Herkullisia leivonnaisia ​​luumuilla

 • Tuoksuvia, maukkaita ja mehukkaita leivonnaisia ​​luumuilla - tämä on yksinkertainen resepti ja nopeat tulokset Aromaattiset, maukkaat ja mehukkaat leivonnaiset luumuineen ovat yksinkertainen resepti ja nopeat tulokset Kypsennysaika: 3 tuntia;
 • Annoksia: 10;
 • Kcal: 350;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 20 g / 10 g / 60 g.

Luumut ovat epäilemättä terveellisiä ja maukkaita tuoreina. Mutta harvat ihmiset kieltäytyvät sellaisesta herkusta kuin leivonnaiset hedelmillä. Luumuilla paistamiseen on laaja valikoima reseptejä, joiden avulla voit valita leivonnaisia ​​jokaiseen makuun. Alla on joitain reseptejä leivonnaisten valmistamiseksi luumuista. Annetaan reseptejä piirakan tekemiseen ja reseptejä luumukakkujen valmistamiseksi uunissa.

Ainesosat

Luonnollisesti pääainesosa on luumu, mutta katsotaanpa tarkemmin.

Piirakkaa varten tarvitset:

 • Sokeri – 150-200 grammaa (maun mukaan), sokeria lisätään myös paikallisesti pölyämiseksi;
 • Voi – 100 grammaa;
 • Vehnäjauho – 200 grammaa;
 • Kananmunat – 2 kpl;
 • Tarvitaan myös leivinjauhe taikinalle – 1 tl;
 • Suola – 1 gramma;
 • Luumut – 10-12 kpl;
 • Kaneli – 1 tl.

Charlotte -piirakan ja luumujen valmistus vaatii vähintään aikaa Charlotte -piirakan ja luumujen valmistus vaatii vähintään aikaa

Piirakoiden tekemiseen tarvitset:

 1. Kuiva hiiva – 8-12 grammaa (pakkaus);
 2. Kananmunat – 3 kpl;
 3. Sokeri – 120 grammaa;
 4. Smetana – 500 grammaa;
 5. Jauhot – 1 kg;
 6. Kasviöljy (oliivi, auringonkukka) – 1 rkl. l.;
 7. Maito – 100 ml.

Seuraavaksi harkitse vaiheittaisia ​​reseptejä luumupiirakoille ja piirakalle.

Ainutlaatuiset leivontaohjeet luumuilla

Kuvaus alkaa amerikkalaisen perinteisen luumukakun valmistamisesta:

 1. Ensimmäinen vaihe on luumun valmistaminen. Se on pestävä, leikattava puoliksi ja luut poistettava..
 2. Vatkaa seuraavaksi sulatettu voi sokerilla (noin 1 rkl sokeria). Lisää kanamuna ja suola vaahdotettuun voihin, minkä jälkeen seos vatkataan uudelleen.
 3. Jauhot sekoitetaan leivinjauheeseen ja lisätään hieman ulokkeen päälle, kunnes muodostuu paksu taikina. Tämän jälkeen voit aloittaa uunin esilämmityksen 180 asteeseen..
 4. Seuraavaksi he ottavat kakkuvuoan (minkä tahansa halutulle tilavuudelle), jolle taikina asetetaan ja tasataan. Päälle luumujen puolikkaat on asetettu siististi taikinan leikkauksella. Niitä ei voi puristaa taikinaan..
 5. Seuraavaksi sokeri sekoitetaan kaneliin (yllä olevat tilavuudet ovat vähäiset, niitä voidaan lisätä maun mukaan) ja kakku sirotellaan tällä seoksella.
 6. Laita siroteltu kakku uuniin ja paista noin ¾ tuntia (kunnes kuoret ilmestyvät).

Luumupiirakka pöydällä on aina juhla hedelmäjälkiruoan ystäville Luumupiirakka pöydällä on aina juhla hedelmäjälkiruoan ystäville

Tällaisen yksinkertaisen piirakan lisäksi voit tehdä myös klassisia venäläisiä piirakoita:

 1. Hiiva lisätään 50 asteeseen lämmitettyyn maitoon, sitten seos asetetaan sivuun lämpimään paikkaan noin puoleksi tunniksi (kunnes vaahto ilmestyy).
 2. Sitten, erikseen edellisestä seoksesta, munat ja sokeri vatkataan, kaikki sokeri (120 grammaa) lisätään seokseen, sitten lisätään 0,5 litraa smetanaa (1 pakkaus 450 grammaa). Kaikki tämä sekoitetaan perusteellisesti homogeeniseksi seokseksi.
 3. Lisää edellinen tähän seokseen ja sekoita huolellisesti. Sitten lisätään hieman jauhoja, samalla sekoittaen taikinaa.
 4. Tuloksena oleva taikina on peitettävä ja asetettava lämpimään paikkaan nousemaan. Noin 30-60 minuutin kuluttua (ensimmäinen kohotus) se on vaivattava ja asetettava takaisin, missä taikina nousee toisen kerran.
 5. Sen jälkeen he alkavat muodostaa piirakoita luumuilla. Tätä varten taikina on jaettu noin 40 yhtä suureen osaan, joista jokainen rullataan pannukakuksi. Luumut (tai muu niihin perustuva täyte) asetetaan pannukakun keskelle, minkä jälkeen piirakat saavat halutun muodon.
 6. Muodostetut pihvit päällystetään munalla ja asetetaan leivinpaperille leivinpaperille. Ne peitetään ja annetaan infusoida noin 15 minuuttia. Sitten ne laitetaan uuniin, joka on lämmitetty 180 asteeseen noin 15-30 minuutiksi – kunnes muodostuu kuori..

DIY jäädytetyt luumuleivonnaiset

On huomattava, että jos haluat saada tuoreiden luumujen luonnollisen maun, sinun pitäisi laittaa pakastetut luumut leivonnaisiin..

Kuitenkin tässä tapauksessa luumupiirakilla (valokuvalla kirjallisuudesta) tulisi olla paksummat pohjat ja sivut..

Luumupiirakat, joiden resepti on annettu yllä, on klassinen venäläisen keittiön pulla.

Leivonta luumuilla: resepti askel askeleelta valokuvan kanssa

Vatkaa keltuaiset sokerin kanssa Vatkaa keltuaiset sokerin kanssa Lisää voi ja jatka vatkaamista Lisää voi ja jatka vatkaamista Otamme jauhot, yhdistämme sen leivinjauheeseen ja lisätään tuloksena olevaan seokseen, sekoitetaan paksuksi Otamme jauhot, yhdistämme sen leivinjauheeseen ja lisätään tuloksena olevaan seokseen, sekoitetaan paksuksi Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle voideltuun pellille Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle voideltuun pellille Pesemme luumut, leikataan 4–6 osaan, poistamme luun ja asetamme ne taikinan päälle Pesemme luumut, leikataan 4–6 osaan, poistamme luun ja asetamme ne taikinan päälle Paistamme kakun esilämmitetyssä uunissa 180 asteen lämpötilassa 45-50 minuuttia. Tarkista kakun valmius puisella tikulla Paistamme kakun esilämmitetyssä uunissa 180 asteen lämpötilassa 45-50 minuuttia. Tarkista kakun valmius puisella tikulla Laita jäähtynyt kakku vuokaan, jonka päälle voi ripotella jauhemaista sokeria Laita jäähtynyt kakku vuokaan, jonka päälle voi ripotella jauhemaista sokeria

Luumupiirakka (video)