Erottuva tilkkutila: suunnittelu ja ominaisuudet

Patchwork -laatat ovat yleisiä niiden omaperäisyyden vuoksi Patchwork-tyyliset laatat ovat yleisiä niiden omaperäisyyden vuoksi. Aikamme sisätiloissa alkuperäisiä patchwork-tyyppisiä tuotteita alkoi ilmestyä yhä useammin. Patchwork -päiväpeitteet, kaikenlaiset viitat, lautasliinat ja jopa huonekalujen verhoilu ovat muodostuneet olennaiseksi osaksi uutta suunnittelusuuntaa. Patchwork -tuotteiden omaperäisyys on löytänyt faneja alalta. Nykyään tyylikäs sisustus auttaa myös muodostamaan tämän konseptin viimeistelymateriaalit..

Patchwork -laatat

Yksi suosituimmista viimeistelymateriaaleista on aina ollut keraamiset laatat. Joka vuosi sen monimuotoisuus kasvaa ja yllättää iloisesti. Klassinen ja retro -tyyli, Provence, maa, moderni ja etno ovat jo pitkään löytäneet ystävänsä. Nykyään erityistä huomiota kiinnitetään tilkkutöihin..

Voit täydentää sisustusta kirkkaalla sisustuksella koristelemalla seinät, lattian, portaat tai yksittäiset elementit patchwork -laattoilla (keittiön esiliina, koristeelliset paneelit, paneelit).

Epätavalliset laatat alkuperäisillä tulosteilla voivat kauniisti koristella portaita Epätavalliset laatat alkuperäisillä tulosteilla voivat kauniisti koristella portaita

Monien nykyaikaisten valmistajien alkuperäisten kokoisten ja erilaisten kuvioitujen keraamisten laattojen kokoelmien avulla voit sisustaa sisustuksen kauniilla koostumuksella “tilkkutyyliin” itse tai suunnittelijoiden avulla. Tällaisia ​​epätavallisia koostumuksia löytyy useimmiten itämaisista tai marokkolaisista sisätiloista sekä huoneistoista, joissa on itämainen suunnittelusuunta. Tämän suuntauksen eurooppalaiset tuntijat ovat kuitenkin löytäneet harmonisen yhdistelmän maalaistyylisiä patchwork -laattoja sekä vintage-, Provence- tai country -tyylejä. Patchwork -tyylin keraamiset laatat on esitetty sisätilojen keskeisenä osana alla olevassa kuvassa..

Mikä on tilkkutäkki (video)

Patchwork -laatta keittiöön

Patchwork -laatat ovat melko kirkas elementti sisätiloissa, ja niitä on käytettävä varoen. Jos et ota tätä seikkaa huomioon, keittiön sisustus voi muuttua liian kirjavaksi ja ärtyneeksi. Patchwork -laattojen käyttö esimerkiksi keittiön tiloissa voi olla optimaalinen erillisenä elementtinä suunnittelussa..

Keittiössä voidaan käyttää tilkkutäkkilaattoja:

  • Koristepaneelin koristelu edellyttäen, että ympäröivät seinät ovat yksivärisiä;
  • Kun luodaan harmoninen ilmapiiri keittiön työalueelle (yhdessä tavallisen taustakuvan kanssa kirkkaat laatat koristavat täydellisesti ja suojaavat esiliinaa luotettavasti);
  • Lattianpäällysteenä (erittäin vahvat posliinikivitavarat ovat ihanteellisia tähän tarkoitukseen).

Kokolattiamatot ovat maton tavoin keskeinen osa sisustusta. Kokolattiamatot ovat maton tavoin keskeinen osa sisustusta. Kun sisustat keittiön sisustusta, tilkkutäkkilaattoja voidaan käyttää eri muunnelmissa. Kun sisustat keittiön sisustusta, tilkkutäkkilaattoja voidaan käyttää eri muunnelmissa.

Keraamisille laattoille on monia tulostusvaihtoehtoja. Kumpi valita keittiöön? Keittiön sisustuksessa suunnittelijat suosittelevat kirkkaan kukka- tai geometrisen kuvion laattojen yhdistämistä tavalliseen beigen tai kahvinväriseen laattaan..

Provence -tyyli on optimaalinen maalaismaiseen keittiöön, jossa on yksittäisten sisustuselementtien kaakeloitu muotoilu. Tärkein vaatimus laattojen väreille on niiden yhteensopivuus tekstiilien, huonekalujen ja lisävarusteiden sävyjen kanssa..

Patchwork laatta lattialle

Pienissä tiloissa lattialaatat ovat hyväksyttäviä, mutta joitain sääntöjä on kuitenkin noudatettava.

Patchwork -laattalattia voidaan tehdä, jos seuraavat vaatimukset täyttyvät:

  1. Huonekalut tulee tehdä tiukalla lakonisella tyylillä;
  2. Pinnan viimeistely ei saa olla täynnä kirkkaita elementtejä;
  3. Sisustussuunnittelun ei pitäisi olla täynnä sisustusta.

Suuren huoneen lattialaatat eivät saisi peittää koko pohjapintaa Suuren huoneen lattialaatat eivät saisi peittää koko pohjapintaa

Pienen huoneen lattia voi harmonisesti yhdistää monipuolisen koostumuksen sisätilojen tilkkutäkkiin. Kirkkaimpia värejä sisältäviä lattialaattoja voidaan käyttää säästeliäästi tässä koostumuksessa..

Suurissa ja tilavissa huoneissa pehmeiden värejä sisältävä laattalattia näyttää upealta. Lattialaatat herkissä pastelliväreissä – paras vaihtoehto yhdessä lämpimien syksyn sävyjen kanssa.

Vintage-sisätilojen seinille tai lattioille sopivat pastelliväreillä varustetut keraamiset laatat, joissa on värikkäitä koristeita. Tämä yhdistelmä lisää sisustukseen romantiikkaa ja tekee siitä hienostuneemman..

Laattojen tilkkutäkki Espanja

Patchwork -laatat saavuttivat suurimman suosionsa maailmanmarkkinoilla vuoden 2014 aattona. Juuri tällä aikakaudella ainutlaatuisen digitaalisen painatuksen tekniikan ansiosta keraamisille laattoille tämän linjan kokoelmien tuottamisesta tuli erittäin kannattavaa kaikille valmistajille..

Espanja on kuuluisa hydraulisten laattojen valmistuksesta 1800 -luvulta lähtien. Erilaisia ​​kuvioita sisältävät mosaiikkikoostumukset, jotka on muodostettu erityisestä sementistä, jossa on pigmentaatiota, ovat koristelleet espanjalaisten sisätilojen lattioita monien vuosien ajan..

Tilavassa kylpyhuoneessa tämän tyylillisen suunnan laattoja voidaan käyttää pintojen visuaaliseen yhdistämiseen. Tilavassa kylpyhuoneessa tämän tyylillisen suunnan laattoja voidaan käyttää pintojen visuaaliseen yhdistämiseen.

Espanja valmistaa hydraulisia laattoja käyttämällä erityistä tekniikkaa hydraulipuristimella. Se oli espanjalaisten laattojen valmistustekniikka, joka antoi sille tällaisen nimen..

Modernismin aikakaudella espanjalaiset sisätilat alkoivat koristella omituisilla kaakelimatoilla, jotka oli asetettu laattoilla koko lattiapinnalle ja joita pidettiin tärkeimpänä suunnittelusegmenttinä. Laatassa voi olla täysin erilaisia ​​tulosteita, mutta aika ajoin koriste toistettiin.

Nykyään Espanja valmistaa korkealaatuisia patchwork -laattoja. Keraamiset lattia- ja seinälaatat täyttävät maailmanlaajuiset rakennusmarkkinat eri aihekohtaisten muunnelmien materiaaleilla.

Laattojen sekamelska Venäjä

Rakennusmarkkinoiltamme voit ostaa helposti tilkkutöitä tai hydrauliikkalaattoja. Jakeluyritykset täyttävät aktiivisesti Venäjän markkinoita ainutlaatuisilla keramiikka- ja posliinikivitavara -tuotteilla, mutta Venäjä on kuuluisa myös tällaisia ​​kokoelmia tuottavista kotimaisista valmistajista..

Niitä ovat:

  • JSC Nephrite Ceramics (Leningradin alue, Venäjä);
  • Italon (Pietari, Venäjä – Italia);
  • Almera Ceramica (Venäjä – Espanja).

Venäjällä nykyään suosituimpia tilkkutäkkilaattoja on saatavana useita lajikkeita. Pohjimmiltaan löydät mustavalkoisia tulosteita (joskus lisäämällä sinistä tai beigeä), myös sinisen sävyiset koristeet ja moniväriset sekoitukset ovat suosittuja. 3D -alueen volumetrinen tilkkutyö on tullut hiljattain saataville. Tämän tyylin keraamiset lattialaatat ovat erittäin kysyttyjä paitsi Venäjällä myös ulkomailla..

Keraamiset tilkkulaatat, esimerkkejä kokoelmista (video)

Tilkkutöistä on tullut tunnettu suunnittelutekniikka, joka ulottuu kankaiden ulkopuolelle. Huonekalujen julkisivut ja verhoilu, seinäpaneelit ja esiliinat, lattiapäällysteet ovat jo muodostuneet kiinteäksi osaksi erityisiä sisätiloja. Värikkäitä ja kirkkaita, herkkiä ja pehmeitä tulosteita käytetään koristeellisessa viimeistelyssä yhdessä muiden materiaalien kanssa. Alla olevasta kuvasta näet, kuinka tilkkutäkkilaatat sopivat sisustukseen.

Patchwork -laatat (kuvagalleria)