Luomme ihanteellisen keittiön suunnitteluprojektin 10 neliömetriä. m: tärkeimmät ajatukset

Nykyaikaisen keittiön tulisi olla mahdollisimman mukava, koska se on monitoiminen huone Nykyaikaisen keittiön tulisi olla mahdollisimman mukava, koska se on monitoimitila Moderni keittiö on monitoiminen tila, jossa ei vain ruokaa ja ruokaa. Usein tämä on sekä olohuone, jossa yritykset kokoontuvat, että paikka iltaisille perhejuhlille. Tapahtuu, että keittiöstä tulee emännän viihtyisä kulma, jossa hän voi kupin teetä katsella elokuvaa, tehdä käsitöitä, juorua ystävän kanssa.

Siksi tämän huoneen suunnittelua ei tule valita spontaanisti, koska ilmapiiri heijastuu sekä mielialaan että hyvinvointiin..

Keittiön sisustus on monimutkainen, mutta erittäin mielenkiintoinen projekti, joka tulee ennemmin tai myöhemmin jokaisen perheen eteen.

Keittiö 10 neliössä – mahdollisuuksia

Vaikka haluat isomman keittiön, minun on sanottava, että kymmenen neliötä on erittäin hyvä vaihtoehto. Pätevällä asettelulla tällaisesta tilasta voidaan tehdä mahdollisimman mukava, kätevä ruoanlaittoon ja tyylikäs..

Jos keittiön suunnitteluprojekti on 10 neliömetriä. m on sävelletty asiantuntevasti, huone on tyylikäs ja mahdollisimman kätevä Jos keittiön suunnitteluprojekti on 10 neliömetriä. m on sävelletty asiantuntevasti, huone on tyylikäs ja mahdollisimman kätevä

Sinun on aloitettava keittiön geometrisesta muodosta: tämän tekijän perusteella asettelu voi olla joko yksirivinen tai kaksirivinen.

Jos huone on suorakulmainen, optimaalinen lineaarinen (yksirivinen) asettelu. Voit luoda L-kokoonpanon tai päinvastaisen, L-kokoonpanon keittiökalusteiden järjestelystä. Tässä tapauksessa ruokailutila on vastakkaisella seinällä..

Jos sisäänkäynti keittiöön on suuremmalta puolelta, kaksirivinen asettelu on mahdollista. Tämä tarkoittaa: huonekalut ja kodinkoneet vastakkaisilla seinillä, ruokailutila on yksi rivi huonekaluilla.

Neliömäisessä keittiössä työskentelyalueen kulmajärjestely on mahdollisimman kätevä. Neliönmuotoisessa keittiössä työskentelyalueen kulmajärjestely on mahdollisimman kätevä. Suorakulmaisessa keittiössä, josta on pääsy parvekkeelle, huonekalut voidaan sijoittaa seinille Suorakulmaisessa keittiössä, josta on pääsy parvekkeelle, huonekalut voidaan sijoittaa seinille Island-tyylinen ulkoasu sopii erinomaisesti pitkänomaisiin keittiöihin ikkunan varrella Island-tyylinen ulkoasu sopii erinomaisesti pitkänomaisiin keittiöihin ikkunan varrella

Projekti huonekalujen sijoittamisesta kulmaan (jos keittiö on suorakulmainen) onnistui, joten muodostetaan toimiva kolmio (jääkaappi / pesuallas / pesuallas / liesi). Käytännön syistä pesuallas, jääkaappi ja liesi tulee olla käden ulottuvilla työalueilta. Muista kuitenkin, että Feng Shuin mukaan kaikkien näiden kolmen päävyöhykkeen tulisi olla geometrisesti eri tasoilla..

Neliönmuotoinen keittiö ehdottaa vielä suurempia sijoitusideoita, täällä voit aloittaa kaikenlaiset remontit. P-kokoonpano ja kaksirivinen huonekalujärjestely ovat yleisin valinta tietylle 10 neliömetrin huoneelle.

Kuinka käyttää tilaa tehokkaasti

Keittiön sisustus on sen kasvot, ja näet sen suunnittelun joka päivä. Siksi liian monet asiat, vaihtelevuus, sotku – tämä ei selvästikään ole suunta mihin liikkua. Kun suunnittelet remonttia, harkitse muotoilua, johon on vaikea kyllästyä tai joka ei väsytä sinua ajan myötä..

Järkevin on tilan käyttö korkeudessa sekä ikkunalaudan käyttö osana työaluetta Järkevin on tilan käyttö korkeudessa sekä ikkunalaudan käyttö osana työaluetta

Ja tietysti erillinen asia on alueen järkevä käyttö.. Tässä muutamia vinkkejä tähän:

  • On parempi korvata kääntöovi kaarella, tällainen muutos suunniteltuun kunnostukseen vapauttaa visuaalisesti vielä pari metriä ja keittiön kokonaisuudesta tulee vain lakonisempi.
  • Asentamalla pesuallas nurkkaan voit saada suuren tilan sen yläpuolelle, mikä on erittäin kätevää jokapäiväisessä elämässä.
  • Ikkunan alla olevat lisäkaapit ovat pienten keittiövälineiden säilytystilaa ja tekevät huoneen suunnittelusta omaperäisemmän..
  • Leveä ikkunalauta on vapaa työskentelyalue, johon voi laittaa esimerkiksi mikroaaltouunin.
  • Leveästä ikkunalaudasta voi myös tulla jatkoa baaritiskille, joka sopii täydellisesti lähes mihin tahansa sisustukseen.
  • Keittiöhuone, jossa on sohva, ei ole harvinaista, aseta se ikkunan lähelle, aseta sen yläpuolelle hyllyt erilaisilla tarvittavilla pienillä asioilla, keittokirjoja, gastronomisia tarinoita, ja sisustuksesta tulee kodikas ja kaunis.

Kun olet suorittanut korjaukset, etenkin päätyöt, älä unohda yksityiskohtia, jotka vaikuttavat yleiseen suunnitteluun paljon..

Keittiö 10 neliömetriä. m. Käytämme tilaa tehokkaasti (video)

Kuinka käsitellä ilmanvaihtolaatikkoa?

Useimmat omistajat haluavat piilottaa kaiken, mikä ei koristele keittiötä. Joten he päättävät tehdä ilmanvaihtolaatikon.. Täällä on myös hyviä ideoita, esim.

  • Laatikko voidaan piilottaa viimeistelymateriaalin alle, ulkonema ei katoa, mutta yleinen estetiikka hyötyy.
  • Voit tehdä tämän ilmanvaihtolaatikolla: aseta se ylhäältä alas keraamisten laattojen tai mosaiikkien avulla tai voit sulkea sen 3D -tehosteella varustetulla erityisellä lasivalopaneelilla..
  • Oven vieressä olevan laatikon avulla voit tehdä tämän: käytä tämän suunnittelussa peiliseiniä. Tietenkin ne vaativat lisähoitoa, mutta huoneesta tulee vielä suurempi..

Laatikon sovittaminen sisustukseen ei ole vaikeaa, joskus siitä voi tulla jopa huoneen yhdistetty keskus..

Ilmanvaihtolaatikkoa voidaan käyttää koriste -elementtinä baaritiskin asentamiseen Ilmanvaihtolaatikkoa voidaan käyttää koriste -elementtinä baaritiskin asentamiseen Jos nurkan reunus lyödään samalla tyylillä työalueen esiliinan kanssa ja piilotetaan huonekaluilla, siitä tulee lähes näkymätön Jos nurkan reunus lyödään samalla tyylillä työalueen esiliinan kanssa ja piilotetaan huonekaluilla, siitä tulee lähes näkymätön Tuuletuslaatikosta voi tulla keittiön sisustuksen pääkoriste. Tuuletuslaatikosta voi tulla keittiön sisustuksen pääkoriste.

Valaistus

Kun suunnittelet remonttia, harkitse valaistusta erikseen. Mukavuus, mukavuus riippuu siitä, valo voi korostaa huoneen ihmisarvoa, koristaa neliön tai suorakulmaisen keittiön sisätiloja.

Yleensä suunnitellaan kolme valaistustapaa: yleinen huoneen valaistus, valaistus palkin yläpuolella ja valaistus työalueen yläpuolella..

Oikein suunniteltu valaistusjärjestelmä on osa suunnittelua. Oikein suunniteltu valaistusjärjestelmä on osa suunnittelua.

Jälkimmäisen valaistuksen tulisi olla varjuton; tätä varten kaappien alla oleva valaistus tai riippuvalaisimet ovat sopivia. LED -valaistus voi toimia työalueen valaistuksena – se on taloudellinen, kestävä ja loistaa riittävän kirkkaasti.

Upotettu pistevalaistus on fiksu ratkaisu baaritiskille (tai saarelle). Myös tämän tyyppinen valaistus keittiössä on 10 neliömetriä. m voidaan korostaa sisustuksen yksityiskohtia ja aksentteja.

Keittiön suunnittelu 10 neliömetriä M Video)

Johtopäätös

Keittiön kunnostus, ajatus suunnittelusta kymmenen metrin etäisyydellä käytettävissä olevasta alueesta on hyvä asia. Keittiö voidaan jakaa vyöhykkeisiin, kokeilla huonekalujen sijoittamista, jolloin tämä huone on olohuoneen haara, mutta ei rajoita keittoaluetta.

Joku pitää jokaisen senttimetrin järkevästä käytöstä, ja joku vapauttaa tilaa maksimissaan, mieluummin tilaa kaikelle. Kaikki vaihtoehdot ovat hyviä, tärkeintä on, että yksi idea näkyy keittiön kuvassa.

Menestys!

Keittiön suunnittelu 10 m2 (sisäkuva)