Keittiö pistaasivärisenä: yhdistetään oikein

Pistaasikeittiössä on rauhallinen tunnelma ja herkät värit Pistaasikeittiössä on rauhallinen tunnelma ja herkät värit.Keittiö ei yleensä ole kovin suuri. Mutta samalla sen pitäisi toimia ruuanvalmistuspaikan, ruokasalin ja jopa vieraiden vastaanottopaikkana. Avaimesta, jossa sen sisustus on ratkaistu, riippuu pitkälti siitä, onko siinä miellyttävää olla. Sisustusratkaisun väri voi korvata huoneen puutteet ja tehdä siitä poikkeuksellisen. Mitkä ovat pistaasivärin edut tässä suhteessa?

Pistaasipähkinän voima

Pistaasikeittiön etuna on, että se voidaan yhdistää onnistuneesti melkein mihin tahansa väriin ja sävyyn: puukuvioista oranssiin seiniin. Pistaasikeittiön etuna on, että se voidaan yhdistää onnistuneesti melkein mihin tahansa väriin ja sävyyn: puukuvioista oranssiin seiniin. Klassinen pistaasivärinen keittiö säilyttää aristokratiansa Klassinen pistaasiväriruoka säilyttää aristokratiansa Pistaasipähkinä voidaan yhdistää tummaan puuhun. Kromiset ovenkahvat ja lisävarusteet on suunniteltu laimentamaan sisätiloja. Pistaasipähkinä voidaan yhdistää tummaan puuhun. Kromiset ovenkahvat ja lisävarusteet on suunniteltu laimentamaan sisätiloja.

Pistaasivärit keittiön sisätiloissa koetaan raikkaiksi ja antavat elinvoimaa ja energiaa. Ja samaan aikaan tämä väri on rauhallinen – se ei herätä hermostoa, ei väsytä tai masenna. Se ei herätä ruokahalua, mutta ei myöskään tukahduta sitä – tämä väri on ihanteellinen keittiöön!

Toinen plus pistaasivärin valinnan puolesta on, että se ei ole vähäpätöinen, kunhan sitä käytetään harvoin ja jonka avulla voit luoda todella erilaisia, epätavallisia ratkaisuja. Tämä johtuu jaloista värisävyistä, jotka tekevät sisätiloista kunnioitettavia, hillittyjä ja hienostuneita..

Pistaasipähkinäväri tasapainottuu hienolle viivalle kirkkaiden ja vaaleiden sävyjen välillä, mikä tekee siitä niin harmonisen..

Mihin sisätiloihin pistaasi sopii

Halu saada aurinkoinen keittiö ei aina toteudu – usein huoneen sivut menevät talon harvoin valaistuihin puoliin. Tässä tapauksessa on mahdollista tehdä huoneesta iloisempi, kirkkaampi ja aurinkoisempi käyttämällä tiettyjä suunnitteluvärejä. Ja pistaasi tässä on täydellinen suosikki.

Samoin tämä väri on ihanteellinen eri tyylisten keittiöiden luomiseen:

  • klassikko;
  • maa;
  • provence;
  • Japanilainen;
  • minimalismia.

Pistaasivärillä voi olla monenlaisia ​​sävyjä, tasapainossa vihreän ja beigen välillä Pistaasivärillä voi olla monenlaisia ​​sävyjä, tasapainossa vihreän ja beigen välillä Pienessä keittiössä tämä väri on edullisin. Pienessä keittiössä tämä väri on edullisin.

Kun luodaan erilaisia ​​keittiötyylejä, pistaasiväria voidaan käyttää pääasiallisena hallitsevana värinä sekä aksenttina tai täydentävänä..

Tärkeä: sisustusta luodessasi sinun on pysähdyttävä ajoissa äläkä ylikuormita sitä pistaasisävyillä. Yksi asia tehdään tällä värillä – seinät, verhot tai kuulokkeet. Runsaasti pistaasipähkinöitä tekee sisätiloista tunkeilevia.

Värien yhdistelmät sisätiloissa

Pistaasipähkinä sopii täydellisesti nykyaikaiseen keittiöön Pistaasipähkinä sopii täydellisesti nykyaikaiseen keittiöön

Pistaasi sopii hyvin monien kukkien kanssa. Värien yhdistelmän avulla voit luoda erilaisia ​​ratkaisuja ja muuttaa sisätilat tunnistamattomiksi:

  • Pistaasi ja vaaleanvihreä: täydellinen yhdistelmä suuriin tiloihin. Paras vaihtoehto olisi pistaasiseinien ja vaaleanvihreiden kuulokkeiden yhdistelmä.

Tärkeää: Pistaasipähkinän ja vaaleanvihreän rinnalle on järkevää lisätä valkoinen aksentti – verhoina ikkunoihin ja pöytäliinat pöydälle. Tämä tekee sisätilasta raikkaamman ja kirkkaamman..

  • Pistaasi ja lämmin puun väri: loistava yhdistelmä maalaistyylisen sisustuksen luomiseen. Luo lämmön, avaruuden ja luonnon läheisyyden tunteen. Pistaasiväriset keittiön seinät ovat täydellisiä luonnonpuukalusteilla. Persikkaa ja oranssia voidaan käyttää lisävärivaihtoehtoina..
  • Pistaasi ja helmi: Helmi ja kaikki harmaat sävyt pehmentävät pistaasipähkinää ja korostavat sen syvyyttä. Tämä yhdistelmä on harvinainen, koska sisätilojen harmaa asenne on varovainen. Samaan aikaan pistaasihuonekalut harmaasävyisten seinäratkaisujen taustalla luovat keittiössä erityisen mukavuuden tunnelman..
  • Pistaasi ja valkoinen: Klassinen väriyhdistelmä. Keittiö tällaisessa ratkaisussa näyttää aina kunnioitettavalta, raikkaalta ja tyylikkäältä. Voit turvallisesti käyttää kanelin sävyjä värin aksentteina..
  • Pistaasi ja musta: Näyttää enemmän kuin ylelliseltä. Samaan aikaan tällainen väriyhdistelmä ei väsy, mikä on arvokas laatu sisätiloille..

Tärkeä: Pistaasiseinät ja musta esiliina näyttävät hyvältä yhdessä mustavalkoisen sarjan kanssa.

Yhdistää täydellisesti pistaasipähkinän ja beigen.

Pistaasiväriset seinät tekevät keittiön sisätilasta rauhallisemman ja lämpimämmän. Pistaasiväriset seinät tekevät keittiön sisätilasta rauhallisemman ja lämpimämmän. Pistaasikeittiön sävy riippuu valaistuksesta - jos lamppujen hehkussa on keltainen sävy, pistaasipähkinä on kylläisempi, jos valkoinen, lähempänä vaaleanvihreää Pistaasikeittiön sävy riippuu valaistuksesta – jos lamppujen hehkussa on keltainen sävy, pistaasipähkinä on kylläisempi, jos valkoinen, lähempänä vaaleanvihreää

Johtopäätös

Jos haluat luoda trendikkään ja poikkeuksellisen sisustuksen, kiinnitä huomiota pistaasiväriin. Ja vaikka pääsääntöisesti tällaista maalia puhtaassa muodossaan harvoin löytyy kaupoista, kysymys pistaasivärin saamisesta on helppo ratkaista. Riittää, kun ostat valkoisen maalin, keltaisen ja vihreän värin, ja voit saavuttaa halutun sävyn.

Pistaasivärinen keittiö (sisäkuva)