Barndomssmag: børnehave-lignende pandekager

Utroligt velsmagende og uforglemmelige pandekager, som i børnehaven, hjælper dig med at føle dig som et barn igen Utroligt velsmagende og uforglemmelige pandekager, som i børnehaven, hjælper dig med at føle dig som et barn igen

 • Tilberedningstid: 30 minutter;
 • Portioner: 8;
 • Kcal: 420;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 26 g / 22 g / 30 g.

Fritter er elsket i hver familie. Husmødre – for nem forberedelse og tilgængelighed af ingredienser, alle andre familiemedlemmer – for en usædvanlig delikat smag, behagelig aroma.

ingredienser

 1. Mel – 1 kg;
 2. Æg – 4 stk .;
 3. Vand eller mælk – 4 glas;
 4. Tør gær og salt – 1 spsk. l.;
 5. Sukker – 4 spsk. l.;
 6. Vegetabilsk olie – 4 spsk. l.;
 7. Solsikkeolie til stegning.

For at forberede pandekager hurtigt og nemt skal du forberede ingredienserne på forhånd For at forberede pandekager hurtigt og nemt skal du forberede ingredienserne på forhånd 

Opskrift på pandekager, som i børnehaven

Der er mange opskrifter på denne ret..

Dette kan bedømmes selv ved navnene:

 1. Gærpandekager;
 2. Vegetabilske pandekager;
 3. Courgetter;
 4. Fritter med æbler;
 5. Kartoffelfritter;
 6. Oksekød leverfritter.

Ingen grund til at tro, at opskriften på moderne pandekager er meget forskellig fra dem, der blev tilberedt af børnehavekokke, da vi var små..

Her er det samme mel, æg, mælk, gær.

Sikkert vil ikke kun børn, men også deres venner nyde sådanne pandekager med glæde, så du skal lave mange portioner.

Meget velsmagende pandekager, som i børnehaven: trin for trin instruktioner

Vi starter med forberedelse.

Nemlig at:

 1. Vi opvarmer vand eller mælk i en dyb skål til omkring +40 ◦С, opløser gær i den. Tilsæt gradvist det sigtede mel. Det skal sigtes for at fylde det med ilt og slippe af med uønskede urenheder. Bland dejen godt eller pisk med et piskeris, indtil klumperne forsvinder, og du får en homogen masse.
 2. Dæk fadene med en ren serviet, sæt dejen til bundfældning og gæring på et varmt sted, hvor temperaturen vil være + 25-50 ◦C, ikke højere. Varme er nødvendig for at dejen skal hæve godt og blive luftig. Men du behøver ikke glemme det i lang tid, vi observerer regelmæssigt dets volumen.
 3. Det øjeblik er kommet, at dejen er blevet dobbelt så stor, hvilket betyder, at det er tid til at tilføje de resterende ingredienser: salt, sukker og vegetabilsk olie. Rør alt grundigt, kom dejen på det samme varme sted igen og vent på, at den hæver igen.
 4. Derefter blander vi det ikke længere, men fugter en ske i koldt vand, samler forsigtigt portioner op og hælder dem i en opvarmet bradepande, hvori en lille mængde solsikke- eller olivenolie hældes.
 5. Når bunden af ​​pandekagerne er brunet, og luftbobler begynder at sprænge ovenpå, skiller sig ud fra dejen, vendes pandekagerne med en spatel og dækker dem med et låg i 2-3 minutter, så midten bages godt . Det er selvfølgelig nødvendigt at sikre, at pandekagerne ikke brænder, fjern dem fra gryden i tide.
 6. Ruddy, fluffy, bogstaveligt talt smelter i munden pandekager “Som i børnehaven” serveres lune på bordet.

De kan spises på begge kinder med kondenseret mælk, marmelade, creme fraiche.

Dette er en vidunderlig ret til morgenmad, eftermiddagste, middag, og selv til frokost vil det være passende!

I sådanne pandekager kan du tilføje æbler, tørrede abrikoser, skåret i tern eller strimler, når de hæver, hvilket vil gøre retten endnu mere velsmagende og sund. Pandekagerne kan bages i en ovn eller ovn. For at gøre dette skal du lægge dem på en smurt og godt opvarmet bageplade, sende dem til ovnen, hvor temperaturen når 200 ° C, og opbevare dem, indtil de er møre. Det er cirka 10 minutter.

Unikke pandekager, som i en børnehave: smagen af ​​barndommen

Det er endnu lettere at tilberede pandekager ikke kefir. Denne opskrift kræver ikke gær. Deres tilberedningstid er ikke mere end 20 minutter..

Ingredienser:

 1. Kefir – 300 gr .;
 2. Mel – 4 spsk. l. med et dias;
 3. 1 tsk soda;
 4. 3-4 tsk Sahara;
 5. Salt efter smag;
 6. Stegeolie.

Trin-for-trin instruktionerne er enkle.

For at pandekagerne skal blive møre, er det bedre at lave dem på kefir og blande dejen til den er glat med en mixer For at pandekagerne skal blive møre, er det bedre at lave dem på kefir og blande dejen til den er glat med en mixer

Nemlig:

 1. Hæld kefir i en dyb skål.
 2. Tilsæt alle ingredienserne, bland, så der ikke er klumper.
 3. Forvarm en stegepande med lidt solsikkeolie.
 4. Hæld dejen i gryden.
 5. Steg pandekagerne til de er gyldne blanke på begge sider.
 6. Læg på en tallerken og server.

Prøv at gøre dejen til sådanne pandekager tyktflydende. Den skal være tykkere end til pandekager..

Sodavand, normalt læsket med eddike eller kogende vand, vil gøre det frodigt, bare luftigt.!

Når dejen hældes i gryden, skal du holde afstanden mellem portionerne, så pandekagerne ikke hænger sammen og ikke bliver til halv pandekager – halve pandekager! Du kan også tilføje æbler revet på et groft rivejern til denne dej..

Frodige pandekager, som i børnehaven (video)

Tilberedning af pandekager efter denne opskrift, vi vinder meget i tiden før gærpandekager, og resultatet er ikke værre, og også – som i børnehaven!

Fritter, som i børnehaven (foto)

Tilsæt gær til en lille mængde varmt vand og lad det stå i et par minutter Tilsæt gær til en lille mængde varmt vand og lad det stå i et par minutter Tilsæt nu mel til beholderen, og prøv at blande dejen grundigt Tilsæt nu mel til beholderen, og prøv at blande dejen grundigt Pisk to æg med lidt sukker i en separat beholder. Pisk to æg med lidt sukker i en separat beholder. Tilsæt de sammenpiskede æg til dejen og bland igen Tilsæt de sammenpiskede æg til dejen og bland igen Steg pandekager i en varm stegepande på begge sider, til de er gyldenbrune. Efter stegning lægges pandekagerne forsigtigt på et serviet for at fjerne overskydende olie. Steg pandekager i en varm stegepande på begge sider, til de er gyldenbrune. Efter stegning lægges pandekagerne forsigtigt på et serviet for at fjerne overskydende olie. Server pandekagerne lune frem for varme. God appetit! Server pandekagerne lune frem for varme. god appetit!