Antiikkiset eksentriset keittiöt: luova, erottuva muotoilu

Antiikki keittiö luo ainutlaatuisen tunnelman kotiisi Antiikki keittiö luo ainutlaatuisen tunnelman kotiisi Mutta tämä on ymmärrettävää, koska suuressa kaupungissa on paljon metallia, lasia ja muovia, eikä se “hämärtäisi silmiä”, mutta ei aiheuttaisi tunteita ja tuntemuksia. Siksi antiikkihuonekalut, ja useimmiten se on antiikin jäljitelmä, koetaan linnoitukseksi jostakin aidosta “sielusta”.

Puoliantiikkiset puukeittiöt: viimeistelykuulokkeet

Ensinnäkin vanhan keittiön sisustuksen luomiseksi sinun on ymmärrettävä, että sinun on työskenneltävä luonnonmateriaalien kanssa. Ne eivät ole aina halpoja (tarkemmin sanottuna hyvin harvoin), mutta käyttöominaisuudet ja tällaisten materiaalien ympäristöystävällisyys ovat varmasti korkeat..

Osittain antiikkikeittiöiden tärkein etu on yksinomaan luonnolliset viimeistelymateriaalit. Osittain antiikkikeittiöiden tärkein etu on yksinomaan luonnolliset viimeistelymateriaalit.

Voit kuvata puoliksi antiikkisen puukeittiön tavanomaisen yleisen version:

 • Paneeliset oven julkisivut;
 • Huonekalujen koristaminen veistämällä;
 • Niin sanottu kupera koriste;
 • Upotus.

Joskus sama paneeli voidaan korvata himmeällä lasilla tai värillisillä lasimaalauksilla, ja ne on jo rakennettu metallikehykseen.

Antiikki keittiö: ominaisuudet

Vain puinen setti keittiössä, jossa on moderni viimeistely, ei näytä vakuuttavalta, koska tietty tunnelma luo silti koko kuvan.

On suositeltavaa sisustaa koko keittiö samalla tyylillä. On suositeltavaa sisustaa koko keittiö samalla tyylillä.

Joten, minkä pitäisi olla vanhan tyylin keittiön suunnittelu:

 1. Seinät voidaan viimeistellä kuvioidulla kipsillä, kivimaisella keraamisella graniittiverhouksella sekä yleisenä vaihtoehtona – avoin tiilimuuraus.
 2. Hyvä vaihtoehto seinille on laatat, joissa on halkeillun marmorin jäljitelmä, tai yksinkertaisesti nuhjuiset laatat, jotka on keinotekoisesti vanhennettu.
 3. Maalaismaiset laatat voivat myös olla erinomainen lattian viimeistely vaihtoehtona tavalliselle puulattialle.
 4. Katto voidaan yksinkertaisesti kalkaista tai maalata seinien mukaan. Sen perinteisin koriste on puupalkit..
 5. Pehmeän valaistuksen tarjoaa suuri kattokruunu, parempi – puinen, jossa on väärennettyjä yksityiskohtia, erilaisia ​​ketjuja, köysiä.

On mahdotonta kuvitella vanhaa keittiötä, jossa on lisävarusteita, kuten luonnon tekstiilejä, savi- tai keraamisia astioita ja kuparisia astioita. Ja nämä pienet asiat, matkamuistoja, rihkamaa, asusteita täyttävät tilan perinteiden, antiikin, tarvittavan mukavuuden ja tunnelman hengellä.

Takorautainen kattokruunu on täydellinen maalaismaiseen keittiöön Takorautainen kattokruunu on täydellinen maalaismaiseen keittiöön

Antiikkiset massiivipuukeittiöt: maalaistyylinen tai maalaismainen

Nykyään suosittu maalaistyyli (maalaismainen) on sopusoinnussa keittiön teeman kanssa, joka on valmistettu antiikkisesta massiivimäntystä tai antiikkisesta massiivitammesta jne..

Miksi maa? Se on yksinkertaista, tämä tyyli ei ole hyväksyttävä metallille ja muoville, lasille, ainakin siinä määrin kuin modernissa keittiössä.

Keittiösarjan luomiseen on useita vaihtoehtoja – valmis moduuli sarjasta vanhennetaan keinotekoisesti: esimerkiksi kävele kaappien julkisivuja pitkin hankaavalla liinalla, paikoista lakka tai maali irtoavat.

Toiseksi, käytä erityisiä keinoja luoda hankauksia, jotka antavat nykyaikaisille huonekaluille antiikkisen ilmeen..

Maalaistyylinen keittiö on vähintään metallia ja muovia, mikä luo erityisen mukavuuden ilmapiirin Maalaistyylinen keittiö on vähintään metallia ja muovia, mikä luo erityisen mukavuuden ilmapiirin

Osittain antiikkipuusta valmistetut keittiöt voidaan valmistaa omin käsin, nimittäin huonekalut vanhentamalla omin käsin.

Tee-se-itse-puoliksi antiikki keittiö: materiaalit työhön

Jos haluat muuttaa modernit puukalusteet antiikkikalusteiksi, sinun on käytävä käsityökaupassa..

Tee itse-puoli-antiikki keittiö? Tulos on sen arvoista! Tee itse-puoli-antiikki keittiö? Tulos on sen arvoista!

Tarvitset siis:

 • Hioma -aineet (kuten läpät, silitysraudat ja hiomakone).
 • Akryylimaali eri väreissä. Esimerkiksi vähintään valkoinen ja ruskea. Valkoista maalia tarvitaan, jos yrität toistaa trendikästä nuhjuista tyylikästä tyyliä..
 • Craquelure -lakka. Jos lakkausta tarvitaan ollenkaan.
 • Kynttilä, lautasliinat, jos teet decoupagin.

Saatat tarvita myös poraa ja poraa. Ja tietysti perustiedot aiheesta, jonka kanssa työskentelet. Esimerkiksi nykyään merkittävä osa keittiökalusteista on lastulevyä. Ja jos raaputat tätä viilutettua pintaa ahkerasti, voit kaivaa syvemmälle sahanpuruun.

Joskus voit luoda todellisen mestariteoksen omilla käsilläsi. Joskus voit luoda todellisen mestariteoksen omilla käsilläsi.

Kuinka vanhentaa keittiökalusteita

Työprosessi ei ole niin helppo eikä nopea, mutta tulos on sen arvoista.

Voit vanhentaa keittiökalusteet seuraavan kaavion mukaisesti.:

 1. Valmista työalueet. Ruuvaa kaikki ruuvit irti, piilota kaikki ruuvit purkkiin, kaapin laatikot voidaan myös hankkia.
 2. Purkaminen vanhalla maalilla. Maali kaavitaan pois, pinta poistetaan rasvasta. Jos kaapissa on tahroja, sinun ei tarvitse koskea siihen. Hio pinta tasaiseksi hienojakoisella hiekkapaperilla. Tämä poistaa lakan ja maalin jäännökset..
 3. Pyyhi sitten huonekalut hieman kostealla sienellä..
 4. Seuraavaksi huonekaluihin levitetään maalikerros. Epäsäännöllisyydet, halkeamat tulee maalata, älä unohda vaikeasti saavutettavia paikkoja. Tässä teet pohjakerroksen. Jos pohjakerros on esimerkiksi sininen, luulisi, että aurinko leikkii niin mielenkiintoisilla huonekaluilla..
 5. Pohjamaalin tulee kuivua perusteellisesti. Sen jälkeen varustaudut kaavin, hiekkapaperi, ehkä pora, niin että pienet madonreiät jäävät pinnalle (ikään kuin hyönteisten vaikutuksesta).
 6. Ota sen jälkeen kynttilä, sytytä se ja tippaa kaapin pinnalle. Pisarat on levitettävä satunnaisesti, mutta voit toistaa kuitujen kuvion. Voit vain hieroa sen maalin päälle kuivalla parafiinilla, mutta ei kaikkialla.
 7. Kun viimeinen maalikerros on kuivunut, huonekalut voidaan joko peittää toisella kerroksella tai, mikä vielä mielenkiintoisempaa, maalata. Se voi olla joko decoupage tai vain piirustus. Luonnos on luonnollisesti valmisteltava etukäteen..

Kun kaappi on maalattu tai siihen on ilmestynyt piirustus, se lakataan ja annetaan kuivua. Voit raapia kaappia korostaaksesi antiikin patinaa, käytä craquelure -lakkaa. Sen kohokohta on, että kun se halkeilee (ja se tekee sen heti), syntyy uskomattoman uskottava antiikin vaikutus.

Käsintehty sarja - enemmän kuin vain huonekalut Käsintehty sarja – enemmän kuin vain huonekalut

Antiikkikeittiöt, erityisesti omin käsin luodut keittiöt, ovat aina paikka, jossa on sielu, jolla on tietty filosofia ja esteettisten tavoitteiden ulkonäkö. Voit vanhentaa huonekalut keinotekoisesti itse, jolloin keittiösi on ainutlaatuisen erikoinen, samalla kodikas, tyylikäs ja sisustusmuodin trendien mukainen.

Antiikkikeittiöt (video)

Antiikki keittiön suunnittelu (kuva)