Herkullisia kesäkurpitsapannukakkuja: resepti valokuvalla askel askeleelta

 • Kesäkurpitsapannukakut ovat erittäin maukkaita ja kaikki varmasti pitävät siitä. Kesäkurpitsapalat ovat erittäin maukkaita ja kaikki varmasti pitävät niistä Valmistusaika: 15 min.
 • Annoksia: 15;
 • Kcal: 305;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 10 g / 8 g / 38 g.

Mihin aamiainen liittyy, miksi keveys, makeus ja aina herkullisuus vallitsevat? Näin voidaan kuvata pannukakkuja sekä kesäkurpitsaa että muita tuotteita. On syytä huomata, että tämän ruokalajin resepti on ollut olemassa valtavan kauan, mutta se sai nimensä “pannukakut” vasta vuonna 1938. Pannukakkuja voidaan käyttää erilaisilla lisäaineilla, sekä makeilla että suolaisilla, mausteisilla.

Kesäkurpitsapaistokset: helppo valmistaa

Reseptit, joiden avulla voit valmistaa paljon pannukakkuja, vain mahdottoman suuren määrän.

Fritterit ovat:

 1. Maukas;
 2. Rempseä;
 3. Helppo valmistaa.

Ainutlaatuisen maun luomiseksi riittää, että käytät klassista kätevien tuotteiden luetteloa.

Erityisesti pannukakun sisällä on jauhoja, voita, munia, sokeria ja jauhoja..

On erittäin helppoa valmistaa herkullisia kesäkurpitsapannukakkuja, joita jopa aloitteleva emäntä voi tehdä hienosti. On erittäin helppoa valmistaa herkullisia kesäkurpitsapannukakkuja, joita jopa aloitteleva emäntä voi tehdä hienosti.

Sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa ja erityisesti vaivaa. Ensimmäistä kertaa tämä ruokalaji ilmestyi ulkomaille 1600 -luvun alussa. Lähes 300 vuoden ajan ihmiset ovat nauttineet näiden upeiden pienten ja pörröisten kakkujen mausta. Ihmisistä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen ihmiset muuttavat jatkuvasti pannukakkujen reseptiä..

Fritterit voidaan valmistaa seuraavien perusteella:

 1. Kefiiri;
 2. Smetana;
 3. Hapan maito;
 4. Maito;
 5. Vesi;
 6. Jogurtti;
 7. Kurpitsat ja paljon muuta.

Jauhojen käytössä on myös erilaisia ​​muunnelmia..

Valinta voi koskea:

 1. Vehnä;
 2. Maissi;
 3. Ohra;
 4. Kaurapuuro.

Tärkeintä on noudattaa reseptiä vaihe vaiheelta ja valita ja lisätä laadukkaita ainesosia..

Ainesosat

 1. Kesäkurpitsa – 250 g;
 2. Vihreät;
 3. Muna – 2 kpl .;
 4. Jauhot – 2 rkl. l.;
 5. Kasviöljy;
 6. Pippuri, suola maun mukaan;
 7. Valkosipuli – 2 neilikkaa;
 8. Smetanaa.

Kuinka tehdä pannukakkuja kesäkurpitsa: resepti joka päivä

Resepti on paljon helpompi kuin esimerkiksi leivonnaisten tekeminen.

Tarvittava:

 1. Kesäkurpitsa pestään perusteellisesti. Kuori ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Voidaan hienontaa karkealla raastimella.
 2. Valkosipuli kuoritaan, hienonnetaan tai puristetaan valkosipulipuristimen läpi. Tärkeintä on varmistaa, että erittyvää mehua on vähintään..
 3. Sinun täytyy suolaa kypsennyksen lopussa.
 4. Kesäkurpitsa antaa nopeasti mehua, ja jos sitä on liikaa, voit tyhjentää hieman astiasta.
 5. Seuraavaksi kulhoon ajaa muna.
 6. Pippuria ja jauhoja lisätään. Saatat tarvita enemmän jauhoja kuin ainesosissa on ilmoitettu. Sinun on tarkasteltava taikinan sakeutta, jotta se ei ole liian paksu ja erittäin nestemäinen.
 7. Seuraavaksi lisätään vihreitä, etenkin voit ripotella sekä tilliä että persiljaa, äläkä unohda valkosipulia.
 8. Pannu kuumennetaan enimmäislämpötilaan aiemmin kaadetulla öljyllä. Heti kun se on kuuma, sinun on vaihdettava tuli keskitilaan..
 9. Sinun on levitettävä pannukakut lusikalla tai kauhalla, mutta pieninä annoksina. Ei ole tarvetta muotoilla, ne suuntautuvat soikeaksi. Kun levität kakkua, paina sitä hieman alaspäin.

Paistaminen suoritetaan molemmin puolin 3-4 minuuttia. Käännä pannukakut haarukoilla tai puisella lastalla.

Pannukakkujen tekeminen squash -taikinasta on yksinkertaista ja helppoa, ja jotta astiasta tulee kaunis ja luova, voit käyttää jopa leivinpuristimia. Taikina asetetaan niihin ja kun se tarttuu, käännä toiselle puolelle..

Ne osoittautuvat herkullisiksi, ja voit tarjoilla sitä klassisen majoneesin kanssa tai tekemällä kastikkeen smetanaa.

Mielenkiintoisia kesäkurpitsapannukakkuja: makean tuotteen resepti

On kauaskantoinen väärinkäsitys, jonka mukaan kesäkurpitsapannukakkuja voidaan valmistaa vain suolalla tai esimerkiksi vain paistinpannulla..

Itse asiassa ne voivat ensinnäkin olla makeita, jos käytät erityistä reseptiä..

Lisäksi ne kypsennetään sekä uunissa että monitoimikoneessa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan..

Makeat kesäkurpitsapannukakut, jotka paistetaan uunissa, ovat varsin mielenkiintoisia ja epätavallisia. Makeat kesäkurpitsapannukakut, jotka paistetaan uunissa, ovat varsin mielenkiintoisia ja epätavallisia.

Ainekset:

 1. Kesäkurpitsa – 2 kpl .;
 2. Muna – 2 kpl .;
 3. Sokeri – 3 rkl. l.;
 4. Raejuusto – 100 g;
 5. Kefiiri – 5 rkl. l.;
 6. Suolaa maun mukaan;
 7. Jauhot – 6 rkl. l.;
 8. Rusinat – 100 g;
 9. Puoli sitruunan mehu.

Jopa käyttämällä tällaista ainesosaluetteloa, voit valmistaa yksinkertaisen reseptin pannukakkuja varten, eivätkä ne ole leivonnaisia, sinun ei tarvitse seisoa liedellä pitkään, sinun ei tarvitse käyttää keitettyjä ainesosia pitkään valmistettuna, tai ollenkaan, niitä ei voida tehdä niin, että ne ovat raakoja.

Lyhyesti sanottuna pannukakut ovat monipuolinen ja yksinkertainen ruokalaji, joka valmistetaan näin:

 1. Kesäkurpitsa pestään, kuoritaan, hierotaan keskikokoiselle raastimelle.
 2. Lisää munaa, sokeria, raastettua raejuustoa.
 3. Kaikki on vatkattu vispilällä.
 4. Sitruuna- tai appelsiininkuori, sitruunamehu, kefiiri lisätään.
 5. Kaikki on sekaisin.
 6. Jos käytetään kefiriä, hiivan lisäaineita ei tule käyttää, koska taikina perustuu kefiriin, joten se nousee kuin hiiva.
 7. Jauhot lisätään.
 8. Kaikki sisältö sekoitetaan.
 9. Jättää 15 minuutiksi.
 10. Paistinpannu lämmitetään öljyllä..
 11. Tuli on laskettava 2 kertaa, muuten pannukakut palavat eivätkä nouse.
 12. Paista tarjoukseen.

Lisukkeena tai lisäaineena käytetään hilloa, hilloa, kondensoitua maitoa tai hilloa.

Squash -pannukakkujen edut

Ennen kuin teet kesäkurpitsa -pannukakkuja kotona, sinun tulee tutustua paitsi resepteihin myös tuotteen etuihin. Onko esimerkiksi imettävälle äidille mahdollista, miten tuote syödään, tai onko mahdollista käyttää jäädytettyjä aihioita. Ensinnäkin on syytä huomata kesäkurpitsapannukakkujen edut..

Kesäkurpitsa:

 1. Ruokavalio;
 2. Älä aiheuta allergioita;
 3. Käytännössä vaaraton;
 4. Erittäin hyödyllinen.

Tällaiset pannukakut ovat itse asiassa parhaita, koska niiden tekeminen on ilo, ja taikina voidaan koristaa tillillä ja muilla yrteillä. Kesäkurpitsapannukakkuja voivat syödä ne, jotka tarkkailevat tarkasti muotoaan, sekä ne, jotka haluavat ruokavalion ja täysin vaaratonta ruokaa.

Tämä ruokalaji auttaa laihtumaan, poistamaan ylimääräisen nesteen kehosta ja auttaa myös eroon turvotuksesta..

Kesäkurpitsa sisältää erittäin paljon sellaista komponenttia kuin pektiini, joka on erityisen tärkeä kaikille organismeille, myös lapsille. Voit syödä tällaista ruokaa joka ikäisenä ja käytännössä lapsuudesta lähtien..

Kesäkurpitsapannukakkujen valmistuksen salaisuudet

Monille pannukakut ovat yhdistelmä aamiaista tai jälkiruokaa. Niiden valmistuksessa on sallittua käyttää vihreitä vihanneksia ja hedelmiä, tärkkelystä ei tarvita, ja jos teet turkkilaisia ​​pannukakkuja, sinun on annettava ne fetajuuston kanssa.

Pannukakut eroavat pannukakkuista, koska ne ovat kooltaan pieniä ja paksumpia. Niiden taikina on paljon paksumpaa ja valmistettu eri tavalla..

Pannukakkuilla on miellyttävä maku ja aromi, ja lisäksi voit valmistaa useita annoksia yhdellä pannulla kerralla, mutta tärkeintä on, että jokainen pannukakku paistetaan erikseen muista..

Kokeneet kokit suosittelevat pannukakkujen valmistukseen vain nuoria kesäkurpitsaa. Kokeneet kokit suosittelevat pannukakkujen valmistukseen vain nuoria kesäkurpitsaa.

On olemassa useita salaisuuksia, jotka auttavat sinua oppimaan pannukakkujen tekemiseen kuin todelliset ammattilaiset:

 1. Jauhoja tulee käyttää vain seulottuna, joten voit tehdä pannukakkuista pörröisiä, pehmeitä ja ilmavia..
 2. Et voi paistaa nestemäisiä kakkuja, koska ne eivät nouse, ja siksi sinun täytyy saavuttaa taikinan sakeus, joka on verrattavissa paksuun smetanaan.
 3. Taikinaan lisätyt tuotteet eivät saa olla kylmiä. On parempi ottaa ne pois jääkaapista etukäteen, jotta ne ovat huoneenlämpöisiä..
 4. Taikina on pakottava ennen paistamista. Vain 15 minuutissa se kyllästyy hapella, muuttuu kevyemmäksi ja ilmavammaksi ja nousee myös hieman.
 5. Herkullisimmat pannukakut ovat niitä, joilla on miellyttävä tuoksu. Tämä voidaan saavuttaa tillillä, vaniljalla, kanelilla ja muilla mausteilla..
 6. Ruoanlaittoon kannattaa käyttää syvää astiaa sekä vispilää. Ei ole toivottavaa käyttää tehosekoitinta, koska se aliarvioi taikinan huokoisuuden, eikä ole harvinaista, että pannukakut eivät nouse.
 7. Jos aiot ottaa käyttöön lisäaineen, sitä tulisi tehdä rajoitettu määrä. Ruoka on raastettava tai hienonnettava, pestävä ja tuore. Taikinaa ei tarvitse jälleen nesteyttää.

Paista pannukakut uunissa, hitaassa liesissä, pannukakkuja ja valurautaisia ​​pannuja öljyllä tai pergamentilla.

Kesäkurpitsa -pannukakut (video)

Pannukakut ovat upea, herkullinen ja ikivanha ruokalaji. Ne voivat miellyttää sekä aikuisia että lapsia, eivätkä he kyllästy, varsinkin jos käytät joka kerta erilaisia ​​täyteaineita ja lisäaineita.

Kesäkurpitsa -pannukakut: resepti askel askeleelta (kuva)

Valmiit kesäkurpitsa on pestävä, kuorittava ja raastettava hienoksi Valmiit kesäkurpitsa on pestävä, kuorittava ja raastettava hienoksi Lisää muna, jauhot ja suola kurpitsasoseeseen Lisää muna, jauhot ja suola kurpitsasoseeseen Sekoita kaikki lusikalla huolellisesti Sekoita kaikki lusikalla huolellisesti Kaada auringonkukkaöljy esilämmitettyyn pannuun ja kuumenna se. Levitä ruokalusikalla varovasti kesäkurpitsataikina pintaan Kaada auringonkukkaöljy esilämmitettyyn pannuun ja kuumenna se. Levitä ruokalusikalla varovasti kesäkurpitsataikina pintaan Paista pannukakut molemmin puolin kullanruskeiksi Paista pannukakut molemmin puolin kullanruskeiksi Voit tarjoilla pannukakkuja smetanan kanssa. Hyvää ruokahalua! Voit tarjoilla pannukakkuja smetanan kanssa. hyvää ruokahalua!