Keittiö 3: 3: suunnittelu- ja ulkoasutoiminnot

Entisen Neuvostoliiton maissa yksi sisätilojen suurimmista ongelmista on liian pieni keittiö. Tämä ongelma voidaan ratkaista liimaamalla Entisen Neuvostoliiton maissa yksi sisätilojen suurimmista ongelmista on liian pieni keittiö. Tämä ongelma voidaan ratkaista liimaamalla "oikea" Vaatimaton 3 x 3 keittiö on ilmiö, joka näkyy usein moderneissa huoneistoissa. Kotiäidit valittavat silloin tällöin kyvyttömyydestä kääntyä pienessä keittiössä, jonka pinta -ala on kolme kolme neliömetriä. Riittämätön tila kulinaarisiin harjoituksiin, keittiövälineiden säilytykseen ja mukavaan työhön.

Ammattilaiset ovat valmiita väittelemään tämän väitteen kanssa. Heidän mielestään hyvin toteutettu muotoilu voi tehdä pienestäkin minikeittiöstä mukavan työpaikan. Salaisuus on keittiökalusteiden ergonomian, oikean sijainnin ja toimivuuden varmistamisessa..

Kulmakeittiö ja sen ominaisuudet

Pienelle alueelle on optimaalinen 3 x 3 kulmakeittiön tai 3 x 2 keittiön muotoilu. Yksinkertaisesti sanottuna keittiökalusteiden järjestelyn muoto muistuttaa kirjainta “G”. Tämä optimoi merkittävästi käyttötilaa ja jättää liikkumavaraa..

Tässä on nurkkakeittiön tärkeimmät edut:

 • Keittiön muoto on optimaalisin, mikä on tärkeää rajoitetussa tilassa. Ammattilaisten kielellä tätä kutsutaan “ergonomiseksi työskentelykolmioksi”.
 • Tämän kolmion pääkulma on täysin mukana vaatimattoman keittiön työalueella. On tärkeää.
 • Ruokailuvälineille tulee lisää säilytystilaa syvien kulmamoduulien ansiosta.

Järjestelyn ansiosta kulmakeittiö näyttää pienestä koostaan ​​huolimatta varsin vaikuttavalta. Järjestelyn ansiosta kulmakeittiö näyttää pienestä koostaan ​​huolimatta varsin vaikuttavalta.

On syytä mainita 3: 3 -kulma -keittiöprojektin haitat..

Täällä he ovat:

 1. Kulmakappale on usein kompastuskivi suunnittelijoille. Heillä voi olla ongelmia epätasaisuuksissa ja ulkonemissa seinillä. Luonnollisesti he veloittavat työstään lisämaksun..
 2. Asiakkaat valittavat usein pienen keittiön nurkkaan sijoitetun pesualtaan käytöstä. Tämä aiheuttaa ylimääräisiä vaikeuksia ihmisille, joilla on vaikuttava kehonrakenne..

Ammattilaiset valittavat usein asiakkaistaan ​​kategorisesta valinnastaan, kun he valitsevat L-muotoisen kuulokkeen. Jos esimerkiksi keittiö on pituudeltaan pidempi kuin poikki, on tarkoituksenmukaisempaa antaa etusija rinnakkaiselle asettelulle kuin kulmalle. Jos kyseessä on 3 x 2 keittiö, tämä on merkityksellistä.

On myös lineaarinen asettelu. Se on varsin kätevä pieneen keittiöön..

Suunnittelijat ovat varmoja, että voidakseen valita itselleen parhaan asetteluvaihtoehdon asiakkaan on tutkittava huolellisesti kaikki olemassa olevat vaihtoehdot.

Kulma pieni keittiö (video)

Kulma -asetteluvaihtoehdot pieneen keittiöön

Jos asiakas kuitenkin valitsi nurkkakeittiön, hänen pitäisi tietää, että sitä on useita lajikkeita huoneen erityispiirteistä riippuen..

Kulma -keittiössä voit kiinnittää kirkkaan taustakuvan: kahden kohtisuoran seinän ja muun huoneen väliin luodaan valtava kontrasti Kulma -keittiössä voit kiinnittää kirkkaan taustakuvan: kahden kohtisuoran seinän ja muun huoneen väliin luodaan valtava kontrasti

Nimittäin:

 • Kohtisuorat keittiön seinät. Yleisin ulkoasuvaihtoehto. Tässä tapauksessa tulevan keittiön kuulokkeet asennetaan kulman molemmille puolille. Menetelmä on universaali sekä suurille että vaatimattomille keittiöalueille..
 • Kulmaisen keittiön niemimaa. Alkuperäinen ja rohkea vaihtoehto. Projisoi seinää pitkin vain kulman toinen puoli. Toinen on sijoitettu siten, että se on keittiön poikittainen viiva. On huomattava, että tätä vaihtoehtoa ei voida hyväksyä pienikokoisessa keittiössä..
 • Kulma -keittiö, jossa on baaritiski. Asettelu on merkityksellinen 3 x 3 -keittiölle ja 3 x 2 -keittiölle yhdellä ehdolla. Jos asiakas ei aio tehdä ruokailutilaa.

Pienen nurkkakeittiön pääparametrit

Kulmakeittiön kolmion tärkeitä elementtejä ovat jääkaappi (A), pesuallas (B) ja liesi (C). Pesuallas asennetaan yleensä kahden muun elementin väliin, joiden sijainti vaihtelee tapauksen mukaan..

Suunnittelijat yrittävät tehdä ehdollisen kolmion, jonka pisteet ABC ovat yleensä tasasivuisia.

Jos sinulla on suorakulmainen keittiö, paras ratkaisu olisi kiinnittää vaalea taustakuva. Jos sinulla on suorakulmainen keittiö, paras ratkaisu olisi kiinnittää vaalea taustakuva.

Kolmion sisäkulma voi olla kahta tyyppiä:

 1. Viistetty kulmaa käytetään melko usein, koska sillä on useita etuja. Näitä ovat suora pääsy alakaapin sisätilaan. Lisäksi moduuli on melko tilava ja helppokäyttöinen. Viistetyn kulman haittapuolena on epämukavuus seinän pesussa reunakiven yläpuolella. Siksi kannattaa varoa, ettei kulma ole liian syvä..
 2. Suoraan. Oikean kulman osalta se asennetaan useammin pienikokoisiin keittiöihin 3 x 3 ja 3 x 2. Tämä jättää enemmän käyttökelpoista tilaa. Tällaisia ​​moduuleja varten on erittäin käteviä kulmajulkisivuja, joiden muoto toistuu suorassa kulmassa.

Suunnittelijan salaisuudet pieneen keittiöön

Optimoidaksesi 3-by-3 tai 3-by-2 keittiön rajoitetun tilan mahdollisimman paljon, ammattilaiset turvautuvat kaikenlaisiin suunnittelutemppuihin..

Keittiön taustakuvan tulee olla rasvaa hylkivä eikä pelkää kosteutta Keittiön taustakuvan tulee olla rasvaa hylkivä eikä pelkää kosteutta

Esimerkiksi:

 • Peilin asennus. Tällainen visuaalinen tekniikka laajentaa tilaa ja lisää siihen valoa;
 • Keittiörakenteet-muuntajat. Tällaisten monitoimilaitteiden avulla työalueen ergonomia nousee suuruusluokkaa korkeammaksi..
 • Upea kuvio tai piirustus seinälle. On toivottavaa, että se on melko suuri, mutta ei iso. Kauniit muodot lisäävät ilmavuutta ja keveyttä huoneen yleiseen ulkoasuun ja sisältöön.
 • Väri ja valo. Tärkeä rooli on värimaailmassa ja keittiön pyhityksessä. Pienen keittiön sävyjä voidaan vaihdella, mutta on parempi suosia vaaleita kylmiä värejä. Keinotekoisen valon ei pitäisi olla himmeä. Kylmän valkoiset lamput sopivat täydellisesti tällaiseen keittiöön..

Kuinka lisätä keittiön tilaa (video)

Pieni keittiö ei ole lause emännälle. Huonekalujen oikea järjestely ja hyvin suunniteltu muotoilu tarjoavat esteettömän pääsyn kaikkiin sen kulmiin. Hyvät visuaaliset ratkaisut luovat tilan ja keveyden vaikutuksen..

Keittiön suunnittelu 3 x 3 (kuva)