Maustetut pannukakut jogurtti rehevä resepti valokuvia ja vinkkejä

 1. Kaikki voivat valmistaa jogurttipannukakkuja kulinaarisista taidoista riippumatta. Jokainen voi valmistaa pannukakkuja jogurtista kulinaarisista kyvyistään riippumatta Valmistusaika: 30 min;
 2. Annoksia: 3;
 3. Kcal: 298;
 4. Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 7g / 18g / 29g.

Kuka tahansa voi valmistaa pörröisiä pannukakkuja jogurtille, jonka resepti valokuvineen löytyy temaattisista keittokirjoista. Runsas ja vähäkalorinen kakku sopii lapsille, vanhuksille ja niille, jotka haluavat vain syödä oikein. Ne on valmistettu hedelmistä tai tavallisesta jogurtista. Ainoa rajoitus liittyy sen sisältöön – se ei saa sisältää hedelmiä tai suklaata.

Jogurttipannukakut: resepti ja käsityön salaisuudet

Ulkomaiset sulkeumat eivät vaikuta parhaiten pannukakkujen makuun, joten on parempi valita luonnontuotteet. Ei ole väliä, aiotko käyttää juomista tai tavallista jogurttia, kaikki täällä riippuu henkilökohtaisista gastronomisista mieltymyksistä. Samaan aikaan kulinaariset asiantuntijat huomaavat useita suosituksia ruuan maun parantamiseksi..

Ensinnäkin sinun tulee käyttää varovasti hiivaa ja leivinjauhetta. Molemmissa tapauksissa on suuri todennäköisyys pilata taikina. On parempi olla ilmoittamatta luetelluista ainesosista kuin liioitella niiden kanssa..

Pannukakkujen valmistus jogurtilla vaatii yksinkertaisia ​​ainesosia, jotka eivät maksa paljon rahaa. Pannukakkujen valmistus jogurtilla vaatii yksinkertaisia ​​ainesosia, jotka eivät maksa paljon rahaa.

Toiseksi, kun käytät kreikkalaista jogurttia, sinun on luettava huolellisesti sen koostumus. Se on usein liian hapan, mikä vaikuttaa pannukakkujen makuun. Tässä tapauksessa on suositeltavaa lisätä hieman vähemmän kefiiriä..

Ainesosat

Taikina:

 1. Luonnollinen jogurtti – 350 ml;
 2. Kananmuna – 3 yksikköä;
 3. Leivinjauhe – 1 tl;
 4. Vehnäjauho (premium -laatu) – 300 g;
 5. Ruokasooda (sammutettu etikalla) – 1 tl;
 6. Suola (maun mukaan) – ½ tl;
 7. Kasviöljy (hajuton) – 5 rkl. l.;
 8. Sokerihiekka – 4 rkl. l.

Keitä reheviä pannukakkuja jogurtilla omin käsin

Runsas ja terveellinen jogurttikakku on hyvä tapa aloittaa tai lopettaa päiväsi. Ne eivät vie paljon aikaa, samalla kun voit täydentää ravinteiden tasapainoa. Tärkeintä ei ole jättää liesi kypsennyksen aikana. Pannukakut paistetaan luonnollisessa maidossa tai kefirissä riittävän nopeasti, joten riittää, että olet poissa 2 minuuttia kakkujen pilaamiseksi.

Menettely on seuraava:

 1. Sulata voi pienessä kulhossa.
 2. Sekoita muna jogurtin kanssa.
 3. Resepti olettaa, ettei jogurtissa ole hedelmäpaloja.
 4. Vatkaa voi ja sekoita kaikki ainekset syvään astiaan..
 5. Sokeria lisätään.
 6. Ota erillinen astia leivinjauheen, soodan ja jauhojen yhdistämiseen.
 7. Sekoita kaikki ainekset uudelleen ja jätä avoimeen astiaan 20 minuutiksi. turvotusta varten.
 8. Riippumatta siitä, tehdäänkö kakut hapanmaidon vai tuoreen maidon perusteella. Taikinan on oltava vähintään 20 minuuttia..
 9. Poikkeuksena ovat kakut, jotka valmistetaan kefirillä – testin odotusaika on enintään 12 minuuttia.
 10. Lisää pannulle hieman öljyä ja kuumenna.
 11. On parempi paistaa “keskilämmöllä”, jotta pörröiset pannukakut eivät pala.
 12. Kakku on käännettävä kefiriin tai maitoon sillä hetkellä, kun niiden pinnalle ilmestyi tuskin havaittavia reikiä.
 13. Sen jälkeen pannukakut on paistettava toisella puolella..

Aloittelevien kokkien ei ole tarpeetonta oppia muutamia temppuja kakkujen maun parantamiseksi. Vanhentunutta maitoa saa käyttää, jos se ei ole kovin katkera. Toinen temppu liittyy astian kaloripitoisuuteen. Voit lisätä tai vähentää tätä indikaattoria lisäämällä tai vähentämällä taikinan munien määrää..

Täydennä jogurttipannukakkuja kastikkeella

Jos ruokalaji valmistettiin pienen hapanmaidon tai kefirin perusteella, hapankastikkeiden käyttö on lopetettava. Valinta suositellaan hedelmä- tai marjahillojen, säilykkeiden tai tiivistetyn maidon hyväksi.

Hunajaa, kondensoitua maitoa tai hilloa voidaan käyttää jogurttipannukakkujen kastikkeena. Hunajaa, kondensoitua maitoa tai hilloa voidaan käyttää jogurttipannukakkujen kastikkeena.

Jos tortillat paistetaan tuoreella maidolla, mikä tahansa kulinaarinen blogi tai keittokirja neuvoo sinua kiinnittämään huomiota hapankastikkeisiin..

Se voi olla kirsikka- tai sitruunakastiketta. Se valmistetaan tuoreiden tai säilykkeiden perusteella. On parempi kieltäytyä käyttämästä jäädytettyjä, koska ne ovat menettäneet maunsa ja hyödylliset ominaisuudet. Ruoanlaittoon tarvitset 220-250 grammaa marjoja ja rakeistettua sokeria. Kaikki sekoitetaan ja haudutetaan 1-alkuperäiseen tilaan asti.

Rehevät pannukakut jogurtilla: resepti (video)

Tämän jälkeen kastike on siirrettävä tehosekoittimen läpi ja jäähdytettävä hieman. Voit lisätä makumieltymyksiä makusi mukaan. Tarjoillaan pienissä astioissa.

Rehevät pannukakut jogurtilla: resepti (kuva)

Kaada tarvittava määrä jauhoja syvään kulhoon Kaada tarvittava määrä jauhoja syvään kulhoon Lisää sokeria maun mukaan ja ripaus suolaa täällä. Lisää sokeria maun mukaan ja ripaus suolaa täällä. Kaada nyt valmis huoneenlämpöinen jogurtti kulhoon. Kaada nyt valmis huoneenlämpöinen jogurtti kulhoon. Sekoita taikina huolellisesti ja yritä saada massa homogeeniseksi ja ilman paakkuja. Sekoita taikina huolellisesti ja yritä saada massa homogeeniseksi ja ilman paakkuja. Paista pannukakkuja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin ajan ja laita ne heti lautaselle Paista pannukakkuja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin ajan ja laita ne heti lautaselle Lisäksi voit koristella tuoksuvia pannukakkuja tomusokerilla ja tuoreilla hedelmillä. Hyvää ruokahalua! Lisäksi voit koristella tuoksuvia pannukakkuja tomusokerilla ja tuoreilla hedelmillä. hyvää ruokahalua!