Keltainen keittiö: mikä väri valita kontrastiksi

Riippumatta valitsemastasi keittiön väristä, mikään ei ole kontrastivampaa ja iloisempaa kuin keltainen Minkä tahansa keittiön värin valitsetkaan, mikään ei ole kontrastivampaa ja iloisempaa kuin keltainen Keittiön suunnittelu on tärkeää miettiä pienintä yksityiskohtaa myöten, kuten minkä tahansa muun huoneen suunnittelu. Loppujen lopuksi paljon riippuu mielialasta, jolla tapaat uuden päivän. Aamiainen on miellyttävin keittiössä, jossa se on kodikas ja lämmin. Ja paljon tässä riippuu huoneen väristä..

Miksei keltainen

Keltainen keittiö on lähes win-win-vaihtoehto, jos haluat päiväsi alkavan iloisella nuotilla. Psykologit väittävät yksimielisesti, että keltaisella on positiivinen vaikutus ihmiseen – se piristää jopa pimeimpinä arkipäivinä, aktivoi aivot ja jopa stimuloi henkistä toimintaa. Aamulla tämä on juuri oikea asia.

Keltainen keittiössä on melko monipuolinen - se sopii hyvin sekä tummien että vaaleiden värien kanssa. Keltainen keittiössä on melko monipuolinen – se sopii hyvin sekä tummien että vaaleiden värien kanssa.

Lisäksi keltainen väri parantaa ruokahalua ja aktivoi immuunijärjestelmää. Sillä on hyödyllinen vaikutus jopa ihmisen fyysiseen kuntoon, herättäen energiaa ja voimaa. Keltaisen sävyinen keittiö sopii lähes kaikille. Erityisen usein keltaisen sisustuksen valitsevat aktiiviset, nuoret ja määrätietoiset ihmiset..

Myös keltainen tulisi valita, jos keittiö itse on pimeä ja sen ikkunat ovat pohjoispuolelle. Tässä tapauksessa luodaan auringonvalon huoneen optinen vaikutus..

Mutta jos keittiö päinvastoin on aurinkoisella puolella ja siinä on liian kuuma, on parempi valita eri väri tai panostaa vaaleankeltaisiin sävyihin..

Keltainen sopii pieniin keittiöihin – sen avulla voit tehdä huoneesta visuaalisesti suuremman ja tilavamman. Tässä tapauksessa on parempi, että seinät eivät ole keltaisia, mutta eivät keittiösarjaa. Lisäksi keltaiset seinät ovat käytännöllisiä ja antavat sinun säilyttää keittiön ulkonäön pitkään. Keltainen katto tekee huoneesta korkeamman ja kirkkaamman. Samaan aikaan sitä on tuettava käyttämällä verhoja ja sisustuselementtejä keltaisella värillä..

Suunnitteluominaisuuksia

Täysin keltainen keittiö stimuloi liikaa aivoja. Liika positiivisuus on myös haitallista ihmisen psyykeelle. Siksi ihanteellisesti keltainen sisustus tulisi yhdistää muihin väreihin. Sitten muotoilu on tyylikkäämpi ja täydellisempi..

Keltainen sopii monenlaisiin kuulokemuotoihin Keltainen sopii monenlaisiin kuulokemuotoihin Älä käytä keltaista kaikessa keittiössä, koska keittiö on liian kontrastinen. Älä käytä keltaista kaikessa keittiössä, koska keittiö on liian kontrastinen.

Keltainen on hyvä aksentteihin. Ei ole välttämätöntä, että hän hallitsee. Keltainen voi olla:

  • keittiö;
  • verhot;
  • sisustusesineet;
  • paneeli seinälle.

Keittiön esiliina, keltainen ja kuulokkeiden kontrastiväri, keltainen katto tai lattia näyttää erittäin omaperäiseltä.

Monet suunnittelijat neuvovat luomaan yksivärisiä sisätiloja eri keltaisilla sävyillä. Joten keittiösarja voi olla luonnollisen puun väri ja seinät – sitruunankeltainen. Vastakkaiset yhdistelmät luovat erittäin trendikkäitä rohkeita sisätiloja.

On olemassa monia eri keltaisia ​​sävyjä – se voi olla kirkas sitruuna tai keltainen tai hillitty hiekkainen, beige; kunnioitettava kulta ja alkuperäinen sahrami. Tämän lajikkeen ansiosta voit luoda sisätiloja mihin tahansa tyyliin, koska keltainen sopii klassikoihin, huipputekniikkaan ja moderniin.

Keltaiset seinät

Keltaiset seinät keittiössä yhdessä valkoisen sarjan kanssa ovat kevyimmät ja kaikkein kevyimmät Keltaiset seinät keittiössä yhdessä valkoisen sarjan kanssa ovat kevyimmät ja kaikkein kevyimmät "antenni" Keltainen näyttää aksentilta erittäin tyylikkäältä Keltainen näyttää aksentilta erittäin tyylikkäältä

Jos keittiön seinät on tehty keltaisiksi, keittiösarja on valittava erityisen huolellisesti sen koosta riippumatta. Kaikki värit eivät toimi. Keltaiset seinät sopivat parhaiten huonekaluihin:

  • ruskea;
  • musta;
  • valkoinen;
  • antrasiitti;
  • sininen;
  • vihreät värit.

Violetit huonekalut yhdistettynä keltaiseen luovat erittäin ylellisen ja hieman aggressiivisen sisustuksen..

Keltainen katto

Keltaisen katon käyttäminen keittiössä on yksi parhaista tavoista kirkastaa kevyesti keittiötäsi. Keltaisen katon käyttäminen keittiössä on yksi parhaista tavoista kirkastaa kevyesti keittiötäsi. Jos keittiö on tehty Provence- tai retro -tyyliin, tällainen kattorakenne on kätevä. Jos keittiö on tehty Provence- tai retro -tyyliin, tällainen kattorakenne on kätevä.

Jos katto päätetään tehdä keltaiseksi, keittiöyksikön ja seinien ei pitäisi olla keltaisia, muuten tila ylikuormitetaan tällä värillä. Mutta tämän värin puuttumisen ei pitäisi olla, muuten katto elää erikseen. Jotta sisustus olisi täydellinen, sinun on käytettävä keltaista verhoilua, keltaista pöytäliinaa, verhoja. Kuvat keltaisilla kehyksillä seinillä sopivat.

Keltainen kuuloke

Keltainen kuuloke sopii hyvin vaalean puisen esiliinan kanssa Keltainen kuuloke sopii hyvin vaalean puisen esiliinan kanssa

Keltainen keittiösarja luo erittäin iloisen sisustuksen. Lakatut kiiltävät julkisivut näyttävät erittäin kirkkailta ja tyylikkäiltä. Seinät voivat olla sileitä tai pieniä kuvioita. Seinien pääsävy voi olla sekä vaalea että tumma, kontrastinen.

Keltainen ja valkoinen

Keltaisen ja valkoisen yhdistelmänä keittiössä voit käyttää myös vaaleaa puuta. Keltaisen ja valkoisen yhdistelmänä keittiössä voit käyttää myös vaaleaa puuta. Keltainen esiliina keittiössä on kirkas aksentti suunnittelussaan Keltainen esiliina keittiössä on kirkas aksentti suunnittelussaan

Klassinen täydellinen väriyhdistelmä. Tämä yhdistelmä tuo raikkautta ja elinvoimaa sisustukseen. Se on erittäin vaalea väriyhdistelmä, joka sopii klassiseen sisustukseen ja maalaistyylisiin kalusteisiin..

Keltainen ja vihreä

Ei vain yksitoikkoinen väri voi toimia vihreänä, vaan myös kuvio Ei vain yksitoikkoinen väri voi toimia vihreänä, vaan myös kuvio Kun yhdistät keittiössä keltaista ja vihreää, suosittelemme pitämään kiinni näiden värien vaaleammista sävyistä, koska ne ovat molemmat kontrastisia Kun yhdistät keittiössä keltaista ja vihreää, suosittelemme pitämään kiinni näiden värien vaaleammista sävyistä, koska ne ovat molemmat kontrastisia

Näyttää tuoreelta ja tyylikkäältä. Tämä on yksi harmonisimmista väriyhdistelmistä. Voit yhdistää nämä värit eri muunnelmiin – kirkkaat värit kirkkaisiin ja päinvastoin kirkkaat mykistettyinä.

Keltainen ja punainen

Tämä vaihtoehto näyttää hyvältä, kun yksityiskohdissa näkyy punainen. Tämä vaihtoehto näyttää hyvältä, kun yksityiskohdissa näkyy punainen. Punainen kiiltävä setti tekee keittiöstä kirkkaamman ja matta antaa kuviolle hohtoa Punainen kiiltävä sarja tekee keittiöstä kirkkaamman ja matta antaa suunnittelulle kuohkeutta

Eurooppalaiset pitävät tätä väriyhdistelmää liian aggressiivisena ja kirkkaana. Mutta itämaisille kulttuureille, mukaan lukien muinainen venäläinen perinne, tällainen yhdistelmä on erittäin ominainen. Se näyttää kirkkaalta, juhlalliselta ja hauskalta. Tässä tyylissä voit sisustaa keittiön venäläiseen tai kiinalaiseen tyyliin. Jos venäläinen tyyli valitaan, kultaa voidaan käyttää keltaisena sävynä – tämä on eräänlainen viittaus Khokhloma -maalaukseen. Näin ollen Khokhloma -astioita voidaan käyttää sisustusesineinä..

Keltainen ja sininen

Sininen keittiö, jossa on keltaiset seinät, on loistava yhdistelmä merelliseen tyyliin Sininen keittiö, jossa on keltaiset seinät, on loistava yhdistelmä merelliseen tyyliin Näiden kahden värin käyttäminen kuulokkeissa on erittäin rohkea päätös, koska tärkeintä tässä yhdistelmässä on löytää tasapaino Näiden kahden värin käyttäminen kuulokkeissa on erittäin rohkea päätös, koska tärkeintä tässä yhdistelmässä on löytää tasapaino

Upea väriyhdistelmä. Sininen yhdistettynä keltaiseen tekee keittiöstä valoisan ja raikkaan. Esimerkiksi egyptiläistyyliset keittiöt on sisustettu tällä värillä. Huone näyttää erittäin tyylikkäältä, jossa seinät on maalattu keltaiseksi ja keittiö on sininen. Jääkaapin ratkaisu voi olla sama – julkisivun sininen osa ja ovien keltaiset päät.

Sinisen ja keltaisen yhdistelmä keittiön esiliinassa näyttää kauniilta yhdessä valkoisten huonekalujen kanssa. Sinisillä ja keltaisilla sävyillä seinät tai lattiat voidaan ratkaista. Tämä sisustus näyttää ylelliseltä..

Keltainen ja violetti

Piirustus voi toimia violettina. Tässä tapauksessa sisustus ei ylikuormitu kontrastiväreillä eikä kalustus ole tunkeileva. Piirustus voi toimia violettina. Tässä tapauksessa sisustus ei ylikuormitu kontrastiväreillä eikä kalustus ole tunkeileva.

Tämä on erittäin vahva ja aggressiivinen yhdistelmä. Tämä on yksi mielenkiintoisimmista yhdistelmistä ylellisten sisätilojen luomiseksi tekijän tyyliin. Tämä ratkaisu sopii suuriin keittiöihin. Seinät ovat keltaisia ​​ja kuulokkeet violetteja.

Keltaisen sävyinen keittiö näyttää aina raikkaalta ja kirkkaalta. Keltainen on kiitollinen väri, koska sen käyttäminen on erittäin vaikeaa tehdä tylsää ja ilmeetöntä sisustusta. Siksi voit käyttää sitä turvallisesti päävärinä tai aksentteina..

Keltaisen keittiön sisustus (kuva)