. Tomater – 1 stk .;
 8. Tørret basilikum – 2 g;
 9. Salt, peber – valgfrit.

Hovedgrøntsagen skal vaskes, tørres og reves. Massen skal saltes, omrøres og vente i 10 minutter og derefter presses ud. 150 g ost skal skæres i plast. Riv resten af ​​osten. Vask tomaten, skyl med varmt vand, fjern skrællen. Skær i cirkler, krydr med salt og peber. Til zucchinimassen skal du køre et æg og revet ost. Der skal du tilføje finthakket dild, stivelse og salt og peber. Bland alt godt, indtil det er glat.

Varm olie op i en bradepande og læg den ud med en spiseskefuld masse i form af pandekager.

På hver tortilla skal du lægge en cirkel med tomat, drys med tør basilikum og læg ost på plastik. Hæld zucchini-ostemassen med en ske ovenpå og steg de frodige pandekager fra 2 sider til en behagelig farve. Overskydende olie kan fjernes med et køkkenrulle. Server med cremefraiche eller sauce.

Sådan udskiftes mel i zucchinipandekager

Pandekager kan bages uden mel. Du kan erstatte den med stivelse, som nævnt ovenfor. Ud over stivelse kan du bruge havregryn, knust i en blender eller helt undvære mel. Sådan opnås diæt -courgettepandekager..

Du kan erstatte mel i dejen med stivelse eller havregryn. Du kan erstatte mel i dejen med stivelse eller havregryn.

For at forberede sådanne pandekager skal du forberede følgende produkter:

 1. Zucchini – 2 stk .;
 2. Gulerod;
 3. Pære;
 4. Frisk æg;
 5. Krydderier – valgfri
 6. Stegeolie – 1 ske.

Forresten kan du lave mad uden æg og erstatte stegning med bagning i ovnen. Zucchini og gulerødder skal skrælles og rives. Zucchinimassen skal saltes, opbevares i 10 minutter og presses. I en ren skål blandes squash og gulerodsmasse, tilsæt æg, krydderier. Alle ingredienser skal blandes, og du kan begynde at stege eller bage.

Sunde courgettepandekager uden mel (video)

Afslutningsvis bemærker vi, at hvis ovnen bages i ovnen, vil kalorieindholdet i fadet være lavere. god appetit!

Courgettefritter: en opskrift uden mel (foto)

Først skal du forberede de nødvendige produkter til fremstilling af pandekager. Først skal du forberede de nødvendige produkter til fremstilling af pandekager. Vask grøntsagerne godt, skræl og tre på et medium rivejern Vask grøntsagerne godt, skræl og tre på et medium rivejern Tilsæt hakkede løg, krydderurter og æg til courgette og gulerødder Tilsæt hakkede løg, krydderurter og æg til courgette og gulerødder Bland alt grundigt og salt efter smag Bland alt grundigt og salt efter smag Læg zucchinipandekagerne forsigtigt på en varm stegepande Læg zucchinipandekagerne forsigtigt på en varm stegepande Sørg for at stege pandekagerne godt på den anden side Sørg for at stege pandekagerne godt på den anden side Færdiglavede squashpandekager serveres bedst varme. God appetit! Færdiglavede squashpandekager serveres bedst varme. god appetit!