Ristipisto kaavioiden mukaan: kukko, vuoden 2018 symbolina

Tämä alkuperäinen käsintehty kukon muotoinen kirjonta on erinomainen uudenvuoden lahja perheelle ja ystäville. Alkuperäinen tee-se-itse -kirjonta kukon muodossa on erinomainen uudenvuoden lahja perheelle ja ystäville.Jopa aloittelijalle auttaa kukon kuva, ristipistot. Tuleva vuosi itäisen kalenterin mukaan liittyy lintuihin ja sillä on Kukon symboli. Voit ostaa valmiita kangastuotteita sen kanssa markkinoilta tai kaupasta, mutta on paljon miellyttävämpää omistaa tai antaa rakkaillesi omalla kädellä brodeerattu kukko. Tämä on hyvä toive hyvälle ja niin, että vuosi 2018 tuo vain iloa..

Tuleva kukon vuosi: ristipisto ja sen säännöt

Jotta tulos miellyttäisi päällikköä ja muita, on valmistauduttava perusteellisesti. Kaikki alkaa piirustuksen valinnalla, joka on tarkoitus siirtää kankaalle. Monet tietolähteet auttavat tässä. Tärkeintä ei ole liioitella sitä. Aloittelijoille ei suositella liian monimutkaisen kuvan ottamista, jossa on monia koriste -elementtejä..

On parempi kääntää huomiosi yksinkertaiseen kukkoon. Toisaalta se ei loista esteettisillä nautinnoilla, mutta toisaalta on miellyttävää antaa sitä.

Aloittelijoille yksinkertaiset kaaviot, joissa on mahdollisimman vähän yksityiskohtia, ovat parhaita. Aloittelijoille yksinkertaiset kaaviot, joissa on mahdollisimman vähän yksityiskohtia, ovat parhaita.

Seuraavat suositukset auttavat sinua luomaan sen:

 • Valitse piirustus kykyjesi mukaan;
 • Ei ole tarpeetonta ottaa huomioon sen henkilön makuja ja mieltymyksiä, jolle kirjonta on tarkoitus esitellä;
 • On suositeltavaa käyttää koristeellista kehystä riippumatta kankaan kierteiden tiheydestä..

Ristipisto: kukko kuun kanssa

Monille tämän linnun kuva liittyy erottamattomasti aurinkoon, mutta kaikki eivät jaa tätä “parrakas” stereotyyppiä. Tutkijat tietävät, että kukko voi herätä paljon aikaisemmin kuin aamunkoitto, joten on myös oikein kuvata se kuun kanssa. Kun otetaan huomioon esteettinen komponentti, tämän linnun ja kankaan yövalaisimen yhdistelmä luo upean visuaalisen vaikutelman..

Toisin kuin yleisesti uskotaan, kukko herää kauan ennen aamunkoittoa, joten sen kuvaaminen kuun taustalla olisi myös hyvä idea. Toisin kuin yleisesti uskotaan, kukko herää kauan ennen aamunkoittoa, joten sen kuvaaminen kuun taustalla olisi myös hyvä idea.

Seuraavat suositukset auttavat toteuttamaan kaikilta osin varsin monimutkaisen hankkeen:

 • Suurin kierteen paksuus: 2;
 • Taivaankappaletta ei saa tehdä liian suureksi – minikopio täyttää täysin esteettisen tehtävänsä;
 • Enintään 3 väriä sallitaan;
 • Jotta voit kirjonta linnun oikein, tarvitset kankaan “Belfast” tai “Aida”, jonka langan tiheys on 160/10 cm.

Antiikki ristipisto: kukko

Taiteen ja muotoilun vintage -trendin fanit eivät voi kuvitella elämäänsä ilman asiaa, joka kuului edellisen aikakauden henkilölle. Jos haluat saada sellaisen, mutta ei ole mahdollisuutta löytää vanhaa kirjontaa, voit tehdä kaiken itse. Se ei ole kovin kallista. Pääasia on vähän kärsivällisyyttä ja hyvää valmistautumista..

Ensin sinun on valittava materiaali, jolle aiot luoda. Useimmissa tapauksissa puhumme tiheästä kankaasta.

Antiikin ystäville voit luoda alkuperäisen kirjonnan kansan tyyliin Antiikin ystäville voit luoda alkuperäisen kirjonnan kansan tyyliin

Sen jälkeen sinun on tehtävä seuraavat toimet:

 • Upota se väkevään teeliuokseen 10 minuutiksi;
 • Poistamisen jälkeen kangas on kuivattava;
 • Tasoita kangas rautalla, joka on lämmitetty keskitasolle;
 • Jotta materiaalille saadaan vanhanaikainen vaikutus, sen “rypistyminen” auttaa;
 • Sen jälkeen voit aloittaa työt turvallisesti..

Petushki: ristipisto ja minikaaviot

Luovan ajattelun kehittymisen myötä kirjontaperinne alkoi vähitellen löytää uusia muotoja itsensä ilmaisemiseen. Vastaava suuntaus ei ole ohittanut lintu -teemaa. Sen sijaan, että tuhlaisi aikaa täysikokoisen kuvan luomiseen kukosta, käsityöläisellä on mahdollisuus tehdä siitä pieni kopio. Tässä tapauksessa on tarpeen kiinnittää huomiota työn monimutkaisuuteen..

Mitä pienempi kana tai kukko on, sitä tarkempaa ja varovaisempaa on oltava..

On muistettava, että minikuvioita käyttävä kirjonta on paljon huolellisempaa työtä. On muistettava, että minikuvioita käyttävä kirjonta on paljon huolellisempaa työtä.

Jotta et tee virhettä, sinun on noudatettava näitä käytännön vinkkejä:

 • Työtä varten tarvitset keskitiheyden kankaan;
 • Materiaaliin levitetyn kuvan enimmäiskoko on 140×190;
 • Enintään 3 väriä tai sävyä sallitaan;
 • Ennen työn aloittamista sinun tulee ympyröidä jokainen rivi yksinkertaisella kynällä, jotta et eksy.

Värillinen kukko: ristipisto mallin mukaan

Tärkeä osa työtä on oikein valittu värimaailma. Tässä tapauksessa on pidettävä mielessä valitun kankaan tiheys. Jos se on ohut, on parempi keskittyä yksiväriseen versioon. Rikkaammille koostumuksille sopiva tiheä materiaali. On muistettava, että kirjonnan laatu riippuu paljon materiaalista. Yksinkertaisesti sanottuna, kangas on valittava mahdollisimman tarkasti. Työn kestävyys ja esteettiset ominaisuudet riippuvat tästä..

Muista, että moniväriseen kirjontaan tarvitset paksumman ja tiheämmän kankaan. Muista, että moniväriseen kirjontaan tarvitset paksumman ja tiheämmän kankaan.

Seuraavat suositukset auttavat tässä:

 1. Vesiliukoinen – Sopii formulaatioille, jotka on tehtävä vedenpitäviksi. Mahdollistaa enimmäismäärän värejä ja sävyjä.
 2. Rei’itetty – Tukee 1-2 väriä ja samanlaista langanpaksuutta.
 3. Silkki – sopii yksivärisiin töihin, joissa ei ole haaleita elementtejä.
 4. Sekoitettu – mahdollistaa käsityöläisen kirjonta kultaisen kukon, mukaan lukien 3-4 väriä.

Järjestelmän ominaisuudet: kukko ristillä

Kun olet tehnyt vakaan päätöksen tehdä kukon muotoinen kirjonta, sinun on käytettävä tietyn aikaa kuvion valitsemiseen. Kaikki riippuu yksityiskohtaisuudesta..

Jos aiot tehdä linnusta mahdollisimman aitoa, tarvitset työhön kangasta, jolla on samanlainen tiheys. Vain tässä tapauksessa materiaali kestää suuren kierteen tiheyden..

Muita “lintu” -järjestelmän ominaisuuksia, joiden rekisteröinti on pakollista, ovat seuraavat:

Yksivärinen työ voidaan aloittaa mistä tahansa, väri - vain keskeltä Yksivärinen työ voidaan aloittaa mistä tahansa, väri – vain keskeltä

 • Molemmissa reunoissa on jätettävä 2 cm kehykselle ja 4 kehykselle;
 • Ennen työn aloittamista on suositeltavaa ympyröidä kaikki merkittävät elementit uudelleen lyijykynällä, jotta et eksy työn aikana;
 • Monivärinen työ tai useita koriste-elementtejä, sinun on brodeerattava alkaen tiukasti keskeltä;
 • Yksivärisen työn avulla voit aloittaa kirjontaprosessin mistä tahansa.

Hyvän kukon ristipistopaketin valitseminen

Aloittelijoille ja niille, jotka eivät vielä ole varmoja kyvyistään, on suositeltavaa valita kirjontapakkaus. Se sisältää jo kaiken tarvitsemasi. Tämä ei kuitenkaan saa olla syy rentoutumiseen. Jokainen sarja on tehty toimimaan tietyn tekniikan puitteissa. Jos valinta on tehty väärin, ostettu “Riolis” vain vääristää luotua sävellystä.

Valmiit sarjat yksinkertaistavat suuresti kirjonnan työtä ja ovat täydellisiä aloittelijoille tällä käsityön alalla. Valmiit sarjat yksinkertaistavat suuresti kirjonnan työtä ja ovat täydellisiä aloittelijoille tällä käsityön alalla.

Seuraavat yksinkertaiset suositukset, jotka on luotu monivuotisen neulanaisten kokemuksen perusteella, auttavat välttämään virheitä:

 • Perussetti sopii ristipistoihin;
 • Koostumus, joka sisältää yli kaksi väriä ja monia koristeellisia muotoja, vaatii laajennetun sarjan ostamisen;
 • Laatikon on sisällettävä ohjeet, jotka antavat käytännön neuvoja tämän materiaalin käsittelystä;
 • Ompelulankojen läsnäolo, jotka täyttävät tietyn koostumuksen fyysiset ja esteettiset vaatimukset, on pakollinen;
 • Laatikossa mainittuja artikkeleita ei pidä jättää huomiotta;
 • Varmista, että sinulla on oikea määrä neuloja työhön;
 • Yksityiskohtaisen kaavion läsnäolo on pakollista.

Säännöt kirjonnan hoidosta kukon kanssa

Riippumatta siitä, mikä kukko asettui kankaalle, siitä on huolehdittava asianmukaisesti. Koska kirjonnan steriiliä puhtautta on mahdotonta varmistaa, se on saatettava ajoittain järjestykseen. Ensimmäinen asia, joka tässä yhteydessä on muistettava, on pesukoneen käyttämättä jättäminen. Muuten koko koostumus haalistuu aluksi ja sitten hajoaa merkkijonoja pitkin..

Toinen kohta liittyy sen sisällön paikkaan. Jopa kestävää kangasta ei saa sijoittaa jatkuvan lämmön tai kylmän lähteen lähelle. Molemmilla vaihtoehdoilla ei ole parasta vaikutusta langan tiheyteen ja värikylläisyyteen..

Kirjonnan hoidon pääsääntö on kieltäytyä pesukoneen käytöstä. Kirjonnan hoidon pääsääntö on kieltäytyä pesukoneen käytöstä.

Tämän lisäksi on vielä muutamia suosituksia:

 • Kerran 3-5 päivän välein koostumus on pyyhittävä hieman kostealla pyyhkeellä;
 • Kerran kuukaudessa on tarpeen ripustaa koostumus parvekkeelle, jotta se pääsee eroon kertyneistä hajuista;
 • Ilmanvaihdon aikana on suositeltavaa valita päivät, jolloin ei ole kovin kylmää eikä kovin kuumaa;

Ristipistotunnit: kukko kaavioineen (video)

Kukko, joka on idän kalenterin mukaan tulevan vuoden 2018 symboli, on edelleen yksi kaikin puolin ainutlaatuisista kuvista Itä -Euroopan kulttuurissa. Sen esiintymisellä kankaissa jo esi -isiemme aikoina oli pyhä merkitys. Ajan myötä mystiikan osuus katosi, mutta kukko ei lakannut olemasta merkittävä tästä. Voit luoda sen kankaalle eri muodoissa. Tärkeintä on valita oikea kangas ja langat..

Yksityiskohtaisesti: kukko, ristipisto ja kaaviot (kuvaesimerkkejä)