Herkullisia piirakoita omenoilla hiivataikinasta uunissa

 • Piirakat omenoille tulisi antaa erillinen paikka. Kukapa ei tuntisi niiden maagista makua ja makeaa tuoksua lapsuudesta lähtien? Piirakat omenoille tulisi antaa erillinen paikka. Kuka ei tunne niiden maagista makua ja makeaa aromia lapsuudesta lähtien Valmistusaika: 50 min;
 • Annoksia: 10;
 • Kcal: 253;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 5,1 g / 10 g / 36,2 g.

Pehmeä hiivataikina sopii erinomaisesti herkälle, makealle täytteelle ja tekee piirakoista täyteläisiä ja ravitsevia..

Hiivataikina

Hiivataikina keksittiin Egyptissä kolmannella vuosituhannella eKr. Tämä löytö hämmästytti leipureita ja inspiroi jo silloin luomaan kauniita esteettisiä leivonnaisia ​​eri muodoissa ja muunnelmissa..

Hiivataikinassa on sallittua käyttää sekä tuoretta puristettua hiivaa että kuivaa Hiivataikinassa on sallittua käyttää sekä tuoretta puristettua hiivaa että kuivaa

Hiivataikinan vaivaamiseen on kaksi tapaa: sieni ja pariton:

 1. Maustemenetelmä on, että sinun on ensin valmisteltava chatterbox. Tätä varten tarvitset puolet kaikista ainesosista, vaivaa ja laita paikkaan, jonka lämpötila on noin 29 astetta 3 tunniksi. Taikina alkaa nousta ja saavuttaa maksiminsa ja laskeutuu. Sitten sinun on jatkettava taikinan valmistusta, lisättävä loput ainekset ja annettava kohota vielä tunti. Vaivaa sen jälkeen taikina uudelleen huolellisesti..
 2. Bezoparny -menetelmä on erittäin helppo valmistaa, mutta hiivaa tarvitaan useita kertoja enemmän. Ruoanlaittoon sinun on välittömästi sekoitettava kaikki ainekset ja annettava sen nousta 4-5 tuntia, minkä jälkeen se on vaivattava perusteellisesti useita kertoja. Tämäntyyppinen taikina on huonolaatuisempaa kuin sienellä valmistettu taikina..

Omenapiirakkojen keittäminen hiivataikinasta

Piirakat ovat todellinen venäläinen ruokalaji, jota Venäjän asukkaat ovat paistaneet muinaisista ajoista lähtien. Piirakat keitettiin sienitaikinalla ja sen pienoisversio – piirakat keitettiin parittomalla hiivataikinalla.

Lähes mikä tahansa tuote voisi toimia täyteaineena: kala, liha, perunat, sipulit, munat, kaali, omenat.

Omenatäyte on erittäin suosittu, koska piirakat uunissa kypsennettyinä antavat mehua, mikä tekee piirakoista mehukkaita, makeita ja miellyttävän happamia. Hiivataikina -omenapiirakat sopivat täydellisesti perheen teetä varten kotona, herkkuja ystäville ja työntekijöille.

Hiiva taikinan omenapullat

Luultavasti jokaisella maalla on oma erityinen resepti pulloille, joiden maku ja aromi voivat hämmästyttää jokaista ihmistä. Suosituimpia ovat ranskalaiset brioches, amerikkalaiset, ruotsalaiset pullat, joissa on kanelikerros, englantilaiset teeleivät ja tietysti kuuluisat venäläiset pullat..

Suussa sulava taikina, kullanruskea kuori ja herkkä omenatäyte palkitsevat tehdystä työstä Suussa sulava taikina, kullanruskea kuori ja herkkä omenatäyte palkitsevat tehdystä työstä

Pullat, joissa on hiivataikinasta valmistettuja omenoita, voidaan valmistaa hyvin yksinkertaisesti: kääri hienoksi leikatut omenat putkella rullattuun hiivataikinaan, rullaa ne etanalla ja paista uunissa. Tällä valmistusmenetelmällä täyttö ei vuoda ulos, ja pullat ovat erittäin pehmeitä ja mehukkaita..

Hiivapiirakat omenoilla: reseptit ja salaisuudet

Voi -piirakat omenoilla on erittäin helppo valmistaa, ja itse ruokalaji voi miellyttää ystäviä ja perhettä.

Piirakat muistuttavat kaikkia lapsuuden upeasta ajasta ja tuovat lämpöä ja kodin mukavuutta.

Ainesosat

 • Maito – 1 lasi
 • Sokeri – 3 rkl. l.
 • Munat – 3 kpl
 • Hiiva – 20 g.
 • Suola – 1/3 tl.
 • Kasviöljy – ½ kuppi
 • Jauhot taikinaan – 5 rkl. l.
 • Taikinajauho – 3 kuppia
 • Omenat – 5 kpl.

Valmistautuminen:

 1. Kaada sokeri, suola ja hiiva kuumaan maitoon, sekoita hyvin, kunnes liukenee. Lisää jauhot taikinaan, peitä kulho pyyhkeellä ja anna lämmetä tunnin ajan.
 2. Vatkaa 2 munaa, lisää ne taikinaan, lisää öljy ja sekoita.
 3. Lisää vähitellen jauhot ja sekoita, kun taikina on sakeutunut, vaivaa se pöydälle. Anna levätä 20 minuuttia.
 4. Jaa taikina pieniksi palloiksi, rullaa.
 5. Raasta omenat, laita taikina päälle, nipistä.
 6. Laita piirakat leivinpaperille sauma alaspäin, paista 220 asteessa. Ennen kuin olet valmis, levitä piirakat kermavaahdolla.

Hiivataikina -omenapiirakat ovat kevyitä ja ilmavia, ne säilyttävät maunsa jopa seuraavana päivänä.

Hiivapiirakat omenoilla: reseptit valokuvilla

Hiivataikinan keittäminen. Liuota hiiva lämpimään maitoon, kaada teelusikallinen sokeria, vatkaa munat erillisessä kulhossa lisäämällä hieman suolaa ja sokeria. Sekoita hiiva- ja munamassat ja lisää sulatettu margariini. Sekoita 3 rkl. kasviöljyä, lisää jauhot seokseen ja vaivaa taikina. Peitä taikina pyyhkeellä ja jätä lämpimään paikkaan 1 tunniksi Hiivataikinan keittäminen. Liuota hiiva lämpimään maitoon, kaada teelusikallinen sokeria, vatkaa munat erillisessä kulhossa lisäämällä hieman suolaa ja sokeria. Sekoita hiiva- ja munamassat ja lisää sulatettu margariini. Sekoita 3 rkl. kasviöljyä, lisää jauhot seokseen ja vaivaa taikina. Peitä taikina pyyhkeellä ja jätä lämpimään paikkaan 1 tunniksi Leikkaa omena kuutioiksi, paista 2 minuuttia kasviöljyssä ja ripottele sitten sokerilla Leikkaa omena kuutioiksi, paista 2 minuuttia kasviöljyssä ja ripottele sitten sokerilla Nipistä pieni pala taikinaa, pyörittele palloja Nipistä pieni pala taikinaa, pyörittele palloja Pyörittele palloista tasaisia ​​kakkuja ja laita hieman täytettä sisälle Pyörittele palloista tasaisia ​​kakkuja ja laita hieman täytettä sisälle Kääri pulla, sulje reunat Kääri pulla, sulje reunat Voitele pullat vatkatulla munalla ja laita ne uuniin 20 minuutiksi, esilämmitetty 200 asteeseen Voitele pullat vatkatulla munalla ja laita ne uuniin 20 minuutiksi, esilämmitetty 200 asteeseen Omenapiirakat tarjoillaan kylmänä Omenapiirakat tarjoillaan kylmänä

Hiivapiirakat omenoilla (video)