Upea PP Charlotte: sekä maukasta että terveellistä

PP charlotte ei ole vain maukas, vaan myös terveellinen makea jälkiruoka PP charlotte ei ole vain maukas, vaan myös terveellinen makea jälkiruoka

 • Kypsennysaika: 40 minuuttia;
 • Annoksia: 8;
 • Kcal: 150;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 15g / 7g / 25g.

Monien rakastama charlotte on melko korkeakalorinen tuote. Mutta jos korvaat osan ainesosista terveellisemmillä tuotteilla, saat lähes ruokavalion tuotteen, joka on täysin PP -parametrien mukainen – oikea ravitsemus.

Epätavallinen pp charlotte: resepti, jossa on kierre

Charlotte on ilmava ruokalaji ja jokainen kakkupala syödään hyvin nopeasti. Mutta näennäisen keveyden takana on nopeasti piilotetut kilot ja ylimääräiset senttimetrit vyötäröllä..

Voit vähentää charlotten kaloripitoisuutta useilla tavoilla:

 • Käytä korviketta sokerin sijasta;
 • Vehnäjauhon sijasta – ruis;
 • Vaivaa taikina kaurapuuroksi.

Herkullinen ja terveellinen jälkiruoka ei ole myytti, vaan normi ihmisille, jotka noudattavat terveellistä ruokavaliota. Herkullinen ja terveellinen jälkiruoka ei ole myytti, vaan normi ihmisille, jotka noudattavat terveellistä ruokavaliota.

Tällainen hämmästyttävä pp charlotte ruisjauhoissa tai kaurapuurossa kumoaa myytin, jonka mukaan terveellinen ruoka ei voi olla monipuolista ja makeaa..

Kuten käytäntö osoittaa, jopa järjellä keitetyt piirakat auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää ja ylläpitämään erinomaista fyysistä kuntoa..

Ainesosat

 1. Kananmunat – 3 kpl;
 2. Tuoreet omenat – 600 g;
 3. Ruisjauho – 90 g;
 4. Vehnäjauho – 75 g;
 5. Stevia -sokerin korvike – 5 g;
 6. Hunaja – 1 rkl. l.

Yksinkertainen pp charlotte omenoilla: nopea ja maukas

On suositeltavaa ottaa omenoita charlotteksi kovaa, hapanta. Tällaiset hedelmät säilyttävät muotonsa taikinassa paistettuna ja näyttävät kauniilta leikattuina. Hieman hapan maku erottuu miellyttävästi kakun taustalla, makea steviajauheesta..

Aloitetaan charlotte -ruoanlaitto:

 1. Pese omenat huolellisesti juoksevan kuuman veden alla, varsinkin jos aiomme käyttää viipaleita kuorineen piirakassa.
 2. Puhdistamme hedelmät keskeltä siemenillä ja leikataan massa pieniksi paloiksi.
 3. Jaamme jääkaapissa jäähtyneet munat keltuaiseksi ja valkuaiseksi.
 4. Vaahdota valkuaiset sokerin korvikkeella.
 5. Lisää keltuaiset valkuaisiin, sekoita tasaiseksi.
 6. Lisää vähitellen vehnä- ja ruisjauhoja, vaivaa taikinaa.
 7. Lopuksi taikinaan lisätään omenoita..
 8. Leivinpelti vuorataan leivinpaperilla ja taikina kaadetaan sen pinnalle..
 9. Charlotte paistetaan noin 20-30 minuuttia.

On suositeltavaa lähettää charlotte esilämmitettyyn uuniin. Voit käynnistää ja sytyttää kaasun uunissa juuri ennen kuin aloitat ainesosien valmistamisen ja taikinan vaivaamisen..

Voit käyttää yhtä sokerin korviketta reseptiä kohden. Stevia -jauhe on terveellinen ja hyödyllinen yrttituote. Mutta jos lisäät hieman hunajaa, se ei ainoastaan ​​anna ominaista makua, vaan myös lisää hienovaraista aromia..

Herkullinen pp charlotte monikeittimessä

Monikeitin on välttämätön työkalu terveellisen ruokavalion kannattajille. Sopii myös jälkiruokien valmistukseen. Charlotte osoittautuu reheväksi ja uskomattoman maukkaaksi.

Taikinasta valmistetaan alkuperäinen ja maukas ruokalaji, johon lisätään kaurapuuroa ja kefiiriä. Ennen piirakan tarjoamista pöydälle charlotte kaadetaan jogurtin kanssa.

Charlotte PP -reseptin mukaan valmistetaan monitoimikoneessa erityistilassa Charlotte PP -reseptin mukaan valmistetaan monitoimikoneessa erityistilassa

Charlotten valmistuksessa multikookerissa ei ole erityisiä salaisuuksia. Mutta leivinpaperin sijaan, jotta taikina ei tartu laitteen kuppiin, sen seinät voidellaan öljyllä. Valmista kakku valitsemalla “Leivonta” -tila. Riippuen mallin tehosta astian kypsennysaika on 40 minuutista 1 tuntiin..

Yritä korvata tavalliset kalori -ainesosat dieettiravinnoilla pysyäksesi hyvässä kunnossa silloinkin, kun et halua kieltää makeisia..

PP Charlotte askel askeleelta valokuvan kanssa

Leikkaa omenat pieniksi paloiksi ja poista siemenet. Kuori voidaan jättää päälle, se muuttuu pehmeäksi paistettaessa Leikkaa omenat pieniksi paloiksi ja poista siemenet. Kuori voidaan jättää päälle, se muuttuu pehmeäksi paistettaessa Sekoita munat, sokeri ja jauhot yhdessä astiassa ja aloita vatkaaminen tehosekoittimella tiheäksi vaahdoksi Sekoita munat, sokeri ja jauhot yhdessä astiassa ja aloita vatkaaminen tehosekoittimella tiheäksi vaahdoksi Kaada pienempi osa taikinasta monikeittimeen ja jaa taikina koko kulhoon. Kaada pienempi osa taikinasta monikeittimeen ja jaa taikina koko kulhoon. Laita alussa leikatut omenat taikinan päälle Laita alussa leikatut omenat taikinan päälle Kaada loput taikinasta omenoille ja kytke monitoimikone päälle haluamaasi tilaan Kaada loput taikinasta omenoille ja kytke monitoimikone päälle haluamaasi tilaan PP -resepti charlotte on valmis. Hyvää ruokahalua! PP -resepti charlotte on valmis. hyvää ruokahalua!

Charlotte -ruoanlaitto: resepti PP: lle (video)