Nopeat pannukakut ilman munia hapanmaidossa

  • Voit keittää kevyitä ja maukkaita pannukakkuja hapanmaidossa ja ilman munia Voit keittää kevyitä ja maukkaita pannukakkuja hapanmaidossa ja ilman munia Valmistusaika: 20 minuuttia;
  • Annoksia: 6;
  • Kcal: 241;
  • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 5,7 g / 1,9 g / 49,2 g.

Hapanmaidon pannukakut ilman munia ovat yksi helpoimmista ja nopeimmista herkuista valmistaa. Mielenkiintoista on, että ensimmäinen maininta pannukakkuista löydettiin 1500 -luvun puolivälissä, mutta vuoteen 1938 asti ei ollut vakiintunutta muotoa kirjoittaa nimi kirjeeseen. Tämä ei kuitenkaan ollut ristiriidassa sanan “pannukakku” olemassaolon kanssa suullisessa puheessa. 17-18-luvulla litteitä kakkuja vastaavia jauhotuotteita, jotka oli täytetty erilaisilla täytteillä, kutsuttiin pannukakkuiksi. Venäjällä pannukakkuja arvostetaan erityisesti, koska ne liittyvät paitsi palvotun loman kuvaan – Shrovetide, jolle on tapana leipoa pannukakkuja ja pannukakkuja, mutta myös rakkaiden äitien ja isoäitien muistiin, koska jokainen niistä on oma ainutlaatuinen resepti piilotettu arsenaali whip up herkkua. Jokaisella maalla on oma nimi pannukakkuille ja omat valmistusominaisuutensa, mutta niitä yhdistää valmistuksen nopeus ja helppous..

 Ainesosat

  1. Hapan tai hapan maito – 1 rkl.
  2. Vehnäjauho – 1 rkl.
  3. Soda – 0,5 tl.
  4. Sokeri – 1 rkl. l.
  5. Suola – 1 sirua.
  6. Kasviöljy – 3-4 rkl. l.

Hapanmaidon pannukakut ilman munia: resepti askel askeleelta

Kun olet tarkistanut kaikkien pannukakkujen valmistukseen tarvittavien ainesosien saatavuuden, sinun on asetettava ne kaikki pöydälle..

Internetissä voit tutustua mielenkiintoisiin resepteihin pannukakkuihin ilman munia Internetissä voit tutustua mielenkiintoisiin resepteihin pannukakkuihin ilman munia

Vinkki: herkullisimmat pannukakut saadaan hapanta kefiristä, ja halutun sakeuden saavuttamiseksi kefirin on seisottava 2-3 päivää viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Jos haluat valmistaa taikinan pannukakkuja varten, sinun on lämmitettävä hapanmaito ja aloitettava sitten huolellinen sekoittaminen jauhoihin. Ohje: jauhoja tulee ripotella hieman, jotta taikinaan ei muodostu paakkuja. Lisää sokeri, sooda ja suola tähän seokseen, sitten kaikki tämä on sekoitettava hyvin ja lopputuloksen tulee olla erittäin paksu, ja joskus se voi osoittautua kuplivaksi.

Kuumenna pannukakku taikinan valmistamisen jälkeen. Seuraava vaihe on laittaa tuloksena oleva massa varovasti ruokalusikallisen avulla kuumalle paistinpannulle (pannukakut tulee paistaa keskilämmöllä lisäämällä teelusikallinen kasviöljyä jokaiselle annokselle). Kun pannukakun toinen puoli on ruskistunut: se on käännettävä toiselle puolelle – teemme tämän kaikkien jäljellä olevien pannukakkujen kanssa, kunnes ne ovat täysin kypsiä.

Mitä pannukakkuja tehdään hapanmaidosta ilman munia?

Kaikkien edellä mainittujen toimien tuloksena olivat pörröiset ja kevyet hapanmaidon pannukakut ilman munia, jotka sopivat mihin tahansa ateriaan, olipa se aamiainen, lounas tai illallinen..

Näiden pannukakkujen resepti on niin yksinkertainen, että kenenkään kotiäidin ei ole vaikeaa valmistaa herkullista herkkua koko perheelle kulinaarisesta taitotasostaan ​​riippumatta, koska kaikki tarvittava niiden valmistamiseen on jokaisessa jääkaapissa. Pannukakut on tarjoiltava kuumina, voit myös kaataa smetanaa, hilloa, hilloa tai jopa kondensoitua maitoa päälle ja pestä ne teellä, kompotilla tai maidolla – kaikki riippuu niitä käyttävän mausta.

Herkulliset hapanmaidon pannukakut ilman munia: hyötyä tai haittaa

Ennemmin tai myöhemmin jokainen henkilö, joka haluaa valmistaa pannukakkuja aterian yhteydessä, kohtaa kaksi tärkeää kysymystä – “Mitä vahinkoa hänen vatsalleen tehdään?” ja “Mitä hyötyä siitä on?” pieni osa pannukakkuja. Toisaalta pannukakut ovat haitallisia, koska ne on valmistettu hiivataikinasta, ja ihmisille, jotka kärsivät akuuteista vatsataudeista tai diabetes mellituksesta, tämä tuote on erittäin suositeltavaa. Toisaalta pannukakkuissa, jopa ilman kananmunia, glykeeminen indeksi on erittäin korkea, ja kaikki, ne ovat erittäin kaloreita – tämä antaa mahdollisuuden suositella ihmisiltä, ​​joiden työ liittyy suureen energiankulutukseen, ja niitä, jotka toipumassa sairaudesta.

Hapanmaidon pannukakut ilman munia ovat paitsi maukkaita myös erittäin terveellisiä. Hapanmaidon pannukakut ilman munia ovat paitsi maukkaita myös erittäin terveellisiä.

Pannukakkuista on hyötyä jopa urheilijoille sekä ihmisille, jotka haluavat pitää kehonsa hyvässä kunnossa kuntosalin avulla, koska pannukakut sisältävät osan hiilihydraateista, jotka ovat välttämättömiä täyttämään ihmisen energiaa ennen harjoittelua..

Reheviä pannukakkuja jogurtin kanssa (video)

Jotta pannukakut olisivat hyödyllisempiä, sinun on käytettävä rasvatonta maitoa, eikä taikinaan vehnäjauhoja, vaan ruisjauhoja, mieluiten lisäämällä kaurapuuroa, koska se on runsaasti kuitua ja vehnäjauhoissa ravinteiden prosenttiosuus on erittäin suuri. pieni.

Paahdetut maitopannukakut: resepti (kuva)

Kaada jogurtti huoneenlämpöiseksi pieneen astiaan Kaada jogurtti huoneenlämpöiseksi pieneen astiaan Lisää jogurttiin kaksi kananmunaa Lisää jogurttiin kaksi kananmunaa Vatkaa massa varovasti vatkaimella Vatkaa massa varovasti vatkaimella Lisää nyt sokeria maun mukaan Lisää nyt sokeria maun mukaan Muista lisätä teelusikallinen kalkkisoodaa astiaan. Muista lisätä teelusikallinen kalkkisoodaa astiaan. Sekoita kaikki uudelleen vispilällä Sekoita kaikki uudelleen vispilällä Lisää jauhot, jotka on seulottava etukäteen Lisää jauhot, jotka on seulottava etukäteen Valmiin taikinan tulee muistuttaa sakeaa smetanaa. Valmiin taikinan tulee muistuttaa sakeaa smetanaa. Kuumenna paistinpannu auringonkukkaöljyllä ja aseta pannukakut varovasti pinnalle Kuumenna paistinpannu auringonkukkaöljyllä ja aseta pannukakut varovasti pinnalle Paista pannukakut molemmin puolin, kunnes ne ovat täysin kypsiä. Hyvää ruokahalua! Paista pannukakut molemmin puolin, kunnes ne ovat täysin kypsiä. hyvää ruokahalua!