Érdekes quilling mesterségek: 9 nagyszerű ötlet

Elegánsan és érdekesen díszítheti a nappali belsejét egy eredeti quilling kézművesség segítségével Elegánsan és érdekesen díszítheti a nappali belsejét a quilling eredeti mestersége segítségével. A kézművesség terjedelmes vagy lapos lehet, minden az ötlettől függ, de a technológia ugyanaz: vékony és hosszú papírcsíkok sodrottak speciális szerszámmal bizonyos formát kapnak és PVA ragasztóval rögzítik.

Egyszerű quilling kézműves kezdő tűnőknek

Kezdő tűnőknek, akik úgy döntöttek, hogy kipróbálják magukat a quilling technikával való munkában, el kell sajátítani néhány egyszerű formát.

Ezek papírcsíkokból készült alkatrészek, bizonyos módon csavarva:

 • Szűk tekercs
 • Ingyenes tekercs
 • Középen kívüli tekercs
 • Ovális
 • Háromszög
 • Spirál
 • Becsavar

Ezen formák használatával elkészítheti az első egyszerű mesterséget, például kamillát kartonra.

A quilling kézműves készítése nem nehéz, így még egy kezdő kézműves is megbirkózik ezzel a feladattal A quilling kézműves készítése nem nehéz, így még egy kezdő kézműves is megbirkózik ezzel a feladattal

Ehhez szükség lesz:

 • 5 keskeny csík fehér quilling papír
 • 1 keskeny csík sárga quilling papír
 • 3 csík zöld quilling papír
 • PVA ragasztó
 • Bármilyen méretű kartonlap, amely megfelel a tervezett virágnak
 • Quilling papír hajlító eszköz

Egy speciális szerszám vásárolható kézműves boltban. Ez egy toll és egy villás vékony hegy – csúzli.

Ön is készíthet ilyen eszközt. Vegyünk fogantyúként száraz fapálcát vagy parafát. Szorosan szúrja be a vastag tűt a fogantyúba, a szemét felfelé, és egy speciális eszközzel „harapja le” a fül felét, vagy ugyanazt a csúzlit kapja, amely a csavaráshoz szükséges. A csúzli ívei közé be kell illeszteni egy papírcsík végét, és el kell kezdeni csavarni, amíg az egész csík el nem csavarodik. A szabad végét a csavart tekercshez kell ragasztani. Szóval ennyi az egész. Egy egyszerű szűk tekercs készen áll.

Most az utasítás a kamilla elvégzésére:

 • Csavarja ki a tekercseket a fehér csíkokról, lazítsa el, nyomja össze ovális állapotba, hagyja a tekercs közepét az ovális közepén, és rögzítse a papírcsík szabad végét ragasztóval.
 • Csavarjon egy szoros tekercset a sárga csíkból, és lazítás nélkül rögzítse
 • Készítsen tekercseket 2 zöld papírcsíkból, lazítsa meg őket, miközben két világos hajtogatási vonalat készítsen szimmetrikusan egymáshoz. Ezek a jövő levelei, ezért annyira meg kell gyengíteni őket, mint a javasolt kamilla hosszú leveleit. Ebben az esetben a középpont az ovális közepén maradhat, vagy eltolható az egyik redőbe..
 • Ragassza a maradék zöld papírcsíkot a karton alapra – ez lesz a kamilla szár.
 • Az utolsó szakasz az összes csavart rész ragasztása a szárhoz, a mag (sárga) és a fehér szirmok elhelyezése a szár tetején, és a levelek (zöldek) azokon a helyeken a szárhoz képest, ahol a fantázia sugallja.
 • Várni kell, amíg a ragasztó megszárad. A mesterség készen áll.

Az ilyen mesterségek gyorsan és egyszerűen elkészíthetők. A kartonon lévő kép ábrázolása eltérő lehet. Különféle tematikus oldalakon vagy könyvekben ismerkedhet és választhat. Ugyancsak itt írják le a csavarás és a kartonlapra rögzítés folyamatát..

Dekoratív quilling – térfogatú mesterségek karton alapon

A Quilling széles terület a tű asszony fantáziáinak megvalósításához. Az ebben a technikában készült képeknek és kézműves munkáknak nem kell laposnak lenniük, bár a quilling kézművesség “lapos” kivitelezése minden bizonnyal egyszerűbb, mint egy kép vagy termék háromdimenziós változata.

Terjedelmes virágokkal rendelkező kézműves készítéséhez elő kell készítenie:

 • Többszínű quilling csíkok virágként
 • Quilling papír zöld csíkjai, amelyek a lapok ábrázolásához szükségesek
 • Világosbarna quilling papírcsíkok
 • Bármilyen színű karton alap
 • PVA ragasztó
 • Papír hajcsavaró

A kartonlap mérete és a quilling papírcsíkok száma a kép méretétől függ. Itt érdemes a példaként vett képre összpontosítani. Ha nincs ilyen kép, és példa csak a jövő kézműves tervezőjének fejében létezik, akkor érdemes nagyjából megbecsülni a mennyiséget és a színt, de hagyjon mozgásteret a javítások vagy javítások során. hajó.

Még egy gyerek is készíthet képet a quillingből, a lényeg az, hogy előzetesen előkészítse az összes szükséges anyagot, beleértve a kartont, a papírt és a ragasztót Még egy gyerek is készíthet képet a quillingből, a lényeg az, hogy előzetesen előkészítse az összes szükséges anyagot, beleértve a kartont, a papírt és a ragasztót

Kezdetben kartonra kell rajzolni egy kosarat egy egyszerű ceruzával. Hol és hogyan helyezkedik el, lesz -e toll, és milyen méretű lesz – mindezt a tűnő asszony dönti el, a körvonalakat kartonba helyezve.

Ezután következik a csavarási folyamat. Jobb kezdeni magával a kosárral. A papírhengereknek sűrűnek és domborúnak kell lenniük. Ezt könnyű megtenni: a tekercset, amely csavarva van és ragasztóval rögzítve van, piramissá kell alakítani a középpont enyhe megnyomásával, ezáltal a teteje előrehalad. A kosárhoz a piramis tetejét nem kell magasra tenni. 3 mm elég lesz ahhoz, hogy a kép háromdimenziós legyen. Helyezze a kész tekercseket-piramisokat a diagram rajzának megfelelően a kartonra, ragasztóval ragasztva őket.

A mesterség következő szakasza a virágok készítése. Ugyanazon elv szerint készülnek, mint a kosár, de művészi célra jobb különböző színű és méretű virágokat készíteni, a piramis tetejének különböző magasságával. Helyezze a kész tekercseket “a kosárra” a képzelet szerint. Ennek a mesterségnek a levelei laposak, ovális formában, világos hajlításokkal. A lap közepét eltolhatja az egyik hajtás felé. A virágok leveleinek számát a kezdeti ötlet vagy a képzelet repülése is meghatározza.

Kiváló lehetőség háromdimenziós képeslap készítésére, belső dekorációra vagy bútordarabok díszítésére. Könnyű és nem időigényes, de izgalmas folyamat, nagyon izgalmas és kellemes a késztermékekkel.

Gyönyörű papírmesterségek: quilling és technikája

A quilling egy technika a papírcsíkokkal való munkához. Ha megcsavarja őket, és bizonyos formát ad nekik, kézművességet készíthet kartonra, papírlapra vagy összeragaszthatja, teljes értékű állatfigurát, vázát, kosarat és sok különböző terméket.

A figura elkészítéséhez vegyen egy papírcsíkot és egy speciális szerszámot, amely segít csavarni A figura elkészítéséhez vegyen egy papírcsíkot és egy speciális szerszámot, amely segít csavarni

Mit kell vásárolnia az induláshoz:

 1. Egy sor papírcsík a quilling számára. Az ilyen szabadon értékesíthető készletek megvásárolhatók szaküzletekben, internetes oldalakon, vagy önállóan is elkészíthetők..
 2. PVA ragasztó és ecset a ragasztó papírra való felhordásához.
 3. Eszköz papírcsíkok hajlítására. Ez egy műanyag vagy fa fogantyú, éles villás hegyével. Ebbe a hegybe egy papírcsíkot helyeznek a göndörítés céljából.
 4. Az azonos méretű alkatrészek készítésének pontossága és a könnyű használat érdekében vásárolhat sablont. A sablon különböző átmérőjű lyukakkal rendelkezik, amelyek elősegítik az azonos tekercsek elkészítését.
 5. A bonyolult munkákhoz, amelyek díszítést igényelnek a papír rojt segítségével, a quillingists speciális gépet használ a vágáshoz. Ez azonban opcionális eszköz, mivel a rojtok a quilling apró elemei, és ha szükséges, a papír rojtot körmös ollóval lehet vágni.
 6. Egy másik opcionális, de általánosan használt quilling eszköz a papír krimpelő. Hullámpapír lapot készít közönséges papírból, más szóval harmonikába hajtogatja.

Ha saját magát vágja, akkor pontosságra lesz szükség, mivel az egyenetlen papírcsíkok tönkretehetik a hajó általános megjelenését. Azt is meg kell jegyezni, hogy jobb vékony papírt venni.

Egy sűrű csíkot nehezebb csavarni, és megadni a kívánt formát.

Mindezek az egyszerű eszközök segítenek mind a kezdő, mind a tapasztalt mesterembernek abban, hogy gyönyörű mesterségeket készítsen a kiválasztott technikával. Az alapvető eszközök meglehetősen egyszerűek, és nem igényelnek hatalmas költségeket, így a folyamat csak örömet okoz..

Barkácspapír kézműves készítés május 9 -re a quillingből

Május 9. fontos dátum hazánk történetében, amelyhez nagy győzelem, május és fényes érzések társulnak. Ezen a napon szokás gratulálni egymásnak, különös figyelmet fordítva az idősekre, nagyszüleinkre, akiknek különböző mértékben kellett szembenézniük a háború arcával..

A veteránok gratulációit gyakran tartják az iskolákban. Hogyan kedveskedhet egy iskolás egy veteránnak? Hogyan köszönhetjük meg a győzelmet a figyelem felmutatásával? Az általános iskolás korú gyermekek számára teljesen lehetséges egy egyszerű képeslap készítése szegfűvel a quilling technikával.

Mi szükséges a képeslap május 9 -ig történő kitöltéséhez a quilling technikával:

 • A4 -es papírlap
 • Quilling papírcsíkok zöld, piros, fekete és sárga színben
 • Örök láng színes képe, ötágú csillag vagy bármilyen más, az ünnephez és a témához megfelelő attribútum.
 • Papír hajlító eszköz
 • PVA ragasztó vagy bármilyen más papírragasztó

Egy érdekes és eredeti képeslap-quilling május 9-ig fog kiderülni Egy érdekes és eredeti képeslap-quilling május 9-ig fog kiderülni

Az A4 -es lap fehér és színes is lehet. A mű egy képeslap formájában összehajtott lapra kerül. A kezdéshez jobb, ha azonnal előkészít egy hajlított lapot, különben nehézségek merülnek fel a hajlítással az alkatrészek ragasztása után.

A vörös csíkokból szegfűvirágokat kell készíteni. Ehhez a lapokat össze kell hajtani, majd meg kell lazítani, ovált kell formálni belőlük, és az ovális egyik hosszúkás részét befelé kell hajlítani. Minden szegfűhez 3 ovál szükséges. Nem kell középre váltani.

Ezután szűk tekercsből zöld csíkok segítségével kúpot kell készíteni: a ragasztóval rögzített tekercs közepét előre kell tolni. Ez a részlet a virágzat csészéjét szimulálja. A kártyán lévő virágok számának megfelelően 3 ilyen adatra lesz szüksége.

A szárak elkészítéséhez a zöld papírcsíkokat hosszúkás spirálba kell csavarni. Ezek lesznek a szegfű szárai. 3 darabra is szükségük lesz..

Néhány szegély zöld papírra lesz szükség a szegfű leveleihez. Annak érdekében, hogy ne telítse túl a kártyát részletekkel, és ne vonja el a vizuális figyelmet a virágokról, nem kell sok levelet készítenie. A lap ovális lehet, világos hajlításokkal vagy összetettebb formával: adjon ovális 1-2 hajlítást. Nagyon szép és elegáns lesz..

A következő lépés a képeslap összes részletének rögzítése: először a képeslap felső oldalán lévő fekete és sárga színű csíkokból el kell készítenie a “Szent György szalagot”. Ugyanazon a helyen vagy bármely más helyen csatoljon egy örök tűz vagy csillag képét. Lehetőség van ezen alkatrészek ragasztása nélkül is. Egy gyerek is rajzolhatja őket..

Ezután virágokat ragasztanak a kártyára a következő sorrendben: szárak, kúpok a szárak tetején és 3 piros szirom a kúp belsejében. Befejezi a virág – levelek rögzítésének szakaszát. A művészi ízlés és preferenciák alapján a leveleket véletlenszerű sorrendben rögzítik.

A kártyának egy ideig száradnia kell. Jobb, ha ebben a pillanatban nem írja alá. Szellőző helyen vízszintes helyzetben kell lennie – ez felgyorsítja a ragasztó száradási folyamatát. Egy felnőtt számára kellemes lesz ilyen képeslapot kapni, amelyet gyermekek kézzel készítettek a Nagy Győzelem emlékére..

Színes kézműves quilling – egyszerű dekoráció és látványos eredmény

A quilling művészete nem feltétlenül sík felületen működik. Az ezzel a technikával készült kézműves tárgyak utánzata lehet. Például koporsók.

Egy doboz hengerelt papír elkészítéséhez elő kell készítenie:

 • Sima vagy színes papír készlet quillinghez
 • A papírcsíkok hajlítására szolgáló eszköz
 • PVA ragasztó

Az eszközkészlet kicsi, és az ilyen doboz elkészítésének technikája rendkívül egyszerű és egyszerű, így még egy kezdő is képes kezelni. Annak érdekében, hogy a doboz erősebb legyen, megerősítheti az alját. Ennek megfelelően alakítsa ki kartonra vagy papírlapra.

A quilling használatával érdekes háromdimenziós figurákat is létrehozhat. A quilling használatával érdekes háromdimenziós figurákat is létrehozhat.

A kartonból egyenletes kört kell kivágni, ami a doboz aljának kitöltéséhez szükséges. Készítsen több tekercs papírt. A tekercsek lehetnek feszesek vagy lazák. A kész tekercseket véletlenszerű sorrendben ragasszuk kartonra úgy, hogy minta alakuljon ki. De emlékeztetni kell arra, hogy a jövőbeli doboz aljának kerülete körüli utolsó sornak kizárólag szűk tekercsekből kell állnia, mivel a doboz falai hozzájuk vannak rögzítve..

Továbbá, az alsó kört befejező kemény tekercsek száma alapján kétszer annyi kemény tekercset kell feltekerni, és oszlopok formájában ragasztani az alsó tekercsek tetejére. Az alsó függőleges oszlopsor egyfajta alapként szolgál. A sorok többi része tömör és laza tekercsekből készül, mintázatot képezve vagy mellőzve, vízszintesen rögzítve, hogy a csavar látható legyen. A falak kivitelezése időt vesz igénybe, mivel a következő sor óta jobb ragasztani, miután az előző megszáradt.

A doboz fedele az aljához hasonlóan papírhengerek kartonlapra ragasztásával vagy az alkatrészek egymáshoz való ragasztásával készíthető, kartonlap használata nélkül.

Karton nélkül a doboz fedele szellősebb, kartonpapírral tartósabb lesz..

Miután ragasztott minden részletet, és megvárta, amíg a ragasztó teljesen megszárad, nemcsak dekoratív elemet kap, hanem egy teljesen működőképes dolgot is. Egy ilyen dobozban ékszereket, kis érméket vagy játékokat tárolhat. Minden, ami belefér a dobozba. Egy ilyen kézzel készített tárgy eredeti ajándékként szolgál egy fiatal lány számára..

Egyszerű quilling kézműves játék gyerekeknek

A Quilling az a kreatív munka, amely tökéletes a gyermekekkel való időtöltéshez. Elősegíti a finom motoros készségek fejlesztését, a memorizálást, valamint a színek és formák közötti különbséget. Edzi a memóriát, a kitartást, a koncentrációt és a figyelmet.

Egy meglehetősen egyszerű mesterség, amely alkalmas a gyermekek kreativitására, egy szőlőfürt. Kellene:

 • Több csík (12-15) lila színű, a szőlőbogyók szimulálására
 • Körülbelül 40 zöld levélcsík
 • 1 csík a barna szőlő szimulálásához
 • PVA ragasztó
 • Háttérként egy papírlap vagy karton
 • Eszköz papírcsíkok tekercsekké csavarásához

A különböző játékok figurái, amelyeket a quilling technikával hoztak létre, biztosan tetszeni fognak a gyerekeknek A különböző játékok figurái, amelyeket a quilling technikával hoztak létre, biztosan tetszeni fognak a gyerekeknek

Figyelem! A papírtekercseket csavaró eszköz éles végekkel rendelkezik, ezért megköveteli a felnőttek kötelező jelenlétét az órákon. Nem kell egyedül hagynia gyermekét ezzel az elemmel. Az ideális megoldás az lenne, ha a tekercseket felnőtt vagy gyermek tekeri felnőttel együtt. A gyermek könnyen ragaszthatja az alkatrészeket..

Először minden részletet csavarunk: zöld csíkokat ovális formában, világos hajtásokkal a széleken és eltolt középpont nélkül. Lila – kerek, laza, középen kívüli. A barna csíkot hosszúkás spirál formájában csavarjuk.

Az utolsó szakasz a csavart csíkok ragasztása az alaphoz: először a szőlőleveleket ragasztják. Egy szőlőlevélnek 3-5 tippje van, és kicsit olyan, mint egy juharlevél. Fektesse ki az alapra, és ragassza fel a zöld részeket, szüksége van rá szőlőlevél formájában. A leveleket egymásra lehet halmozni.

A levelekhez tetszőleges helyen barna papír spirál kapcsolódik.

Az oldalon, véletlenszerű sorrendben, beleértve a korábban lerakott “szőlőleveleket”, ki kell raknia a bogyókat. Úgy, hogy egy csomóra hasonlítanak. A hengerek elmozdult középpontjainak egy irányba kell mutatniuk, így a szimmetria megfigyelhető.

A gyerekkel készített gyönyörű mesterség emlékül marad. Nem lesz nehéz tárolni. Falra vagy polcra akasztva, mint a belső tér díszítő eleme. A kézművességben különböző témákat használhat. Például a tél sok ötletet hoz. Téli csipke üveg vagy hópehely mintán, Mikulás, Snow Maiden, halszálka.

Hogyan készítsünk egy quilling kézművességet képeslap formájában

A quilling képeslap fényes és eredeti kiegészítője az ünnepi ajándéknak. Még egy kezdő quillinger is készíthet ilyen kártyát..

Meglepheti kedvesét egy eredeti quilling képeslap segítségével, amelyet maga készített Meglepheti kedvesét egy eredeti quilling képeslap segítségével, amelyet maga készített

Ehhez szükség lesz:

 • Papír
 • Egy sor papírcsík a quilling számára
 • PVA ragasztó
 • Papír hajcsavaró
 • Speciális kétágú füles papírcsíkok spirálba csavarásához

A munka megkezdése előtt félbe kell hajtania egy papírlapot – ez lesz a képeslap alapja. A tervezett rajz helyes és egyértelmű végrehajtása érdekében azt sematikusan egy lapra kell rajzolni, vagy nyomtatóra kell nyomtatni..

Ezután csavarja az összes szükséges alkatrészt az ábra szerint, és rögzítse ragasztóval. Miután minden részlet elkészült, a képeslapra helyezhetők és ragaszthatók. Mielőtt feliratot készít a képeslapon belül, meg kell várnia, amíg a ragasztó teljesen megszárad. Ellenkező esetben elronthatja a tekercseket: ráncos vagy leválik.

Kecses mesterségek anyák napjára: quilling – barkács ékszerek

Az anyák napja fontos ünnep mind az anya, mind a gyermek számára. A gyermek örömmel látja, milyen boldog az anya, dicsér és köszönetet mond az ajándékért. A gyerek igyekezett a legkedvesebb és legközelebbi ember kedvében járni. Hogyan készíthet eredeti ajándékot anyának saját kezével a quilling technika segítségével?

A quilling stílusú dekoratív dísztárgyak érdekesnek tűnnek A quilling stílusú dekoratív dísztárgyak érdekesnek tűnnek

Egy egyszerű mesterség medálként szolgál szív alakjában. Mi kell az ötlet életre keltéséhez:

 • Dekoratív csipke
 • Quilling papírcsík
 • PVA ragasztó
 • Shiloh quilling
 • Dekoratív flitterek szövethez vagy papírhoz

Amikor egy babával dolgozik, a legjobb, ha nem hagyja egyedül a gyermeket. Ez traumatikus lehet. Egy felnőttnek irányítania kell az egész folyamatot..

A csíkból tekercset csavarnak, amely ellazul a kívánt méretre, és a szabad szélét ragasztóval rögzítik. A ragasztó megszáradása után a tekercsből szív alakú alak alakul ki. Ehhez a tekercs egyik oldalán hajtogatást, a másik oldalon belső hajtást kell készítenie. A szív látványosabban fog kinézni, ha offset központot és dekoratív flittereket alkalmaznak. Anya örömmel emlékezik az ajándék pillanatára.

Az utolsó szakasz: dekoratív csipkét kell fűzni a szív belsejébe. Az ajándék anyának kész. A gyermek tollával készült egyszerű és gyönyörű dekoráció drága ajándék minden anyának.

Kis festmények: quilling kézműves keretek között

Nagyon egyszerű eredeti módon díszíteni a szobát, vagy kicsi, de kellemes ajándékot készíteni. Elég egy quilling készletet vásárolni és egy kis időt tölteni.

Egy gyönyörű quilling kép tökéletes a nappali és a hálószoba belsejének díszítésére Egy gyönyörű quilling kép tökéletes a nappali és a hálószoba belsejének díszítésére

Mi kell még az ötlet megvalósításához:

 • Kis képkeret üveg nélkül
 • Quilling papír készlet
 • Awl a quillingért
 • PVA ragasztó

Annak érdekében, hogy a kézművesség egyenletes legyen, vázlatot kell felvinni ceruzával az aljzatra. Ezután az összes részletet egyenletesen alkalmazzák, és a kézműves rendben lesz.

Ragassza fel a keretről az előre elkészített tekercseket az alapra. A tekercseket az Interneten vagy tematikus könyvekben található séma szerint kell formázni. Kész quilling – a vízi járművet keretbe kell helyezni.

Világos mesterségek a quillingből: képek egy gyerekszobához

A helyiségnek, amelyben a gyermek él, világosnak kell lennie. Kényelmes egy gyereknek abban a szobában lenni, ahol a mesék és rajzfilmek ismerős hősei vannak a falakon. A saját kezűleg készített mesterségek segítenek a változatosság elérésében. Saját kezével olyan képet készíthet, amely egy vagy másik kedvenc mesehőst, jóindulatú állatokat, angyalokat vagy egy gyönyörű és fényes virágot ábrázol. Különféle sémák találhatók az interneten. A gyermekek számára a quilling folyamat nagyon izgalmas. A gyermekek fantáziáját a kézművesség testesíti meg.

A quilling technikával létrehozott szokatlan és mesés festmények kiegészíthetők a gyerekszoba belsejével A quilling technikával létrehozott szokatlan és mesés festmények kiegészíthetők a gyerekszoba belsejével

Egy ilyen kép elkészítéséhez szüksége lesz:

 • Egy sor papírcsík a quilling számára
 • Awl a quillingért
 • Papírdarab
 • Ceruza
 • PVA ragasztó

A képhez jobb, ha vastag papírlapot vagy akár kartont vesz. Egy ilyen aljzaton a kép jobban megőrződik, és sokáig örömet okoz a szemnek..

Rajzoljon egy papírlapra egy rajzolási rajzot ceruzával, amelyből egyértelműen kiderül, hogy pontosan hol kell rögzíteni a tekercseket. Vigye fel a hengerelt tekercseket ragasztóval a rajzra, és várja meg, amíg megszárad. Miután a ragasztó megszáradt, a mesterséget a megfelelő helyre lehet helyezni: tegye egy polcra vagy akassza fel a falra. 2018 -ban a kakas képzetű kézművesség – az új év szimbóluma – releváns. Az ilyen terméket nem csak otthon lehet hagyni, hanem bemutathatja egyik barátjának és ismerősének is..

Szokatlan quilling kézművesség: virágok csipkén

A nők mindenkor szerettek díszíteni magukat. A quilling erre alkalmas tevékenység, ha a képzelethez folyamodik. A quilling maga papírhengerlés, de ezt a technikát alkalmazva brossot készíthet bőrből. Egy ilyen kiegészítő sokakat érdekel – ez egy eredeti megoldás, 100% -ban megismételhető, ami lehetetlen.

A tűnők körében a legnépszerűbbek a fényes és eredeti virágok a quilling stílusban. A tűnők körében a legnépszerűbbek a fényes és eredeti virágok a quilling stílusban.

A bross elkészítéséhez elő kell készítenie:

 • Bőr csíkok
 • Awl a quillingért
 • Ragasztó bőrárukhoz
 • Az alap egy brosscsat (tematikus üzletekben kapható)
 • Egy kis darab csipke, amely téli mintára emlékeztet

A quilling bőrékszerek készítésekor emlékeznie kell arra, hogy a bőrcsík nem lehet vastag. Így a dekoráció nehezebb lesz, terjedelmes és csúnya lesz..

Aljzatként használhat kartont, amelyet a munka megkezdése előtt be kell illeszteni előkészített csipkével. Ezután csavarja le a tekercseket a bőrcsíkokról, és ragassza fel a hátlapra. A csap vagy varrható, mivel speciális lyukak vannak rajta, vagy univerzális ragasztóval is ragasztható.

Hogyan készítsünk mesterségeket a quillingből (videó)

A quilling technikával készült mesterségek mindig gyönyörűek. A többszínű papír egyenletesen és bizonyos készségekkel fektet le, bizarr formát ölt, és közvetíti a tervezési ötlet szépségét. Lépésről lépésre mesterkurzusokat és videó oktatóanyagokat láthat a hálózat nyílt terein, valamint lemezen. A Quilling szintén jó kezdőknek ebben a technikában. Az egyszerű és könnyen elvégezhető munka lehetővé teszi, hogy kitöltse a kezét annak érdekében, hogy továbblépjen és fejlessze készségeit, és továbblépjen a bonyolultabb rendszerekhez.

Egyedi mesterségek a quillingből (fotó példák)