Hjemmelavede boller: en opskrift med et foto trin for trin

 • Hjemmelavede boller er uovertruffen bagværk baseret på gærdej, som kendetegnes ved deres luftige struktur, delikate aroma og sarte smag. Hjemmelavede boller er uovertrufne kager på gærdej, der kendetegnes ved deres luftige struktur, delikate aroma og delikate smag Tilberedningstid: 3 timer;
 • Portioner: 10;
 • Kcal: 237,6;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 5,4 g / 3,18 g / 47,63 g.

Det er let at lave hjemmebagte boller, bare følg reglerne for madlavning. Du kan sammensætte en bred vifte af fyld til kabiner, give dejen forskellige former og drys på toppen med pulver, nødder og andre godbidder.

Hjemmelavede boller: opskrift på gærdej

Mange kvinder har svært ved at lave gærdej. Men erfarne kokke vil sige det modsatte. Hele hemmeligheden bag en ordentligt tilberedt dej ligger i streng overholdelse af handlingssekvensen. Der er 2 typer gærdejfremstilling.

Det er bedst at forberede dejen med mælk eller kefir. Takket være disse komponenter viser det sig at være luftigt, luftigt, mørt og bevarer friskheden i lang tid. Det er bedst at forberede dejen med mælk eller kefir. Takket være disse komponenter viser det sig at være luftigt, luftigt, mørt og bevarer friskheden i lang tid.

Typer gærdej:

 • Sikker måde. Gør det muligt at blande alle komponenter på samme tid og ælte dejen.
 • Svamp måde. Æltning af dejen tager mere tid, da dejen først tilberedes, derefter tilsættes resten af ​​ingredienserne.

Derfor, før du forbereder dejen, skal du vide nøjagtigt, hvordan den skal tilberedes og nøje følge instruktionerne..

ingredienser

Ved tilberedning af dej er det vigtigt på forhånd at beregne, hvor mange portioner der skal tilberedes. Derfor vil mængden af ​​nødvendige ingredienser afhænge af antallet af boller..

Sammensætning:

 1. Hvedemel – 4 spsk .;
 2. Æg – 4 stk .;
 3. Vand – 1 spsk .;
 4. Gær – 20 gr .;
 5. Sukker – 1,4 spsk .;
 6. Salt – 0,5 tsk;
 7. Vaniljesukker – 0,5 tsk.

Denne sammensætning vil være nødvendig til fremstilling af gærdej til hjemmelavede boller. Du kan tilberede et meget velsmagende valmuefyld til dem..

Sammensætning til fyldet:

 1. Sukker – 1,4 spsk .;
 2. Valmue – 1 spsk.

Når alt er omhyggeligt målt, kan du begynde at lave valmue boller..

Boller: opskrift trin for trin

Når du tilbereder dejen, er det vigtigt at huske, at al succes afhænger af omhyggelig og omhyggelig overholdelse af opskriften..

Trin for trin madlavning:

 1. Gæraktivering. Du skal fortynde dem med varmt vand, tilføje sukker og vente på, at der ser ud som en slags hætte.
 2. Kør æg i en skål, tilsæt sukker, bland.
 3. Tilsæt vanillin, salt til blandingen, rør rundt.
 4. Hæld gær i den resulterende masse.
 5. Tilsæt mel, ælt dejen.
 6. Lad dejen fermentere, til dette skal du dække den med folie, derefter sættes på et varmt sted i 3 timer. Af og til skal du røre dejen, cirka 2 gange.
 7. Del den færdige dej i dele, tilsæt fyldet til dem, kniv. Vi laver boller i forskellige former, for eksempel larveboller.

Bollerne er klar til at gå i ovnen. Normalt opvarmes det til en temperatur på 220 grader. Bollerne bages i 20 minutter, til de er gyldenbrune..

Sådan laver du gærdejkager

Smørterter kan tilberedes på forskellige måder. Det sværeste kan synes at være forberedelse af dejen ved hjælp af dejmetoden. Men det er ikke sådan. Hvis du kender hemmelighederne ved madlavning og kender de processer, der sker i dejen takket være gær og mel, vil tilberedning af tærter ikke virke svært..

Når dejen tilberedes, er det bedst at tilsætte mel til væsken gradvist under omrøring med uret. Når dejen tilberedes, er det bedst at tilsætte mel til væsken gradvist under omrøring med uret.

Når dejen modnes, vises en specifik hætte, som angiver, at gæren har påbegyndt en aktiv handling..

En anden hemmelighed er den korrekte fyldning af mel. Mel af forskellige sorter interagerer med væske på forskellige måder..

Når du laver boller og tærter, er det vigtigt at huske, at den bedste hemmelighed er at være i godt humør. Det er kærlighed, der giver den sarte smag, som familie og venner sætter så stor pris på. Ved at følge instruktionerne nøje kan du forberede en dej, der er perfekt i strukturen, men du kan eksperimentere med fyld.

Tilberedning af hjemmebagte boller: en opskrift med et foto trin for trin

Opløs gæren i varmt vand, tilsæt sukker og mel der og bland alt grundigt. Derefter tilsættes vegetabilsk olie med vanilje og blandes igen Opløs gæren i varmt vand, tilsæt sukker og mel der og bland alt grundigt. Derefter tilsættes vegetabilsk olie med vanilje og blandes igen Ælt dejen godt, så den fordobles i volumen Ælt dejen godt, så den fordobles i volumen Del dejen i lige store stykker, hvorfra vi danner boller Del dejen i lige store stykker, hvorfra vi danner boller Smør bagepladen med vegetabilsk olie. Derefter dækker vi det med bagepapir. Smør bagepladen med vegetabilsk olie. Derefter dækker vi det med bagepapir. Læg boller forsigtigt på en bageplade. Hold den nødvendige afstand, så de ikke hænger sammen under bagningen Læg boller forsigtigt på en bageplade. Hold den nødvendige afstand, så de ikke hænger sammen under bagningen Forvarm ovnen til 220 grader og send en bageplade med boller der i 20-30 minutter Forvarm ovnen til 220 grader og send en bageplade med boller der i 20-30 minutter Hjemmelavede boller er klar. God appetit! Hjemmelavede boller er klar. god appetit!

Sådan bages hjemmelavede boller (video)