Interessant køkkendesign 6 kvm. m: foto og 10 måder at udvide rummet

Selv det mindste køkken kan gøres stilfuldt og moderne Selv det mindste køkken kan gøres stilfuldt og moderne Design i lyse farver gør det muligt visuelt at ændre rummet, gøre rummet større, lofterne er højere, og atmosfæren er mere behagelig.

Hvad man ikke skal gøre i et lille køkken

Et lille værelse bringer sine egne designrestriktioner.

Hvilke indvendige løsninger reducerer visuelt rummet i rummet og er ikke egnede til et lille køkken:

 • Lys fotovæg-papir;
 • Tunge og mørke vægfarver;
 • Massive møbler;
 • Lange og tykke gardiner;
 • Flerlags vinduesgardiner med stort tryk;
 • Køkken sæt med blanke skær, blanke;
 • Farvet loft tapet, farvet loft maling;
 • Lodret adskillelse af vægge med kombineret tapet.

Det tilrådes at undgå mørke farver og massive møbler. Det tilrådes at undgå mørke farver og massive møbler.

Sådanne teknikker bruges, når du har brug for et design til et stort og rummeligt værelse, for eksempel en hall eller stue. Hvis køkkenet er 6m2, er der brug for en anden tilgang.

Lille køkkenindretning: hvordan man øger pladsen

Farvens indflydelse på opfattelsen af ​​rumdimensioner er længe blevet undersøgt. Designet gør omfattende brug af visuel illusion. Ved at vælge den rigtige farvepalet kan du skabe smukke og hyggelige interiører..

Hvilke teknikker vil hjælpe med at tilføje volumen, hvis køkkenrummet er 6 kvadratmeter:

 1. Vægdekoration i lyse, pastelfarver. Bedre at undgå rige eller intense farver, brug sarte nuancer.
 2. Hvis væggene er dekoreret med tapet, skal mønsteret på tapetet være så tyndt og let som muligt..
 3. Ved brug af kombineret tapet i et lille køkken kan der kun bruges zoneadeling, andre muligheder er ikke egnede.
 4. Kun et hvidt loft. I et lille køkken vil ethvert farvedesign på loftet knuse og gøre rummet endnu mindre..
 5. Letvægts og korte gardiner. Vinduesåbning er et vigtigt element, der supplerer designet. For et køkken på 6 kvadratmeter er gardiner til vindueskarmen, korte, lavet af tyndt og gennemsigtigt stof, ideelle. Luftige og lyse gardiner i en solrig farve vil skabe en glad og behagelig atmosfære. Desuden er de nemme at vaske og stryge..
 6. Et køkkensæt med frostede eller gennemsigtige glasindsatser ser mindre massivt ud end et solidt. Åbne fadreoler kan bruges. Træets farve skal være lys, naturlig.
 7. Hvis gulvet er beige, lysebrunt eller hvidt, ser rummet større ud.
 8. Gulvlister, gardinstang, loftlister, lister skal vælges i de lettest mulige farver.
 9. Brugen af ​​store tryk, slående tegninger er uacceptabel. Lyse og bølgede mønstre er velegnede til et lille køkken uden henvisning til streng geometri. Blomstermotiver, plantemotiver med krøllede stilke ser godt ud på vægge, gardiner og polstring.

Ved hjælp af lyse farver i interiøret kan du visuelt forstørre rummet Ved hjælp af lyse farver i interiøret kan du visuelt forstørre rummet

10. Der skal ikke være for mange mønstre. Det er ideelt at bruge mere end 2 lyse objekter i et lille rum. Hvis polstringen er lys, skal tapet og gardiner være neutrale..

Enhver saftig farve tiltrækker opmærksomhed og sætter en bestemt stemning. Kendskab til farvepaletten og dens anvendelse hjælper med at undgå mange fejl og skaber et harmonisk design..

Sådan skabes et eventyr i panelhuse: en konflikt mellem drømme og virkelighed

Under reparationen skal du se en masse fotos igennem, hvor andre forfattere allerede har implementeret deres plan..

Langt de fleste fotografier viser meget store rum. Og virkeligheden er, at størrelsen på et køkken kan være så lidt som 6 firkanter..

Og hvordan kan du gøre dine drømme til virkelighed med et sådant område? Selv 6 kvadratmeter kan slås på det mest præsentable niveau.

Med den rigtige tilgang vil et standardkøkken i et panelhus kunne gnistre med nye farver Med den rigtige tilgang vil et standardkøkken i et panelhus kunne gnistre med nye farver

Der er flere teknikker, der hjælper dig med at tilpasse ethvert design til de eksisterende dimensioner af rummet:

 1. Genskab stil, ikke detaljer. Først og fremmest skal du vælge den stil, du vil foretage reparationer i. For eksempel Provence. At finde nøjagtig de samme broderede puder som på billedet virker muligvis ikke, men ingen vil blande sig i at dekorere køkkenet med en lavendelbuket.
 2. Kommer fra helhedsindtrykket, ikke blive ked af de små ting. Hvis vi overvejer Provence -stilen, så er det generelle indtryk, som beskueren får fra rummet, naturlig skønhed og nærhed til naturen. Dette indtryk kan opnås, selvom der er et lille køkken til rådighed..
 3. Placer accenter korrekt. Ved at bruge Provence -stilen som et eksempel kan accenten være et billede i en lys og lys ramme, et landligt landskab, en tegning på gardiner. Accenten kan ikke være landskabstapet eller polstring af en kæmpe sofa. Hver stil har sine egne karakteristiske træk, det er på dem, du skal bygge en vægt.

For selv at bestemme hvilken stilistisk retning du skal give køkkenet, er det nyttigt at kende hovedtrækkene i hver stil. Så skal du vælge en passende farvepalet. Med en kreativ tilgang kan du i et lille køkken skabe ethvert design: fra middelalder gotisk til rokoko, fra minimalisme til moderne.

6 x 3 køkkendesign: hvilken stil er den rigtige

Du kan skabe et elegant interiør i en bestemt stil med minimale økonomiske investeringer, hvis du griber opgaven korrekt an.

De vigtigste og mest populære stilarter, hvordan man implementerer forfatterens idé på en 6 meter stor firkant:

 1. Minimalisme. Brug lys vægdekoration, vælg et køkkensæt med en usædvanlig trætekstur (ubehandlet træ, præget overflade, åbne hylder). Vælg gardiner med et originalt snit og uden dikkedarer, for eksempel en romersk rullegardin. Efterlad kun 1 eller 2 farver i interiøret.
 2. Østlig stil. Brug matte belægninger, beige, himmel, lyse guld tapet eller maling til væggene. Dæk bordet med en orientalsk dug med et udsøgt mønster. Brug flere figurer eller et maleri på en væg i den naturskønne tradition i Japan, Kina, Egypten eller Afrika. Eksotiske uden dikkedarer ser godt ud i et 6m2 værelse.
 3. Rokoko, barok. Til disse anvisninger har du brug for meget indretning. For ikke at overbelaste rummet er det nok at vælge polstring til polstrede møbler med subtile og detaljerede mønstre. Du kan dekorere væggene med tapet med krøller i stil med 17-18 århundreder, neutrale i farven og interessante i udførelsen af ​​mønsteret.

Lyse farver er også velegnede til dekoration af et langt og smalt køkken. Lyse farver er også velegnede til dekoration af et langt og smalt køkken.

I et rum på 6 kvadratmeter skal designet være tankevækkende, så organisk som muligt. En skitse hjælper dig med at vælge den bedste mulighed for udførelsen af ​​din idé..

Ideer og almindelige fejl: design efter skitse

En skitse til et køkken på 6 kvadratmeter er ikke et mesterværk i maleri, men en simpel skitse, der kan laves uden kunstneriske lækkerier.

Skitsen gør det muligt:

 • Tænk over arrangementet af møbler;
 • Placer farve accenter;
 • Beslut, hvad gardiner, køkkensæt, stole, bord skal være;
 • Find inspiration og midler til at udføre opgaven.

En almindelig fejl under renovering er den manglende harmoni mellem de enkelte elementer. Design i ét stykke er lavet på den betingelse, at gardinerne matcher tapetet, tapetet matcher møblerne, og dugen matcher gulvet. Variationer inden for en stil giver et stort udvalg af løsninger til 6 kvm.

Du skal overveje mulighederne på forhånd, før du køber materialer og inden reparationens afslutning.

Hvad skal man gøre med køleskabet?

Husholdningsapparater af ikke-standardstørrelser produceres især til små lokaler..

Indbyggede, smalle eller små modeller hjælper med at spare plads. For et køkken på 6 kvadratmeter er sovjetiske massive enheder ikke egnede, som forgæves indtager et allerede trangt område.

Til et lille køkken er moderne smalle køleskabsmodeller velegnede. Til et lille køkken er moderne smalle køleskabsmodeller velegnede.

Moderne køkken: design 6 meter

Rummelige og lette møbler er skabt til opbevaring af mad, tallerkener og husholdningsartikler..

Passer til 6 kvadratmeter:

 1. Hængende hylder i flere lag;
 2. Et bord uden ben, der kan sættes direkte på væggen;
 3. Loft -mezzaniner;
 4. Rummelige skabe under vasken;
 5. Tynd panelplade, under hvilken der er skuffer og skabe.

For ikke at rode køkkenet på 6 kvadratmeter med et klassisk sæt, kan du kigge efter mere moderne og usædvanlige løsninger til at organisere rummet.

Hængende hylder er en god løsning for at undgå at rodet dyrebar ledig plads Hængende hylder er en god løsning for at undgå at rodet i kostbar ledig plads

Køkken design 6 kvm. M Video)

Køkken design 6 kvm. m (interiørfoto)