Leroy Merlin -keittiöt – ostajan opas

Leroy Merlin -keittiöiden tärkein etu on erittäin alhaiset hinnat. Arvioi itse: halvin lastulevymalli suorasta 3 metrin keittiöstä maksaa 8 tr. (lukuun ottamatta laitteita ja putkistoja) – tämä on loistava vaihtoehto kesäasunnolle tai vuokra -asunnolle. Myös Leroy Merlinissä esitetään korkeamman luokan keittiöt – kauniita ja laadukkaita, mutta ne ovat myös suhteellisen edullisia – 50 tr. 3 metrin kuulokkeille. Ehdollisessa “Mariassa” tai “Ikeassa” samankokoinen keittiö maksaa vähintään 100 tr.

Leroy Merlinin keittiö

Suuri kulmakeittiö Leroy Merlin (malli “Fans white” MDF: stä), jossa työtaso ja esiliina Obi -myymälästä. Vuonna 2018 tällainen yhdistelmä maksaa 65-70 tuhatta ruplaa (ilman putkistoa ja laitteita)

Tällainen houkutteleva hinta sekä houkuttelee että pelottaa samanaikaisesti. Selvitetään, koskeeko sanonta “cheapskate maksaa kahdesti” maailmanlaajuisen jälleenmyyjän keittiöitä. Ja ne, jotka ovat jo alkaneet tarkastella tarkasti, kehotamme teitä saamaan ideoita suunnitteluun ja harkitsemaan kuvaa Leroy Merlinin keittiöistä sisätiloissa.

Nopea viittaus

Komponenttien ja huonekalujen valmistus: Venäjä ja Kiina.

Takuuaika: 25 vuotta Delinia -tavaramerkillä varustetuille keittiöille, muille kuulokkeille – 2 vuotta.

Käyttöikä: 5 vuotta (valmiit keittiöt). Emme löytäneet tietoa projektikeittiöiden käyttöiästä, mutta 25 vuoden takuuaika osoittaa, että sarjan pitäisi kestää vähintään 10 vuotta..

Plussat:

Edullisuuden lisäksi Leroy Merlin -keittiöissä on seuraavat edut:

 • Huonekalujen nopea hankinta. Voit viedä suunnitellun / valmistetun kuulokkeen tiedot kotiin ostopäivänä. Näin ollen se voidaan koota täysin ja 2-3 päivän kuluttua käyttövalmiiksi. Muuten, vaikka jotkin projektisi osat eivät ole varastossa ostopäivänä, ne voidaan toimittaa vain viikossa tai kymmenessä päivässä. Muissa tehtaissa keittiön tekeminen kestää keskimäärin 2,5 kuukautta.
 • Laadukkaat julkisivut – mukava muotoilu, tasaiset viistot ja hyvä koristekerros. Valikoimaan kuuluu myös julkisivuja, joissa on tammista, tuhkasta ja männystä valmistetut viilutetut julkisivut.
 • 25 vuoden takuu (Delinia-merkkisille kuulokkeille). Tässä Leroy Merlinin keittiöt ylittävät kaikki kotimaiset tehtaat ja vastaavat ruotsalaista Ikeaa.
 • Helppo asentaa (kiinnikkeet mukana), erityisesti tasaisille seinille ja lattioille.
 • Kyky suunnitella keittiösetti itsenäisesti verkossa.

Neuvoja

Jotta voit käyttää mahdollisimman vähän aikaa keittiön ostamiseen, suosittelemme menemään kauppaan ensinnäkin arkisin (viikonloppuisin on erittäin vaikea päästä suunnittelija-suunnittelijaan) ja toiseksi aiemmin kehitetyllä projektilla online -suunnittelija Leroy Merlinin verkkosivustolla … Siinä voit itsenäisesti ja hitaasti miettiä ulkoasua, “leikkiä” julkisivujen ja kahvien kanssa, arvioida yhdistelmän kustannuksia. Seuraavaksi myymälän työntekijä löytää projektisi numeron mukaan (tärkeintä on unohtaa kirjoittaa se muistiin!), Viimeistele se ja tee tilaus.

Haitat:

 • Laminoitujen lastulevykehysten (sekä design- että valmiiden keittiöiden) laatu jättää paljon toivomisen varaa.
 • Arvioiden perusteella keittiökalusteet (Indaux-tavaramerkki) toimivat vain 1-3 vuotta. Niihin on kuitenkin myös myönteisiä vastauksia..

Rikkoutuneet saranat Leroy Merlin

Nämä Leroy Merlin -silmukat palvelivat vain vuoden, sitten korkit putosivat kiinnikkeistä, kun taas niiden “jalat” pysyivät julkisivussa. Uusien saranoiden asentaminen tällaisessa tilanteessa on melko vaikeaa.

 • Usein kuulokkeiden osissa on vikoja. Onneksi useimmissa tapauksissa vialliset osat voidaan vaihtaa..
 • Kallis kokoonpano. Sitä ei suorita Leroy Merlin, vaan myymälän urakoitsijat..

Neuvoja

Kokoonpanokustannukset ovat 10% hinnasta. Jos sinulla on yksi tai kaksi vapaapäivää, ruuvimeisseli / ruuvimeisseli ja palapeli, voit säästää paljon kokoonpanossa, koska jokainen voi koota kuulokkeet itse.

 • Kuulokkeiden suunnittelemiseksi ja ostamisen viimeistelemiseksi sinun on ensin otettava yhteyttä suunnittelijaan ajanvarauksella tai suuren jonon jälkeen.

Leroy Merlinin hankealue

Keittiöt on suunniteltu täällä

 • Projektikeittiöt, vaikka ne edellyttävät kuulokkeiden säätämistä huoneen koon ja ominaisuuksien mukaan, mutta silti se ei aina ole mahdollista tehdä täydellisesti, koska moduulien mitat ovat vakiona.
 • Kotelon kalvo pelkää esilämmitetyn uunin lämpöä. Jotta vältytään sen muodonmuutoksilta ja sulamiselta, suosittelemme ostamaan uunin, jossa on ulkoseinät..

Kuuloketyypit: ne ovat modulaarisia (valmiita) ja projekteja. Katsotaanpa tarkemmin molempia vaihtoehtoja..

Tietoja modulaarisista keittiöistä

Nämä ovat valmiita suoria keittiöitä, jotka eivät vaadi suunnittelua. Sinun tarvitsee vain koota joukko kaappeja, kuten lasten rakennussetti. Saatavana yhteensä 11 mallina. Runko on valmistettu laminoidusta lastulevystä, julkisivut – laminoidusta lastulevystä, MDF: stä ja MDF: stä viilulla. Tärkeitä bonuksia:

 1. Valmis yhdistelmä voidaan tilata verkossa verkkosivustolta ja nähdä omin silmin kaupassa.
 2. Mukavuuden vuoksi jokainen kaappi / laatikko on pakattu erilliseen laatikkoon, jossa on kaikki tarvikkeet – saranat, kahvat, pöytälevy jne..

Muuten, työtasosta: huomaa, että jokaisella kaapilla on oma. Kun sarja on koottu kokonaan, lattiamoduulien pöytälevyt yhdistetään erityisillä nauhoilla (katso kuva alla). Valitettavasti tämä vaikeuttaa hieman puhdistusta (lika tukkeutuu rakoon) ja lisää lastulevyn turpoamisen riskiä. Siksi suosittelemme vaihtamaan “alkuperäiset” työtasot yhdeksi korkealaatuisemmasta materiaalista valmistetulle kankaalle..

Bianca Leroyn keittiö

Bianca -keittiö, jossa yksi yläosa ja muut kahvat. Tällaisen yhdistelmän hinta ilman kaappia, mutta ottaen huomioon putkistot ja työtasot, oli vain 10 tuhatta ruplaa

Biancan keittiö

Bianca -keittiö jaetulla katolla

Yksi vinkki vielä. Leroy Merlinin valmiissa keittiössä on työtason lisäksi kaksi heikkoutta:

 1. Saranat (niissä ei ole sulkimia eikä ne ole kovin luotettavia).
 2. Muoviset jalat (usein ne eivät kestä moduulien ja niiden sisällön painoa ja rikkoutuvat).

Keittiön käyttöiän pidentämiseksi suosittelemme “alkuperäisten” jalkojen ja saranoiden vaihtamista paremman laadun saavuttamiseksi.

Kuvan liukusäätimen alla näet muita Leroy Merlinin valmiiden keittiöiden suunnitteluvaihtoehtoja vuoden 2018 luettelosta (vieritä kuvaa oikealle).

 • Milk Oak Keittiö
 • Tumma tammi keittiö
 • Chateau tammi keittiö
 • Bianca Leroyn keittiö
 • Camillen keittiö
 • Laguna -keittiö
 • Minttu keittiö
 • Keittiö Mänty Karelia Leroy
 • Pine Leroy keittiö
 • Walnut Leroy Merlin keittiö
 • Rondokeittiö Leroy Merlin

Tietoja projektikeittiöistä (TM “Delinia”)

Nämä keittiöt vastaavat Ikean kuulokkeita. Moduulien vakiokoko on 15-80 cm ja ne valitaan ostajan tarpeiden ja huoneen koon mukaan. Voit valita kaikki yksityiskohdat itse – kahvoista täyttöön. Julkisivuluettelo sisältää yli 30 kokoelmaa eri tyyleistä ja eri materiaaleista.

Perinteisesti 20 julkisivutyypin valikoima voidaan jakaa kolmeen ryhmään (hinnat on annettu 30 × 70 cm: n julkisivulle):

 • Edulliset laminoidut lastulevyjulkisivut (260 ruplasta): Juustokakku, pellava, pellavamatto, lime, Lisa, Madeleine, jää, rei’itys, wasabi, jäävuori, cappuccino, papaija.

Wasabi Kitchen Leroy Merlin

 • Julkisivut keskihintaisesta MDF-levystä (alkaen 750 ruplaa): Fanit Mint, Fans White, Wasabi, Suklaa, Maissi, Victory, Bordeaux, Acacia, Dantel, Cherry, Plum, Grafiitti.

Fanit Mint Kitchen

Leroy Merlinin ehdoton hitti on Fence Mint -sarjan keittiö

Fanit Mint

Keittiö Cappuccino

Aseta cappuccino

 • Kalliit laminoidut lastulevyjulkisivut massiivipuulla (2490 ruplaa): Provence, Lyon, Nancy, tumma kehys, vaalea runko, kanerva, tuhka (katso kuva), Cantenberry, Lisa, Nizza, Maise.
 • Leroy Merlinin keittiöTämä yhdistelmä massiivipuisista julkisivuista vuonna 2018 ei ylitä 25 tuhatta ruplaa
 • Leroy Merlinin keittiöTämä yhdistelmä massiivipuisista julkisivuista vuonna 2018 ei ylitä 25 tuhatta ruplaa
 • Leroy Merlinin keittiöTämä yhdistelmä massiivipuisista julkisivuista vuonna 2018 ei ylitä 25 tuhatta ruplaa
 • Leroy Merlinin keittiöTämä yhdistelmä massiivipuisista julkisivuista vuonna 2018 ei ylitä 25 tuhatta ruplaa
 • Leroy Merlinin keittiöTämä yhdistelmä massiivipuisista julkisivuista vuonna 2018 ei ylitä 25 tuhatta ruplaa
 • AstianpesukoneTämä yhdistelmä massiivipuisista julkisivuista vuonna 2018 ei ylitä 25 tuhatta ruplaa
 • LaatikkoTämä yhdistelmä massiivipuisista julkisivuista vuonna 2018 ei ylitä 25 tuhatta ruplaa

Keittiö Nice Leroy

Tällaisen yhdistelmän hinta “Nizzan” julkisivujen kanssa on noin 35 tuhatta ruplaa (ilman työtasoa)

5 muuta vinkkiä Leroy Merlin -keittiön suunnitteluun ja valintaan

 1. Haluatko tarkentaa budjettikeittiötäsi, jotta kukaan ei arvaa, että se on ostettu Leroy Merlinistä? Valitse vankat ja tyylikkäät kahvat (ehkä ei LM: ssä), asenna laadukas työtaso ja jalkalista. Esiliina on myös erittäin tärkeä keittiön käsityksessä. Joten esimerkiksi tämä kuuloke “Mais” alla olevassa kuvassa yhdessä tyylikkäät laatat “hog” näyttää siltä, ​​että se on ostettu italialaisesta huonekalunäyttelystä.

Maissikeittiö

Maissikeittiö

Kuulokkeet voidaan myös koristaa sisustuksella.

Leroy Merlinin keittiö sisustuksella

Saharan keittiö sisustuksella

 1. Muista, että saman mallin julkisivut, mutta eri väreissä, voidaan yhdistää keskenään. Esimerkiksi valkoiset julkisivut “Fans” sopivat hyvin “Fans Mint” -julkisivujen ja vaaleat “Frame” -julkisivut – saman sarjan tummien julkisivujen kanssa (katso alla oleva kuvaesimerkki).

Keittiökehys tumma ja vaalea

Keittiö, jossa vaaleat ja tummat julkisivut Frame -mallista

Cappuccinon ja Toscanan julkisivut

Cappuccino- ja Toscana -sarjan julkisivut

Keittiö wasabi- ja toscanalaisilla julkisivuilla

Keittiö, jossa on Wasabin ja Toscanan julkisivut, 6 lineaarista metriä pitkä ja maksaa 150 tuhatta ruplaa

 1. Jos keittiösi on pieni ja ahdas, sitten, suunnittelee kulmasarjaa, on parempi tehdä yksi sivuseinistä kapea – 35 cm syvä, vakiomallisen 60 cm: n sijaan, mutta valitettavasti Leroyn valikoimassa ei ole kapeita lattiakaappeja … mutta on saranoituja. Jos ostat jalat ja sokkelin tällaiselle moduulille, saat vain 35 senttimetrin kaapin, joka ei eroa muusta jalustasta. Alla oleva kuva näyttää esimerkin “Nizzan” kuulokkeista, joilla on niin hankala ratkaisu..
 • Nancy Leroy Merlinin keittiöKlassinen keittiö “Nancy”, kiinteät tuhkajulkisivut. Vuonna 2018 tällaisen yhdistelmän kustannukset ovat alle 100 tuhatta ruplaa (ottaen huomioon pöytälevy, sisäinen täyttö ja muut yksityiskohdat)
 • Nancy Leroy Merlinin keittiöKlassinen keittiö “Nancy”, kiinteät tuhkajulkisivut. Vuonna 2018 tällaisen yhdistelmän kustannukset ovat alle 100 tuhatta ruplaa (ottaen huomioon pöytälevy, sisäinen täyttö ja muut yksityiskohdat)
 • Nancy Leroy Merlinin keittiöKlassinen keittiö “Nancy”, kiinteät tuhkajulkisivut. Vuonna 2018 tällaisen yhdistelmän kustannukset ovat alle 100 tuhatta ruplaa (ottaen huomioon pöytälevy, sisäinen täyttö ja muut yksityiskohdat)

Voit ostaa projektikeittiön vain hypermarketista, verkkokauppa ei tarjoa tällaista mahdollisuutta.

 1. Projektikeittiön laadun ja käyttöiän parantamiseksi voit asentaa Leroy Merlin -saranoiden sijaan parempia saranoita, joissa on ovensulkimet tai nosto- ja kallistusmekanismit, esimerkiksi Blumilta tai Hettichiltä. Leroy Merlinissä on myös saranat, joissa on sulkimet, jotka helpottavat ovien avaamista, sulkeutumista ja kiinnittämistä mihin tahansa asentoon, mutta ne eivät ole kovin luotettavia.
 2. Kun ostat työtasoa toisesta kaupasta, muista, että Leroy Merlin -kuulokkeiden lattiakaappien syvyys ei ole vakio 60 cm, mutta hieman vähemmän – 56 cm.

Katso myös materiaalimme: Top 10 keittiövalmistajaa KitchenDecorium.ru: n mukaan