Kaunis ristipisto: kaaviot ja vinkit nopeaan oppimiseen

Kirjonta ei ole vain jännittävä harrastus, vaan myös loistava tilaisuus sisustaa huoneen sisustus omin käsin. Kirjonta ei ole vain jännittävä harrastus, vaan myös loistava tilaisuus sisustaa huoneen sisustus omin käsin.Ristipistot ovat aina olleet erittäin suosittua toimintaa. Naispuoliselle väestölle tämä oli yksi tärkeimmistä harrastuksista, jotka piristivät tylsää harmaata jokapäiväistä elämää. Nykyään ristipistot eivät ole vain harrastus, vaan myös tapa ansaita rahaa. Nykyaikaisessa maailmassa ristipistoista on tullut muodikas harrastus. Tämäntyyppinen harrastus on tarttunut paitsi naisiin myös miehiin. Totta, he eivät aina myönnä tätä..

Ristipistokuvio Sampler

Ristipisto on loistava tapa pitää itsesi kiireisenä vapaa -ajallasi, parantaa kämotorisia taitoja, kokeilla itseäsi suunnittelijana ja kanavoida ylimääräistä luovaa energiaa oikeaan suuntaan. Voit ansaita rahaa kirjonnalla. On monia tapauksia, joissa harrastus toi omistajalleen paljon rahaa ja fanien tunnustusta. Kaiken tekijän ja käsin tehdyn fanit repivät ristipistojen mestarit. Kuinka tulla tämä mestari?

Ristipistoihin kuuluu valtava määrä kuvioita. Suosituimpia kirjontakuvioita kutsutaan Sampleriksi. Mikä on sen ydin? Ohjelman loi Jan Bostock vuonna 1598. Hän loi maailman ensimmäisen näytteenottimella koristetun puvun, jonka jälkeen tämä kirjontamenetelmä alkoi hankkia uusia faneja..

Jotta voit tehdä kirjonnanäytteen, sinun on ostettava pitkä kangas ja kirjattava siihen mielenkiintoisia ja epätavallisia kuvioita. Jotta voit tehdä kirjonnanäytteen, sinun on ostettava pitkä kangas ja kirjattava siihen mielenkiintoisia ja epätavallisia kuvioita.

Tällä hetkellä Sampler -kirjontajärjestelmä näyttää tältä: pitkä kangas tai kangas on brodeerattu kuvioilla koko kehän ympärillä. Kuva asetetaan sen keskelle, mikä on keskeinen kuva..

Voit laittaa näytteenottimen keskelle kirjonnan seuraavasti:

 • Juhlatervehdys;
 • Motivoiva ehdotus;
 • Mikä tahansa alkuperäinen piirustus.

Kankaan keskellä oleva kuva voi olla mikä tahansa, vain mielikuvituksesi rajoittaa sinua. Jos valmistat kirjontaa myytäväksi, yritä kirjoittaa alkuperäisin luomuksesi. Samplerin kirjontatyyliin kuuluu kuvan tai tekstin sijoittaminen kankaan keskelle. Kiinnitä huomiota kehään, kun luot keskipistettä..

Keskellä ja kehän ympärillä olevien piirustusten on vastattava toisiaan tyylillä. Jos esimerkiksi kirjoitat tekstiä syntymäpäivästä, voit brodeerata kynttilöitä, kakkua tai ilmapalloja kehän ympärille. Kun valitset lankojen väriä, luota seinien sävyyn, johon piirustus ripustetaan. Kun koristelet reunaa, voit yksinkertaisesti vaihtaa ompeleita ja käyttää mitä tahansa mieleen tulevaa luovaa ideaa.

Voit tehdä näytteenottokirjonnasta omaperäisen ja luovan kankaalle vietettyjen lomutervehdysten avulla Voit tehdä näytteenottokirjonnasta omaperäisen ja luovan kankaalle vietettyjen lomutervehdysten avulla

Kirjota reunus siististi ottamalla piirtopaperi, jolle reunusidea tulee sijoittaa, ja valitse sitten kuvio keskiosalle. Valitse sitten valitut ideat ja kopioi ne niin, että ne ovat sopivissa paikoissa. Elementtejä tulee lisätä kaavioon, kunnes saat täydellisen koostumuksen. Käytä viivapiirroksia graafisessa paperissa reunan ja tarkennuksen tasapainon tarkistamiseksi. Sinun on paljon helpompaa piirtää venytetylle kankaalle. Venytä ruudutonta kangasta kehyksen päälle, jotta saat täydellisen näytteenottotyyppisen kirjonnan..

Kirjonnan näytteenottotyyli on täydellinen niille, jotka haluavat tehdä syntymäpäivä-, hää- tai vuosipäivälahjan. Olisi loistava idea kerätä kokoelma kirjontakuvioita, jotta mestariteos voidaan toistaa joskus. Erityisesti suositellaan portfolion luomista niille, jotka haluavat kaupallistaa kirjontakuvansa.

Ristipisto valkoinen valkoisella: kaaviot ja vinkit pätevään suunnitteluun

Risti on erinomainen kirjontatekniikka, varsinkin kun käytetään valkoista valkoista. Vinkkien ruokakomero ehdottaa erilaisten temppujen käyttämistä työn tekemiseen. “Valkoisella valkoisella” -menetelmän avulla voit kirjontaa lumiukon lumeen. Lisäksi tämä menetelmä sopii eläinten, kuten ketun, tai pikemminkin sen valkoisten elementtien kirjontaan..

Valko-valko-kirjonta on vanha kirjonta, jota esi-isämme käyttivät. Kirjoitamme vanhalla tavalla, koska se näyttää erittäin hienostuneelta ja kauniilta..

Tämän tyylin pääkomponentit ovat:

 • Valkoinen kangas;
 • Valkoiset langat;
 • Tekniikka sileä.

Valko-valko-kirjonta näyttää tiukalta, mutta erittäin hienostuneelta. Jos haluat tehdä rikkaan ja kalliin lahjan, tarvitset tätä. Aiemmin tätä menetelmää käytettiin pääasiassa pöytäliinojen, lautasliinojen, pussilakanojen ja lakanojen koristeluun. Kuviona käytettiin hienoja käpristyneitä kuvioita tai kukkia. Tärkeintä on, että piirustus on kolmiulotteinen, ja tätä varten kirjonnassa on oltava useita lankoja..

Valkoiseen valkoiseen on helppo kirjailla, tärkeintä on valmistaa valkoiset langat ja kangas etukäteen ja harjoitella kirjontaa satiiniompeleilla Valkoiseen valkoiseen on helppo kirjailla, tärkeintä on valmistaa valkoiset langat ja kangas etukäteen ja harjoitella kirjontaa satiiniompeleilla

Valkoinen valkoisella kirjonta vaatii valkoista kangasta. Kankaan valinnassa ei ole erityisiä vinkkejä, mutta jos kirjotat ensimmäistä kertaa, on parempi valita paksu kangas, jotta se ei hajoa eikä muodosta turvotusta. Kirjontaan sopivimmat kankaat ovat satiini ja kalsium. Kokeneet kirjontakoneet voivat kokeilla kirjontaa silkillä tai satiinilla.

Voit myös valita minkä tahansa langan kirjontaan. Haluatko käyttää villaa tai lankaa? Ole kiltti. Puuvillakankailla kirjonta olisi ihanteellinen. Kun valitset lankoja, sinun on luotettava kankaan tiheyteen. Hienot kankaat, kuten silkki tai satiini, vaativat hienoja kankaita. Mitä paksumpi kangas, sitä paksummat langat ja päinvastoin. Eri painojen lankojen ja kankaiden käyttäminen tekee kuvasta karkean ja raskaan..

Ohuet neulat on valittava niin, etteivät ne aiheuta suuria vaurioita kankaalle. Neulan tulee olla pieni ja ohut, jotta kankaan reiät ovat ohuita ja näkymättömiä.

Jos haluat aloittaa kirjonnan valkoisella valkoisella, sinun on valmisteltava työpaikkasi. Sen tulee olla hyvin valaistu ja kaikki tarvittavat tavarat lähellä. Käyttämäsi kankaan reunat tulee kohdistaa, voit aloittaa mistä tahansa kankaan osasta. Käytä kuviota kankaalle satiiniommeltekniikalla. Kun piirustus on valmis, voit lisätä helmiä tai kiviä kuvaan. Täydellisesti tehty työ erottuu tasaisesta saumasta..

Erinomainen vaihtoehto vintage -kirjonnan toteuttamiseen on vuodevaatteet tai vaatteet. Vintage -kirjontakuviot ovat vähemmän suosittuja ja näyttävät vähemmän tyylikkäiltä..

Kuinka nopeasti kirjonta ristillä kaavion mukaisesti

Haluaisitko tehdä lahjaksi kuvan, jossa härkätaipioita on brodeerattu, mutta et tiedä miten tehdä se? Tarjoamme sinulle nopeasti oppia brodeeraamaan hienoja kuvia ilmaiseksi ja myyntiin. Omien mestariteosten luominen tuo paljon iloa ja antaa vapauden luoville ideoille. Ristipistomenetelmää käyttämällä on erittäin kätevää käyttää lankalankoja.

Yksi lanka sisältää 6 ohutta lankaa, mutta kirjontaan käytetään vain 2 lankaa. Kun käytät kirjontalankaa, voit säästää rahaa, koska yksi lanka riittää 3 lankaan kuvan kirjontaan.

Ensimmäisen maalauksen kirjonta on helppoa itse, jos valitset itsellesi yksinkertaisen ja mutkattoman kaavion. Ensimmäisen maalauksen kirjonta on helppoa itse, jos valitset itsellesi yksinkertaisen ja mutkattoman kaavion.

Ristipistomenetelmä ei edellytä solmun luomista. Lanka kiinnitetään ensimmäisen ristin luomisen jälkeen. Langan liukumisen estämiseksi sen on oltava muiden lankojen alla, ja kun se päättyy, se on kierrettävä muiden lankojen alle tai tehtävä siitä solmu.

Kirjontaprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 • Pujota neula ja työnnä neula kankaan sisäpuolelta ja vedä lanka;
 • Älä ohita kankaan neliöitä, jos sitä ei ole tarkoitettu..

Ristipistojen aloittamiseen on käytettävä erilaisia ​​kuvioita. Aloittelijoita kannustetaan harjoittelemaan valmiiden mallien kirjontaa ennen kuin he alkavat luoda jotain omaa..

Alkuperäinen ristipisto, kaaviot: kuinka tehdä yksivärinen

Yksivärisen kirjonnan käytöstä on tullut suosittua viimeisten 20 vuoden aikana. Yksivärisen ominaisuus on kirjonnan ainoa väri. Voit helposti käyttää useita värejä alkuperäisen piirustuksen luomiseen. Yksivärinen kirjonta sisältää koko kankaan täyttämisen langoilla. Tämä tarkoittaa, että kankaassa ei saa olla vapaata tilaa..

On kuitenkin tapauksia, joissa jotkut suunnittelijat jättävät kankaalle vapaata tilaa erikoistehosteen saavuttamiseksi..

Yksivärinen kirjonta sopii täydellisesti lautasliinojen tai vuodevaatteiden koristeluun Yksivärinen kirjonta sopii täydellisesti lautasliinojen tai vuodevaatteiden koristeluun

Yksiväristä kirjontaa voidaan käyttää koristeluun:

 • Lautasliinat;
 • Liinavaatteet;
 • Pöytäliinat;
 • Vaatteet;
 • Tyynyt tai tyynyliinat;
 • Maalaukset;
 • Erilaisia ​​lisävarusteita (nenäliinat).

Yksivärinen kirjonta on loistava vaihtoehto niille, jotka ovat vasta aloittamassa polkuaan kirjontakuviona. Koska värejä on vähän mustavalkoisessa kirjonnassa, kirjontatekniikkaan voidaan kiinnittää enemmän huomiota.

Muotojen ristipisto: mustavalkoiset mallit

Contour -kirjonta sisältää parhaat kuviot malleille. Laskettua ristiä käytetään maalausten luomiseen ääriviivakirjontaa käyttäen. Etäisyydeltä luomus voi muistuttaa lyijykynäpiirustusta. Ohuiden viivojen avulla luodaan hahmon tai siluetin piirteitä. Voit korostaa erityisiä paikkoja pienillä vedoilla..

Voit ostaa mustavalkoisia kirjontakuvioita erikoisliikkeestä tai löytää Internetistä. Voit ostaa mustavalkoisia kirjontakuvioita erikoisliikkeestä tai löytää Internetistä.

Yksiväristen ääriviivakirjonnan tärkeimmät positiiviset ominaisuudet:

 • Salaperäisyys;
 • Epätäydellisyys;
 • Kyky päättää kuva itse.

Jotta ääriviivakuvat osoittautuisivat korkealaatuisiksi, ne on tehtävä laadukkailla langoilla. Älä käytä kangasta merkitsemiseen lyijykynällä, vaan valitse laadukkain kangas. Paras ääriviivakirjonta ei vaadi kehyksiä. Muista tämä, jos haluat valita kehyksen kuvallesi..

Ristipisto: kaaviot ja vinkit

Mikrokirjonnan avulla voit luoda mestariteoksia pienille kangaskappaleille tai kirjontaa pieniä yksityiskohtia suureen piirustukseen.

Käyttämällä pientäkin kangaskappaletta voit kirjailla todellisen ja ainutlaatuisen mestariteoksen Käyttämällä pientäkin kangaskappaletta voit kirjailla todellisen ja ainutlaatuisen mestariteoksen

Mitä voidaan kirjontaa mikrokirjonnalla:

 • Joulukoristeet tai seppeleet;
 • Jokainen, jolla on paljon yksityiskohtia, soveltuu myös mikrokirjontaan;
 • Sammakko- tai karhupennut näyttävät harmonisilta mikrokirjonnassa tai suuren kuvan sisällä;
 • Mikrokirjonnan avulla voit kirjoittaa oman yrityksesi tai kuuluisien taiteilijoiden nimet, jos kirjotat jonkun maalauksen juonen.

Mikrokirjonta on todellinen ideaaarre kokeneille kirjontayrityksille. Ainoa ehto on erityisen kankaan – mikrokankaan – läsnäolo.

Mielenkiintoisia ristipistomalleja

Kaikkien aloittelijoiden kirjontayritysten unelma on taiteensa kirkastaminen. Siksi he valitsevat harjoittelun ja taitojen täydellisyyden vaiheessa erittäin monimutkaisia ​​kuvioita hallitakseen minkä tahansa kirjontakuvion. Joku kirjailee koirarotuja useimmiten tilauksesta. Niille, jotka kirjovat tilauksesta, tarjotaan usein kirjontaa lemmikkinsä, useimmiten nämä ovat Spitz.

Jos päätät hallita kirjontaiteen ensimmäistä kertaa, sinun on parempi valita valmiita sarjoja yksinkertaisilla ja mielenkiintoisilla kuvioilla. Jos päätät hallita kirjontaiteen ensimmäistä kertaa, sinun on parempi valita valmiita sarjoja yksinkertaisilla ja mielenkiintoisilla kuvioilla.

Niille, jotka etsivät ideoita kirjontaan, voidaan tarjota alkuperäisiä tontteja, jotka ovat kiinnostavia kaikille – nämä ovat:

 • Kuva Moskovan Matronasta;
 • Teen juominen, juoni, jossa on teesetti ja makeisia;
 • Maaseudun ihmeeläimet, kuten hanhet tai kanat.

Ristipistomallit, joista pidät

Maailmassa on valtava määrä suunnitelmia, jotka sopivat sekä kokeneille että aloittelijoille. Esimerkiksi yksivärinen sileä pinta. Tämä ei ole yleisin kirjonnan tyyppi, mutta se ei lakkaa olemasta kaunis ja tyylikäs tämän vuoksi..

Kaunis ja alkuperäinen kirjonta voi koristella paitsi lautasliinoja ja nenäliinoja myös vaatteita Kaunis ja alkuperäinen kirjonta voi koristella paitsi lautasliinoja ja nenäliinoja myös vaatteita

Mitä voidaan koristaa tällä kirjontamenetelmällä:

 • Lasten vaatteet;
 • Pöytäliinat tai lautasliinat;
 • Nenäliinat.

Moderni ristipisto: kaaviot (video)

Todella hienostuneen ja kalliin mestariteoksen valmistamiseksi voit käyttää silkkilankoja, jotka lisäävät tuotteeseen ennennäkemättömän hienostuneisuuden. Kun valitset kirjontakuvion, varmista, että se sopii tasollesi. Jos olet aloittelija, älä ota monimutkaisia ​​kirkon kohtauksia tai asetelmia..

Esimerkkejä ristipistoista ja kuvioista (kuva)