Muodostamme keittiösuunnitelman 4: 4: valokuvaideoita, tärkeitä kohtia

Tällaisen tilavan keittiön sisustamiseen voit valita minkä tahansa tyylin, joka vetoaa koko kotitalouteesi Tällaisen tilavan keittiön suunnitteluun voit valita minkä tahansa tyylin, joka miellyttää kaikkia kotitalouksiasi.Suuri ja tilava keittiö on melkein minkä tahansa naisen unelma. Tällaisen keittiön suunnittelussa voit ilmentää erilaisia ​​ideoita ja unelmia, joita ei voida toteuttaa, sillä on pieni alue Hruštšovissa. Lisää baaritiski, aseta oleskelualue, jossa on suuri ruokapöytä, hanki lisää kodinkoneita ja säilytysjärjestelmiä – kaikki tämä on mahdollista 4 x 4 metrin keittiössä.

Mutta kun kehitetään keittiön muotoilua, jolla on suuri pinta -ala, tärkeintä ei ole jäädä irti ja kääntää ruoanlaitto- ja koko perheen kokoamispaikka keittiökalustevarastoon. Tätä varten sinun on lähestyttävä oikein tilojen suunnittelua ja asettelua niin, että haluttu muotoilu ei ole vain houkutteleva, vaan myös käytännöllinen..

Tyylin valinta suurelle keittiölle

Suuren keittiön tyylin määrittämiselle ei ole erityisiä ehtoja. Tällaisessa huoneessa koristeluun voidaan käyttää mitä tahansa värejä, mukaan lukien tummat sävyt, jotka eivät sovellu pienille alueille..

Mutta ehkä suurimman keittiön suosituimpia tyylejä voidaan kutsua:

 • Minimalismi. Ehdotettu tyyli näyttää erittäin merkitykselliseltä keittiössä suuresta koostaan ​​huolimatta säilyttäen samalla huoneen tilavuuden ja ilmavuuden..
 • Korkeateknologia. Metallin, muovin ja lasin hallitsevuus tekee tämän tyylin sisustetusta keittiön sisustuksesta karkean ja modernin. Tällaisessa suunnittelussa sisäänrakennetut laitteet ja pienet kodinkoneet, jotka on valmistettu ehdotetulla tyylillä, näyttävät erittäin vaikuttavilta..
 • Skandinaavinen. Yleisin keittiön tyylisuunta, jossa voit helposti yhdistää huoneen toimivuuden ja sisustuksen yksinkertaisuuden.

Useimmat kotiäidit ovat uuvuttavia jokapäiväisessä ruoanlaitossa, joten on erittäin tärkeää, että keittiö on mukava ja toimiva. Useimmat kotiäidit ovat uuvuttavia jokapäiväisessä ruoanlaitossa, joten on erittäin tärkeää, että keittiö on mukava ja toimiva.

Luetellut esimerkit ovat kaukana ainoista tyyleistä, kun otat huomioon sen, jonka avulla voit kehittää suuren keittiön suunnittelua. Suuntaa valittaessa on otettava huomioon paitsi mahdollisuudet ja toiveet myös yleinen suunnittelusääntö – keittiön tyylin tulisi vastata olohuoneen tyyliä, jos ne ovat yksi huone.

Keittiö-olohuoneen sisustus (video)

Keittiön ulkoasu 4 x 4

Keittiön suunnittelua ajatellen yksi tärkeimmistä asioista on ehkä keittiön huonekalujen sijoittelun valinta.

Lähes kaikki mahtuu 4 x 4 metrin keittiöön, varsinkin kun kaikki kotiäidit eivät voi ylpeillä tällaisilla mitoilla Lähes kaikki mahtuu 4 x 4 metrin keittiöön, varsinkin kun kaikki kotiäidit eivät voi ylpeillä tällaisilla mitoilla

Se voidaan jakaa useisiin tyyppeihin.:

 1. Kaksirivinen. Esitetty asettelutyyppi on tärkein läpikäyville keittiöille, joilla on suorakulmainen tai neliömäinen muoto ja ikkuna (parveke), joka sijaitsee etuovella. Tällä asettelulla keittiökalusteet sijaitsevat vastakkaisia ​​seiniä pitkin, joissa on avoimia aukkoja, erilaisia ​​lasielementtejä ja jopa julkisivuja..
 2. Lineaarinen. Yleisin keittiöasettelu, joka soveltuu parhaiten esimerkiksi pitkänomaisen suorakulmion kaltaisiin tiloihin, mutta sopii myös neliöihin. Tämäntyyppinen työtila, jossa on jääkaappi, sijoitetaan huoneen toiselle puolelle ruokailutilaa vastapäätä. Lineaarisessa asettelussa pesuallas sijaitsee useimmiten lähellä liesiä ja jakaa ne pienellä alakaapilla, ja ylemmät kaapit ripustetaan melko korkealle, mutta niin, että pääset helposti ylemmille hyllyille.
 3. Ostrovnaja. Erillisellä alueella, jota kutsutaan saareksi, voit ottaa melkein minkä tahansa osan keittiötyöstä tai ruokailutilasta: pesualtaan, leikkuupöydän, ruoanlaittopöydän tai yhdistää useita osia. Samaan aikaan erillisen saaren muoto voi olla aivan mikä tahansa, tärkeintä on, että saari näyttää ergonomisesti sisätiloissa ja on mukava jokapäiväisessä käytössä. On tärkeää tietää, että erillisen vyöhykkeen keskiosa tarvitsee hyvän valaistuksen, joten vaaleat värisävyt ovat paras ratkaisu keittiön sisustamiseen saaren kanssa..
 4. Kulma. Keittiön kaappien ja laitteiden sijoittaminen L-kirjaimen muotoon on kannattavin ratkaisu neliön muotoiseen keittiöön. Samaan aikaan työalueen sijainti kahdella vierekkäisellä seinällä ei ole vain kätevä, vaan myös käytännöllinen, koska se auttaa huoneen kaavoituksessa. Ruokailutilassa voit tässä tapauksessa sijoittaa pienen pehmeän sohvan, joka näyttää upealta, pyöreän pöydän kera. Työalueella ovat tervetulleita hyllyt, joissa on lasilevyjä ovissa tai täysin avoimet.
 5. U-muotoinen. Suunniteltaessa suurta keittiötä sinun on kiinnitettävä huomiota ehdotettuun asettelutyyppiin, koska se on paras vaihtoehto tilan toimivuudelle. Samaan aikaan huoneen tulee olla riittävän tilava, jotta neljännen seinän viereen jää tilaa ruokailutilalle. Samalla on tärkeää muistaa, että liesi ja pesuallas on sijoitettava lähelle toisiaan, ja laitteiden ja huonekalujen avautuvat ovet eivät saisi rajoittaa pääsyä työalueelle..

Kun kaavoitat tilan oikein, saat houkuttelevan, tilavan ja toimivan keittiön. Siksi sen suunnittelu on harkittava huolellisesti. Kaavoittamalla tilan oikein, saat houkuttelevan, tilavan ja toimivan keittiön. Siksi sen suunnittelu on harkittava huolellisesti.

Ehdotettu ulkoasu on erinomainen suunnitteluvaihtoehto 4 x 4 -huoneelle, jossa on yhdistetty keittiö ja olohuone (ruokasali).

Keittiö-olohuone 4 x 4 metriä: suunnittelusta päättäminen

Kun suunnittelet huonetta, jossa on yhdistetty keittiö ja olohuone, kannattaa päättää, mikä osista on päärooli, mikä tarkoittaa, että suurin osa huoneesta annetaan. Tai voit jakaa huoneen tasaisiksi osiksi 4 x 2 metriä kaavoituksen avulla, jos keittiö ja olohuone ovat yhtä tärkeitä.

Ajatus yhdistää osa huoneesta keittiöön ilmestyi moderneissa jälkiteollisissa maissa, myöhemmin tällaisen suunnittelun suunta tuli meille. Ajatus yhdistää osa huoneesta keittiöön ilmestyi moderneissa jälkiteollisissa maissa, myöhemmin tällaisen suunnittelun suunta tuli meille.

On paljon vaikeampaa ajatella keittiön ja olohuoneen yhdistelmää – paljon enemmän pisteitä ja vivahteita on otettava huomioon:

 • Keittiö-olohuoneen neliömäisessä huoneessa edullisin vaihtoehto olisi sijoittaa työskentelyalue yhden seinän viereen, kun taas päinvastainen suunta on varattu ruokailutilalle. Tässä tapauksessa yläseinäkaappeja ei tarvita, mikä on erinomainen vaihtoehto huoneille, joissa on matala katto..
 • Suuressa keittiössä on myös kätevää sijoittaa keittiöyksikkö huoneen viereisten sivujen nurkkaan. Samaan aikaan ruokailutilan käytössä on vastakkainen kulma, johon voit rakentaa korokkeen nostamaan olohuoneen tasoa. Tämä vaihtoehto näyttää hyvin alkuperäiseltä ja luo huoneen kaavoituksen ilman lisätoimia..
 • Toinen vaihtoehto huoneen kaavoittamiseen voi olla erilaisten lattiatyyppien yhdistelmä. Joten keittiössä voit valita käytännöllisiä keraamisia laattoja ja olohuoneeseen laminaattia tai linoleumia. Tällainen ratkaisu auttaa paitsi jakamaan eri toimintoja sisältävät huoneet myös lisäämään visuaalisesti keittiön ja olohuoneen aluetta..
 • Suuri ruokapöytä, joka sijaitsee huoneen keskellä, auttaa erottamaan visuaalisesti työ- ja ruokailutilan. Tässä tapauksessa kattolamput sijoitetaan pöydän yläpuolelle ja tarvittaessa myös huoneen työskentelyalueelle..

Yhdistämällä keittiö olohuoneeseen voit laajentaa aluetta perheesi ja ystäviesi kanssa. Yhdistämällä keittiö olohuoneeseen voit laajentaa aluetta perheesi ja ystäviesi kanssa.

Huoneen toiminnallisten alueiden selkeämpään jakamiseen käytetään erilaisia ​​verhoja, verhoja ja sisäänvedettäviä väliseiniä. Tämä vaihtoehto auttaa piilottamaan keittiön vieraita vastaanottaessaan tai päästä eroon ruoanlaiton hajuista olohuoneen keittiössä..

4×4 keittiön sisustus (video)

Hyvin muotoiltuun 4 x 4 keittiömalliin mahtuu kaikki tarvittavat huonekalut ja kodinkoneet säilyttäen samalla avoimuuden ja tilan vapauden.

Keittiön suunnittelu 4 x 4 (kuva)