Køkken-stue design 16 kvm. m: hvad er så godt ved dette layout

Et køkken kombineret med en stue er den bedste løsning til et køkken på 16 kvm. m Et køkken kombineret med en stue er den bedste løsning til et køkken på 16 kvm. mKitchen er en integreret del af lejligheden. Og hvis det er stort, for eksempel 16 kvadratmeter, så er dette bare en drøm. Faktisk vil der i sådanne et rummeligt værelse ikke være problemer med placeringen af ​​husholdningsapparater. Et opholdsområde vil også passe godt ind i spisepladsen. Ledig plads tillader ikke noget at ramme.

Men også her er der tricks. Du kan blive så revet med med placeringen af ​​møbler, at køkkenet bliver til en slags butik. Derfor skal du forstå, hvordan du laver et godt projekt i et så stort rum og gør alle dine fantasier til virkelighed..

Køkken dekoration

Inden du går i gang med at renovere dit køkken, skal du tænke over, hvordan det er korrekt..

Loftet skal være sådan, at det let kan vaskes, og det ville heller ikke være bange for temperaturfaldet. Den bedste mulighed for dette er at lægge stræklofter. Da området ikke er så stort (i forhold til resten af ​​lokalerne i lejligheden), vil denne procedure komme billigt ud.

Køkkenet er 16 kvm. meter giver dig mulighed for at bruge næsten enhver stil i design. Derudover kan du bruge mørke nuancer - rummet ser ikke lille ud Køkkenet er 16 kvm. meter giver dig mulighed for at bruge næsten enhver stil i design. Derudover kan du bruge mørke nuancer – rummet ser ikke lille ud

Væggenes design og farve vil spille en enorm rolle i udformningen af ​​køkkenets stil. De kan reduceres eller øges visuelt – det afhænger af, hvordan efterbehandlingen vil foregå i rummet. Bedst til vaskbart tapet eller keramiske fliser.

Fliser, smukt lagt på gulvet, vil passe godt ind i køkkenets design. Dens holdbarhed vil være meget højere, for eksempel almindeligt linoleum. Men i dette tilfælde bliver du nødt til at isolere gulvet, da fliserne er meget kolde..

Plads layout. Lokalprojekt

En blød sofa er en uundværlig egenskab ved en stor køkken-stue En blød sofa er en uundværlig egenskab ved en stor køkken-stue

Der er flere muligheder for at planlægge et sted, der kan gøres i dit eget køkken:

 • Ostrovnaya. Enhver person, der har set amerikanske film mindst en gang i sit liv, har set sådan et køkken. Spisesalen er placeret i midten af ​​rummet. Køkkenet er 16 kvm. m sådan et layout vil være meget vellykket og rationelt.
 • Lineær. Typisk er dette layout velegnet til et køkken, der har mere end fire hjørner. Spisepladsen er placeret langs den ene væg.
 • Hjørne. Dette er standardlayoutet for store og små køkkener. Designet af et sådant rum indebærer, at vasken, køleskabet og komfuret oftest er placeret i et hjørne..
 • Parallel. Møblerne er placeret på to modstående vægge. Oftest har et sådant køkken også en balkon. Derfor kan du arrangere en spiseplads eller et rekreationsrum på den..
 • U-formet. Spisepladsen er placeret langs tre vægge. Dette køkkendesign er stilfuldt og ikke-standard..

Køkken- og stueområderne kan effektivt adskilles af en skillevæg, så du kan ændre dens design i et træk Køkken- og stueområderne kan effektivt adskilles af en skillevæg, så du kan ændre dens design i et træk

Hvis du sætter skillevægge, kan det godt vise sig et køkken-spisestue. Således er spisepladsen adskilt fra arbejdsområdet. Eller et andet layout er muligt – stangen er placeret som en partition.

Tips til et korrekt layout:

 • Layoutet skal være behageligt for øjet, være behageligt, men ikke miste funktionalitet. Et køkken på 16 kvadratmeter vil være lykke for en stor familie.
 • Tænk over væggenes funktionalitet. Hæng ikke forskellige kroge på hver meter ledig plads. Dette vil ødelægge det generelle udseende meget..
 • Det er nødvendigt at beregne, hvordan alle hjørner kan besættes. Bedre at lave hylder – træ, glas eller gipsvæg.
 • Der skal være fade i skabet over vasken..

Køkken 16 kvm. m, kombineret med stuen

Køkkenet er 16 kvm. m, kombineret med stuen, kan du bruge øens layout. Denne mulighed er ikke kun at foretrække med hensyn til stil, men vil også gøre brugen af ​​rummet mere rationel. Køkkenet er 16 kvm. m, kombineret med stuen, kan du bruge øens layout. Denne mulighed er ikke kun at foretrække med hensyn til stil, men vil også gøre brugen af ​​rummet mere rationel.

En god mulighed ville være at kombinere køkkenet med stuen.. Men du skal tænke over et sådant projekt grundigt:

 • For eksempel kan du langs den ene væg i rummet placere et køkkensæt, mens den anden væg vil fungere som en stue. I dette tilfælde er de øvre skabe ikke nødvendige. Plasma kan hænges over arbejdspladsen. Dette layout passer godt i en firkantet stue..
 • Hvis du placerer et køkkensæt i et hjørne, vil resten af ​​rummet øges betydeligt. En original løsning ville være et podie, hvor du kan sætte en spiseplads. Dette projekt vil gøre det muligt at arrangere det bløde hjørne på en helt anden måde..
 • Der er også mulighed for at kombinere gulvbelægninger. I køkkenet er gulvet flisebelagt, og stuen er belagt med laminat eller parket. Dermed øges stuen og køkkenet markant..
 • Et stort spisebord er placeret på grænsen mellem køkkenet og hotellet. Loftslamper hænger lavt over det. Således bliver rummet visuelt delt..
 • Stuen og køkkenet er let adskilt af en bue placeret et hvilket som helst bekvemt sted.
 • Forskellige skærme og glidende skillevægge er meget udbredt. Skærme er nødvendige for hurtigt at isolere køkkenet fra stuen under et pludseligt besøg af gæster, hvis det første er uorden og kaos. Skillevægge hjælper med at klare støj og lugt, der kommer fra køkkenet..

Fordele og ulemper ved at kombinere køkken og stue

Et værelse i stedet for 2 vil være et plus for nogen, men et minus for nogen, da det i nogle tilfælde vil fratage en person personligt rum. Men selv her er der forskellige løsninger på dette problem. For eksempel en bardisk, som delvist kan adskille køkkenområdet, eller en blød skillevæg som en skærm, som giver dig mulighed for at zonere køkkenet afhængigt af stemningen og lejligheden. Et værelse i stedet for 2 vil være et plus for nogen, men et minus for nogen, da det i nogle tilfælde vil fratage en person personligt rum. Men selv her er der forskellige løsninger på dette problem. For eksempel en bardisk, som delvist kan adskille køkkenområdet, eller en blød skillevæg som en skærm, som giver dig mulighed for at zonere køkkenet afhængigt af stemningen og lejligheden.

Ulemper:

 • Dufter af madlavning, især hvis den har en bestemt aroma. Stuen er trods alt ikke beregnet til dette..
 • Ovnen, mikrobølgeovnen og andre apparater laver lyde, der kan virke ubehagelige for mange..
 • Rengøringskrav stiger. Fantastisk værelse design kan ødelægge beskidte retter spredt på bordet.
 • Privatlivsproblemer. Nogle af familiemedlemmerne vil måske være alene i rekreationsområdet. Ved at kombinere køkkenet med stuen vil det allerede være svært at gøre dette..
 • Stue og køkken kombineres smukt kun med omhyggelig og korrekt planlægning.

For sociale mennesker vil en sådan køkken -stue kun være en glæde, fordi du frit kan gøre to ting på én gang - lave mad og kommunikere med gæster og husstande For sociale mennesker vil en sådan køkken -stue kun være en glæde, fordi du frit kan gøre to ting på én gang – lave mad og kommunikere med gæster og husstande

Fordele:

 • Gæstfrihed. Når der kommer gæster, skal værtinden ofte løbende løbe fra stuen til køkkenet. Det er både trist og sjovt på samme tid. Når man kombinerer lokalerne, vil en sådan mindre defekt ikke længere ske..
 • Masser. Rent psykologisk er mange mest tilfredse med store værelser..
 • Musik og tv -udsendelser. Når du kombinerer, behøver du ikke bekymre dig om at købe et andet tv eller stereoanlæg. De vil altid være der for dig i begge rum..
 • Særligt design. Moderne designere tilbyder så mange muligheder for at kombinere køkkenet med stuen, at de kan glæde selv den mest kræsne person..

Konklusion

Så i et køkken på 16 kvadratmeter, med et ordentligt planlagt projekt, placeres alt hvad du har brug for. Der er også mulighed for at kombinere et stort køkken og stue. Alle ovenstående tip bør tjene som en slags kompas, der ikke tillader dig at fare vild i en verden af ​​fejl..

Køkken design 16 kvm (interiørfoto)