Munan tekeminen pullaan uunissa: maukasta ja yksinkertaista

Munan tekeminen pullaan on helpompaa kuin luulet. Älä usko minua? Katso itse Munan tekeminen pullaan on helpompaa kuin luulet. Älä usko minua? Katso itse

 • Kypsennysaika: 90 minuuttia;
 • Annoksia: 6;
 • Kcal: 299;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 10,8 g / 9,9 g / 40 g.

Munapulla: nopea aamiainen

Lähes jokaisella voi olla kysymys siitä, mitä syödä aamiaiseksi, ja vaihtoehtoja voi olla valtava määrä, esimerkiksi piirakat uunissa, munakokkelia sekä viljaa ja viljaa. Luonnollisesti tällainen yksitoikkoinen ruoka voi kyllästyä ajan myötä ja haluta jotain alkuperäistä ja epätavallista, ja jos perhe on suuri, niin vastaavasti suuria määriä ja tyydyttävää.

Tuoksuva, maukas ja tyydyttävä munapulla - täydellinen aamiainen Tuoksuva, maukas ja tyydyttävä munapulla – täydellinen aamiainen

Maku ja määrä eivät ole aina etualalla, koska saatetaan tarvita myös kaunis muotoilu, erillinen annos ja jännitys syödä ja paljastaa kokki ruoanlaiton salaisuudessa.

Munakokkelia pullana aamiaiseksi voi olla hyvä vaihtoehto, jonka resepti on uskomattoman yksinkertainen, varsinkin jos leivot valmiista taikinasta tai otat jo valmiiksi paistettuja sämpylöitä. Mutta älä mene itsesi edelle, kun voit valmistaa kaiken omin käsin ja minimissaan. Aluksi kannattaa valmistaa itse piirakka, johon täyte asetetaan.

Ainesosat

 • Jauhot – 400 gr .;
 • Sokeri – 1 rkl;
 • Jauhemaito – 1 rkl;
 • Kuiva hiiva – 0,5 annospussia;
 • Voi – 2 rkl;
 • Suola – 0,25 tl;
 • Kuuma vesi – 100 gr.;
 • Keltuainen – 1 kpl;
 • Seesaminsiemenet – 1 paketti.

Kypsennysprosessi

 1. On väsyttävää laittaa jauhoja suureen astiaan – 300 grammaa, suolaa, sokeria, maitojauhetta, hiivaa ja myös voita. Kaikki sekoitetaan huolellisesti ja hitaasti, ja prosessissa muodostuu liukumäki, jolle sinun on kaadettava vettä.
 2. Massaa on vaivattava, kunnes taikina lakkaa tarttumasta käsiin..
 3. Vaivaamisen jälkeen taikinan tulee levätä noin 40-60 minuuttia..
 4. Heti kun aika on kulunut, taikina vaivataan uudelleen ja jaetaan yhtä suuriin osiin..
 5. Jokainen pala rullataan palloksi, asetetaan leivinpaperille, joka on peitetty pergamentilla ja öljytty, ja sirotellaan seesaminsiemenillä.
 6. Sinun täytyy paistaa pullat, kunnes ne ovat rapeita, mikä kestää noin 15-20 minuuttia. Jos seesaminsiemenet alkavat tummua, peitä leivonnaiset kostealla paperiarkilla..

Kypsennä pullat vastaamaan munasämpylöitä uunissa

Heti kun sämpylät ovat valmiita ja jäähtyneitä, voit siirtyä seuraavaan ruoanlaittovaiheeseen, kuten piirakat munalla ja tillillä. Älä sekoita tavallisia muna- ja tillipiirakkoja tähän reseptiin, joka sisältää kokonaisia ​​paistettuja munia pullana..

Jos sinulla on vapaa -aikaa, voit tehdä pulloja ruokallemme itse Jos sinulla on vapaa -aikaa, voit tehdä pulloja ruokallemme itse

Ainesosat

 • Pullot – ihmisten määrän mukaan;
 • Muna – pullat;
 • Kinkku – 300 gr .;
 • Kova juusto – 300 g;
 • Suola – 0,5 tl;
 • Öljyn tyhjennys. – 50 gr.;
 • Jauhettu pippuri – maun mukaan.

Ruoanlaitto vaihe vaiheelta:

 1. Jokaisen pulla katkaistaan ​​veitsellä tai käsillä, jos taikina on pehmeää eikä murene.
 2. Poista massa pullosta, jotta se ei vahingoita kuorta tai toisin sanoen kuorta.
 3. Kinkku leikataan suuriksi paloiksi ja juustoa hierotaan raastimella, jossa on suuria neilikoita.
 4. Pulla on voideltava sisälle voilla, jonka tulee olla huoneenlämpöistä. Kylmää voita ei ole helppo levittää rullan sisäpuolelle..
 5. Juusto ja kinkku sekoitetaan keskenään ja asetetaan tasaisina annoksina jokaiseen pullaan.
 6. Täytteen päälle sinun on vapautettava yksi muna kerrallaan, jos haluat, voit käyttää pari munaa.
 7. Aihiot lähetetään leivinpaperille, jossa on pergamentti, jotta alaosa ei pala, koska pergamentti auttaa tulevia sämpylöitä paistamaan sisältä ja ulkoa..
 8. Uuni on lämmitettävä 190 asteeseen.
 9. Sinun täytyy leipoa pullat vähintään 20 minuuttia, jotta ne voivat olla täysin paistettuja, mutta tässä sinun on otettava huomioon henkilökohtaiset mieltymykset, koska jotkut mieluummin eivät liian tiukasti kiristettyä keltuaista, jolloin voit vähentää aamiaisen aikaa uuni.
 10. Jos pullan keltuainen tarttuu kiinni, se on mahdollista syödä käsilläsi eikä se leviä käsiesi päälle..
 11. Muutama minuutti ennen leivontaa on valmis, ota se pois ja ripottele se juustolla.
 12. Näiden kahden tai kolmen minuutin aikana juusto sulaa ja peittyy rapealla kuorella..

On syytä huomata, että seesamipullon resepti voidaan yhdistää moniin täyttövaihtoehtoihin, eikä ole niin vaikeaa muistaa sitä..

Muna pulla uunissa askel askeleelta valokuvan kanssa

Otamme muutaman pullan ja katkaamme niiden päät veitsellä, otamme massan pois, voitele kuori voilla Otamme muutaman pullan ja katkaamme niiden päät veitsellä, otamme massan pois, voitele kuori voilla Täytteen keittäminen: leikkaa kinkku suuriksi paloiksi, kolme raastettua juustoa ja sekoita sitten kaikki Täytteen keittäminen: leikkaa kinkku suuriksi paloiksi, kolme raastettua juustoa ja sekoita sitten kaikki Taita täyte pullojen kuoriin ja vapauta sitten yksi muna jokaisesta kuoresta Taita täyte pullojen kuoriin ja vapauta sitten yksi muna kullekin kuorelle Kuumenna uuni 190 asteeseen, ota leivinpaperi ja levitä sille leivinpaperi Kuumenna uuni 190 asteeseen, ota leivinpaperi ja levitä sille leivinpaperi Levitä pullat leivinpaperille ja paista uunissa 20 minuuttia Levitä pullat leivinpaperille ja paista uunissa 20 minuuttia Kun sämpylöiden paistoaika on kulunut, ota ne pois ja ripottele raastetulle juustolle rapea kuori. Kun sämpylöiden paistoaika on kulunut, ota ne pois ja ripottele raastetulle juustolle rapea kuori.

Muna pulla (video)