Kuinka tehdä kauniita pulloja: tapoja muotoilla taikina

 • Jokainen kotiäiti voi tehdä kauniita pulloja ilman paljon vaivaa. Jokainen emäntä voi tehdä kauniita pulloja ilman paljon vaivaa Kypsennysaika: 2,5 tuntia;
 • Annoksia: 20;
 • Kcal: 237,6;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 5 g / 3,20 g / 46 g.

Hiivataikinasta valmistetut pullot ovat ilmavia, pehmeitä ja maukkaita. Alkuperäinen muotoilu voi tehdä niistä ihanteellisia. Menestyksen salaisuus on täsmällinen ja mestarillinen työ taikinan kanssa..

Kaunis leivonta askel askeleelta: alkuperäiset pullot

Kotiäidit, jotka usein leivovat pulloja hiivataikinasta, tietävät, että leivontamuodot voivat olla hyvin erilaisia: yksinkertaisimmasta monimutkaisimpaan..

Kauniista leivonnaisista on niin paljon reseptejä ja mestarikursseja, että niitä riittää ainakin vuoden jokaiselle päivälle Kauniita leivonnaisia ​​on niin paljon reseptejä ja mestarikursseja, että niitä riittää ainakin vuoden jokaiselle päivälle

Muotoiset pullot:

 1. Kampasimpukka. Taikina on rullattava makkaran muodossa. Leikkaa yksi reuna veitsellä tasaisiksi osiksi. Makkara taipuu alas ja muodostaa kauniin kampasimpukan.
 2. Aurinko. Kauli taikinasta tasainen makkara. Tee veitsellä siistit lovet reunan ympärille. Pyörittele makkaraa ympäri auringon muotoa.
 3. Letti. Jaa taikina kolmeen yhtä suureen osaan, rullaa makkarat ja kierrä ne yhteen. Letti voidaan voidella keltuaisella ja öljyllä – tämä antaa kuorelle kauniin kultaisen sävyn.
 4. Etanat. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi. Ripottele päälle sokeria, kanelia ja valitsemiasi marjoja. Kierrä rullan muodossa. Leikkaa rulla tasaisiksi paloiksi.

Keitettyjä sämpylöitä voidaan ylpeänä kutsua kulinaariseksi mestariteokseksi.

Ainesosat

Voi taikina on erittäin helppo valmistaa, jos noudatat tarkasti sen valmistusohjeita etkä kokeile ainesosien määrää.

Ainekset taikinaan:

 1. Kefiiri – 400 gr.;
 2. Muna – 2 kpl .;
 3. Kuiva hiiva – 1,5 tl;
 4. Voi – 100 gr.;
 5. Kasviöljy – 2 rkl. l.;
 6. Suola – 0,5 tl;
 7. Sokeri – 4 rkl. l.
 8. Jauhot – 1 kg.

Hiivataikina valmistetaan ei-höyrymenetelmällä. Mitä tarkoittaa sekoittaa kaikki ainekset kerralla.

Jotta pullat muuttuisivat kultaisiksi ja punertaviksi, sinun on voideltava ne ennen uunissa paistamista sekoitetulla munalla, sokerilla ja lusikalla maitoa.

Ennen paistamista pullat tulee istua 15 minuutin kuluessa. Sitten sinun on lähetettävä ne uuniin, paista 200 asteessa, kunnes ne ovat kypsiä.

Kuinka kaunista leikata pullat: loputon mielikuvitus

Jotta pullista tulisi kauniita ja monimutkaisia, tarvitset taitoa, jonka jokainen kotiäiti voi hankkia ajan myötä..

Tärkein työmateriaali on taikina, improvisoidut välineet – veitsi ja taitavat kädet.

Rakenteensa ansiosta taikina tarjoaa monia mahdollisuuksia mielikuvitukselle. Pullat voidaan valmistaa vaaleanpunaisina silmukoina avoimina ja suljettuina monenlaisten kukkien, piikkien, kiharoiden, etanojen, jousien, kampasimpukoiden muodossa

Kaunien piirakkojen tekeminen: nopeat muodot

Jokainen kotiäiti tietää, että herkullinen piirakka voi olla myös erittäin kaunis, jota perhe ja ystävät arvostavat suuresti. Tärkeintä koko yrityksessä on seurata korkealaatuista taikinan muotoilua, jotta se ei menetä muotoaan paistamisen aikana..

On monia tapoja veistää kauniita piirakoita. Jokainen emäntä voi osallistua tähän taiteeseen näyttämällä mielikuvitusta On monia tapoja veistää kauniita piirakoita. Jokainen emäntä voi osallistua tähän taiteeseen näyttämällä mielikuvitusta

Mahdollisia kauniita piirakoita:

 1. Harmoninen. Kauli taikina kakuksi, laita täyte reunalle, leikkaa loput ohuiksi nauhoiksi. Sitten sinun täytyy kääriä kakku ja puristaa kaikki testiliuskat vuorotellen..
 2. Kolmio. Kauli taikina neliöksi. Tee leikkaukset kolmion muodostamiseksi ja kääri taikina.
 3. Kultainen kala. Täällä voit näyttää mielikuvituksesi ottamalla perustana tavallisen piirakan muodon, kiinnittämällä siihen evät ja hännän, jotka on mestarillisesti leikattu taikinasta.

Ei ole vaikeaa veistää kauniita pulloja. Onnistuminen riippuu oikein valmistetusta taikinasta. Sen ei pitäisi tarttua käsiin ja hajota. Pulloille on niin monia leikkuutaikina -muotoja ja -tyyppejä, että jokainen kotiäiti löytää juuri sen reseptin, josta koko perhe pitää.

Kuinka tehdä kauniita pulloja: resepti askel askeleelta valokuvan kanssa

Siivilöi jauhot isoon astiaan, lisää vaniljasokeri, hiiva, suola ja tavallinen sokeri. Sekoita kaikki hyvin perusteellisesti Siivilöi jauhot isoon astiaan, lisää vaniljasokeri, hiiva, suola ja tavallinen sokeri. Sekoita kaikki hyvin perusteellisesti Kaada taikinaan maitoa ja vähän kasviöljyä. Sekoita saatua seosta 5 minuuttia Kaada taikinaan maitoa ja vähän kasviöljyä. Sekoita saatua seosta 5 minuuttia Nyt koko taikina on vaivattava hyvin käsin. Sen jälkeen jätämme taikinan sopivaksi. Nyt koko taikina on vaivattava hyvin käsin. Sen jälkeen jätämme taikinan sopivaksi. Teemme makkaran valmiista taikinasta ja jaamme sen tasaisiksi osiksi Teemme makkaran valmiista taikinasta ja jaamme sen tasaisiksi osiksi Muodostamme minkä tahansa muotoisia sämpylöitä ja asetamme ne kasviöljyllä voideltuun arkkiin Muodostamme minkä tahansa muotoisia sämpylöitä ja asetamme ne kasviöljyllä voideltuun arkkiin Lähetämme leivinpaperin 15-20 minuutiksi 200-asteiseen esilämmitettyyn uuniin Lähetämme leivinpaperin 15-20 minuutiksi 200-asteiseen esilämmitettyyn uuniin Herkullisia pulloja on valmis. Hyvää ruokahalua! Herkullisia pulloja on valmis. hyvää ruokahalua!

15 alkuperäistä lomaketta pulloille (video)