Modulaaristen kulmakeittiöiden valinta: laatu ja kauneus

Kulmamodulaariset keittiöt - paras ja alkuperäinen vaihtoehto suurelle tai pienelle huoneelle Kulmamodulaariset keittiöt – paras ja alkuperäinen vaihtoehto suurelle tai pienelle huoneelle Keittiö on naisten paratiisi. Mutta jotta paratiisi olisi miellyttävä ja keittiö herättäisi suurta halua olla siinä mahdollisimman paljon, sen pitäisi olla erittäin mukava ja kodikas. Valitettavasti monissa huoneistoissa ei ole suuria neliömetrejä..

Pieni keittiö voi olla myös viihtyisä ja kaunis, tärkeintä on sijoittaa kaikki harmonisesti ja asianmukaisesti siihen. Nykyaikaiset keittiöt koostuvat suuresta määrästä moduuleja, ja ne kootaan elementtikohtaisesti, ja jokainen elementti valitaan yksilöllisesti jokaista keittiötä varten.

Moderni modulaarinen nurkka keittiö Nastya

Modulaarinen keittiö on optimaalinen ratkaisu erilaisten keittiön yksityiskohtien sijoittamiseen ja sopii täydellisesti muotoiluunsa. Nastyan keittiösarja on tyylikäs esimerkki eleganssista, jolle on ominaista korkea laatu. Huonekalujen valmistuksessa käytetään yksinomaan ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka ovat ihanteellisia eri värejä ja, mikä tärkeintä, kokoja, turistiluokan keittiön luomiseen.

Erilaiset värit ja muodot ovat tämän keittiön tärkeitä etuja, jotka luovat kodikkuutta ja harmoniaa asuntoosi. Erilaiset värit ja muodot ovat tämän keittiön tärkeitä etuja, jotka luovat kodikkuutta ja harmoniaa asuntoosi.

Keittiösarja sisältää yli 30 erilaista moduulia, joiden avulla voit koota unelmiesi keittiön helposti eri keittiökoon mukaan.

Moduulit voidaan yhdistää eri tavoin, ne kaikki sopivat täydellisesti yhteen. Eri yhdistelmien avulla voit luoda erilaisia, täysin erilaisia, yksilöllisiä keittiöitä.

Viime vuosina on ollut paljon kiinnostusta pienistä sarjoista, jotka voivat helposti puuttua pieneen keittiöön. Nämä keittiöt valmistetaan ja kootaan nopeasti. Myös nurkkakeittiösarjoille on hyvä kysyntä, jotka auttavat sijoittamaan mahdollisimman monta kaappia minimitilaan..

Nastyan modulaarisissa kulmasarjoissa on erityispiirteitä:

Moderni modulaarinen nurkkakeittiö Nastya sopii niille, joilla ei ole suurta budjettia Moderni modulaarinen nurkkakeittiö Nastya sopii niille, joilla ei ole suurta budjettia

 • Luonnollisten puulajien käyttö huonekalujen valmistuksessa;
 • Huonekalujen varustaminen laadukkailla varusteilla;
 • Käytä ympäristöystävällisiä käsittelyaineita.

Tätä mallia luotaessa käytetään korkean teknologian kiiltävää kalvoa. Laaja valikoima kukkia, setri ja leppä ovat erittäin kysyttyjä. Tällainen keittiö on vain jumalatar kotiäidille, joille paitsi kauneus on myös tärkeää, mutta myös toimivuus. Jokainen moduuli on sisustettu klassiseen tyyliin, joka vastaa useimpien asiakkaiden tarpeita. Nastyan keittiösarjan eduista on syytä huomata työtason kätevä korkeus ja kohtuulliset kustannukset..

Modulaariset kulma -keittiöt (video)

Kulmamoduuli erikokoisiin keittiöihin

Keittiön kaappien mittojen on vastattava täysin keittiön mittoja. Mitä pienempi huone, sitä pienempi huonekalujen tulisi olla, muuten keittiö näyttää raskaalta ja kasaantuu.

Nastyan keittiön mukavuus on se, että se on modulaarinen järjestelmä, joten asiakkailla on mahdollisuus yhdistää eri moduuleja keskenään ja täyttää keittiötila kokonaan.

Asiakkaiden tietoon tulee erilaisia ​​kaappeja, sekä ylempiä että alempia, jotka eroavat paitsi eri kokojen lisäksi myös hämmästyttävän muodoista..

Kun valitset keittiöön kulmamoduulin, kannattaa päättää sen koosta, tyypistä ja toiminnallisuudesta. Kun valitset keittiöön kulmamoduulin, kannattaa päättää sen koosta, tyypistä ja toiminnallisuudesta.

Kaapit voivat olla:

 • · Kulmaosa;
 • · Kulmapohja;
 • · Kaapit-kotelot;
 • Kaasuliedet.

Jokainen kaappi valmistetaan yksinomaan tilauksesta, mikäli asiakas hyväksyy sen etukäteen. Asiakas voi valita laajan valikoiman kaappeja ja niiden lukuisia malleja. Esimerkiksi yläkaapit voivat olla ilman ovia, yksi tai jopa kaksi ovea. Penaali voidaan sijoittaa lähelle seinää tai sovittaa kulmaan. Pohjakaapit ovat myös erittäin monipuolisia. Asiakkaiden huomioimiseksi esitetään tavalliset ja kulmapohjakaapit, hyllyt, yksi tai kaksi taitettavaa kaappia, työtasolla tai pesualtaalla varustetut kaapit. Mutta yhdistetyille vaatekaappeille on suuri kysyntä, mukaan lukien kätevä yhdistelmä laatikoita ja puitteita..

Yleisimmät keittiön kulmamoduulit

Pienin keittiö vaatii pienimmän tarvittavan kaapin..

Tässä on esimerkki vähimmäissarjasta:

 • Yläkaappi, jossa ovet;
 • Alakaappi, jossa pöytälevy ja hyllyt;
 • Pohjakaappi ja pesuallas.

Jotta kuulokkeet saisivat kulmaisen ilmeen, vähimmäissarjaan lisätään moduuleja, joihin kuuluu erityyppisiä kulmakaappeja tai -laatikoita. Suurempaan keittiöön asiakkaat voivat valita enemmän kaappeja. Yksilöllinen lähestymistapa jokaiseen asiakkaaseen antaa sinun luoda täydellisen keittiön jokaiselle kotiäidille. Mahdollisuus muuttaa leveyttä, pituutta ja korkeutta luo mukavuutta ja mukavuutta jokaiseen keittiöön.

Yleisimmät keittiön kulmamoduulit ehdottavat niiden käytön yksinkertaisuutta, mukavuutta ja toimivuutta. Yleisimmät keittiön kulmamoduulit ehdottavat niiden käytön yksinkertaisuutta, mukavuutta ja toimivuutta.

Keittiöt valmistetaan yksinomaan yksittäisten kokojen mukaan.

Virheiden välttämiseksi mittauslaite jättää osoitteen asiakkaalle, joka tekee kaikki tarvittavat mittaukset keittiön luomiseksi..

Ja nykyaikaisen tekniikan avulla voit nähdä sen lopullisen version kuvissa kauan ennen keittiön luomista. Keittiön luomisessa tärkeintä on asiakkaan toive, joten kaikki työ perustuu hänen toiveisiinsa ja mieltymyksiinsä..

Keittiön tunnusomaiset piirteet Nastya

Nastyan modulaarisessa kulma -keittiössä on paljon etuja ja se eroaa muista malleista henkilökohtaisilla ominaisuuksillaan.

Keittiö Keittiö "Nastya" edustaa kaunista tyylikästä tyyliä laadukkaalla ammattitaidolla kaikissa yksityiskohdissa

Kaikista eduista on syytä korostaa tärkeimmät.:

 1. Suurin etu on keittiön julkisivun luotettavuus ja laatu. Tyhjiöteknologian käyttö julkisivua liitettäessä mahdollistaa etupuolen ilman saumoja ja liitoksia. Tämä ei ainoastaan ​​helpota tämän huonekalun käyttöä, vaan myös pidentää sen käyttöikää. Tällainen julkisivu on paljon helpompi pestä ja pyyhkiä, jolloin se antaa joka kerta uuden ilmeen ilman suuria vaikeuksia..
 2. Toinen etu on mahdollisuus luoda kaarevia julkisivuja, jotka ovat viime vuosina olleet niin kysyttyjä ostajien keskuudessa. Kupera ja kovera huonekaluelementti antaa sille tietyn erikoisuuden..
 3. Seuraava tärkeä etu on värien monipuolisuus. Asiakkaan pyynnöstä keittiösarja voidaan valmistaa millä tahansa värillä, ja värit voivat olla erilaisia, ne voidaan yhdistää ja sovittaa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. On tärkeää huomata, että värejä päivitetään jatkuvasti ja asiakas voi tehdä keittiöstä modernimman ja muodikkaimman tyylin..

Keittiö Keittiö "Nastya" valmistettu ympäristöystävällisistä laadukkaista materiaaleista

Puun jäljitelmäkalvo on suuri kysyntä ostajien keskuudessa. Muuten, tällaiset julkisivut eivät vain näytä kauniilta, vaan myös paljon käytännöllisempiä verrattuna muihin vaihtoehtoihin..

Monet nykyaikaisten ja tiukkojen linjojen ystävät pitävät parempana keittiötarvikkeita Nastya.

Moderni naisen keittiö

Jokainen moderni nainen haaveilee mukavasta, kätevästä ja toimivasta keittiöstä. Tällaisen keittiön hankkiminen on erittäin helppoa tänään, tärkeintä on sijoittaa siihen oikea setti. Jo valinnan alkuvaiheessa on tärkeää miettiä kaikki pienet yksityiskohdat, miettiä kaikkea pienintä yksityiskohtaa myöten, valita oikeat mekanismit jne..

Nykyaikaisen naisen keittiön tulisi olla mukava, toimiva ja kodikas. Nykyaikaisen naisen keittiön tulisi olla mukava, toimiva ja kodikas.

Eri elementtien oikea ja kätevä sijoittaminen varmistaa emännän löytämisen keittiöstä.

Modernien keittiöiden suunnittelu (video)

Nastyan moderni modulaarinen keittiö mahdollistaa emännän pitämään keittiönsä täydellisessä järjestyksessä, koska kalustekaappien sijoittelun järkevyys auttaa luomaan täydellisen mukavuuden keittiössä.

Modulaariset kulma -keittiöt (kuva)