Tyylikäs verhojen kiinnitys: valitse tai tee se itse

Verhojen takapenkit ovat välttämätön osa huoneen sisustusta. Verhojen takapenkit ovat välttämätön osa huoneen sisustusta Kun luot huoneen sisustusta, älä unohda pieniä yksityiskohtia kuten lisävarusteita. He voivat tuoda sisustukseen omaperäisyyden ja ilmeikkyyden muistiinpanoja, mikä antaa sille täydellisyyden vaikutuksen. Yksi näistä sisätiloista on verhokoukut..

Verhotelineiden tyypit

Verhoja on melkein aina pidetty merkittävänä osana sisustusta, joten nykyään niitä ei vain jätetä roikkumaan, vaan ne on koristeltu erilaisilla elementeillä: lambrequins, pitsi tai koottu, samalla kun luodaan erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja. Jälkimmäisessä tapauksessa käytetään verhoja, jotka auttavat noutamaan kankaat säätämällä huoneen valaistusta luonnonvalolla.

Ja:

 • Puristimien avulla voit muuttaa verhojen ulkonäköä luomalla kankaalle erilaisia ​​taitoksia ja verhoja.
 • Verho -koukut auttavat luomaan erityisiä tyyliä verho -koostumuksia, jotka vastaavat yleistä muotoilua.
 • Ne toimivat koristeena tavallisille maalauksille tai huoneen kirkkaalle aksentille..

Verhotelineet auttavat muotoilemaan verhojasi Verhotelineet auttavat muotoilemaan verhojasi

Kun valitset viimeisen verhotyypin noutoilla, suunnittelijat suosittelevat kokeilemaan erilaisia ​​vaihtoehtoja pidikkeille, niiden menetelmille ja kiinnityskohdille sopivimman.

Kun luot verhojen alkuperäisen kuvan, verhojen pidikkeitä käytetään sekä erikseen että yhdessä tarttujien kanssa. Samaan aikaan laaja valikoima erilaisia ​​pidikkeitä edistää sitä, että ne sopivat melkein mihin tahansa verhoon ja sopivat erilaisiin sisätiloihin..

Esitetyt lisävarusteet on luokiteltu valmistusmateriaalin mukaan ja jaettu seuraaviin:

 1. Puiset pidikkeet. Tuotteen klassinen versio, joka sopii melkein mihin tahansa sisustukseen, mutta se näyttää edullisimmalta sisustuselementtinä tiukassa ja tyylikkäässä suunnittelussa. Voit myös valita hienostuneista puukaiverruksista tai kullattuista verhoista..
 2. Metallipidikkeet. Taotut verhotelineet ovat erittäin kestäviä, joten niitä käytetään useimmiten raskaiden kankaiden tukemiseen yhdessä tarttujien kanssa, mutta ne ovat myös tehokkaita itsenäisinä suunnitteluelementteinä eripituisille verhoille. Metallipidikkeillä voi olla konservatiivinen ilme ilman tarpeettomia yksityiskohtia tai ne voidaan koristaa erilaisilla elementeillä, kuten piirustuksella, kultauksella, jalokivien jäljitelmällä jne..
 3. Muoviset pidikkeet. Muoviset verhotelineet ovat tehokkaita vain tyllistä, organzasta ja muista kevyistä materiaaleista valmistettujen verhojen koristeluun. Samaan aikaan esitellyn laajan valikoiman ansiosta voit noutaa muovipidikkeitä melkein mihin tahansa sisustukseen.

Pidikkeen materiaali tulee valita sisustuksen mukaan Pidikkeen materiaali tulee valita sisustuksesi mukaan

Koukku eräänlaisena verhonpidikkeenä

Verhokoostumuksen suosituimmat koriste -elementit ovat pari: koukun ja verhon koukun muotoinen pidike. Useimmiten tällaiset verhotelineet on valmistettu metallista, ja ne voidaan koristaa kuvioilla taonnan aikana tai erilaisia ​​elementtejä..

Tässä tapauksessa erittäin tärkeä rooli on verhonpitimen kiinnityspisteellä koukun muodossa, nimittäin:

 1. Huuhtele ikkunalaudalla – tämän tyyppistä kiinnitystä pidetään yleisimpänä käytettäväksi olohuoneissa, makuuhuoneissa ja toimistoissa, ja se sallii enemmän auringonvaloa..
 2. Kynnyksen tason yläpuolella – sopii kapeille ikkunoille, joissa käytetään pitkiä koukkuja, luoden italialaisen verhorakenteen.
 3. Ikkunalaudan tason alapuolella – tällainen juuttunut kiinnitys kapentaa visuaalisesti liian leveitä ikkuna -aukkoja ja sitä käytetään useimmiten raskaissa ja tiheissä verhoissa olohuoneissa ja eteisissä.

Nyt voit ostaa mitä tahansa koukunpitimiä, kun taas verhokoukut voidaan tehdä itse.

Verhojen sidonta (video)

DIY verho koukut

Käsin tehdyistä verhokoukuista tulee alkuperäinen lisävaruste mihin tahansa sisustukseen. Tämä ei vaadi suuria taitoja, riittää osoittamaan hieman kekseliäisyyttä ja luovuutta..

Saatavilla on monia materiaaleja, joista voit tehdä itse-verhokoukkuja.:

 • Eri kokoisia ja värisiä helminauhoja.
 • Kauniita satiininauhoja, jotka on koristeltu eri elementeillä.
 • Epätavalliset kudontalangat.
 • Paloja nahkahihnoja mielenkiintoisilla soljilla.

Niille, jotka osaavat käyttää virkkauskoukkua tai neuloja, verhokoukkujen tekeminen omilla käsillään ei ole vaikeaa, riittää neulomalla useita kuvioita ja haluttaessa koristamalla ne joillakin elementeillä.

Mielikuvituksella ja tarvittavilla materiaaleilla varustettuna voit tehdä erinomaisia ​​tee-se-itse-verhokoukkuja Mielikuvituksella ja tarvittavilla materiaaleilla varustettuna voit tehdä erinomaisia ​​tee-se-itse-verhokoukkuja

Riippumatta siitä, mikä versio valitaan, on tärkeää muistaa, että verhojen tulee sopia harmonisesti sisätilojen yleiseen suuntaan ja suorittaa samalla kaikki niille osoitetut toiminnot.

MK luomaan noutoja

Alkuperäisten verhokoukkujen luomiseksi omilla käsilläsi voit lukea mestarikurssin tai näyttää mielikuvituksesi keksimällä alkuperäisen sisustuksen itse.

Jotta voit noutaa ehdotetun mestarikurssin mukaan, tarvitset:

 • Fancy -painikkeet.
 • Yhteensopiva johto.
 • Liima.

Liimaa napit toisessa järjestyksessä johtoon ja odota, kunnes liima kuivuu. Sen jälkeen käärimme verhon valmiilla johdolla useita kertoja ja kiinnitämme sen pidikkeeseen.

Napit yhdistettynä kekseliäisyyteen tekevät upeista verhojen kiinnityksistä Napit yhdistettynä kekseliäisyyteen tekevät upeista verhojen kiinnityksistä

Toinen mestarikurssi kertoo kuinka käyttää merkkijonoa saalisena. Tätä varten tarvittavan pituinen lanka kiinnitetään metallirenkailla, karabiinilla tai muilla pienillä metalliesineillä ja tarttuu verhosta kiinni koukkuun.

Seuraava mestarikurssi kertoo kuinka ompele kangaskahva, se vaatii:

 1. Noutokangas.
 2. Lanka, neula.
 3. 2 rengasta mistä tahansa materiaalista.
 4. Erilaisia ​​koristeita.

Kankaasta on tarpeen tehdä kuvio kahdessa halutun leveyden suorakulmiossa ja taittaa puoliksi etuosa sisäänpäin ompelemalla pitkä sivu käsittelemättä päitä. Kun tuote on käännetty etupuolelle, päät ommellaan renkaaseen niin, että saumat ovat renkaan takaa. Tämän jälkeen nouto voidaan koristaa lisäksi tupsulla, riipuksilla tai muilla koristeilla..

Käsin tehty verhoteline sopii täydellisesti sisustukseen Käsin tehty verhoteline sopii täydellisesti sisustukseen

Viimeinen mestarikurssi kertoo helmien käytöstä noutona. Tässä tapauksessa perustana on mikä tahansa vahva pitsi, joka voidaan koristaa keskeltä tupsulla ja kääriä helmillä minkä tahansa määrän. Ei hätää, jos pohja näkyy hieman helmikerrosten läpi..

Verhojen siteet: tee se itse

Nykyään siteillä varustetut verhot ovat saamassa erityistä suosiota, joihin ei tarvita pidikkeitä, kun käytät siteitä, voit antaa eri verhoja suorille verhoille ja luoda erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja.

Helmet ja siemenhelmet ovat vain jumalattu käsintehtyjen poimintojen luomiseen Helmet ja siemenhelmet ovat vain jumalattu käsintehtyjen poimintojen luomiseen

Samaan aikaan kanzashi -tekniikalla sisustetut jouset näyttävät erittäin alkuperäisiltä. Tämä tekniikka perustuu korujen valmistamiseen kangaspalasista. Itse luodut kukat, lehdet, jouset ja muut elementit koristavat täydellisesti tylsät siteet ja muuttavat verhojen ulkoasua.

Tarjoamme huomionne pienen mestarikurssin hiusneulojen valmistamisesta verhojen solmioksi.

Tätä varten tarvitsemme:

 • Kaksi ohutta rengasta mistä tahansa materiaalista.
 • Erilaisia ​​koristeellisia nauhoja.
 • Kanzashin kukkia tai muita koristeita.
 • Mikä tahansa verhon tarttumiskeppi.
 • Liima.

Käärimme valitun renkaan teipillä, kun taas sen reunat on liimattu tiukasti. Sen jälkeen lehdet ja kukat tai muu sisustus liimataan renkaan pohjaan.

DIY -verhokoukut (video)

Jäljellä on kiinnittää tuloksena oleva hiusneula verhoon tikulla ja sisustus on valmis.

Verhojen sidonta (kuva)