Suunnittelemme keittiön olohuoneen 13 neliömetriä: parhaat suunnitteluideat

Suuri keittiö antaa erinomaisen mahdollisuuden järjestää kaksi huonetta yhteen tilaan Suuri keittiö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden järjestää kaksi huonetta yhteen tilaan ja iso keittiö on paras tilaisuus yhdistää kaksi huonetta yhteen tilaan. Hanke yhdistää tiloja, esimerkiksi sama keittiö ja olohuone, johtaa muutosten luetteloa. Mutta siinä tapauksessa, että seiniä ei tarvitse purkaa ja 13 neliömetriä riittää tekemään yhden tilan ilman vakavia muutoksia, joihin sekä keittiö että olohuone sopivat.

Kun haluat yhdistää olohuoneen keittiöön

Kahden eri toiminnallisuuden vyöhykkeen yhdistäminen on mahdollista, jos tavoitteena on säästää mittaria. On käynyt ilmi, että olohuoneeksi suunnitellusta huoneesta tulee makuuhuone tai lastentarha.

Yhdistämällä kahden huoneen toiminnallisuuden saat lisähuoneen, jota voit käyttää omiin tarkoituksiisi Yhdistämällä kahden huoneen toiminnallisuuden saat lisähuoneen, jota voit käyttää omiin tarkoituksiisi

Jos keittiön koko ei ole sääli, ja huoneeseen mahtuu paikka vieraiden vastaanottamiseen, rentoutumiseen television edessä jne., Keittiö- ja olohuonevaihtoehto ei ole huono.

Tällaisen sulautumisen ilmeiset “plussat”:

 • Ruoanlaitto ja kommunikointi kotitalouksien kanssa, television katselu – ja kaikki yhdessä huoneessa – on erittäin kätevää monille;
 • Entinen olohuone voidaan muuntaa lastenhuoneeksi, työhuoneeksi, vierashuoneeksi, huoneeksi vanhukselle perheenjäsenelle jne .;
 • Tilan kaavoitus auttaa välttämään illuusion sisätilojen sekoittamisesta: keittoalue ja olohuone eroavat toisistaan ​​sekä sisustuksen että suunnittelun osalta, vaikka ne sijaitsevat samassa 13 neliömetriä;
 • Yhdistämällä vyöhykkeet voit saavuttaa erittäin mukavuuden, joka yhdistää kotitaloudet.

Liitosvyöhykkeiden “haitat”:

 • On vaikea tehdä suunnittelutyötä yhdistetystä tilasta ilman asiantuntijoiden apua;
 • Metrejä on monia, mutta huonekalujen järjestelyä on joskus vaikea tehdä lukutaitoiseksi – usein ei ole tilaa millekään;
 • Kaikki eivät pidä siitä, että istuessasi sohvalla katsellen televisiota, keittiön tuoksuja kuuluu, jopa kaikkein tuoksuvia;
 • Yhdistetyn huoneen sisätilojen ei pitäisi olla ristiriidassa vyöhykkeiden eri tarkoituksen vuoksi – se ei aina ole mahdollista tehdä itse.

Kuitenkin yhdistämällä keittiö olohuoneeseen saat ilmaisen erillisen huoneen, ja tämä on tällaisen sulautumisen päätarkoitus.

Keittiön ja olohuoneen yhdistelmä (video)

Zonointitekniikat

Jokainen projekti alkaa vaihtoehdoilla, jos yhdistetään kaksi vyöhykettä – kaavoitusvaihtoehdoilla. 13 neliömetriä riittää kokeilemaan monia mahdollisuuksia:

 • Baaritiski. Yksinkertaisin ja suosituin kaavoitustekniikka on vain laskurin käyttö, joka erottaa keittiön olohuoneesta. Samaan aikaan baaritiskin tulee väriltään ja rakenteeltaan olla sopusoinnussa keittiön kokonaisuuden kanssa, mutta jonkin semanttisen sävyn kuulokkeiden ja laskurin kanssa tulee olla myös olohuoneessa.
 • Osio television kanssa. Alkuperäisempi ratkaisu. Ehkä joillekin se on rohkea muotoilu, mutta sisustusideana se on mielenkiintoinen. Tärkeintä on, että paikka, jossa keittiö erottuu olohuoneesta, on aidattu kiinteällä seinällä, joka on hieman leveämpi kuin television pituus. Näin ollen televisio on kiinnitetty siihen. Seinärakenne voi sisältää hyllyjä, markkinarakoja ja erilaisia ​​kuvioita..

Baarimittarin avulla voit erottaa keittoalueen olohuoneesta Baarimittarin avulla voit erottaa keittoalueen olohuoneesta Pieni TV -osio on tyylikkäämpi ratkaisu kaavoitukseen Pieni TV -osio on tyylikkäämpi ratkaisu kaavoitukseen

 • Kirjahylly. Olohuoneen takana olevan seinän tavoin 13 neliömetriä voidaan jakaa hyllyllä kattoon asti. Voit sijoittaa sen hyllyille mitä tahansa – astioista kirjoihin. Mielenkiintoinen vaihtoehto on hylly, jossa on akvaario.
 • Reunan seinä. Keittiöön varatussa paikassa sinun on suunniteltava tilavuusraja. Sen koko voi olla erilainen: voit perinteisesti kuvitella, että on todella mahdollista piilottaa jääkaappi reunan taakse (eli niin leveä).
 • Podium. Palkintokorokkeella varustettu projekti voi sisältää sekä itsenäisen sisustusratkaisun (eli palkintokorokkeen ja siinä kaikki), että lattian tason yhdistelmän muiden kaavoitustekniikoiden kanssa.
 • Pitkä ruokapöytä. Myös hyvä vaihtoehto 13 neliömetrille. Sinun tarvitsee vain tehdä se tavallisella pöydällä jaloilla, mutta pitkällä ja vankalla rakenteella ilman reikää pöytälevyn alla.

Muita vaihtoehtoja, jotka muuttavat huoneen muotoilua: eri geometristen muotojen valeseinät, koristelangoista valmistetut verhot, läpinäkyvät liukuovet, seulat, liikkuvat väliseinät jne..

Mitä tehdä sohvalla

Tarkemmin sanottuna, miten se sopii parhaiten sisustukseen? Muuten, sohva voi myös selviytyä täydellisesti huoneen “kaavoittajan” roolista. Se on sijoitettu etupuoli sisäänkäynnin suuntaan, ja sen takapuoli osoittaa keittiön alun viivan..

Keittiön sohvasta ja olohuoneesta voi tulla sisustuksen keskeinen osa Keittiön sohvasta ja olohuoneesta voi tulla sisustuksen keskeinen osa

Jos ei ole mahdollisuutta tai halua tehdä kunnostusta, voit ryhmitellä huoneen sohvan avulla Jos ei ole mahdollisuutta tai halua tehdä kunnostusta, voit ryhmitellä huoneen sohvan avulla Baarin lähelle voidaan sijoittaa sohva, joka erottaa keittiöalueen olohuoneesta. Tämä muotoilu on yksinkertainen ja kätevä. Baarin lähelle voidaan sijoittaa sohva, joka erottaa keittiöalueen olohuoneesta. Tämä muotoilu on yksinkertainen ja kätevä.

Usein sohvan taakse sijoitetaan baari, jonka takana keittiö alkaa. Tämä muotoilu on yksinkertainen, mutta erittäin kätevä, varsinkin kun katsot elokuvia koko perheen kanssa – jokaiselle on 13 neliömetrin paikka..

Huoneen valaistus

Olohuone, joka sijaitsee suuressa keittiössä, olettaa sekä kattokruunun että heikon valon iltatapaamisiin ja television katseluun.

Keittiössä on oltava erillinen valaistus työalueelle: ruokamittareiden valaistuksen tulee olla korkealaatuista.

Valaisimien tulee sopia harmonisesti sisustukseen yhdistämällä kahden vyöhykkeen tyyli. Toisin sanoen keittiön huipputekniset lamput ja olohuoneen klassinen kattokruunu rikkovat tilan suunnittelukonseptia..

Keittiön olohuone 13 m2 (video)

Johtopäätös

Keittiössä, jossa ei ole pulaa neliömetreistä, ne yhdistävät usein kaksi erilaista toiminnallista aluetta. Nykyaikaiset kodinkoneet antavat olohuoneelle mahdollisuuden pysyä poissa keittiön äänistä ja hajuista, kun taas kotitalouksien on päinvastoin helpompi kommunikoida keskenään lopettamatta omien asioidensa tekemistä..

Keittiön suunnittelu 13 m2 (sisäkuva)