Säännöt harmaan yhdistämisestä muihin väreihin keittiön suunnittelussa

Oikealla yhdistelmällä harmaa väri on erittäin edullinen vaihtoehto keittiön sisustukseen. Harmaa väri ja oikea yhdistelmä on erittäin edullinen vaihtoehto keittiön sisustukseen. Sana “harmaa” aiheuttaa jokaisessa vain negatiivisia tunteita. Mutta onko tämä tylsyys niin pahaa sisätiloissa? Tietenkin on olemassa värin havaitsemisen psykologia. Ei ole turhaa, että joissakin huoneissa tunnemme olomme vapaiksi, helpoiksi ja toisissa – masentuneiksi, rajoittuneiksi..

Harmaan ainutlaatuisuus

Tämä väri on neutraali, mikä tarkoittaa, että se voi toimia taustana sisustuksessa muille väreille. Se voi parantaa muiden värien sävyjä ja kirkkautta. Häntä voidaan kutsua välinpitämättömäksi.

Neutraaliuden vuoksi harmaa voidaan yhdistää moniin sävyihin Neutraaliuden vuoksi harmaa voidaan yhdistää moniin sävyihin

Harmaa voi pehmentää värikkäitä sisätiloja ja korostaa aksentteja. Voit luoda kuvion tällä värillä ilman erityisiä säätöjä. Näiden ominaisuuksien ansiosta tämä väri avaa laajoja mahdollisuuksia sen käyttöön sisätiloissa. Jos otat sen perustana, voit tehdä suunnittelumuutoksia melko helposti ja saada samalla mielenkiintoisen ja odottamattoman tuloksen..

Polku vaaleasta tummanharmaaseen

Kun harmaata käytetään sisätiloissa, ei pidä unohtaa monien harmaan sävyjen olemassaoloa. Klassista harmaata väriä löytyy nykyään harvoin sisustuksessa. Luodessaan modernia muotoilua he käyttävät usein harmaata, jossa on ruskean, vihreän, sinisen ja jopa violetin sävy. Polku vaaleanharmaasta tummanharmaaksi on tullut hyvin pitkä ja monipuolinen. Ehkä tästä syystä sisustajat eivät melkein koskaan käytä tummanharmaata nykyaikaisten asuntojen sisätiloissa..

Harmoninen yhdistelmä kaikkia harmaan sävyjä keittiön sisätiloissa (video)

Mihin hakea

Asunnon tai talon koosta riippumatta jokaisella asuintilan omistajalla on perusteltu kysymys: Mihin harmaa väri voidaan soveltaa? Kuinka paljon se on mahdollista saman huoneiston eri huoneissa? Ja onko asunnossa paikka, jossa tämä väri ei ole sovellettavissa, missään sävyssä?

Vastaus on melko yksinkertainen: rajoja ei ole.!

Keittiössä harmaa on melkein klassikko. Tulee viileyden ja raikkaan ilman tunne, joka on niin puutteellinen tässä huoneessa. Tässä tapauksessa mukavuuden puute harmaalla värillä voidaan tasoittaa lisäämällä jotain keittiön sisustukseen lämpimin värein. Lisäksi keittiössä on paljon kirkkaita lisävarusteita. Alkaen astioista ja päättyen huonekaluihin. Ja jos perheesi pyrkii yhdessä laihduttamaan, yhdistä harmaa ja violetti keittiössä. On olemassa versio, että violetti rauhoittaa ruokahalua..

Harmaata väriä keittiön sisätiloissa pidetään klassikkona ainutlaatuisten yhdistelmien luomiseksi. Harmaata väriä keittiön sisätiloissa pidetään klassikkona ainutlaatuisten yhdistelmien luomiseksi.

Makuuhuoneessa tämä on aatelista. Tässä huoneessa on jopa mahdollista käyttää tummanharmaata väriä, joka parantaa makuuhuoneen seksuaalisuutta. Tummanharmaa edistää levollista unta ja suotuisaa lepoa, mikä tarkoittaa, että makuuhuone täyttää tehtävänsä. Tämä väri näyttää hyvältä erittäin aurinkoisissa makuuhuoneissa..

Olohuoneessa – aristokraattinen tyylikäs. Varo vain, että olohuoneen harmaa väri ei herätä tylsää tunnelmaa. Tässä tarvitaan kirkkaita aksentteja, ei vain sekalaista pientä asiaa..

Jotta keittiö-olohuoneen sisustus ei ole harmaa, kirkkaat aksentit ovat tärkeitä sen luomisessa Jotta keittiö-olohuoneen sisustus ei ole harmaa, kirkkaat aksentit ovat tärkeitä sen luomisessa

Tutkimuksen on jopa vaikeaa keksiä jotain muuta, sopivampaa..

Lastenhuoneessa harmaata väriä valittaessa sinun on oltava valikoiva. Harmaan käyttäminen perusvärinä on mahdollista, mutta sävyjen tulee olla vaaleita ja luoda illuusio avaruudesta, ei sotkua ja raitista ilmaa..

Hygieniahuoneissa – laajentaa tilaa, jos aksentit on sijoitettu oikein.

Mukavuus käytävällä.

Hakeminen

Täällä mielikuvituksen lentosi huonesuunnittelun tai suunnittelijan luomisessa ei ole rajoitettu. Voit maalata huoneen seinät mihin tahansa harmaan sävyyn ja valita sitten huonekalut ja tarvikkeet vuorotellen sopivan sävyn kirkkailla aksentteilla.

Tai voit tehdä päinvastoin ja päinvastoin: valitse huonekalut harmailla sävyillä sen jälkeen, kun seinät on maalattu (liimattu) kirkkailla väreillä.

Tummanharmaan yhdistelmä keittiön sisätiloissa (video)

Yhdistelmäklassikot

Tietenkin tämä on yhdistelmä valkoista ja mustaa väriä. Harmaa väri on ikään kuin tulos siitä, mitä tulee valkoisen ja mustan sekoittamisen jälkeen. Kaikista valkoisista sävyistä, kun valitset kumppanin harmaalle, on parempi antaa etusija täydellisesti valkoiselle, lumivalkoiselle, mutta likaiselle valkoiselle. Se ei ehkä kuulosta kovin kauniilta, mutta likainen valkoinen väri virkistää harmaan värit, varjostaa sitä. Valkoinen ja keltainen sävy tekevät saman..

Olohuone ja makuuhuone saavat ripauksen jaloa aristokratiaa valkoisilla ja harmailla sävyillä

Mustat aksentit yhdistävät harmaan sisustuksen ja lisäävät ilmeikkyyttä.

Valkoisen ja mustan samanaikainen yhdistelmä harmaan kanssa on sallittu.

Yhdistelmävaihtoehdot muiden värien kanssa

Jos valkoisen ja mustan kanssa on melko helppo käsitellä, sinun on yhdistettävä se varovasti muihin väreihin. Tämä toiminta on kuitenkin erittäin jännittävää..

Harmaa plus lila

Oletetaan, että olohuoneen seinät ovat liila, sitten harmaa lattia ja katto luovat jaloa sisustusta. Hopeanharmaa sävy ja kaikki lila -sävyt sulautuvat täydellisesti toisiinsa. Silkkipainatuksella varustettu lila-sävyinen taustakuva yhdistyy täydellisesti makuuhuoneen harmaan päiväpeitteen kanssa.

Harmaa ja vaaleanpunainen

Lähes kaikki tytöt rakastavat vaaleanpunaista. Siksi teini -ikäisen huoneen huone saa hieman leikkisyyttä harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmän kanssa. Tässä tapauksessa harmaan sävyjen tulisi olla vaaleanpunaisia. Vaaleanpunaista ja harmaata käyttävä malli ei ole yhtä syvä kuin violetti, mutta se ei ole tylsää. Voit pelata sekä harmailla että vaaleanpunaisilla sävyillä. Mitä syvempi vaaleanpunainen sävy, sitä tummemman harmaan pitäisi olla. Hyvä muotoilu antaa tällaisen yhdistelmän kylpyhuoneessa..

Harmaat huonekalut sopivat harmonisesti huoneeseen, jossa on liila seinät Harmaat huonekalut sopivat harmonisesti huoneeseen, jossa on liila seinät Vaaleanpunaiset julkisivut ovat aksentti keittiössä, jossa on neutraali sisustus Vaaleanpunaiset julkisivut ovat aksentti keittiössä, jossa on neutraali sisustus

Harmaa plus vihreä

Vihreiden värien mellakoilla on aina rauhoittava ja rauhoittava vaikutus. Vihreän ja harmaan käytön voidaan katsoa johtuvan ekotyylistä. Erilaiset vihreät sävyt edistävät mahdollisuutta yhdistää puukalusteet harmaaseen sisustukseen. Vihreät sävyt harmaalla taustalla saavat muotoilun näyttämään hieman maalaismaiselta, ehkä jopa maalaismaiselta. Tästä seuraa, että vihreän ja harmaan käyttö on mahdollista keittiössä tai ruokasalissa. Mutta on mahdollista, että tummanharmaiden seinien taustalla vihreä sänky näyttää erittäin harmoniselta. Se on kuin eräänlainen yhteys luontoon. Joten vihreät ystävät ja tuntijat voivat luoda ekotyylin kotonaan..

Harmaa plus sininen

Kylmän sinisen sävy korostuu yhdistettynä harmaan kanssa. Uskotaan, että sinisen ja harmaan yhdistelmän valitsevat hillityt ihmiset, sekä miehet että naiset. Harmaa makuuhuone, joka on sisustettu sinisillä sisustusesineillä, ei koskaan näytä tylsältä. Nämä siniset aksentit riittävät 3-4 yksikön määrään. Ajan myötä voit lisätä jotain tai muuttaa sinisen sävyn kohteiden määrää. Voit esimerkiksi poistaa sinisen peiton sängystä ja ripustaa sinisen kuvan seinälle samalla, kun värikylläisyys muuttuu vaaleasta tummansiniseksi.

Hopean ja kirkkaan keltaisen yhdistelmä tekee huoneesta tilavamman ja kirkkaamman Hopean ja kirkkaan keltaisen yhdistelmä tekee huoneesta tilavamman ja kirkkaamman

Harmaa ja turkoosi

Turkoosin sävyjä ei usein löydy asuntojemme sisätiloista. Edistyneimmät omistajat suostuvat kokeilemaan turkoosin sävyjä, ehkä kylpyhuoneessa. Mutta tässä värissä on sävyjä vaaleasta tummaan turkoosiin ja se sopii hyvin muiden värien kanssa, mukaan lukien harmaa. Kaikki turkoosin sävyt ovat viileitä sävyjä, mutta taitavan yhdistelmän avulla voit saada erinomaisen tuloksen. Joten keittiön turkoosin sävyn elementit antavat sille tuoreuden..

Harmaa plus punainen

Harmaan ja punaisen yhdistelmää voidaan kutsua klassiseksi, mutta … vaatteissa. Mutta kun punainen on sisätiloissa, sinun on oltava varovainen. Epäilemättä punaisella huone on täynnä lämpöä ja valoa, mutta tällä värillä on vahva emotionaalinen spektri. Harmaan ja punaisen käyttö on täydellinen huipputeknologian trendikkääseen ulkoasuun. Tämä on yksi tämän tyylin klassisista vaihtoehdoista sisustuksessa. Riittää, kun maalaat olohuoneen yhden seinän punaiseksi ja loput harmaaksi, jotta huone muuttuu tunnistamattomaksi. Ja punaiset huonekalut harmaata seinää vasten asettavat sävyn koko huoneeseen..

Lämmin ruskea yhdistettynä neutraaliin harmaaseen on erittäin mukava yhdistelmä Lämmin ruskea yhdistettynä neutraaliin harmaaseen on erittäin mukava yhdistelmä Harmaan ja oranssin yhdistelmä täyttää huoneen valolla ja parantaa emotionaalista taustaa Harmaan ja oranssin yhdistelmä täyttää huoneen valolla ja parantaa emotionaalista taustaa Harmaan ja vihreän yhdistelmä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ekologisen sisustuksen luomiseen Harmaan ja vihreän yhdistelmä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ekologisen sisustuksen luomiseen

Harmaa ja ruskea

Ruskea on hankala väri itsessään, mutta se on lämmin ja saattaa löytää yhteisen kielen neutraalilla harmaalla. Ruskea voi luoda karkeaa muotoilua, mutta se on myös erittäin kodikas yhdistettynä harmaan kanssa. Siksi ruskea ja harmaa sopivat orgaanisesti makuuhuoneeseen. Kalliista puusta valmistettu ruskea sänky näyttää täydelliseltä harmaiden seinien taustalla. Lisää ruskeaa puuaksenttia ja nauti makuuhuoneesi mukavuudesta. Ruskea yhdistettynä metallinharmaaseen sopii täydellisesti keittiöön.

Harmaa ja viininpunainen

Burgundin sävyjä voidaan kutsua punaisen ja ruskean yhdistelmäksi. On jo sanottu mahdollisuuksista yhdistää harmaa punaiseen ja ruskeaan harmaan kanssa erikseen, miksi ei voi olla viininpunaisen ja harmaan yhdistelmää. Burgundin energia kykenee herättämään aktiviteetin ihmisessä ja herättämään hänen mielikuvituksensa. Siksi kun sisustat toimistoa tai työskentelyaluetta asunnossa, viininpunainen ja harmaa yhdistelmä ovat erittäin hyödyllisiä..

Harmaa ja beige

Beige ja harmaa luovat maalaistyylin. Beige tässä yhdistelmässä asettaa tiettyjä vaatimuksia sisätilojen lisävarusteille. Ensinnäkin beige vaatii pastellisävyjen käyttöä. Joskus beigeä kutsutaan vaalean ruskean sävyksi, mutta se voi olla olemassa yksin. Keittiön harmaita seiniä täydentää ihanteellisesti beige lattia, joka on valmistettu puuta jäljittelevistä materiaaleista. Beige ja harmaa lisää kodikkuutta keittiöön. Beige pystyy täyttämään keittiön lämmöllä. Ja yhteenvetona voimme sanoa, että beige on melko usein vieraana keittiössä..

Harmaan yhdistelmä keittiön sisätiloissa (video)

Johtopäätös

Väri on ensimmäisen viulun rooli huoneen suunnittelussa. Sisustusta luotaessa on tärkeää pystyä yhdistämään värit onnistuneesti. Tällainen arviointiperuste, kuten “oikea-väärä”, kun valitaan sisätilojen väri, ei ole relevantti.

Harmaa keittiön suunnittelu (kuva)