Valkosipulipullien keittäminen: resepti valokuvalla

 • Valkosipulipullot sopivat hyvin melkein minkä tahansa ensimmäisen ruokalajin kanssa Valkosipulipullot sopivat melkein mihin tahansa ensimmäiseen ruokalajiin Kypsennysaika: 90 min;
 • Annoksia: 20;
 • Kcal: 300;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 15 g / 10 g / 20 g.

Lähes kaikki keittiöön tulevat ihmiset eivät voi vastustaa valkosipulipullojen aromia ja borssikeittoa tai kaalikeittoa.

Ainesosat

Valmista seuraavat ainesosat 20 valkosipulipullon valmistamiseksi:

 1. Kuiva hiiva – 1 pussi (8-13 grammaa);
 2. Kananmunat – 2 kpl;
 3. Sokeri – 1 tl;
 4. Kermaviili 20% rasvaa – 0,25 litraa (voit pakata 200 grammaa);
 5. Jauhot – noin 500 grammaa;
 6. Oliiviöljy – 1 tl
 7. Maito – 50 ml;
 8. Suola – 3 teelusikallista;
 9. Valkosipuli-vähintään 2-3 päätä (30-50 neilikkaa). Määrää voidaan lisätä maun mukaan.

Valkosipulipullot

Seuraavassa on yksityiskohtainen resepti valkosipulipullien valmistamiseksi. Sinun pitäisi aloittaa tekemällä taikina..

Valkosipulipullien valmistukseen käytetään tavallista piirakataikinaa - se on kevyt ja ilmava Valkosipulipullien valmistukseen käytetään tavallista piirakataikinaa – se on kevyt ja ilmava

Keittäminen on melko yksinkertaista askel askeleelta:

 1. Maito on lämmitettävä 40-60 asteen lämpötilaan. Tämä on parasta tehdä liesillä, ei mikroaaltouunissa, joten maito kuumenee tasaisesti. Lisää hiiva maitoon lämmityksen jälkeen ja sekoita huolellisesti. Saatua seosta infusoidaan noin 20 minuuttia..
 2. Seuraavaksi vatkataan munat, joihin lisätään suolaa, sokeria ja smetanaa. Kaikki tämä sekoitetaan sekoittimella tai tehosekoittimella yhteen sakeuteen, minkä jälkeen siihen lisätään hiivaa sisältävä maito ja sekoitetaan samalla tavalla. On tärkeää, että suola on kivetön ja hyvin sekoitettu.
 3. Seuraavaksi oliiviöljyä lisätään valmiiseen seokseen ja jauhoja lisätään vähän kerrallaan sekoittaen huolellisesti. Tämä on välttämätöntä, jotta jauhoja ei muodostu..
 4. Valmis seos peitetään hieman kostealla pyyhkeellä ja asetetaan lämpimään paikkaan noin 1 tunniksi – taikinan pitäisi nousta. Kun ensimmäinen kohotus tapahtui (noin 45-60 minuuttia peittämisen jälkeen), taikina on vaivattava ja peitettävä uudelleen ja asetettava uudelleen sivuun infusoitumaan noin 30 minuutiksi.
 5. Valmista valkosipuli ensimmäisen nousun jälkeen. Tätä varten se jaetaan viipaleiksi, puhdistetaan ja murskataan. Tässä tapauksessa on tärkeää jättää 1-3 kiilaa jauheelle. Purista valkosipuli varovasti niin, ettei siinä ole suuria ja kovia hiukkasia. Puristettu valkosipuli lisätään taikinaan toisen nousun jälkeen ja sekoitetaan huolellisesti.
 6. Sitten taikina jaetaan noin 20 osaan, joista muodostetaan pullat. Yksi yleisimmistä muodoista on muotti. Sillä on hyvä esteettinen ulkonäkö. Pullat voidaan muotoilla myös muissa muodoissa – esimerkkejä eri muodoista löytyy lähes kaikkialta.
 7. Muodostetut pullat valkosipulilla (resepti yllä) päällystetään munalla ja asetetaan leivinpaperilla leivinpaperille – tämä estää niitä tarttumasta leivinpaperin pintaan..
 8. Peitä sitten leivinpaperi kostealla liinalla ja anna sen hautua noin neljännes tunnin ajan (jotta valkosipuli kyllästää taikinan). Kuumenna uuni tällöin 180 asteeseen.
 9. Leivinpelti, jossa on pulloja, asetetaan esilämmitettyyn uuniin, jossa ne paistetaan, kunnes kuori ilmestyy (noin 15-20 minuuttia). Pilko tässä tapauksessa loput valkosipulinkynnet hienoksi pölytystä varten.

Jos haluat saada sämpylöitä valkosipulilla ja yrteillä, sinun tulee pestä ja valmistaa yrtit etukäteen. Sitten se hienonnetaan ja sekoitetaan hienonnetun valkosipulin kanssa pölyämiseksi.

Ripottele pullat heti poistamisen jälkeen, kun ne ovat kuumia – silloin jauhe ei putoa niistä. Valkosipulipullot, joiden resepti on annettu, ovat loistava lisä kuumaan.

Pullat juustolla ja valkosipulilla

On huomattava, että juustolla ja valkosipulilla varustetut pullat ovat parhaan maun. Juustopullojen resepti ei eroa paljon edellisestä.

On muistettava, että vihreät ripotellaan yleensä valmiille pullalle eikä heitä taikinaan. On muistettava, että vihreät ripotellaan yleensä valmiille pullalle eikä heitä taikinaan.

Tärkein ero valkosipulipullissa (resepti annetaan vaihe vaiheelta edellä) juustoa ja valkosipulia sisältävistä pulloista on vain se, että kun pulla on muodostettu, siihen laitetaan juustopaloja ja ripottele raastetun juuston päälle.

Muuten juuston ja valkosipulin pullat resepti on käytännössä sama kuin edellinen..

On huomattava, että valkosipulin kultti löytyy paitsi perinteisestä venäläisestä keittiöstä, myös muiden kansojen keittiöistä, esimerkiksi Uzbekistanin keittiöstä, Kazakstanin keittiöstä jne..

Valkosipulipullot: resepti valokuvalla askel askeleelta

Paina oikea määrä valkosipulia ja lisää se sulatetun voin joukkoon Paina oikea määrä valkosipulia ja lisää se sulatetun voin joukkoon Liuota hiiva kuumaan maitoon. Lisää siihen sokeri, suola ja jauhot Liuota hiiva kuumaan maitoon. Lisää siihen sokeri, suola ja jauhot Lisää pehmennetty voi seokseen ja vaivaa hyvin. Lisää jauhoja tarpeen mukaan Lisää pehmennetty voi seokseen ja vaivaa hyvin. Lisää jauhoja tarpeen mukaan Asetamme taikinan syrjään lämpimään paikkaan, jotta se mahtuu ja kaksinkertaistuu Asetamme taikinan syrjään lämpimään paikkaan, jotta se mahtuu ja kaksinkertaistuu Jaa taikina tasaisiksi osiksi ja ala rullaamaan sitä ohueksi Jaa taikina tasaisiksi osiksi ja ala rullaamaan sitä ohueksi Muodostamme pullat ja täytämme ne aiemmin valmistetulla valkosipulitäytteellä Muodostamme pullat ja täytämme ne aiemmin valmistetulla valkosipulitäytteellä Voitele leivinpaperi kasviöljyllä, peitä se leivinpaperilla ja levitä sämpylät sen päälle. Lähetämme sen uuniin, joka on esilämmitetty 220 asteeseen 15-20 minuuttia Voitele leivinpaperi kasviöljyllä, peitä se leivinpaperilla ja levitä sämpylät sen päälle. Lähetämme sen uuniin, joka on esilämmitetty 220 asteeseen 15-20 minuuttia Halutessasi voit ripotella valmiita pulloja yrteillä. Hyvää ruokahalua! Halutessasi voit ripotella valmiita pulloja yrteillä. hyvää ruokahalua!

Kotitekoisten valkosipulipullien ruoanlaitto (video)