Køkkendesign i loftstil: når enkelhed passer til ansigtet

Loftstil - gadeånd i dit køkken Loftstil – street spirit i dit køkkenLoft er en blanding af gammelt og nyt. Hvis vi taler om det særlige ved interiøret, så er dette en kombination af mursten med glas, gips med metal, plankegulv med ultramoderne teknologi. Og hvis du implementerer et køkkendesign i loftstil så kompetent som muligt, så kan det slå rod i en almindelig lejlighed, ikke særlig stor, men med en åben plan.

Hvem foretrækker loftstil

Køkken i loftstil er mest populært blandt unge familier Køkken i loftstil er mest populært blandt unge familier Murværk er et af de grundlæggende træk ved et loftskøkken Murværk er et af de grundlæggende træk ved et loftskøkken Hver person har ret til selv at vælge, hvad han bedst kan lide. Alle har deres egne præferencer, og alle kan være tilhængere af en bestemt stil.. Hvis vi taler om loftstil, kan det tilskrives sådanne mennesker:

  1. Økonomiske mennesker, fordi denne stil indebærer et minimum af omkostninger. Jo bedre stilen vil blive understreget, jo enklere vil finishen virke udadtil. Det er ikke nødvendigt at installere dyre møbler her, og alle møbler, der allerede har været i huset, kan perfekt matche denne stil;
  2. For ejere af lejligheder, hvis layout anses for at være åbent, hvor der er lofter, hvis højde ikke er mindre end tre meter, vinduer fra gulv til loft, og der ikke er skillevægge;
  3. Boheme. Det er kunstnere, designere, arkitekter, skuespillere og så videre, der foretrækker denne stil, for i et sådant interiør er det praktisk at arrangere udstillinger og forskellige fester;
  4. Unge mennesker, den livsstil, som denne stil fuldt ud afspejler. Med denne stil understreger ungdomsrepræsentanter deres afvisning af banalitet og konventionel visdom;

Ved at anvende funktionerne i loftstil i det indre af køkkenet er det vigtigt at legemliggøre alle dine lyseste fantasier, let og enkelt at dekorere rummet.

Funktioner af loft finish

Urbanismens ånd i alt - dette handler om et køkken i loftstil Urbanismens ånd i alt – dette handler om et køkken i loftstil Hvis du planlægger at bruge træ, skal du sørge for at grove det Hvis du planlægger at bruge træ, skal du sørge for at grove det Enkelhed kan også være smuk og er endda blevet en separat stil. Enkelhed kan også være smuk og er endda blevet en separat stil.

Hovedtræk ved loftstil i det indre af køkkenet, uanset om dette køkken er stort eller lille, er, at efterbehandling ikke kræver imponerende kontante omkostninger.. Men hvis du virkelig overholder denne stil, så:

  • Loftet i et køkken i loftstil skal være blændende hvidt. Denne funktion skaber en illusion af en følelse af lys og rummelighed;
  • Vægge skal være nøgne mursten eller glat beton. Hvis der ikke er nogen måde at gøre væggene nøgne i lejligheden, er det værd at efterligne murværket;
  • Alle andre overflader kan være belagt med en hvid emulsion eller i dette tilfælde bruge groft gips..

Mens du holder dig til loftsstilen i det indre af køkkenet, er det vigtigt at huske, at du ikke kan være særlig opmærksom på detaljer i køkkenets dekoration. Sagen er, at jo enklere væggene har, jo bedre vil selve stilen vise sig..

  • Gulvet, hvis det er lavet af træ, cykles bedst og dækkes med klar lak. Gulvlister i dette tilfælde skal males for at matche væggene for at fusionere;
  • Skillevægge kan laves af glasblokke. Du kan gøre en væg lysere på baggrund af et murstensinteriør, så det vil isolere et bestemt område;

Loft møbler

Køkkenmøbler i loftstil er lavet i overensstemmelse med stilens ideologi og supplerer det perfekt Køkkenmøbler i loftstil er lavet i overensstemmelse med stilens ideologi og supplerer det perfekt Hovedreglen for at bruge møbler i det indre af et køkken i loftstil er harmoni fra det modsatte. Møbler kan være absolut alle, dog foretrækkes sjældne repræsentanter, der stadig tjente bedstemødre. Det kan være forskellige hylder, borde, hvis et badeværelse er lavet i denne stil, så kan det være et badekar på fødderne og så videre..

Interiøret i køkkener i denne stil kan indeholde et metalbord på hjul. Antikke stole, der er betrukket med læder, vil passe perfekt ind i sådan et interiør. Men på trods af tilstedeværelsen af ​​antikke møbler vil et moderne plasma -tv med en stor diagonal perfekt passe ind i et sådant interiør..

Hvis du laver et køkken i loftstil, kan det indeholde både en stålplade og et retro-køleskab i interiøret. Det kan også være et køkkenforklæde lavet af rustfrit stål og et køkken lavet i form af en ø.

Køkken tilbehør i loftstil

Vask i rustfrit stål, antik vandhane og forklæde i mursten - en utrolig kombination Vask i rustfrit stål, antik vandhane og forklæde i mursten – en utrolig kombination

Når det kommer til at arrangere et køkken i loftstil, kan dit hoved snurre, tilbehør kan være så varieret. For at understrege originaliteten af ​​køkkenet i loftstil kan du bruge ikke-standardiseret tilbehør såsom vejskilte, plakater med reklamer osv..

Hvis du kan lide mere klassiske møbler - ikke noget problem! Selv hun vil med succes passe ind i interiøret Hvis du kan lide mere klassiske møbler – ikke noget problem! Selv hun vil med succes passe ind i interiøret Dette køkken i loftstil er placeret på Manhattan og formidler alle retningens kanoner med maksimal nøjagtighed. Dette køkken i loftstil er placeret på Manhattan og formidler alle retningens kanoner med maksimal nøjagtighed.

Hvis udlejeren beslutter sig for at dekorere køkkenet med malerier, der holder sig til loftsstilen, er det værd at holde sig til abstraktion. Det er slet ikke ligegyldigt om det er en moderne abstraktion eller et billede indesluttet i en gammel ramme. Ofte foretrækker ejerne af sådanne lejligheder i lignende stilarter simpelthen at placere malerier på gulvet frem for at hænge dem på væggen..

I sådanne tilfælde er det bedst at lukke køkkenvinduet med vandrette persienner eller bruge rullegardiner. Men du kan ofte finde køkkener i loftstil, hvis vinduer forbliver åbne..

Når du udstyrer køkkenet i dit hjem i loftstil, er det vigtigt at være maksimal opmærksomhed på din fantasi, her for hende åbner aktivitetsområdet sig bredt. Tag gerne initiativ og kombiner det tilsyneladende uforenelige. Og først da bliver dit køkken den mest virkelige udførelse af loftsstilen..

Køkken design i loftstil (interiørfoto)