Tyylikäs valkoinen keittiö, jossa valkoinen työtaso: muotoiluominaisuuksia

Valkoinen keittiö on tyylikäs, muodikas ja moderni kaikkina aikoina Valkoinen keittiö on tyylikäs, muodikas ja moderni Valkoinen on perinteinen monille polymeereille ja puupohjaisille keinotekoisille materiaaleille. Koska monien huoneistojen keittiöt ovat pieniä, enintään 6 neliömetriä. m, on suositeltavaa, että keittiön sisustuksen moniväriset esineet – kaapit, ruokapöydät ja tuolit – eivät peitä tilaa. Käsite “valkoinen” tarkoittaa usein pehmeitä harmaan, ruskean ja joidenkin muiden värien sävyjä, jotka voivat olla sopusoinnussa keskenään, mikä tekee sisätiloista vaihtelevia, mutta samalla havaittavissa tarkasti valkoisina tai valkoisina.

Kuinka valkoinen keittiö ja valkoinen työtaso toimivat yhdessä

Minkä tahansa huoneen suunnitteluun kuuluu kalkitus, kalkitus tai valkoinen vesipohjainen maali. Tapettien ja katon yläpuolella olevien seinien yläosa on kalkittu niin, että nämä alueet heijastavat mahdollisimman paljon valoa ja valaisevat tasaisesti kaikki huoneen alueet. “Valkoinen keittiö” tarkoittaa valkoisten keittiökalusteiden, valkoisen jääkaapin ja valkoisen työtason käyttöä, jossa ruoka leikataan ennen ruoanlaittoa. Tämä keittiö perustuu valkoiseen ruokapöytään ja tuoleihin..

Klassikkojen lisäksi valkoisessa keittiössä on korkean teknologian, maalaismaisia ​​ja skandinaavisia tyylejä. Klassikkojen lisäksi valkoisessa keittiössä on korkean teknologian, maa- ja skandinaavisia tyylejä.

Keittiön maalaamisen ja sisustamisen edut valkoisella:

 • Valkoinen ei piilota huoneen kokoa, kuten moniväriset esineet;
 • Valkoiset ja vaaleat sävyt yhdistetään toisiinsa ilman ongelmia;
 • Valkoisen ja vaalean keittiön muotoilu antaa sille kauniin hyvin hoidetun ilmeen, käy selväksi, että tästä huoneesta huolehditaan ja tarvittava puhtaus säilytetään;
 • Valkoinen pöytä ja tuolit luovat hienostuneisuuden vaikutelman;
 • Kiiltävät nikkelipinnoitetut ruokailuvälineet näyttävät erittäin tyylikkäiltä valkoisella pöydällä..

Tietenkin keittiön, valkoisten kaappien, ruokailuvälineiden ja tuolien valkoisuus voidaan tahrata pienelläkin suihkulla, joten se vaatii huolellista hoitoa ja paljon työtä puhtauden ylläpitämiseksi, mutta sillä on myös valkoisen arvokkuus ja etu – omistaja oppii olemaan vastuullinen ja kurinalainen.

Valkoiset keittiöt vaativat usein puhdistusta ja huolellisempaa huoltoa. Valkoiset keittiöt vaativat usein puhdistusta ja huolellisempaa huoltoa.

Valkoinen pöytälevy

Markkinoilla on suuri määrä erilaisia ​​kirjasimia valkoisina ja vaaleanharmaina, vaaleanvihreinä tai vaaleanruskeina..

Valkoinen pöytälevy voidaan esittää:

 • Kirkas valkoinen tai harmahtava muovi, jossa on kiiltävä pinta;
 • Kermainen MDF -levy marmorirakenteella.

Tässä tapauksessa koko keittiö suunnitellaan samaan tyyliin, eikä se aiheuta visuaalista epätasapainoa tai ajatuksia omistajan huonosta mausta. Valkoisuuden säilyttäminen on myös haastavaa, koska puhtaalla valkoisella on taipumus likaantua ajan myötä. Pienimmät roiskeet ja keittiön noki laskeutuvat kaikkiin esineisiin, pölyhiukkaset tarttuvat niihin, minkä seurauksena pinta tummuu ja menettää kiillonsa. Tupakointi keittiössä ei myöskään edistä valkoisuuden säilymistä..

Kun sisustat keittiötä valkoisella, sinun on huolehdittava valaistuksesta. Sen pitäisi riittää saamaan valkoinen näyttämään täsmälleen valkoiselta eikä harmahtavan likaiselta. Kun sisustat keittiötä valkoisella, sinun on huolehdittava valaistuksesta. Sen pitäisi riittää saamaan valkoinen näyttämään täsmälleen valkoiselta eikä harmahtavan likaiselta.

Valkoisen työtason hoitoon tarvitaan vain erityisiä rasvanpoistoaineita. Ei ole täysin hyväksyttävää käyttää alkoholia, lakibensiiniä tai asetonia valkoisten pintojen pyyhkimiseen. Tässä ovat vasta -aiheisia myös kaikki hankaavat puhdistusjauheet ja aggressiiviset geelit, jotka poistavat bakteerikontaminaation pesualtaista ja wc: stä. Pöytä ja tuolit sekä illallisastiat ja leivän ja vihannesten astiat on käsiteltävä samalla tavalla..

Valkoinen keittiö, jossa valkoinen työtaso (video)

Valkoinen soikea pöytä keittiöön: täydentää sisustusta

Pyöreä pöytä mahtuu pieneen tilaan ja siihen mahtuu enintään 4 henkilöä. Jos haluat istua enemmän ihmisiä pöytään, paras valinta on soikea ruokapöytä ja tuolit puolipyöreillä viivoilla. Soikea pöytä yhdistää suorakaiteen ja pyöreän pöydän edut – se on tilavampi kuin pyöreä pöytä ja siinä ei ole suoria kulmia, jotka monet taikauskoiset ihmiset pitävät negatiivisesti..

Ruokapöydän valkoinen pöytälevy pärjää ilman öljyliinaa tai pöytäliinaa: vain tarjoilu Ruokapöydän valkoinen pöytälevy pärjää ilman öljyliinaa tai pöytäliinaa: vain tarjoilu Pöydän tehorakenne voidaan pitää tummina Pöydän tehorakenne voidaan pitää tummina

Soikeat pöydät on valmistettu puusta tai muovista. Lähes joka tapauksessa pöydän pinta on kiiltävä, kiiltävä. Tällainen pöytä ei vaadi pöytäliinaa (muuten miksi valkoinen pöytä?), Voit peittää sen vain pienillä lautasliinoilla tavallisten ja yksittäisten ruokien alla.

Soikeat pöydät ovat usein taitettavia tai liukuvia, ja niiden jalat ovat kiharat. Tuolit on valmistettu samalla tyylillä, selän ja jalkojen pyöreiden ja pyöristettyjen ääriviivojen tulee olla sopusoinnussa pöydän jalkojen muodon kanssa.

Valkoinen keittiön suunnittelu (video)

Valkoinen lasipöytä keittiöön: materiaalin käytännöllisyys

Keittiökalusteet voidaan valmistaa paitsi läpinäkymättömästä puusta tai muovista myös läpinäkyvästä tai läpikuultavasta lasista. Tämä on jo moderni tai avantgarde-muotoiluvaihtoehto..

Lasipöydällä on omat etunsa muoviin tai lastulevyyn verrattuna:

 • Koska se on läpinäkyvä, se “vapauttaa” tilaa näkymälle, joka on yleensä peitetty läpinäkymättömillä taulukoilla;
 • Se antaa vaikutelman “kevyydestä” tai “ilmavuudesta”;
 • Toisin kuin muoviset tai puiset pöydät, lasi on niin kovaa, että sitä on käytännössä mahdotonta naarmuttaa tai puhkaista;
 • Älä pilaa lasipöytää syövyttävillä kotitalousnesteillä tai kuumilla astioilla.

Lasikalusteiden valmistuksessa käytetään erittäin vahvaa karkaistua lasia, jonka paksuus on vähintään 1 cm ja joka kestää melkein minkä tahansa kuormituksen Lasikalusteiden valmistuksessa käytetään erittäin vahvaa karkaistua lasia, jonka paksuus on vähintään 1 cm ja joka kestää melkein minkä tahansa kuormituksen Vaikka tällainen pöytä on mahdollista rikkoa osiin, on täysin mahdotonta leikata itsesi niiden kanssa. Vaikka tällainen pöytä on mahdollista rikkoa osiin, on täysin mahdotonta leikata itsesi niiden kanssa.

Huolimatta siitä, että sormenjäljet ​​tai nesteet lasipöydällä näkyvät välittömästi, voit laittaa lasipöydän turvallisesti keittiöön, se sopii melkein mihin tahansa sisustukseen. Lasipöytä ei välttämättä ole läpinäkyvä, mutta siinä on mattapintaiset lisäosat tai erityinen koriste. Lasi, jossa on tiettyjä lisäaineita, antaa vaikutelman tummasta vedestä.

Lasipöydän valkoiset neliönmallit luovat visuaalisen illuusion lautasliinoista. Voit pyyhkiä lasipöydän, kuten kaikki lasipinnat, erityisellä rasvanpoistoaineella..

Jos keittiö on suunniteltu vaaleilla tai valkoisilla väreillä, voit suositella lasipöytää, joka on maalattu valkoisella maalilla kehää pitkin, tai valkoista mattapöytää, jossa valkoista pigmenttiä lisätään lasiin jo valmistusvaiheessa. On pyöreitä tuoleja, jotka on valmistettu läpinäkyvästä muovista ja joissa on joustavat selkänoja, jotka jäljittelevät lasia. Tuolit eivät kuitenkaan ole lasia, koska se ei siedä taivutusmuutoksia eikä sitä ole suunniteltu raskaisiin kuormiin..

Ruokailuryhmät, joissa on lasipöytä sisätiloissa (video)

Valkoinen keittiö tummalla työtasolla: tyylikäs ja kontrastinen

Valkoisten tai kermanväristen työtasojen lisäksi tummat työtasot tai valkoiset huonekalut, joissa on tummat ovet, näyttävät erittäin hyviltä valkoisessa keittiössä..

Tässä tapauksessa keittiö voidaan sisustaa kahdella tyylillä:

 • Akromaattinen – vain mustavalkoisilla yksityiskohdilla;
 • Värillinen, käyttämällä vaaleita ja tummia sävyjä.

Mustavalkoiset keittiöt antavat vaikutelman säästöistä ja omavaraisuudesta. Periaatteessa kontrastinen mustavalkoinen muotoilu ei vaadi enempää värejä. Tällainen keittiö on houkutteleva siinä mielessä, että valkoiset osat, jotka pysyvät puhtaina, eroavat tummista, jotka ovat usein likaisia..

Musta työtaso sopii hyvin valkoisten kaappien kanssa, mutta valkoisesta ei ole puutetta - se likaantuu vähemmän eikä vaadi perusteellista ja toistuvaa puhdistusta Musta työtaso sopii hyvin valkoisten kaappien kanssa, mutta valkoisesta ei ole puutetta – se likaantuu vähemmän eikä vaadi perusteellista ja toistuvaa puhdistusta

Mustavalkoinen muotoilu on psykologisesti erittäin onnistunut yhdistämään mustan ja valkoisen voittavat ominaisuudet:

 • Valkoiset ja vaaleat yksityiskohdat lisäävät visuaalisesti tilaa;
 • Mustat yksityiskohdat elävöittävät ympäristöä, tekevät siitä dynaamisen ja kannustavat toimintaan.

Mustavalkoinen keittiösuunnittelu on erittäin hyödyllistä, jos lattialaatat on asetettu ruutukuvioksi..

Harmaat, vaaleanruskeat tai kermanväriset himmeät verhot sopivat mustavalkoiseen keittiöön. Tällaisessa keittiössä tummennetut cupronickel- tai hopeiset ruokailuvälineet ovat erittäin sopivia, mikä luo vaikutelman jaloista antiikista..

Valkoinen keittiö: ideoita koristeluun (video)

Keittiön sisustaminen vaaleilla väreillä on erittäin hyödyllistä useista syistä. Tärkeintä on, että valkoiset yksityiskohdat heijastavat paljon valoa, tekevät keittiöstä ilmavan, synnyttää raikkauden ja puhtauden tunteen ja suurentaa sitä visuaalisesti. Soikea muovi- tai lasipöytä ja valkoiset pyöreät tuolit näyttävät hyvältä valkoisessa sisustuksessa. Työalueen suuri valkoinen työtaso vaatii kuitenkin huomiota ja huolellista huoltoa, koska pienin lika tällaisella pinnalla on selvästi näkyvissä ja näyttää erittäin epämiellyttävältä. Siksi onnistunut ratkaisu on valkoisten huonekalujen ja keittiökoneiden yhdistelmä, jossa on musta työtaso, jossa keittiön toiminnan jälkiä on tuskin havaittavissa ja joka elvyttää ja harmonisoi ympäristöä..

Valkoinen keittiön sisustus (kuva)