Egenskaber ved køkkendesign 14 kvm. m: ideer til et mellemstort interiør

For visuelt at ændre det aflange rum bør der lægges vægt på dets slutdel For visuelt at modificere et aflangt rum bør der lægges vægt på dets slutdel Som regel er de fleste mennesker helt sikre på, at visuelt at udvide et meget lille køkkenrum på 14 meter kun er muligt gennem møbler af små dimensioner og vægge malet i lyse farver eller klistret over med lyst tapet.

Dimensioner

Inden man planlægger et køkkendesign på 14 kvm. m, er det vigtigt at beregne målene nøjagtigt, afgøre, om der er ventilationsrør, hvor vinduer og døre er placeret, og i hvilken retning dørene åbnes. Hvis rummets parametre ikke er verificeret nøjagtigt, kan interiøret være overbelastet og latterligt..

For ikke at overbelaste interiøret med overdrev, skal du kende nøjagtigt de tekniske funktioner i rummet For ikke at overbelaste interiøret med overdrev, skal du kende nøjagtigt de tekniske funktioner i rummet

Møbel

Stilfuldt køkkendesign 14 kvm. m indebærer flere af de mest rentable muligheder. Hvis du ikke aner, hvordan det indrettede køkken vil se ud, er det bedre at se på billederne på Internettet for at skitsere billedet af det ideelle rum..

Et køkken i japansk stil vil se frit og rummeligt ud. Et køkken i japansk stil vil se frit og rummeligt ud. Forskellige farveløsninger ved valg af møbler hjælper med at planlægge interiøret positivt Forskellige farveløsninger ved valg af møbler hjælper med at planlægge interiøret positivt For en visuel udvidelse af rummet er det bedre at bruge neutrale toner. For en visuel udvidelse af rummet er det bedre at bruge neutrale toner. For et rigt interiør er det vigtigt at planlægge kunstig belysning og dagslys korrekt. For et rigt interiør er det vigtigt at planlægge kunstig belysning og dagslys korrekt. Nogle af ulemperne ved et værelse kan omdannes til fordele ved korrekt planlægning af møblernes indretning. Nogle af ulemperne ved et værelse kan omdannes til fordele ved korrekt planlægning af møblernes indretning.

Det polstrede hjørne fylder ikke meget, mens interiøret kun vil gavne, fordi køkkenet med hjørnet vil tilføre stemningen komfort. Det er vigtigt, at møblerne vælges i et generelt farveskema, ikke kommer ud af det generelle farvesystem og ikke “skriger” for bevidst.

Det er bedre at vælge møbler i små størrelser. Et 14-meters køkkendesign vil se godt ud i ethvert farveskema. Selvfølgelig er lyse og lyse farver at foretrække, men du kan også foretrække dybe og rige toner. For at udnytte pladsen mere effektivt vil det være godt at vælge et modulært møbelsæt, der kun indeholder de specifikke moduler, som du virkelig har brug for, og som ideelt kan passe ind i rummet..

Et interessant design kan skabes ved at vælge gennemsigtige glasmøbler. Gennemsigtigt bord, bordplade, stole, skabsdøre, bardisk vil i høj grad udvide rummet.

Der er et andet interessant trick. Et af køkkenmøblerne skal placeres meget højere end de andre. Dette vil gøre opmærksom på den øverste del af rummet og gøre loftet visuelt højere..

Layout muligheder

For et køkken på 14 meter rektangulært eller aflangt er det mere rationelt at bruge et ensartet layout. Et arbejdsområde kan placeres langs den ene væg. Det vil være både funktionelt og praktisk. På den modsatte side ville det være fantastisk at placere en lille sofa eller et blødt hjørne..

Utraditionel placering af dekorative elementer gør interiøret originalt Utraditionel placering af dekorative elementer gør interiøret originalt Spejlede facader af køkkenmaskiner, reflekterende lys, gør rummet hyggeligt Spejlede facader af køkkenmaskiner, reflekterende lys, gør rummet hyggeligt

Det indre af et firkantet rum på 14 meter vil se godt ud, hvis apparater og møbler er placeret langs to modstående vægge, og spisepladsen er placeret nær endevæggen. Designet vil kun gavne, hvis endevæggen er placeret nær vinduet. Dette vil løse spørgsmålet om belysning af spisepladsen..

Gennemsigtige facader på køkkenskabe ser godt ud i et lille område Gennemsigtige facader på køkkenskabe ser godt ud i et lille område

I de senere år er køkkendesign blevet moderigtigt, hvor møbelsættet er placeret langs to vægge, der er vinkelret på hinanden. Desuden kan længden af ​​disse vægge variere betydeligt. En sofa kan også foretrækkes og en foldbar. Dette vil give et ekstra komfortabelt soveplads, hvilket vil være meget, meget nyttigt, hvis gæsterne pludselig ankommer..

For at udvide rummet kan køkkenet kombineres med et tilstødende rum. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at fjerne døren og lave en elegant bue i stedet..

Hvis du kombinerer køkkenet med et andet rum, bliver det mere rummeligt. Hvis du kombinerer køkkenet med et andet rum, bliver det mere rummeligt.

Nogle nuancer af farve

Det indre af et lille rum på 14 meter kan altid forbedres ved at udvide rummet med lyse eller neutrale toner. Det vil være fantastisk at tage pastelfarver som grundlag, og for at tilføje lysstyrke kan du lave en farve accent på duge, gardiner, vaser, fade. Designet ser fantastisk ud, hvor møbler i forskellige farver bruges, men kombineret med hinanden og med det generelle koncept for interiøret. Sådanne møbler kan bestilles. Temamaleri på væggene vil også tilføje lysstyrke. Dog skal billeder og tapet hænges lidt under det sædvanlige niveau eller lidt til siden. Sådan et trick vil aflede opmærksomheden fra rummets beskedne størrelse..

Lyse eller neutrale toner vil forbedre det indre af en 14 kvm. m Lyse eller neutrale toner vil forbedre det indre af en 14 kvm. m

Belysning

Det indre af et lille køkken på 14 meter skal være så oplyst som muligt. Brug ikke kun naturligt lys, men også kunstigt lys. LED-baggrundsbelysning og multi-level belysning vil se meget imponerende ud.

Et eksempel på et køkkendesign i 14 kvm. m, løsning i hvidt (video)

Konklusion

Køkkendesign i et lille rum er en utrolig frihed til kreativitet og på samme tid visse begrænsninger. Interiøret i et lille køkken kan gøres meget rentabelt, hvis du ikke overbelaster rummet med unødvendige ting, men gør miljøet så funktionelt som muligt og samtidig hyggeligt.

Køkkendesign 14 kvm (interiørfoto)